- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.101
Gözün aydın.çifte bayram ne guzel :) darısı başımıza inş.Cok tuhaf, benden sonra kimse yazmamis.olmadi haberiyle oldu haberini alt alta veriyorum.:))) ewweeettt an itibariyle adimi tarihe altin harflerle yazabilirsiniz.ayrintilar forum aktiflesince artik:) herkese cok ama cok tesekkurler ne akraba ne arkadas hicbir sey burda ogrendiklerim kadar yardimci olmadi.benimle ilgilenip ozelden ne yaptigimi soranlara ayrica tesekkürler. Var olun! Hicbir sey bitmis degil olmasi digerlerinin kolay olacaginin garantisi degil.ama oldu ya o ani yasadim ya yeter!! Sevgiler...
Tbrkler canim cok sevindim senin adinaCok tuhaf, benden sonra kimse yazmamis.olmadi haberiyle oldu haberini alt alta veriyorum.:))) ewweeettt an itibariyle adimi tarihe altin harflerle yazabilirsiniz.ayrintilar forum aktiflesince artik:) herkese cok ama cok tesekkurler ne akraba ne arkadas hicbir sey burda ogrendiklerim kadar yardimci olmadi.benimle ilgilenip ozelden ne yaptigimi soranlara ayrica tesekkürler. Var olun! Hicbir sey bitmis degil olmasi digerlerinin kolay olacaginin garantisi degil.ama oldu ya o ani yasadim ya yeter!! Sevgiler...
teşekkürlerr :))Tbrkler canim cok sevindim senin adina
Gözünüz aydın :) Bende eski bir vajinismus hastası olarak çok sevindim başarmanızaCok tuhaf, benden sonrbaşarmanıza.. mamis.olmadi haberiyle oldu haberini alt alta veriyorum.:))) ewweeettt an itibariyle adimi tarihe altin harflerle yazabilirsiniz.ayrintilar forum aktiflesince artik:) herkese cok ama cok tesekkurler ne akraba ne arkadas hicbir sey burda ogrendiklerim kadar yardimci olmadi.benimle ilgilenip ozelden ne yaptigimi soranlara ayrica tesekkürler. Var olun! Hicbir sey bitmis degil olmasi digerlerinin kolay olacaginin garantisi degil.ama oldu ya o ani yasadim ya yeter!! Sevgiler...
Canim cok sevindim nasil yendigini anlatirmisi acabaaCok tuhaf, benden sonra kimse yazmamis.olmadi haberiyle oldu haberini alt alta veriyorum.:))) ewweeettt an itibariyle adimi tarihe altin harflerle yazabilirsiniz.ayrintilar forum aktiflesince artik:) herkese cok ama cok tesekkurler ne akraba ne arkadas hicbir sey burda ogrendiklerim kadar yardimci olmadi.benimle ilgilenip ozelden ne yaptigimi soranlara ayrica tesekkürler. Var olun! Hicbir sey bitmis degil olmasi digerlerinin kolay olacaginin garantisi degil.ama oldu ya o ani yasadim ya yeter!! Sevgiler...
Canim cok sevindim nasil yendigini anlatirmisi acabaaCok tuhaf, benden sonra kimse yazmamis.olmadi haberiyle oldu haberini alt alta veriyorum.:))) ewweeettt an itibariyle adimi tarihe altin harflerle yazabilirsiniz.ayrintilar forum aktiflesince artik:) herkese cok ama cok tesekkurler ne akraba ne arkadas hicbir sey burda ogrendiklerim kadar yardimci olmadi.benimle ilgilenip ozelden ne yaptigimi soranlara ayrica tesekkürler. Var olun! Hicbir sey bitmis degil olmasi digerlerinin kolay olacaginin garantisi degil.ama oldu ya o ani yasadim ya yeter!! Sevgiler...
