- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.301
zorlaya zorlaya demen bile seni ürkütür olumlu konuş şöyle de mesela tedirgin olarak başlasamda her ilişkiye ,pozitif sonuçları göre göre hiç tereddütüm kalmayacak:)Ewet ya şimdi aklıöa geldikçe korkuyorum.. Demekki uzun süre tedavi olmayınca yan etkisi bu oluyorkorksak da zorla yapa yapa yencez belki .. Bilmiyorum.. Bide ben daha 3 günlüğüm.. Adet gircek araya tedirginim adet sonrası için de.. Dua ediyorum.. İşallah yeneriz bu korku gitmiyor ya..
Korku normal yaa.ben yendikten sonra 2 deneme daha yaptm.galiba bu sefer olmicak dedim ama girisi gectikten sonra sikinti olmuyo.ama bi tedirginlik oluyo bende.acimadi ya illa acima hissi yasayacagm ani bekliyorum.bu da mazositlik olsa gerek:)Kızlar yendikten sonra aparata devam ettiniz mi?? Hergün eş denemesi yaptınız mı?? İyileştim dedikten sonra başarısız denemeniz oldumu??ben neden korkuyorum halen kafayı yicem ya
Bende ilk gece yaşadığım korkuyu yaşıyorum... Bi türlü hadi ben iyileştim yapabilirim diyemiyorum.. İnsanın kendine hükmedememesi ne garipKorku normal yaa.ben yendikten sonra 2 deneme daha yaptm.galiba bu sefer olmicak dedim ama girisi gectikten sonra sikinti olmuyo.ama bi tedirginlik oluyo bende.acimadi ya illa acima hissi yasayacagm ani bekliyorum.bu da mazositlik olsa gerek:)
ewet ya olumlu konuşmak lazım.. Cem keçenin dediği gibi"vajinismus kendini gerçekleştiren olumsuz bir kehanettir"zorlaya zorlaya demen bile seni ürkütür olumlu konuş şöyle de mesela tedirgin olarak başlasamda her ilişkiye ,pozitif sonuçları göre göre hiç tereddütüm kalmayacak:)
Ben de deligim olmadigini dusunmeye basladim bi turlu girmiyor iceri.Selam arkadaşlar...ben vajiyi incelediğimde orada en ufak bir giriş deliği bile görmüyorum gördüğüm sadece yumuk bir et parçası....NORMAL Mİ BU(((((((((((
Iyi ikinin arkadaşlar açılır yada bi doktora gidin eğer oraya kapalı olsa adet olamazsiniz
Korkma canım ne olur yoksa daha çok büyür korku hemen bi doktora gitinternette vajinanın yapısı ile ilgili aramalar yaptığımda yumuk bir et parçası kapalı görünümlü bir vajina yok...kızlık zarı çeşitlerinden bahsediyor hepsinde bir şekilde giriş kısmı var....bu kapalı gibi görünen vajen korkumu daha da artırıyor(((((((((((((((((
canım hiç ilişkiye girdin mibunu biliyorum...tamamen kapalı olanlar olduğunu...adet olamadıkları için doktora gittiklerini ve cerrahi müdahale yapıldığını....ama o et parçası gibiolan şey ne anlayamıyorum...yüksek kenarlı kızlık zarından bahsediliyor...acaba öyle bir durum mu...bu sebeple mi onca yanma hissi...
Aslında bu vajinismus bizim kafamizda belkide istemedigiz için olmuyo ben çok düşündüm egzersiz yapamamiyorum ama yenmek istiyorum daha yeni arkadaşım aradı hamileymis hemde 2 aylık evli kafayı yicem ya neden yapamıyorum allah hepimize yardım eder inş egzersiz den başka bi care yokmu
bazen düşünüyorum eskiden doktor mu vardı annelerimiz köylerde evlendi bebek sahibi oldu...sorunumuz ne ANLAYAMIYORUMMMMKorkma canım ne olur yoksa daha çok büyür korku hemen bi doktora git
ben bir senelik evliyim...ilişki denmez...adı deneme...bir keresinde eşim ısrarla ittirmeye çalışmış ben de ısrarla kendimi kasmıştım...bağırdığımı bile hatırlıyorum...o zaman 3 gün süren hafif bi kanamam olmuştu..kızlık zarı yırtılmış olmalı diye düşündük doktora gitmedik bu endenle...şimdi vajene bakıp hala yumuk bi et parçası görünce şaşırıyorum...o kanama neydi o halde...damar vb. mi zarar gördü...kızlık zarı yırtılmadı mı....C
canım hiç ilişkiye girdin mi
Aynen bence biz istemediğimiz için Yapamıyoruz duusunsene binlerce kadın yapıyor sürekli çocuk doğuruyor lar ben acidan korkmuyorum sadece oraya girdiğinde değişik bi his ondan korkum baskı yanibir arkadaş yazmış ona tamamen katılıyorum...ben de aslında korkudan ziyade oraya bişey girmesini kabullenmemek var...girmemeli fikri oturmuş durumda...bu sebeple girişe ne dayansa kasıyorum..hatta p denemsinde bi kısmı girince düşüncem şu oluyor aman allahım birazdan içime tamamı mı girecek yani...aslaaaa....bu düşünce ile yol katedebilmek çok güçzaten..bebek istediğimi söylüyorum ama onu da tam anlamıyla istemiyorum aslında...bilinçaltım başka çalışıyor...yanma hissi de içime bişey girmesin fikrini körüklüyor...
evet...aynen bu durumum....hayatı saçma hale getiriyoruz...sorunu ve çözümü bilip yapamamak ne kötüAynen bence biz istemediğimiz için Yapamıyoruz duusunsene binlerce kadın yapıyor sürekli çocuk doğuruyor lar ben acidan korkmuyorum sadece oraya girdiğinde değişik bi his ondan korkum baskı yani
Yirtilmistir o zaman ama bazılarında et parçası oluyo ve doktor ona müdahale ediyo hare de bi git sen veklemeben bir senelik evliyim...ilişki denmez...adı deneme...bir keresinde eşim ısrarla ittirmeye çalışmış ben de ısrarla kendimi kasmıştım...bağırdığımı bile hatırlıyorum...o zaman 3 gün süren hafif bi kanamam olmuştu..kızlık zarı yırtılmış olmalı diye düşündük doktora gitmedik bu endenle...şimdi vajene bakıp hala yumuk bi et parçası görünce şaşırıyorum...o kanama neydi o halde...damar vb. mi zarar gördü...kızlık zarı yırtılmadı mı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?