- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.181
peki bana önerin ne canm şimdi sence ne yapmalıyımBende dehşet hızlı ilerledim adet hızımı kesti adetten sonra bende yanma olunca çok üzüldüm eş denemesinde eşim çok iyi bi durumdaydı ben cesaret edemedim oda rahatlayamadığı için kızdı biraz sonra üzüldüm ağladım teselli etti zaten.bende acizlik içinde dua ettim bunaldığım bi andı zaten böyle anlarda dua daha makbul oluyor çünki zayıfsın daha samimi .zaren sonraki denemede yendim.penis vajinaya giremeyecek kadar büyük değil balonı düşün küçücük sey ama ne kadar esniyor
ben onu da yapamadım dahaBana da öneri lazım kızlar . Ben üstte olduğumda inanılmaz rahat şekilde alıyorum. Altta olduğumda olmuyor. Ne ne yapmalıyım sizce ?
Benim ilk ablam da kapıda beklemişler yazık o stresle dişini sıkmış olabilir sanırım vajina hazır olmayınca kayganlık yoksa vajina duvarı kanama yapabilir onunda öyle olmuş.kuru ekmek Boğaz'dan geçse ne olur facia:)yani dişini sıkanşarın kocaları bence kadını düşünmeden onu okşayıp hazır hale getirmeden olaya dalmış olabilir yoksa dil sıkacak bi durum yok bazen girişte acı olursa penisi ben penisi alıp hafif girdirip çıkartıyorum yavaşa yavaş giriyordişimi sıktım oldu diyenlere de şaşırıyorum :)
her denemede hüngür hüngür aglamaktan eşimin beni teselli etmek için binbir şekle girmesinden bunaldım artıkpeki bana önerin ne canm şimdi sence ne yapmalıyım
beni kapıda bekleseler 2 ay hatta daha fazla beklerlerdi :) bunu hiç anlamış değilim zaaten saçmaBenim ilk ablam da kapıda beklemişler yazık o stresle dişini sıkmış olabilir sanırım vajina hazır olmayınca kayganlık yoksa vajina duvarı kanama yapabilir onunda öyle olmuş.kuru ekmek Boğaz'dan geçse ne olur facia:)yani dişini sıkanşarın kocaları bence kadını düşünmeden onu okşayıp hazır hale getirmeden olaya dalmış olabilir yoksa dil sıkacak bi durum yok bazen girişte acı olursa penisi ben penisi alıp hafif girdirip çıkartıyorum yavaşa yavaş giriyor
Canım bence iyice egzersiz yap kendine güven gelsin bide egzersizde o anki duruma göre değişir baze zorlanabilirsin hiç takma. Sonrada yapabilirsen eş parmağı yap önce parmağı sen yönlendir çünki eşine karşı güven gelsin ben bunu yapamadım ama Dr tavsiyesi.sonrada sana uygun pozisyonu seç be altta yapabildim şu bele yastık bol kayganlaştırıcı içeriye parmakla sürdük bide penise ucu girdi nefes ıkınma önemli sonra eşimin beline bacaklarını doladım öpüşerek yaklaştı zaten haz alınca kendimi kasmadım ama şimdi hep üste oluyorum eşimpeki bana önerin ne canm şimdi sence ne yapmalıyım
tavsiyelerini uygulayacagım canm çok sagol yardımınla aşacagım inşallah :) egzersizleri ben de aynı sen gibi yapıyorum ama eş denemesinde bu şekilde eşim alçakta kalıyo yastık koyuyoruz ve işte zincir o an kopuyo bana sankii inme iniyo kasılmaktan kendim yaparken hiç mi hiç kasılmıyorum ama sanırım son çarem emla olacak direndim kullanmamak için ama malesefBide ben egzersiz esnasın da bi pozisyon buldum vajina kendilinden açılıyor yere sırr üstü yat bacakları hafif aç dizleri kır ve popoyu hafifçe kaldır ve sanki vajinayı vakum gibi düşünüp hafif popoyu öne tirn vajina açılıyor anlatmadım ama deneyin göreceksiniz
