- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.141
Uyusturucu kremi bosver canim jeli bol sur nefes al ver inan bisey hissetmiycenOff bilmiyom ya deniycrz bakalim bide uyuşturucu krem alcam umarım hallederm
Ya ben parmak egzersizlerine yeni basladım. işaret parmagımın ilk boğumuna kadar gelmem gerekiyor. parmagımı soktum ama nereye gittiğini anlamıyorum yanı girip girmediğini anlayamıyorum. bakireyim ve zara zarar gelecek diye de korkuyorum. nereye kadar ittirmem gerekiyor onu da bilmiyorum. en son pes edip bırakıyorum.
var mı benım durumda olan?[/QUOTE
Vajinismus msn eşli denemede nasılsın önce seviyeni tespit edelim bekaretide eşinle konuş
aynı sıkıntı bende de mevcutneredeyse 1 yıl olacak evleneli..egzersiz yapmadan başarmayı umut ettim hep..(denedim tabi ama kulak çubuğu bile girmedi sayılır ) kasmayacağım, başaracağım o an gelince derin nefes alacağım sonrası fısss.. aslında eşimde sertleşme sorunu var bu da tekrar denememizi engelliyor. ben bir kere kasılayım bütün o psikolojik hazırlığım boşa gidiyor( uyuşturucu sprey aldım orayı uyuşturuyor bu insana güven veriyor ama ben hiç egzersiz yapmadığım için acımasına fırsat vermeden deydiği an kendimi geriye çekiyorum :/ adet önemim yaklaştı bitsin, sonra doktora gideceğim aşamıyorum.. öyle bunaldım ki hayatım bu sorun üzerine kurulu sanki............
Yardım edeyim ben.zaten geçen sene bu zaman vajinismus derdi vardı aştık hamile bile kaldık bebeğimi kaybettim 9 haftalıkkwn imtihan devam ediyor ama alabilirsin herkes kendini mutsuz sanıyor önce başarmak iste hangi aşamadasınanlaşılan yardım edecek olan yok bana burda çoğu insan yenmiş bütün sayfaları okudum en baştan ama ben umutsuz vakayım
ne güzel inşallah ben de o günleri görürüm ne mutlu size :)Yardım edeyim ben.zaten geçen sene bu zaman vajinismus derdi vardı aştık hamile bile kaldık bebeğimi kaybettim 9 haftalıkkwn imtihan devam ediyor ama alabilirsin herkes kendini mutsuz sanıyor önce başarmak iste hangi aşamadasın
Yardım edeyim ben.zaten geçen sene bu zaman vajinismus derdi vardı aştık hamile bile kaldık bebeğimi kaybettim 9 haftalıkkwn imtihan devam ediyor ama alabilirsin herkes kendini mutsuz sanıyor önce başarmak iste hangi aşamadasın
Evet vajiyi aş ama diğerini yaşama inşo zaman geçmiş olsun ya ben parmak egzersizi yapabiliyorum ama en fazla iki parmak ve tamamı en son muma geçtim biraz kalınlaştırdım yarısına kadar alabiliyorum ama eş denemesinde cok kasılıyorum
Ayy canım ben vesile olurum inş önce üstüne düşeni yapmalıyız donrada dua.tabi ki kabul ederim :) bu yazıyı okudum ya ben neden yapamıyorum anlamıyorum eşim çok ama çok anlayışlı cesaretimi topluyorum ama olmuyor o an kilitleniyorum sanki dokununca bile canım yanıyor beni kurtar öğrencin de olurum arkadaşın da :)
Zaten genel olarak Dr egzersiz esnasında eşli denemeyi en sona koyuyor.bide girişte eger kayganlık yoksa yanma olur varsa girişte bi gerginlik hissedersin sonrası zaten sinir yok vajina içnde eşinin içerde olduğunu bile anlamıyorsun.bence yön sorunu olabilir vajina popoya doğru eğimli dik iterseniz olmaz biraz popoya doğru eğim vermek lazımYa esli deneme yapmadık ama cok az giriş oluyor bende sonra duvara carpmıs gibi oluyor ılerleme olmuyor kasıyorum kendımı
sinirle son yaptığım aparatı attım :) ama p...s kalınlıgı kadar değil mumun üstüme kağıt havlu streç film ardından pamuk ve bolca streç film sardım bu kalınlıgın sadece başını aldım ilerleyemedimAyy canım ben vesile olurum inş önce üstüne düşeni yapmalıyız donrada dua.
Sanırım baya yol katetmişsin sona yaklaşmışsın.vajina nerede ilişki nerde oluyor bunları biliyosun. Şimdi vajinanın girişinde deki kuvvetli kaslar var buda Allah'ın bizi milroplarda korumak için verdîği bi nimet bu nedenle eger ilişkiye hazırsak vajina girişinden sıvı salınıyor vajina uzayıp genişliyor egzersizlerde oraya bişey gireceğini beyin öğreniyor.şindi aparatın hepsi girmesi önemli değil ilişki olmadığından vajina kısa kalınlığı artır egzersize devam et.şu an aparatın çevresi ne kadar.iple ölç
benim en büyük sorunum pozisyon da olabilir yani o ana geldiğimde çooook geriliyorum benm canım da çok kıymetli malesefZaten genel olarak Dr egzersiz esnasında eşli denemeyi en sona koyuyor.bide girişte eger kayganlık yoksa yanma olur varsa girişte bi gerginlik hissedersin sonrası zaten sinir yok vajina içnde eşinin içerde olduğunu bile anlamıyorsun.bence yön sorunu olabilir vajina popoya doğru eğimli dik iterseniz olmaz biraz popoya doğru eğim vermek lazım
Aparata çok takılma ben kağıt havluyu kalınlaştırıp streç sarmıştım daha yumuşak oluyor zaten varya aparat emin ol penisten zor bende adetten sonra yanma hissetmiştim eger aparatı almakta zorlanırsın bi kovaya sıcak su koy buharına otur bekle vajinayı açıyor bide bol jel sür cevresi 10 cm den sonra eş denemesine geçebilirsin eşli parmak çalışmadım ama bi kere denemede eşim yağmak istedi izin vermedim sonra bana çaktırmadan parmağını sokmuş anlamadım bilesinirle son yaptığım aparatı attım :) ama p...s kalınlıgı kadar değil mumun üstüme kağıt havlu streç film ardından pamuk ve bolca streç film sardım bu kalınlıgın sadece başını aldım ilerleyemedimnefes egzersizlerini de yapıyorum ama faydasız
Hepimizin ki kıymetli canım ben düşük yaptım kendi kendime dehşet acılar çektim eşimle ilişkide hiç öle bişi olmadı emin ol hiç acı yok sadece kayganlık yön ve hazza odaklanbenim en büyük sorunum pozisyon da olabilir yani o ana geldiğimde çooook geriliyorum benm canım da çok kıymetli malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?