Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajinusmus artık üstesinden çok kolay gelinebilen psikolojik kökenli bir rahatsızlık.
gözünüzde büyütmeyin.
sadece doğru telkin ve egzersizle bir günde çözülebilmektedir.

aynı sıkıntı bende de mevcut

anlaşılan yardım edecek olan yok bana burda çoğu insan yenmiş bütün sayfaları okudum en baştan ama ben umutsuz vakayım

anlaşılan yardım edecek olan yok bana burda çoğu insan yenmiş bütün sayfaları okudum en baştan ama ben umutsuz vakayım
Yardım edeyim ben.zaten geçen sene bu zaman vajinismus derdi vardı aştık hamile bile kaldık bebeğimi kaybettim 9 haftalıkkwn imtihan devam ediyor ama alabilirsin herkes kendini mutsuz sanıyor önce başarmak iste hangi aşamadasın

ne güzel inşallah ben de o günleri görürüm ne mutlu size :)

o zaman geçmiş olsun ya ben parmak egzersizi yapabiliyorum ama en fazla iki parmak ve tamamı en son muma geçtim biraz kalınlaştırdım yarısına kadar alabiliyorum ama eş denemesinde cok kasılıyorum

o zaman geçmiş olsun ya ben parmak egzersizi yapabiliyorum ama en fazla iki parmak ve tamamı en son muma geçtim biraz kalınlaştırdım yarısına kadar alabiliyorum ama eş denemesinde cok kasılıyorum
Evet vajiyi aş ama diğerini yaşama inş
Canım ben araya adet girmesiyle üç yada beş gün çalıştım bi yazı var onu algıya kopyalıyorum benim hikayem be senin öğretmenin olayım yardım edeyim sana tamam bu banada iyi gelir bu aralar malum iyi deilim bende bi işe yararım inş çok öpüyorum herşeyi sor hemen cevap veririm öğrencim olmayı kabul ediyorsan tabi :)

Herkese Selamlar! geçen sene bu zamanlar evliliğimin ilk günlerini zehir eden vajinismusu yerle bir etmiş biri olarak yazıyorum. 15 agustos 2013 sabırsızlıkla beklediğim geceydi. eşime kavuşacaktm maalesef olmadı. çok korktum .penis boyutu beni çok korkuttu. balayı hüsran her deneme çığlıklar atıyorum .kayganlaştırıcı fayda vermedi.eşim sıkıntı yaşadı derken balayının son günü denemede ben üste iken canım çok yandı gene dayanamayıp kalktım peçeteye bi kaç damla kan zar olayı böylece bitti. evimize geçtik yok gene olmuyor. kabus gibi zamanlar... ben bi kaç evli arkadaşla paylaştım ayrıntılı anlatıyorlar. ama bende tık yok. derken bi denemede daha kan gelince korktum yurtdışı olduğundan Dr gitmekte ayrı bi olay .ve ben vajina yapısını araştırdım .resimlerine baktım giriş nerde üretra nerde .sonra vajinismusu araştırdım. burayı buldum ama parmak çok itici geldi ve vazgeçtim egzersizsiz bi yol aradım .ve kaderimin z yağı sayfasını buldum. tabi yeni bi ümit geldi z yağı denedim olmadı olmadı bende buraya baya okudum kulak çöpü mantıklı geldi .denedim içimde hiç hissetmeden ilerleyince şok oldum .ve bu iş bitti dedim orası kapalı deilmiş diye çok sevindim akabindeki parmak denedim oldu .ama içimi hissedince tuhaf oldum ve hemen aparat yapıp çalıştım .iki üç günde müthiş ilerledim. adet girdi araya adetten sonrada iki gün çalıştım ve 3 kasım2013 te yendim .tabi şunlar önemli ıkınma nefes eşiminizin sizin yönlendirmeniz kayganlık, pozisyon ve de dua bu bir imtihan ve çaresi %100 olan. bi durum bu yaz bebek düşündüğümüz için tr de bi görüneyim kadın doğumcuya dedim Temmuz ortası gittim .tabi alttan olacağını düşünmedim .tavsiye edilen Dr ameliyata gidecekti yan sedyede başka bi bayan var sekreter var bana hazırlan diyor .sanki önüne gelmiş bi nesne gibi davrandı. kızdı bende gözlerim doldu ve ben vajinismustum dedim "aaa ben bilemem orasını dedi" bende olmuyorum muayene dedim ücretimi aldım başka bi yere gittim o Dr a anlartırkende ağladım o da beni sakinleltirdi anlaştı bizkulakçı kulağa bakar bizde buraya dedi bunları biliyorum ama davranış önemli neyse Dr bana hazır olunca gel alttan bakalım dede vajinada yara varmı diye 4 sonra gitti biraz utandımaltran baktı hiç canım yanmadı çok iyi idi ultrasonlarda baktı hiç sorun yok anatomik yapın uygun hemen hamile kalırsın dedi nitekimde öyle oldu korunmayı bıraktığımız ilk ay yumurtlama dönemim geçmesine rağmen hamile kaldım şimdi iki aylık hamileyim allah isteyen herkese versin ha bu arada Dr bana koca bi aferin verdi vajinismus falan yok sende dedi korkmayın üstüme gidin biz çokgüçlüyüz çıldıra edin allah yardımcınız oksun kabus dolu iki buçuk ayım geçtiği için anlıyorum sizi burasıı çok iyi bi yer be nedenle tekrardan başlatacaksınız sadece isteyin