Emla kullan istersen ama bu seferde ünsüz yapamayacaksınız sadece penisi yerleştirirken kontrol sende olsun ilk sokmada ben hala kendim yerleştiriyorum ilk başta eşinde pasif kalsın seni ikna etsin ittirmeyeceğine eşine güven sende oda sana okunmanı ve nefes Alman'ı hatırlatsın çünki heyecandan nefesi tutuyoruz :dtavsiyelerini uygulayacagım canm çok sagol yardımınla aşacagım inşallah :) egzersizleri ben de aynı sen gibi yapıyorum ama eş denemesinde bu şekilde eşim alçakta kalıyo yastık koyuyoruz ve işte zincir o an kopuyo bana sankii inme iniyo kasılmaktan kendim yaparken hiç mi hiç kasılmıyorum ama sanırım son çarem emla olacak direndim kullanmamak için ama malesef
evet o an heyecan ve telaştan nefes falan kalmıyor gerçekten :) çok sanslısın ama ya yenmişsin ne güzel ben de artık yenmek ve buraya yazmak istiyorum oldu diye sonra da yardıma tabi :) ben de artık cearetleniyorum biraz daha kendim yerleştirip itsem daha da cesaret gelir gibi geliyoEmla kullan istersen ama bu seferde ünsüz yapamayacaksınız sadece penisi yerleştirirken kontrol sende olsun ilk sokmada ben hala kendim yerleştiriyorum ilk başta eşinde pasif kalsın seni ikna etsin ittirmeyeceğine eşine güven sende oda sana okunmanı ve nefes Alman'ı hatırlatsın çünki heyecandan nefesi tutuyoruz :d
kız olmak kadın olmak çok zormuş bee :)evet o an heyecan ve telaştan nefes falan kalmıyor gerçekten :) çok sanslısın ama ya yenmişsin ne güzel ben de artık yenmek ve buraya yazmak istiyorum oldu diye sonra da yardıma tabi :) ben de artık cearetleniyorum biraz daha kendim yerleştirip itsem daha da cesaret gelir gibi geliyo
Evet ama bi o kadar da özel.bendede hala kanama var.düşükten dolayı..ama eşim mutlaka sana nefes al ıkın desin yoksa nefessilikten ölenilirsin:)kız olmak kadın olmak çok zormuş bee :)
:) :) eşim bana fark ettirmeden yapmaya çalışıyo onun da aklına gelmez kesin yani ben ölürümEvet ama bi o kadar da özel.bendede hala kanama var.düşükten dolayı..ama eşim mutlaka sana nefes al ıkın desin yoksa nefessilikten ölenilirsin:)
sen de tez vakitte bebiş alırsın inşallah kucagına sana dua edecğim :)Evet ama bi o kadar da özel.bendede hala kanama var.düşükten dolayı..ama eşim mutlaka sana nefes al ıkın desin yoksa nefessilikten ölenilirsin:)
Saol canım hayırlısı de aman:) biraz korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.bakslım şu kanama bitsinde iki ay sonra falan düşünüyorumsen de tez vakitte bebiş alırsın inşallah kucagına sana dua edecğim :)
hep derim her şeyin hayırlısı diye insallah hakkımızda hayırlısı olur her şeyin :)Saol canım hayırlısı de aman:) biraz korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.bakslım şu kanama bitsinde iki ay sonra falan düşünüyorum
kanama bıtsın bi altı ay kadar bekle canım kkı ay kısabı zaman doktorda soylıcektır gerçi.Saol canım hayırlısı de aman:) biraz korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.bakslım şu kanama bitsinde iki ay sonra falan düşünüyorum
Dr bana hiç bekleme dedi çünki ben kürtaj olamadım ilaçla düştü ve hormonlar daha aktif dedi bende karar veremiyorum.hem çok istiyorum hemde korkuyorum.zor bi imtihan inş yalamız kimsekanama bıtsın bi altı ay kadar bekle canım kkı ay kısabı zaman doktorda soylıcektır gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?