Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saygin bey hayatimda tanidigim en guvenilir insanlardan biri o kadar para verdim evet ama deger cunku ben ona gitmeseydim hala bu dertle ugrasiyo olacaktim eger firsatin varsa ve tabi kendin egzeesiz falan yapamiyosan git derim ben
Yani doktorlarin yaptirdigi tedavi yontemide egzesiz mi? Ben henuz egzersizlere baslayamadim

"glmserser, post: 37275309, member: 630190"]bendeki psikoloji kasılmaktan ötürü [/QUOTE]
Kasilma olmamasi icin nefes ve kegel calismalisin gun icinde aklina geldikce yap egzersizlerden once ve egzersiz sirasinda da mutlaka yap o zaman rahatlayacaksin

"glmserser, post: 37275309, member: 630190"]bendeki psikoloji kasılmaktan ötürü
Kasilma olmamasi icin nefes ve kegel calismalisin gun icinde aklina geldikce yap egzersizlerden once ve egzersiz sirasinda da mutlaka yap o zaman rahatlayacaksin[/QUOTE]
onu da yapıyorum ama o an ne oluyo bilmiyorum

spreyle falan cok denedim olmadien sonunda doktora giderek yendim vajinismusu

bende denedim sprey hap ama hic bir faydasi olmadi sadece zaman kaybi.yapanlar var kremle falan ama benim isime yaramadi.insallah en kisa surede sizde yenersiniz bu illeti

Kızlar yendikten sonra aparata devam ettiniz mi?? Hergün eş denemesi yaptınız mı?? İyileştim dedikten sonra başarısız denemeniz oldumu??ben neden korkuyorum halen kafayı yicem ya

Kızlar yendikten sonra aparata devam ettiniz mi?? Hergün eş denemesi yaptınız mı?? İyileştim dedikten sonra başarısız denemeniz oldumu??ben neden korkuyorum halen kafayı yicem ya
yendikten sonra aparat kullanmadim ben ama musait oldukca hergun es denemesi yaptim ve hepside oldu devamli yapinca insan alisiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…