bi sure böyle oluyormuş bende zevk alıyorum onsevısmeyı uzun tutun kayganlastırıcıyı bırakırsın ozaman daha ıslak oluyor o şekilde zevk alabıleceksin tatıldeyım donunce kayganlastırıcıyı bırakıp denicez. Direk gitme olayıda zamanla kendını teslım edeceksın eşine güven zevke odaklan ıkadrKizlar birsey sorucam ben site sayesinde 2 ay once yendim cok sukur ama bir kac sıkıntım var 1: sevismede sorun yok ama pen... vaj.. girdiginde zevk almiyorum sizdede bolemi 2:kayganlastirici surmeden asla girmio 3:artik direk olsun istiyorum ama malesef once elimle ben ittiriyorum nasil asabilirim sizdede bolemiiii
Kizlar birsey sorucam ben site sayesinde 2 ay once yendim cok sukur ama bir kac sıkıntım var 1: sevismede sorun yok ama pen... vaj.. girdiginde zevk almiyorum sizdede bolemi 2:kayganlastirici surmeden asla girmio 3:artik direk olsun istiyorum ama malesef once elimle ben ittiriyorum nasil asabilirim sizdede bolemiiii
canim zevk alma zamanla oluyo kendini tamamen rahat biraktiginda evet benimde kuru oldugunda girmiyo ya on sevismeyi uzun tutmak gerek yada kayganlastirici kullanmak direk olmasini istiyosanda uzerine oturmani tavsiye ederim cok daha kolay ve rahat oluyo ben alttayken penis cok zor giriyo ama ustteyken cok kolay oluyo tavsiye ederimKizlar birsey sorucam ben site sayesinde 2 ay once yendim cok sukur ama bir kac sıkıntım var 1: sevismede sorun yok ama pen... vaj.. girdiginde zevk almiyorum sizdede bolemi 2:kayganlastirici surmeden asla girmio 3:artik direk olsun istiyorum ama malesef once elimle ben ittiriyorum nasil asabilirim sizdede bolemiiii
Kizlar birsey sorucam ben site sayesinde 2 ay once yendim cok sukur ama bir kac sıkıntım var 1: sevismede sorun yok ama pen... vaj.. girdiginde zevk almiyorum sizdede bolemi 2:kayganlastirici surmeden asla girmio 3:artik direk olsun istiyorum ama malesef once elimle ben ittiriyorum nasil asabilirim sizdede bolemiiii
geçmiş olsun canım. psikolojinin güçlü olması gerekiyor tabii ki başarabilmek için.. önce zihnen toparlanmaya bak sonra halledersin inşallah. merak etme azarı bi sen değil hepimiz yedikBende uğraşıyordum ama şuan bişey yapamıyorum bu yüzden bana kızan arkadaşlar oldu onları dinlemedim diye haklılar daidrar yolları iltihabı sıkıntım vardı o yüzden ara vermiştim daha sonra ultrason da kist göründü ve bu beni çok üzdü doktor zorlamayın kist eriyene kadar dedi şimdi kötü bişey olacak diye dokundurmuyorum bile eşime
kızlar erkek arkadaşım taytımın üzerinden klit... elledi bende daha önce hiç o bölgeye dokunmamıştım büyük bir zevk aldım ama evde lavobaya gidince (yarım saat sonra) bir miktar kanda aktı. bunu onunla paylaşınca çok korktuk hemen doktora gittik Allahtan bir şey çıkmadı ama bu konuyu görünce merak ettim acaba bu rahatsızlıkla bir ilgisi olabilir mi ?
Genis bi zamanda da anlatip yardimci olmak isterim arkadaslara ama hem cok yeni benimki.gururla anlaticak duruma geldim mi bilmem:) ozetle sunu soyleyebilirim yerini bulana kadar ve girmeye baslayinca biraz yanma oluyo.ama ona bi kac saniye dayanirsan( ki yanma da yanma olsa) gerisi kendiliginden giriveriyo sanki. Yanma olunca ve duvar gibi seye gelnce pes etmeyeceksin acil susam acil gibi bir sey oluyo o an.mucizevi...cok sukur bin sukur. Bi de yavas yavas oldu ben yonlendirdim aciyinca durdum kasinca durdum sonra devam ettim. Sadece hemen olmuyo bunu kabullenmek ve beklemek gerek.hani bebek emzigi agzina hemen alamaz dusurur atar sonra alir emer ya onun gibi. Surcu lisan ettiysek affola...[canim peki kizlik zarin bozulurken aciyomu yada sadece girisimi hissediyosun cok merak ediyorum yarfimci olur musjn
geçmiş olsun canım. psikolojinin güçlü olması gerekiyor tabii ki başarabilmek için.. önce zihnen toparlanmaya bak sonra halledersin inşallah. merak etme azarı bi sen değil hepimiz yedikkist zamanla mı eriycekmiş nasıl olacakmış. ilaç mı verdi.
Ben de bilmiyorum ki canım ya :/ psikiyatra gitmedim dahaöncelikle hayırlı olsun :) ben de vajinismusum ve hamile kaldım.bu süreçte vajinismus için ne yapmayı düşünüyorsunuz? psikiyatrım terapiyi bıraktı. doktorum da parmak egzersizi yok dedi.ne yapacağımı bilemiyorum şu sıra ben de :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?