Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim oncelikle tebrik ederim yenmissin bende yeneli iki bucuk ay oldu hic bu durumdan kurtulamicam sanardim bu kadar kolay olabilecegi hic aklima gelmezdi bende doktor destegiyle yenenlerdenim saygin micozkadiogluna sadece 4 seans gittim ve kurtuldum ilk baslarda korkum oldu ama hep ustune gittim hevesle denedim kendimi rahat biraktim ve artik tamamen alistim ilk iliskiden sonra benimde araya adet girdi ama hic korkmadim cunku bisey beyazsa beyazdir adetten sonra yine ayni seyi yasicaksin degisen bisey olmiyacak sana tavsiyem o korkularini artik bi kenara birak cesarwtini topla ve o anda sadece esini dusun ona birak kendini emin ol hic kasilman bile olmiyacak

Düşündükçe kalbim güm güm atıyor.. Nası yencem bunu... Şuan deneme yapmam lazım cesaretim yok.. Ağlıcam ya.. Sanki daha önce yapan ben değildim.. Offffffffff.. Üstüne gidemiyorum... Nedensiz bir korku... Beyin ilk evlendiğim güne döndü sanki...

Ben doktora gitmedim. Ama bu sorunu yendim henüz 1 hafta falan oldu.Aklındaki korku normal. Ama her defasında yeniden yapınca korkuda yavaş yavaş yok olacak. Ben kendimi motive ederken şunu söyledim hep "Bir kere yaptım demekki yapılabiliyor. Yapamazsam korkacağım bişey yok." yada "Kimse bu acıdan ölmüyor herkes yapıyor bende yapabilirim." bu arada 1 yıllık evliyim. Eşim benimle bu konuda hiç tartışmadı. Ne zaman hazır olursan yaparız dedi. Yapabildiğimi gördükçe seks yapmayı ben istemeye başladım. Korkma Varja düzelecek o korkunuda alt edeceksin. Cesur ol.

Bu bir süreç daha öncesinde hiç yapamıyordun. ama şimdi yapabildiğin 2-3 denemen var. Korkman doğal. Çünkü öncesinde sürekli korktuğun bişeydi. Başaracaksın korkma. Hatta başarmışsın. Daha ne olsun kız çözemeyen ne kadar çok insan var bu forumda uuuu. Sen çözmüşsün işte. Rahat ol. Herşey yolunda

ewet hiç yapamıyodum.. 2 kere yaptım..allahım sen cesaret ver

Canim nasil yendin egzersizlerle mi

Kızlar ben 3,5 seneliğim...parmak egzersizi fikri beni okadar geriyorduki burada okumaya bile tahammülüm yoktu..çok doktor araştırdım.. Eserdağa gittim aparat diyince kaçtım.. Ayşe duman egzersiz yok eft ile yencen dedi daha ilk gün parmanı sokmaya kalkıştı devam etmedim.. Ulusoyu buldum Hipnozla,sihirli bişi olcak ve ben pıt diye iyileşcem sanıyordum..ama eşim hipnozu istemiidi.. Onu ikna etem uzun sürdü..geçen hafta gittik.. Baktım işler farklı.. Hipnoz bizim bildimiz hipnoz değil, telkin.. Telkin bende kesinlikle bi sakinlik veya aparatı yapabilme cesareti uyandırmadı.. Otele yolladı ilk aparatı dene diye.. Tabiki yapamadım.. Bi taraftanda, burada aman hipnoz yaptı aparat şıp diye girdi diyenlere sinir oldum..

Çünkü bende işe yaramadı.. Ulusoy muaynehanede ilk aparatı denicekti..eşimde yanımda.. Bu daha zor oldu.. Onun görmesini istemediğim bir manzara.. İyice bi ağladım... Aparatı girişe koydu... Ölüyorum sandım... İt dedi yapamadım.. Kalkıp giderdim masadan eğer eşimi zorla götürmemiö olsaydım..derin bi nefes al sonra ağzını kocaman açıp nefesi karnından verirken aparatı it dedi... Sadece nefesi düşündüm.. Ve ittim.. Okadar kolay girdiki inanamadım.... Nefesi öyle bi verdim ki içimdeki tüm hava boşaldı sanki.. Sonra bikere daha... Tam bunu yaptım bitti derken hemen ardından biraz daha kalınını verdi... Hayır yapamam dedim..nefese odaklan dedi.. Sonra panik halimi kendi kendime teskin ettim... Ben aslında iuikeşmek istemiyordum... Bütün bu acılar kandırmacaydı, içime bişey girsin istemiyordum.. Sorun aslında buydu.. Ve şunu anlamıştım, iyileşmek demek içine bişey almayı kabul etmekle başlıcaktı... Başka hiç bir şey işe yaramıcaktı... İkinci ağaratıda nefesi ağzımı açıp sonuna kadar verirken ittim...hemen ardından pns boyutumda bir aparat çıkardı... Düşünmeme ağlamama itiraza fırsat vermiyordu.. Beni dinlemiyordu bile... Bunu ittim gitmedi... Derin nefes alıp dada çok ağzımı açıp ittim ve gitti.. O aparatla 20 dakkz bekledim... Garip hisler içinde... Sonra otele gittik ..yine 20 dakka bekleme ve 40 kere giriş çıkış... Tabi çok uzun sürdü bunu yapmam hiç kolay olmadı.. Ertesi gün en kalın aparatın giriş çıkış hızını arttırdı, 10 saniyede 10 kere gir çık.. Tabi benim aklım çıktı... Ama eş denemesinde hep o andaki giriş çıkışa odsklandım ve oldu... Ama tabi bu çık hızlı bi süreç oldu benim için.. Kabullenemedim sanırım o korku halen geçmedi... Beynim allak bullak oldu.. Şimdi içine bişi gircek paniği ve korkusu yerini ya bidaha girmezse ya en başa dönerseme bıraktı...

