Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaptım ama zor oldu bugün
Olabilir hiç sıkıntı yapma çünki vajina uyarılmadan çalışma yapıyorsun ilişkide vajina hazır hale geliyor egzersizde boyu değil kalınlık önemli.egsersizde 10 cm al sonra duruma göre eşli egzersiz dene eşinin parmağını kaganlaştır ama aparat gibi sen sok ve eşine güven gelsin bir iki parmak derken..eşin tek yapar sonrada bi iki güne eş denemesi yaparsın

eşimin
eşimin parmağını asla yapamam herhalde on cm mi abboooowwww daha ben ancak yarısını yapmışımdır

Kizlar vemcaine sprey aldim nasil kullanca kullanan var mi acaba
ben kullandım.. 4-5 kez giriş kısmına püskürttüm 2-3 dk yanma oldu hemen bi yastıkla yelledim biraz bekle geçiyo ve uyuşuyor :) sorunun yanma ya da acıysa faydasını görürsün ama ben hiç egzersiz yapmadan denediğim için faydasını görmedim acı hissetmediğim halde p..in girme hissiyle ittim kendimi

yeterki isteklı olun yapılmıycak bişey değil yav doğanın kanunu RAbbimin bir hikmeti nasıl ımkansız zor olabılırki. Bu illeti alınca mutluluk huzur ve daha neler neler var. Okadar gecelikler bilmem neler aldık kızlar hakkını verın . Eşiniz okadar degısıyorkı ınanın iyiki evlendım dıye bidaha sukredıyoruz hamdolsun Allaha li anlayışlı eşlere sahıbız ve onlara hakettiğini verin.hep böyle dusundum once kendk kadınlıgım sonra eşimin hakkettiğini dusunerek azmettim ve basardım Allahım izniyle sıra sizde haydi kalkın

tüm bunları kabul ediyor beyin.. doğanın kanunu olduğunu, ordan bebek çıktığını ama o an gelince herşey bitiyor panik çanları çalıyor sanki.. egzersiz olmadan olmayacak anladım.

Geceliklerin hakkını verin tabiki beni düğün alışverişinde bi içgiyim mağazasına götürmüşşerdi orasıdasıcak baya pahalıymış beğendiğim altılı saten set 500 lira idi aldılar saolsunlar ve şimdi keyifle kullanıyorum şimdi kanamadan dolayı eşimle yaklaşık 2 haftadır ayrınız insanı gerçekten insanı etkiliyor.ilişki düzene girince eşle muhabbet artıyor sevgi artıyor ve bi çok sorun daha kolay çöZülüyor..

tüm bunları kabul ediyor beyin.. doğanın kanunu olduğunu, ordan bebek çıktığını ama o an gelince herşey bitiyor panik çanları çalıyor sanki.. egzersiz olmadan olmayacak anladım.
Çok normal hep hikayeler aynı eger egz ysparsan vajinayı keşfeder ve ona hükmedersin eşin için yap ve ilişki olduktan sonra eşinizin gözündeki parıltıyı görmek müthiş aşkınız artıyor onunla bir daha birlikteliğiniz yenileniyor..anlatılmaz yaşanır bu Allah'ın verdiği güzel nimetlerden biri

kesinlikle katılıyorum .. sen ne kadar sürede yendin bu durumu?

Kızlar bende yendim mi bilmiyorum...2kere beraber olduk tedaviden sonra ama bi sonraki ilişki aklıma gelince sanki hiç tedavi olmamışım gibi korkularım geri geliyor.. Tıpkı vajilinoldupum dönemdeki gibi.. Siz hemen korkunuzu yendiniz mi yani tedaviden sonra.. Ben yenemiyorum.. Yaptım, yine yaparım diyemiyorum.. Hep ya olmazsa bidakine diye korkuyorum..

Boyle hissetmen normal daha cok yeniymis zaten bu donemde hic ara vermeden esinle denemelere devam edin oldugunu gordukce korkularin kaybolup gidecek

Boyle hissetmen normal daha cok yeniymis zaten bu donemde hic ara vermeden esinle denemelere devam edin oldugunu gordukce korkularin kaybolup gidecek
İnşallah..ama denemelerde en ufak bi aksilik beni çok korkutuyor.. Bide çok zorlanıyorum..çok korkuyorum başa dönmeye.. Bazen içim öyle umutsuzlukla doluyoki sanki hiç tadavi olmamışım gibi hissediyorum.. Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor..

Amin canim bir kere olmussa artik gerisi gelir hic umutsuzluga kapilma ilerleyen zamanlarda deneme yapmaktan korkmayi birak sen isteyeceksin artik deneme yapmayi...

Aksilikte olabilir bu hep olcak anlamina gelmiyor suan deneme asamasindasin deneye yanila dogruyu bulacaksin icini ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…