- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.081
Kendini kastigin icin aci hissediyorsundur biraz egzersizle rahatlatabilirsin kendinitam emin değilim ama bazen çok acı çekiyorum biraz araştırdım bendede vajinusmus belirtileri var sanırım tam emin değilim :/
erva ve diğer arkadaşlar ben de yendim dr yeşim yerçok a gittim.birkaç ay oldu kurtulalı ancak bacaklarımı çok kasıyorum ve ağrı oluyo .bu arada gidebilen herkese yeşim hanımı öneririm başkasına denemesinler bile.kızlaaaar vajiyi yendim diye sizi unuuttum sanmayıne şimdide acılarım var işte nezaman geçicek ve ben sınırsız bi şekilde birleşme sağlayacağım yani bende istiyorum her pozisyonu acısız denemek
canim vajili nasil muayene oldun yumurtaliklarina nasil bakti vajina ultrasonuylamihanımlar doktordan geldim şimdi muayene etti yumurtalıklarımda hiç bie sorun kist yomuş şükür ama kesin vajinismussun ama çözülebilir dedi psikoloğa yönlendirdi, sevineyimmi üzüleyimmi bilemedimçok kötüyüm şuan çok
Yardimci olabilirim canimBende ayni dertten muzdaribim ve cok bunaldim 5 aydir evliyim ama hala iliskiye giremedim nedir bunun çözümü okumadigim sey kalmadi hala tık yok yardim istiyorum
Evet ama vajinismus da aklımın bir köşesinde süreklidüşünmeyince mutluyum ama düşününce genelde ağlıyorum Allah razı olsun eşim de çok anlayışlı, bebeğin psikolojisini bozacaksın diyor :) Ne bileyim yaa vajinismusken hamile kalmak farklı işte :) kendimi Hz. Meryem gibi hissediyorum bazen
merhaba.hamile kalmadan önce iki parmak üç boğum alabiliyordum.şimdi hamileyim ve doktor parmak egzersizine izin vermedi.geçen gün rimel denemiştim rahat oldu. biraz daha geliştirmek istiyorum.bana nasıl bir aparat önerirsiniz? şu küçükten büyüğe dildolar varmış ama bulamadım :Saparat kullanmayı denedinmi hiç
ben kendn aparat yapıp egzersz ile yendim ilk denemede olmadı ikincde oldu bakın en önmli sey zewk almak ve kasmamak bide ilk baslarda ıkınmak cok önemli
Tesekkur ederim darisi tumm bekleyenlerin basina.Allah hepimizin yardimcisi olsunTebrikler darisi basima:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?