tabi ki kabul ederim :) bu yazıyı okudum ya ben neden yapamıyorum anlamıyorum eşim çok ama çok anlayışlı cesaretimi topluyorum ama olmuyor o an kilitleniyorum sanki dokununca bile canım yanıyor beni kurtar öğrencin de olurum arkadaşın da :)

Ayy canım ben vesile olurum inş önce üstüne düşeni yapmalıyız donrada dua.
Sanırım baya yol katetmişsin sona yaklaşmışsın.vajina nerede ilişki nerde oluyor bunları biliyosun. Şimdi vajinanın girişinde deki kuvvetli kaslar var buda Allah'ın bizi milroplarda korumak için verdîği bi nimet bu nedenle eger ilişkiye hazırsak vajina girişinden sıvı salınıyor vajina uzayıp genişliyor egzersizlerde oraya bişey gireceğini beyin öğreniyor.şindi aparatın hepsi girmesi önemli değil ilişki olmadığından vajina kısa kalınlığı artır egzersize devam et.şu an aparatın çevresi ne kadar.iple ölç

Ya esli deneme yapmadık ama cok az giriş oluyor bende sonra duvara carpmıs gibi oluyor ılerleme olmuyor kasıyorum kendımı
Zaten genel olarak Dr egzersiz esnasında eşli denemeyi en sona koyuyor.bide girişte eger kayganlık yoksa yanma olur varsa girişte bi gerginlik hissedersin sonrası zaten sinir yok vajina içnde eşinin içerde olduğunu bile anlamıyorsun.bence yön sorunu olabilir vajina popoya doğru eğimli dik iterseniz olmaz biraz popoya doğru eğim vermek lazım

sinirle son yaptığım aparatı attım :) ama p...s kalınlıgı kadar değil mumun üstüme kağıt havlu streç film ardından pamuk ve bolca streç film sardım bu kalınlıgın sadece başını aldım ilerleyemedim nefes egzersizlerini de yapıyorum ama faydasız

benim en büyük sorunum pozisyon da olabilir yani o ana geldiğimde çooook geriliyorum benm canım da çok kıymetli malesef

Aparata çok takılma ben kağıt havluyu kalınlaştırıp streç sarmıştım daha yumuşak oluyor zaten varya aparat emin ol penisten zor bende adetten sonra yanma hissetmiştim eger aparatı almakta zorlanırsın bi kovaya sıcak su koy buharına otur bekle vajinayı açıyor bide bol jel sür cevresi 10 cm den sonra eş denemesine geçebilirsin eşli parmak çalışmadım ama bi kere denemede eşim yağmak istedi izin vermedim sonra bana çaktırmadan parmağını sokmuş anlamadım bile

benim en büyük sorunum pozisyon da olabilir yani o ana geldiğimde çooook geriliyorum benm canım da çok kıymetli malesef
Hepimizin ki kıymetli canım ben düşük yaptım kendi kendime dehşet acılar çektim eşimle ilişkide hiç öle bişi olmadı emin ol hiç acı yok sadece kayganlık yön ve hazza odaklan

ben de adetim yeni bitti bugun denendim yanma bende de oldu bebeyağı kullanıyorum sadece eşli parmağı yapamıyorum ben de hemen yok yok diyorum 2 aylık evliyim ama sanki hiç evli değilim anestol kullandım olmadı emla mı kullansam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…