- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.241
Ya bide mesela artık her an yapabilir olmam lazımmış gibi geliyor.. Ama şuan eşim gelse hadi deneyelim dese yapamam gibi geliyor..doktor egzersize 20 gün devam ey dedi ona bile cesaretim yok şuanda... Tekrar başa dönmek istemiyorum...Aksilikte olabilir bu hep olcak anlamina gelmiyor suan deneme asamasindasin deneye yanila dogruyu bulacaksin icini ferah tut...
Ya bide mesela artık her an yapabilir olmam lazımmış gibi geliyor.. Ama şuan eşim gelse hadi deneyelim dese yapamam gibi geliyor..doktor egzersize 20 gün devam ey dedi ona bile cesaretim yok şuanda... Tekrar başa dönmek istemiyorum...[/QUOTE
canım ruh haline baglı stresli isen ıslaklık yoksa bende yapamıyorum merak etme ilk zamanlar bi daha olacakmı diye korkuyordum sen sık sık deneme yap bide sen olaya heyecan kat ne bileyim giyin düşlem sen iste eşinden
Canım ru
canım korkuların normal ıkı ay oldu yeneli ılk girişte hala tedırgın oluyorum ama vajına alıştı artık hissetmiyorum. Hergun devam edın adet bitince tekrar devam.ne güzel yenmişssin bak tafını vıkar artıkYa ben şunu merak ediyorum.. Yendim diyenler hakkaten hiç problemsiz devam mı ediyolar sonra.. Bir de adet olacam 4 gün sonra.. 7 gün ara.. Herşeyi unutup cesaretim kırılırsa diye onada geriliyorum kızlarryensen ayrı yenmesen ayrı dert
Acaba olacak mi sorusuyla baslamak yerine bu sefer nasil olacak sorusuyla baslamani tavsiye ederim sonucta alisma surecindesin ayrica araya adet girsede bisey degismiyor aynen devam ediyorsun kafandaki soru isaretlerini cikar olayin tadini cikarmaya odaklan...Araya adet gircek .. Adetten sonra zorlanır mıyım???ondan da çok korkuyorum..
Arkadaşlar çok güzel demiş bence sen hazza ve orgazma odaklan oda zamanla ögreniliyorAraya adet gircek .. Adetten sonra zorlanır mıyım???ondan da çok korkuyorum..
Cnm saol ben iki parmak falan aliyorum olyrmu senceben kullandım.. 4-5 kez giriş kısmına püskürttüm 2-3 dk yanma oldu hemen bi yastıkla yelledim biraz bekle geçiyo ve uyuşuyor :) sorunun yanma ya da acıysa faydasını görürsün ama ben hiç egzersiz yapmadan denediğim için faydasını görmedim acı hissetmediğim halde p..in girme hissiyle ittim kendimi
Ben de ayniyim. Oldu hic zorlanmadim ama yine deneme fikri beni korkutuyo.ne zaman asilir ki bu durum??Kızlar bende yendim mi bilmiyorum...2kere beraber olduk tedaviden sonra ama bi sonraki ilişki aklıma gelince sanki hiç tedavi olmamışım gibi korkularım geri geliyor.. Tıpkı vajilinoldupum dönemdeki gibi.. Siz hemen korkunuzu yendiniz mi yani tedaviden sonra.. Ben yenemiyorum.. Yaptım, yine yaparım diyemiyorum.. Hep ya olmazsa bidakine diye korkuyorum..
yendiğimizi beynimize kabul ettiremiyoruz sankı omur boyu öyle kalacakmısız gıbı dusundukl hep şimdide yendık ama bilinçaltı kabullenmıyor kım takar bilinçaltını yendikki biz yendiiiik :)Ben de ayniyim. Oldu hic zorlanmadim ama yine deneme fikri beni korkutuyo.ne zaman asilir ki bu durum??
Korkma canım bi kere oldu ise olacak oldukça endişelerin azalacakBen de ayniyim. Oldu hic zorlanmadim ama yine deneme fikri beni korkutuyo.ne zaman asilir ki bu durum??
Ewet ya şimdi aklıöa geldikçe korkuyorum.. Demekki uzun süre tedavi olmayınca yan etkisi bu oluyorkorksak da zorla yapa yapa yencez belki .. Bilmiyorum.. Bide ben daha 3 günlüğüm.. Adet gircek araya tedirginim adet sonrası için de.. Dua ediyorum.. İşallah yeneriz bu korku gitmiyor ya..Ben de ayniyim. Oldu hic zorlanmadim ama yine deneme fikri beni korkutuyo.ne zaman asilir ki bu durum??
Ben ulusoya gittim. Öncesinde parmak egzersizi yapamadım. 1.5gün beynin kanullenmesi için kısa bir süre galiba.. Acaba uzun süre egzersiz yapılsa daha mı iyi olurdu diyorum.. Bazende ilk gece zorlansada beceren beceriyor ne fark eder diyorum..neden uzun süre tedavi olmamak böyle yaşamaya alışmak sanırım.. Okuyan varsa mucize beklemesin.. Hemen egzersiz falan bi yerden başlasın.. Pıt diye iyileşmiyomuş insan...Ben de ayniyim. Oldu hic zorlanmadim ama yine deneme fikri beni korkutuyo.ne zaman asilir ki bu durum??
Peki korksanda oluyo mu...? Benim aklımda ya olmazsa sorusu hep bide o ilk anda eskisi gibi bintefirginlik hep.. Bu başka bişi ya bu duygunun çözüm egzersiz değil alışmak da değil ama ne bilmiyorum.. Kendi kendini teskin etcen mecburen...Ben de ayniyim. Oldu hic zorlanmadim ama yine deneme fikri beni korkutuyo.ne zaman asilir ki bu durum??
Ben ulusoya gittim. Öncesinde parmak egzersizi yapamadım. 1.5gün beynin kanullenmesi için kısa bir süre galiba.. Acaba uzun süre egzersiz yapılsa daha mı iyi olurdu diyorum.. Bazende ilk gece zorlansada beceren beceriyor ne fark eder diyorum..neden uzun süre tedavi olmamak böyle yaşamaya alışmak sanırım.. Okuyan varsa mucize beklemesin.. Hemen egzersiz falan bi yerden başlasın.. Pıt diye iyileşmiyomuş insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?