- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.121
Sadece giriste biraz yanma oluyo sonra girince hafif bi baski.aci yok sadece baski.benden kan gelmedi baya ilerlettik ama gelmedi.kizlik zari esnek olabilir ya da yirtilmamis bile olabilir.ben ustteydim yavas yavas hareket ettigim icin de olabilir.acikcasi sonra denemedk kizlik zari yirtilma anini yasamadm cook once denemeye calisirken silince bi kan gormustm o zaman yirtilmis demekki ama sadece kapiya gelmistk olmamisti yani.cok yeni oldugum icin bu kadar yardimci olabiliyorum kusura bakmayinCanim kizlik zarina gelince canin yaniyomu sadece girisimi hissediyosun acaba
Ben de ayni sorunu yasiyodum.hala da oyle oluyo.tam yerini bulana kadar eliyle yerlestirmesi lazim.acemi oldugumuz icin kendi bulamiyo henuz galiba:) zamanla insallahKızlar banada yardımcı olun 2 haftalık evliyim benimkini şöyle anlatayım yani eşim giriş kısmına gelince kayıyo ve popoma ilerliyor dışardan ama yani hiç giremiyor ya bi z yalnış mı yapıyoruz ben anlamıyorum artık
Kadın doğumcu yapma demişti ama evvelki günkendime de eşime de bir tüp gleitgelen sürdüm,sonra bir parmak iki parmak üç parmak yapıp denedik ve başardım,yendim vajinismusu :)Ben de bilmiyorum ki canım ya :/ psikiyatra gitmedim dahaen kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum inşaallah. Kadın doğum mu izin vermedi parmak egzersizine? peki neden?
teşekkür ederim canım :) darısı tüm yapamayanların başına :)hayırlı olsun canım :)
Hafif yanma ve batma hissi oluyor biraz oldgun yerde bekleyince geciyorKizlar biri bana giristen sonra noluyo kizoik zarinda cok aciyou yardimci olabikir mi
Canim ben maskara falan denedim parmagimi cok rahat aliyorum bide anestolla denesem esle halledebilirmiyim acabagiriş bitiş demek canım yanma oluyor acı olmuyor
ilaç vb şeyler kullanmadım işe yararmı bilmıyorum. Parmak ve madkara alıyorsan eş denemesi yapın sureklı bol jeli surun sırt ustu yatıp basınızın altına yastık koyun sevişin uzun uzun sonra eşiniz yavad yavad gırmeyi denedin nefes alın verırken ıkın ve eşin girmeye başladım canım az sabır acı yok bısey yok yanma var onuda bekleyın cıkarmayın ıçınden bekleyınce alışıyor ve gecoyor sonra tekrar tekrar derken esnıyor sonuna kadar alıncaya kadar deneyin . Tamamını alınca ileri gerıletı çalısın.Canim ben maskara falan denedim parmagimi cok rahat aliyorum bide anestolla denesem esle halledebilirmiyim acaba
Canim cok saol ya anlattigin icin benm tek korktugum kizlik zarina gelince acicagiilaç vb şeyler kullanmadım işe yararmı bilmıyorum. Parmak ve madkara alıyorsan eş denemesi yapın sureklı bol jeli surun sırt ustu yatıp basınızın altına yastık koyun sevişin uzun uzun sonra eşiniz yavad yavad gırmeyi denedin nefes alın verırken ıkın ve eşin girmeye başladım canım az sabır acı yok bısey yok yanma var onuda bekleyın cıkarmayın ıçınden bekleyınce alışıyor ve gecoyor sonra tekrar tekrar derken esnıyor sonuna kadar alıncaya kadar deneyin . Tamamını alınca ileri gerıletı çalısın.
acı yok beybi yanma var tırsma hem kızlık zarının bozuşdugunu bole anlamassın denemeleri yaparken korkma. Nefes al verırken ıkın bukadar kolay gerçekten. Bi sure sonra kkınmaya bole gerek kalmıyot hoop içerideCanim cok saol ya anlattigin icin benm tek korktugum kizlik zarina gelince acicagi
Moral bozmak yok canim bol bol egzersiz yapmak var hayallerine kavusacaksin insallah iki parmak girdikten sonra bu isi oldu bil ama senindw inancinin yerine gelmesi icin biraz daha egzersiz sart hadi bakalim guzel haberler bekliyorum senden...Sanki butun guzellikler bu derdin sonrasina saklanmis o kadar hayalim varki yenersem su olcak bu olcak diye.. bi yerde tikanip kaldim sanki egzersiz yapiyorm ama daha mumu yada iki parmak fazlasini yapamiyorm cok moralim bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?