Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benim en büyük sorunum pozisyon da olabilir yani o ana geldiğimde çooook geriliyorum benm canım da çok kıymetli malesef
araya görmek gibi oldu kusura bakmayın bi pozusyon tarıf edıcem af buyurun. Sırt ustu yat basının altına yastık koy ayaklarını yana aç iyice ver dızlerınk kır ozaman egzersizlerin süper gever tatlım. Eş denemesindede aynı pozısyonu yap çok rahat ben bırsuru pozisyon denedim en rahatı buydu benım için

çok teşekkğr ederim :) egzersizlerde aynen böyle yapıyorum ama eş denemesinde o anı görünce cok kasılıyorum belimin altına yastık bile koyuyorum

Evet katılıyorum bende böyle yendim bi yerde takılıyorsun onuda söyle geçtik bi kısmı girince be bacaklarımı eşimin beline doladım oda beni öpüp hazza odaklanmamı sağladı ve yavaşça bana doğru geldi anlamadım bile

çok teşekkğr ederim :) egzersizlerde aynen böyle yapıyorum ama eş denemesinde o anı görünce cok kasılıyorum belimin altına yastık bile koyuyorum
Yani penise çok bakma boyutu korkutuyordur.çünki bazen ben boyutunu görünce bunu nasıl alıyorum diye hayret ediyorum ama onlar birbiri içn yaratılmış:)

ben ultrason jelı kullanmıstım hem buyuk bıtmıyor hem ucuz uc yada dört tl.hala kullanıyorum gıtgıde azaltıyoruz artık sadece eşim kullanıyor sadece penis ucuna yakında onuda bırakıcaz kademe kademe bu iş . Acı yok hıc sadece yanma var oda bıyerden sonra haz verıyor

evet yeni evliyim ama benden sadece 1 hafta önce evlenen arkadaşlarım şu an bana gülerek ban tavsiyelerde bulunuyor evet okudum bayağı uzun süre sonra yenenler var umarım ben de yenerim penise bakınca diyorum bu asla oraya giremez diye korku sarıyo

Evet bazen kuru olduğumda çok az sürüyorum yetiyor be bi kere içeri gidip gitgel yapınca vajina iyice penisin yapısını alıyor ben içerde küçücük zannediyorum :)

ne zaman yendin ki sen yağmur zerresi

Aman salla gitsin onları bunu yaşamayan anlayamaz ablamda hayret etmişti bana

:) güldürdün beni :) ben parmak egzersizlerine bir günde başladım be iki parmaga da aynı gün geçtim mum da iyi gidiyordu ama psikolojik olarak kendimi o ana hazırlayamıyorum artık kuş gibi hafiflemek istiyorum tüm planlarım bunu aştığımda gerçekleşecek sanki

Bende dehşet hızlı ilerledim adet hızımı kesti adetten sonra bende yanma olunca çok üzüldüm eş denemesinde eşim çok iyi bi durumdaydı ben cesaret edemedim oda rahatlayamadığı için kızdı biraz sonra üzüldüm ağladım teselli etti zaten.bende acizlik içinde dua ettim bunaldığım bi andı zaten böyle anlarda dua daha makbul oluyor çünki zayıfsın daha samimi .zaren sonraki denemede yendim.penis vajinaya giremeyecek kadar büyük değil balonı düşün küçücük sey ama ne kadar esniyor

Bana da öneri lazım kızlar . Ben üstte olduğumda inanılmaz rahat şekilde alıyorum. Altta olduğumda olmuyor. Ne ne yapmalıyım sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…