Yani şunu demek istiyorum kızlar...bütün yöntsmler aynı...tedaviler. Oraya bili girceni kabul etme temeline dayalı... Ben 3.5 sene aman nası iyileşcem, şstiyorum iyileşmek diyip durdum... Halbuki istemiyomuşum bunu anladım... Çünkü gerçekten isteseydim çözüm basitti efzersiz yapmak...

Uzun zamandır ince aparatla egzersiz yapıp kalına geçemeyen veya kalını yapıp pns denemesi yapamayanlar beni örnek alsın...hiç bi farkı yok kalın ince pns... Hatta pns çok daha kolay oldu...inceyi alan kalınıda alır.. Zaten alamama durumu olsa, ozaman bu hastalığı olmadan ilk ilişkiye giren kadın da alamaz ilk gece.. Yani kalına geçemiyorum, pns deneyemiyorum hepsi erteleme.. Eğer yapılmıcak olsaydı ben 10 dakka içinde hemse kendi elimle yapamazdım... Hemde bunu daha önce aklından bile geçiremezken.. Yani herşey bi kandırmaca.. Kalın ince , aman sıralı olsun önce bi buna alışyım vs.. Ardarda yapın ve yapabildinizi görün..önemli olan oranın kasılmaması... Onun içinde nefesi sonuna kadar boşaltırken eşiniz itsin..ama öncesi de bi kızlık zarı muaynesi yaptırın.. Bi sorun varmı bakılsın.. Sorun varsa acı verebilir buda daha çok korkutabilir...sorun yoksa, kesici delici acı yoksa devam edin...

Yani benim yenmem şöyle oldu... Eşimi zor ikna ettim, ama gidince görfümki işler farklı.. E oraya kadar zorla götürdüm adamı... Kaçamadım, ağlaya zırlaya doktor ne dediyse yaptım...yeri geldi azarladı beni, tavi vermedi.. Zaten banada anlayış ve saburdan ziyade bu gerekliymiş.. Zoru görmesem yapacağım yokmuş..

Şimdi her şey çok hızlı gelişti.. Beyin ikna olamıyor.. Halen ya olmazsa korkusu var ama oluyor çok şükür... İyileşme =vajinaya bişi girmesini istemek... Bi sorun kendinize... Bence temel soru bu... Hayır bişi girmesini istemiyoruma geliyorsa cevaplar duygular ozaman şunu unutmayın... İyileşemezsiniz... Aparat pns neyse önceliğiniz onun girişini isteyin... İsteyince, kayganlaştırıcı ve doğru nefesle nasıl girdine inanamıcaksız...

Pnse bakma... Onu en kolay aldığın aparatmış gibi düşün... Sen hiç dokunma denemede...ben öyle yaptım .. Rahatlatıtiyor insanı

Bende doktor saygin beyi duydum ama
gitmeye bi turlu cesaret edemedim guvenemedim aslinda hep kendiliginden olsun istedim ama olmuyo kendilignden cozulmuyo gercekten gitmye okdar para vermeye degermi?

Bende doktor saygin beyi duydum ama
gitmeye bi turlu cesaret edemedim guvenemedim aslinda hep kendiliginden olsun istedim ama olmuyo kendilignden cozulmuyo gercekten gitmye okdar para vermeye degermi?
saygin bey hayatimda tanidigim en guvenilir insanlardan biri o kadar para verdim evet ama deger cunku ben ona gitmeseydim hala bu dertle ugrasiyo olacaktim eger firsatin varsa ve tabi kendin egzeesiz falan yapamiyosan git derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…