Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaslar ben 5 aylik evliyim vajinusmus illeti bendede var esimle hala bjrlikte olamadik doktorada gitmek istemiorum kendim yenmek istiorum bu hastaligi lutfen bana yardimci olun ne yapmaliyim bilmiorm
herşey kolay canım yeterki kutulmak istiyorum de . Şimdi oncelıkle ayna al ustune çomelerek dur nefes al ver al ver nefesıni her verişte ıkın kabız ılmussun gibi ıkın deliğin açıldıgını goreceksın ılk işimis bu nefes egzersizleri.sonrasına özelden devam edelim.her sorun a açıgım istedıgını sor cekunme geç cevap verirsem korkma buralardayımfıroğlumla ugrasıyorumdur mutlaka sana donecegım:)

S
Sen vajili iken nasıl doğum yaptın

hadtalıgı astıktan sonra alttan muayene yaptırabılıyorsan demekki normal doğum yapabılırsın demektır. Seni anlayacak iyi bir doğum doktoru bul hangi şehirdesin oradakı iyi doktorların isimlerinin olduğu bi konu başlığı var sitede.

henüz hiçbi şey yapamadım cesaretim geliyo gidiyo ben yapamayacagım anlaşılan
Ama canım sen egzersiz yapıyordun bu bir erteleme hastalığı.o nedenle git ılık duş al vajina açılacak ve bi müzik aç yada komik bi dizi.sonra korkma zaten yaptın kaç kere hadi hemen kalk bunları yap üzerine düşeni yap ve dua et

dün akşam egzersiz yaptım bayagı 2 saat falan bugün daha yeni geldim okuldan ondan ama es denemesini düşününce çok geriliyorum

Hemen eş denmesi yapma zaten vajinana hükmet koca aparat giriyor penis daha kolay girer önce egzersiz sonra eşine güven eşli egzersiz sonra dene ki başarısız denemelerde olur

egzersiz yapıyorum ama artık o aşamadan ileri gidemiyorum
Yaptın mı bugün mesela egzersizde iyice öğren vajinana hükmet mesela ben aparatla geziyordum iş yapıyordum eş denemesine hazır hissettiğinde geç.aparatın çevresi 10 cm olunca ve artık aparatı almak kolaylaşınca eş denemesi yap.buraya kadar gel eş denemesini konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…