Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

E="elifnur1309, post: 37150411, member: 627367"]hanımlar doktordan geldim şimdi muayene etti yumurtalıklarımda hiç bie sorun kist yomuş şükür ama kesin vajinismussun ama çözülebilir dedi psikoloğa yönlendirdi, sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim çok kötüyüm şuan çok[/QUOTE]
Bence sevin muayene de olabilmissin zaten biraz egzersizle cozumlenebilecegini dusunuyorum

kızlaaaar vajiyi yendim diye sizi unuuttum sanmayıne şimdide acılarım var işte nezaman geçicek ve ben sınırsız bi şekilde birleşme sağlayacağımyani bende istiyorum her pozisyonu acısız denemek
erva ve diğer arkadaşlar ben de yendim dr yeşim yerçok a gittim.birkaç ay oldu kurtulalı ancak bacaklarımı çok kasıyorum ve ağrı oluyo .bu arada gidebilen herkese yeşim hanımı öneririm başkasına denemesinler bile.

canim vajili nasil muayene oldun yumurtaliklarina nasil bakti vajina ultrasonuylami

Bende ayni dertten muzdaribim ve cok bunaldim 5 aydir evliyim ama hala iliskiye giremedim nedir bunun çözümü okumadigim sey kalmadi hala tık yok yardim istiyorum

Bnde dun doktora gttim bi sorun cikmadi psikolog tedavisi alcam psikolog smdilik ayna karsisinda inceleme yap tekrar gel konusalm ama bu arada ilski denemesi yapmayn ddi. Ama esim dun uyusturucu kremlrden aldi son kez bidr byle deneyelm dedi ama cesaret edemedm

Bütün gün kimse yazmamış ilginç. Üye olmadan yazmadan sadece okuyan arkadaşlara tavsiyem üye olup konuşmalara aktif katılması olacaktır . Motivasyon ve destek olarak katkısı büyük olacaktır. Hadi kızlar canlanın.

uzun zamandır ,giremiyordum foruma,ne güzel penis başı girmesiyle hamile kalan arkadaşlar var ,ay güleyim mi ağlayayaımı mı bizde nerdeyse yarısı giriyor ama biz de hala tık yok :) başaramadık bir türlü ,yönde yanlışlık yapıyoruz herhalde

öncelikle hayırlı olsun :) ben de vajinismusum ve hamile kaldım.bu süreçte vajinismus için ne yapmayı düşünüyorsunuz? psikiyatrım terapiyi bıraktı. doktorum da parmak egzersizi yok dedi.ne yapacağımı bilemiyorum şu sıra ben de :S

aparat kullanmayı denedinmi hiç
merhaba.hamile kalmadan önce iki parmak üç boğum alabiliyordum.şimdi hamileyim ve doktor parmak egzersizine izin vermedi.geçen gün rimel denemiştim rahat oldu. biraz daha geliştirmek istiyorum.bana nasıl bir aparat önerirsiniz? şu küçükten büyüğe dildolar varmış ama bulamadım :S

Cok tuhaf, benden sonra kimse yazmamis.olmadi haberiyle oldu haberini alt alta veriyorum.:))) ewweeettt an itibariyle adimi tarihe altin harflerle yazabilirsiniz.ayrintilar forum aktiflesince artik:) herkese cok ama cok tesekkurler ne akraba ne arkadas hicbir sey burda ogrendiklerim kadar yardimci olmadi.benimle ilgilenip ozelden ne yaptigimi soranlara ayrica tesekkürler. Var olun! Hicbir sey bitmis degil olmasi digerlerinin kolay olacaginin garantisi degil.ama oldu ya o ani yasadim ya yeter!! Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…