- 2 Temmuz 2014
- 983
- 631
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.281
evet canim egzersizlerle yendim bendeCanim nasil yendin egzersizlerle mi
Yani doktorlarin yaptirdigi tedavi yontemide egzesiz mi? Ben henuz egzersizlere baslayamadimsaygin bey hayatimda tanidigim en guvenilir insanlardan biri o kadar para verdim evet ama deger cunku ben ona gitmeseydim hala bu dertle ugrasiyo olacaktim eger firsatin varsa ve tabi kendin egzeesiz falan yapamiyosan git derim ben
ben yapıyorum da ne oluyo kiegzersizler olmadan olmaz hanımlar ertelemeyin artık ne olur uzuluyorum. Sihirli bi degnek yokki dokununca herşey gulluk gulıstanlık olsun.
öyle deme ben hiç yapamıyodum 10 dakkada 3 farklı boyuttakini patır patır yaptılar... Sende boyutunu değiştir artık benceben yapıyorum da ne oluyo ki
Başla bi yöntem yok maalesef.. Ben de 3.5 sene kaçtım.. Ama yine aparata dayandı sonuYani doktorlarin yaptirdigi tedavi yontemide egzesiz mi? Ben henuz egzersizlere baslayamadim
egzersiz tabikide canim baska turlu olmaz ki ama ssygin bey bilincli hipnozda yapiyo. bi an once baslamalisin sende canim itici gelebilir ama baska turlude olmuyokiYani doktorlarin yaptirdigi tedavi yontemide egzesiz mi? Ben henuz egzersizlere baslayamadim
Kasilma olmamasi icin nefes ve kegel calismalisin gun icinde aklina geldikce yap egzersizlerden once ve egzersiz sirasinda da mutlaka yap o zaman rahatlayacaksin[/QUOTE]"glmserser, post: 37275309, member: 630190"]bendeki psikoloji kasılmaktan ötürü
Internetten bulabilirsin ama evde kendinde aparattlar yapabilirsin kulak temizleme cubugu ve mumdan...slm kolay gelsin egzersiz için aparat nerden bulabilirim
onu da yapıyorum ama o an ne oluyo bilmiyorumKasilma olmamasi icin nefes ve kegel calismalisin gun icinde aklina geldikce yap egzersizlerden once ve egzersiz sirasinda da mutlaka yap o zaman rahatlayacaksin
evt amin bize deYenmissin ya ne guzel Allah bizede nasip etsin insallah
Canim doktorla nasil yendin ben sprey aldim ise yararmi acabaspreyle falan cok denedim olmadien sonunda doktora giderek yendim vajinismusu
yendikten sonra aparat kullanmadim ben ama musait oldukca hergun es denemesi yaptim ve hepside oldu devamli yapinca insan alisiyo zatenKızlar yendikten sonra aparata devam ettiniz mi?? Hergün eş denemesi yaptınız mı?? İyileştim dedikten sonra başarısız denemeniz oldumu??ben neden korkuyorum halen kafayı yicem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?