Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki bana önerin ne canm şimdi sence ne yapmalıyım

dişimi sıktım oldu diyenlere de şaşırıyorum :)
Benim ilk ablam da kapıda beklemişler yazık o stresle dişini sıkmış olabilir sanırım vajina hazır olmayınca kayganlık yoksa vajina duvarı kanama yapabilir onunda öyle olmuş.kuru ekmek Boğaz'dan geçse ne olur facia:)yani dişini sıkanşarın kocaları bence kadını düşünmeden onu okşayıp hazır hale getirmeden olaya dalmış olabilir yoksa dil sıkacak bi durum yok bazen girişte acı olursa penisi ben penisi alıp hafif girdirip çıkartıyorum yavaşa yavaş giriyor

beni kapıda bekleseler 2 ay hatta daha fazla beklerlerdi :) bunu hiç anlamış değilim zaaten saçma

Can
peki bana önerin ne canm şimdi sence ne yapmalıyım
Canım bence iyice egzersiz yap kendine güven gelsin bide egzersizde o anki duruma göre değişir baze zorlanabilirsin hiç takma. Sonrada yapabilirsen eş parmağı yap önce parmağı sen yönlendir çünki eşine karşı güven gelsin ben bunu yapamadım ama Dr tavsiyesi.sonrada sana uygun pozisyonu seç be altta yapabildim şu bele yastık bol kayganlaştırıcı içeriye parmakla sürdük bide penise ucu girdi nefes ıkınma önemli sonra eşimin beline bacaklarını doladım öpüşerek yaklaştı zaten haz alınca kendimi kasmadım ama şimdi hep üste oluyorum eşim

Bide ben egzersiz esnasın da bi pozisyon buldum vajina kendilinden açılıyor yere sırr üstü yat bacakları hafif aç dizleri kır ve popoyu hafifçe kaldır ve sanki vajinayı vakum gibi düşünüp hafif popoyu öne tirn vajina açılıyor anlatmadım ama deneyin göreceksiniz

tavsiyelerini uygulayacagım canm çok sagol yardımınla aşacagım inşallah :) egzersizleri ben de aynı sen gibi yapıyorum ama eş denemesinde bu şekilde eşim alçakta kalıyo yastık koyuyoruz ve işte zincir o an kopuyo bana sankii inme iniyo kasılmaktan kendim yaparken hiç mi hiç kasılmıyorum ama sanırım son çarem emla olacak direndim kullanmamak için ama malesef

Emla kullan istersen ama bu seferde ünsüz yapamayacaksınız sadece penisi yerleştirirken kontrol sende olsun ilk sokmada ben hala kendim yerleştiriyorum ilk başta eşinde pasif kalsın seni ikna etsin ittirmeyeceğine eşine güven sende oda sana okunmanı ve nefes Alman'ı hatırlatsın çünki heyecandan nefesi tutuyoruz :d

evet o an heyecan ve telaştan nefes falan kalmıyor gerçekten :) çok sanslısın ama ya yenmişsin ne güzel ben de artık yenmek ve buraya yazmak istiyorum oldu diye sonra da yardıma tabi :) ben de artık cearetleniyorum biraz daha kendim yerleştirip itsem daha da cesaret gelir gibi geliyo

kız olmak kadın olmak çok zormuş bee :)

Merhaba arkadaslar ben 5 aylik evliyim vajinusmus illeti bendede var esimle hala bjrlikte olamadik doktorada gitmek istemiorum kendim yenmek istiorum bu hastaligi lutfen bana yardimci olun ne yapmaliyim bilmiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…