Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

zorlaya zorlaya demen bile seni ürkütür olumlu konuş şöyle de mesela tedirgin olarak başlasamda her ilişkiye ,pozitif sonuçları göre göre hiç tereddütüm kalmayacak:)

Kızlar yendikten sonra aparata devam ettiniz mi?? Hergün eş denemesi yaptınız mı?? İyileştim dedikten sonra başarısız denemeniz oldumu??ben neden korkuyorum halen kafayı yicem ya
Korku normal yaa.ben yendikten sonra 2 deneme daha yaptm.galiba bu sefer olmicak dedim ama girisi gectikten sonra sikinti olmuyo.ama bi tedirginlik oluyo bende.acimadi ya illa acima hissi yasayacagm ani bekliyorum.bu da mazositlik olsa gerek:)

Korku normal yaa.ben yendikten sonra 2 deneme daha yaptm.galiba bu sefer olmicak dedim ama girisi gectikten sonra sikinti olmuyo.ama bi tedirginlik oluyo bende.acimadi ya illa acima hissi yasayacagm ani bekliyorum.bu da mazositlik olsa gerek:)
Bende ilk gece yaşadığım korkuyu yaşıyorum... Bi türlü hadi ben iyileştim yapabilirim diyemiyorum.. İnsanın kendine hükmedememesi ne garip

Selam arkadaşlar...ben vajiyi incelediğimde orada en ufak bir giriş deliği bile görmüyorum gördüğüm sadece yumuk bir et parçası....NORMAL Mİ BU (((((((((((

Merhaba kizlar ben de yeni evliyim.Daha bir hafta bile olmadi fakat biz de iliskiye giremiyoruz netten bakinca burayi buldum.Ben vajinismus muyum tam anlamadim basta tedirgindim ama sonradan gitti fakat denedigimiz zaman iceri giremiyor esim.Bir turlu olmuyor anlamadik deneyip deneyip giremeyince de onun istegi kaciyor hemen sertlik gidiyor.Sorun kimde hala anlamadik ne yapmamizi onerirsiniz?

internette vajinanın yapısı ile ilgili aramalar yaptığımda yumuk bir et parçası kapalı görünümlü bir vajina yok...kızlık zarı çeşitlerinden bahsediyor hepsinde bir şekilde giriş kısmı var....bu kapalı gibi görünen vajen korkumu daha da artırıyor (((((((((((((((((

Aslında bu vajinismus bizim kafamizda belkide istemedigiz için olmuyo ben çok düşündüm egzersiz yapamamiyorum ama yenmek istiyorum daha yeni arkadaşım aradı hamileymis hemde 2 aylık evli kafayı yicem ya neden yapamıyorum allah hepimize yardım eder inş egzersiz den başka bi care yokmu

Iyi ikinin arkadaşlar açılır yada bi doktora gidin eğer oraya kapalı olsa adet olamazsiniz

bunu biliyorum...tamamen kapalı olanlar olduğunu...adet olamadıkları için doktora gittiklerini ve cerrahi müdahale yapıldığını....ama o et parçası gibiolan şey ne anlayamıyorum...yüksek kenarlı kızlık zarından bahsediliyor...acaba öyle bir durum mu...bu sebeple mi onca yanma hissi...

Korkma canım ne olur yoksa daha çok büyür korku hemen bi doktora git

C
canım hiç ilişkiye girdin mi

bir arkadaş yazmış ona tamamen katılıyorum...ben de aslında korkudan ziyade oraya bişey girmesini kabullenmemek var...girmemeli fikri oturmuş durumda...bu sebeple girişe ne dayansa kasıyorum..hatta p denemsinde bi kısmı girince düşüncem şu oluyor aman allahım birazdan içime tamamı mı girecek yani...aslaaaa....bu düşünce ile yol katedebilmek çok güçzaten..bebek istediğimi söylüyorum ama onu da tam anlamıyla istemiyorum aslında...bilinçaltım başka çalışıyor...yanma hissi de içime bişey girmesin fikrini körüklüyor...

C
canım hiç ilişkiye girdin mi
ben bir senelik evliyim...ilişki denmez...adı deneme...bir keresinde eşim ısrarla ittirmeye çalışmış ben de ısrarla kendimi kasmıştım...bağırdığımı bile hatırlıyorum...o zaman 3 gün süren hafif bi kanamam olmuştu..kızlık zarı yırtılmış olmalı diye düşündük doktora gitmedik bu endenle...şimdi vajene bakıp hala yumuk bi et parçası görünce şaşırıyorum...o kanama neydi o halde...damar vb. mi zarar gördü...kızlık zarı yırtılmadı mı....

Aynen bence biz istemediğimiz için Yapamıyoruz duusunsene binlerce kadın yapıyor sürekli çocuk doğuruyor lar ben acidan korkmuyorum sadece oraya girdiğinde değişik bi his ondan korkum baskı yani

Aynen bence biz istemediğimiz için Yapamıyoruz duusunsene binlerce kadın yapıyor sürekli çocuk doğuruyor lar ben acidan korkmuyorum sadece oraya girdiğinde değişik bi his ondan korkum baskı yani
evet...aynen bu durumum....hayatı saçma hale getiriyoruz...sorunu ve çözümü bilip yapamamak ne kötü

Yirtilmistir o zaman ama bazılarında et parçası oluyo ve doktor ona müdahale ediyo hare de bi git sen vekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…