Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar banada yardımcı olun 2 haftalık evliyim benimkini şöyle anlatayım yani eşim giriş kısmına gelince kayıyo ve popoma ilerliyor dışardan ama yani hiç giremiyor ya bi z yalnış mı yapıyoruz ben anlamıyorum artık

Canim kizlik zarina gelince canin yaniyomu sadece girisimi hissediyosun acaba
Sadece giriste biraz yanma oluyo sonra girince hafif bi baski.aci yok sadece baski.benden kan gelmedi baya ilerlettik ama gelmedi.kizlik zari esnek olabilir ya da yirtilmamis bile olabilir.ben ustteydim yavas yavas hareket ettigim icin de olabilir.acikcasi sonra denemedk kizlik zari yirtilma anini yasamadm cook once denemeye calisirken silince bi kan gormustm o zaman yirtilmis demekki ama sadece kapiya gelmistk olmamisti yani.cok yeni oldugum icin bu kadar yardimci olabiliyorum kusura bakmayin

Ben de ayni sorunu yasiyodum.hala da oyle oluyo.tam yerini bulana kadar eliyle yerlestirmesi lazim.acemi oldugumuz icin kendi bulamiyo henuz galiba:) zamanla insallah

Ya ben parmak egzersizlerine yeni basladım. işaret parmagımın ilk boğumuna kadar gelmem gerekiyor. parmagımı soktum ama nereye gittiğini anlamıyorum yanı girip girmediğini anlayamıyorum. bakireyim ve zara zarar gelecek diye de korkuyorum. nereye kadar ittirmem gerekiyor onu da bilmiyorum. en son pes edip bırakıyorum.

Ben de bilmiyorum ki canım ya :/ psikiyatra gitmedim daha en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum inşaallah. Kadın doğum mu izin vermedi parmak egzersizine? peki neden?
Kadın doğumcu yapma demişti ama evvelki günkendime de eşime de bir tüp gleitgelen sürdüm,sonra bir parmak iki parmak üç parmak yapıp denedik ve başardım,yendim vajinismusu :)

Ya ben parmak egzersizlerine yeni basladım. işaret parmagımın ilk boğumuna kadar gelmem gerekiyor. parmagımı soktum ama nereye gittiğini anlamıyorum yanı girip girmediğini anlayamıyorum. bakireyim ve zara zarar gelecek diye de korkuyorum. nereye kadar ittirmem gerekiyor onu da bilmiyorum. en son pes edip bırakıyorum.

var mı benım durumda olan?

neredeyse 1 yıl olacak evleneli..egzersiz yapmadan başarmayı umut ettim hep..(denedim tabi ama kulak çubuğu bile girmedi sayılır ) kasmayacağım, başaracağım o an gelince derin nefes alacağım sonrası fısss.. aslında eşimde sertleşme sorunu var bu da tekrar denememizi engelliyor. ben bir kere kasılayım bütün o psikolojik hazırlığım boşa gidiyor ( uyuşturucu sprey aldım orayı uyuşturuyor bu insana güven veriyor ama ben hiç egzersiz yapmadığım için acımasına fırsat vermeden deydiği an kendimi geriye çekiyorum :/ adet önemim yaklaştı bitsin, sonra doktora gideceğim aşamıyorum.. öyle bunaldım ki hayatım bu sorun üzerine kurulu sanki............

Sanki butun guzellikler bu derdin sonrasina saklanmis o kadar hayalim varki yenersem su olcak bu olcak diye.. bi yerde tikanip kaldim sanki egzersiz yapiyorm ama daha mumu yada iki parmak fazlasini yapamiyorm cok moralim bozuk...

Kizlar öncelikle bu konunun bu kadar popüler olmasına üzüldüm:-(( ama burada birbirimize destek olmak da çok güzel.öncelikle ben 3ay ugrastim bu skintiyla asiri tepkilerim oluyordu her denemeden sonra agliyodum sağolsun Esim çok destek oldu yüzüme vurmadi ama ben arkadaş gibi hissediyordum o kadar zordu ki...öncelikle vajinanizin sadece giris i değil yaklaşık parmaginizin 3te1iniin gireceği yerin İslak olması lazim ve biz tükürük yöntemini kullandik biraz iğrenç gelebilir ama.bide on sevişme cidden çok önemli çünkü insan orayi kaskati bi duvar saniyor yada delik yok gibi düşünüyor on sevişme uzayinca orasi genişliyor ve hassasiyetin izi esinizle farketmeye calisin yani daha acik anlatayim sevişirken en çok neden haz aldiginizi farkedin ve üzerinde yogunlasin ben geneli 2yil olacak hala kasilirim ama hemen geciyo ama eğer az bi kuruluk varsa ilk günkü gibi zorlaniyorum.ALLAH yardimciniz olsun çok zor bi durum sizi bu skintiyi yaşamayan kimse anlayamaz...

Canim ben maskara falan denedim parmagimi cok rahat aliyorum bide anestolla denesem esle halledebilirmiyim acaba
ilaç vb şeyler kullanmadım işe yararmı bilmıyorum. Parmak ve madkara alıyorsan eş denemesi yapın sureklı bol jeli surun sırt ustu yatıp basınızın altına yastık koyun sevişin uzun uzun sonra eşiniz yavad yavad gırmeyi denedin nefes alın verırken ıkın ve eşin girmeye başladım canım az sabır acı yok bısey yok yanma var onuda bekleyın cıkarmayın ıçınden bekleyınce alışıyor ve gecoyor sonra tekrar tekrar derken esnıyor sonuna kadar alıncaya kadar deneyin . Tamamını alınca ileri gerıletı çalısın.

Canim cok saol ya anlattigin icin benm tek korktugum kizlik zarina gelince acicagi

Sanki butun guzellikler bu derdin sonrasina saklanmis o kadar hayalim varki yenersem su olcak bu olcak diye.. bi yerde tikanip kaldim sanki egzersiz yapiyorm ama daha mumu yada iki parmak fazlasini yapamiyorm cok moralim bozuk...
Moral bozmak yok canim bol bol egzersiz yapmak var hayallerine kavusacaksin insallah iki parmak girdikten sonra bu isi oldu bil ama senindw inancinin yerine gelmesi icin biraz daha egzersiz sart hadi bakalim guzel haberler bekliyorum senden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…