- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.261
Ewet.. İşte yendim diyemiyorum maalesef.. Hala ilk günkü gibi korkuyorumDoktora giderkmi yendiniz hastaligi
canim oncelikle tebrik ederim yenmissin bende yeneli iki bucuk ay oldu hic bu durumdan kurtulamicam sanardim bu kadar kolay olabilecegi hic aklima gelmezdi bende doktor destegiyle yenenlerdenim saygin micozkadiogluna sadece 4 seans gittim ve kurtuldum ilk baslarda korkum oldu ama hep ustune gittim hevesle denedim kendimi rahat biraktim ve artik tamamen alistim ilk iliskiden sonra benimde araya adet girdi ama hic korkmadim cunku bisey beyazsa beyazdir adetten sonra yine ayni seyi yasicaksin degisen bisey olmiyacak sana tavsiyem o korkularini artik bi kenara birak cesarwtini topla ve o anda sadece esini dusun ona birak kendini emin ol hic kasilman bile olmiyacakEwet ya şimdi aklıöa geldikçe korkuyorum.. Demekki uzun süre tedavi olmayınca yan etkisi bu oluyorkorksak da zorla yapa yapa yencez belki .. Bilmiyorum.. Bide ben daha 3 günlüğüm.. Adet gircek araya tedirginim adet sonrası için de.. Dua ediyorum.. İşallah yeneriz bu korku gitmiyor ya..
Düşündükçe kalbim güm güm atıyor.. Nası yencem bunu... Şuan deneme yapmam lazım cesaretim yok.. Ağlıcam ya.. Sanki daha önce yapan ben değildim.. Offffffffff.. Üstüne gidemiyorum... Nedensiz bir korku... Beyin ilk evlendiğim güne döndü sanki...
ewet hiç yapamıyodum.. 2 kere yaptım..allahım sen cesaret verBu bir süreç daha öncesinde hiç yapamıyordun. ama şimdi yapabildiğin 2-3 denemen var. Korkman doğal. Çünkü öncesinde sürekli korktuğun bişeydi. Başaracaksın korkma. Hatta başarmışsın. Daha ne olsun kız çözemeyen ne kadar çok insan var bu forumda uuuu. Sen çözmüşsün işte. Rahat ol. Herşey yolunda
Canim nasil yendin egzersizlerle micanim oncelikle tebrik ederim yenmissin bende yeneli iki bucuk ay oldu hic bu durumdan kurtulamicam sanardim bu kadar kolay olabilecegi hic aklima gelmezdi bende doktor destegiyle yenenlerdenim saygin micozkadiogluna sadece 4 seans gittim ve kurtuldum ilk baslarda korkum oldu ama hep ustune gittim hevesle denedim kendimi rahat biraktim ve artik tamamen alistim ilk iliskiden sonra benimde araya adet girdi ama hic korkmadim cunku bisey beyazsa beyazdir adetten sonra yine ayni seyi yasicaksin degisen bisey olmiyacak sana tavsiyem o korkularini artik bi kenara birak cesarwtini topla ve o anda sadece esini dusun ona birak kendini emin ol hic kasilman bile olmiyacak
Canim nasil yendin egzersizlerle mi
canim oncelikle tebrik ederim yenmissin bende yeneli iki bucuk ay oldu hic bu durumdan kurtulamicam sanardim bu kadar kolay olabilecegi hic aklima gelmezdi bende doktor destegiyle yenenlerdenim saygin micozkadiogluna sadece 4 seans gittim ve kurtuldum ilk baslarda korkum oldu ama hep ustune gittim hevesle denedim kendimi rahat biraktim ve artik tamamen alistim ilk iliskiden sonra benimde araya adet girdi ama hic korkmadim cunku bisey beyazsa beyazdir adetten sonra yine ayni seyi yasicaksin degisen bisey olmiyacak sana tavsiyem o korkularini artik bi kenara birak cesarwtini topla ve o anda sadece esini dusun ona birak kendini emin ol hic kasilman bile olmiyacak
canim oncelikle tebrik ederim yenmissin bende yeneli iki bucuk ay oldu hic bu durumdan kurtulamicam sanardim bu kadar kolay olabilecegi hic aklima gelmezdi bende doktor destegiyle yenenlerdenim saygin micozkadiogluna sadece 4 seans gittim ve kurtuldum ilk baslarda korkum oldu ama hep ustune gittim hevesle denedim kendimi rahat biraktim ve artik tamamen alistim ilk iliskiden sonra benimde araya adet girdi ama hic korkmadim cunku bisey beyazsa beyazdir adetten sonra yine ayni seyi yasicaksin degisen bisey olmiyacak sana tavsiyem o korkularini artik bi kenara birak cesarwtini topla ve o anda sadece esini dusun ona birak kendini emin ol hic kasilman bile olmiyacak
Pnse bakma... Onu en kolay aldığın aparatmış gibi düşün... Sen hiç dokunma denemede...ben öyle yaptım .. Rahatlatıtiyor insanıevet yeni evliyim ama benden sadece 1 hafta önce evlenen arkadaşlarım şu an bana gülerek ban tavsiyelerde bulunuyorevet okudum bayağı uzun süre sonra yenenler var umarım ben de yenerim penise bakınca diyorum bu asla oraya giremez diye korku sarıyo
Bende doktor saygin beyi duydum amacanim oncelikle tebrik ederim yenmissin bende yeneli iki bucuk ay oldu hic bu durumdan kurtulamicam sanardim bu kadar kolay olabilecegi hic aklima gelmezdi bende doktor destegiyle yenenlerdenim saygin micozkadiogluna sadece 4 seans gittim ve kurtuldum ilk baslarda korkum oldu ama hep ustune gittim hevesle denedim kendimi rahat biraktim ve artik tamamen alistim ilk iliskiden sonra benimde araya adet girdi ama hic korkmadim cunku bisey beyazsa beyazdir adetten sonra yine ayni seyi yasicaksin degisen bisey olmiyacak sana tavsiyem o korkularini artik bi kenara birak cesarwtini topla ve o anda sadece esini dusun ona birak kendini emin ol hic kasilman bile olmiyacak
Eğer egzersiz yapamıyorsan git doktora... Beklemenin anlamı yok...Bende doktor saygin beyi duydum ama
gitmeye bi turlu cesaret edemedim guvenemedim aslinda hep kendiliginden olsun istedim ama olmuyo kendilignden cozulmuyo gercekten gitmye okdar para vermeye degermi?
saygin bey hayatimda tanidigim en guvenilir insanlardan biri o kadar para verdim evet ama deger cunku ben ona gitmeseydim hala bu dertle ugrasiyo olacaktim eger firsatin varsa ve tabi kendin egzeesiz falan yapamiyosan git derim benBende doktor saygin beyi duydum ama
gitmeye bi turlu cesaret edemedim guvenemedim aslinda hep kendiliginden olsun istedim ama olmuyo kendilignden cozulmuyo gercekten gitmye okdar para vermeye degermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?