- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.321
işte yüksek kenarlı kızlık zarı denen şey mi acaba...bazılarına operasyon yapıldığını buna rağmen vajinin devam ettiğini duydum okudum...gereksiz operasyon da saçma...olmalı...adet oluyorsak normalse girişte olabilmeli...anatomide sorun olsa adet olmaz...Evet ben de delik olmasa adet nasil olacam diye dusunuyorum ama iceri giris olmuyor bir turluacaba giris mi cok dar anlamadim
doktora gitmete istemiyorum..korkuyorum..bu iş nasıl çözülecek hiç bilmiyorumYirtilmistir o zaman ama bazılarında et parçası oluyo ve doktor ona müdahale ediyo hare de bi git sen vekleme
ben de sürekli olumlu şeyler düşünüyorum ama her denemedeki olumsuz sonuçlar bilinçaltımın aptal düşüncesini daha da haklı çıakrıyorArkadaslar ordan çocuk cikiyo acilabiliyo ben ilk gece ilişkiye girdik ve daha sonra alttan muanedw oldum doktora dedim sen vajinismus değilsin dedi ama ilişkiye gelince kasiyorum kendimi ama yapacaz kendimiz için esimiz için surekli bunları düşünüyor um
Yirtilmiyo canım onu at kafamdan acıaçıdan olmuyo sadece yanma hissi oo biz oraya bişey girmesini istemiyoruz ondanBende de aciyacak yirtilacak hissi oluyoraglamiyorum bagirmiyorum ama o an gelince aklimdan geciyor bunlar ittiriyoruz ittiriyoruz olmuyor
Canim ben doktorlara çok para veremem çünkü durumum iyi değil parmak egzersizini hiç yapamıyorum eğer sen gidebilursen doktora git yada parmak yapabiliyosan yap hiç vakit kaybetme bende daha yebmedim ama yebecem çünkü artık evliligim iyi gitmiyo sen fazla vakit kaybbaetmeben de sürekli olumlu şeyler düşünüyorum ama her denemedeki olumsuz sonuçlar bilinçaltımın aptal düşüncesini daha da haklı çıakrıyor
eşim anlayışlı sağolsun...ama nereye kadar...bi yuva olamadı bizimki..aşk yuva sevgi cinsellikle doğru orantılı şeylermiş..allah nasip etsin sıcak bir yuvayıCanim ben doktorlara çok para veremem çünkü durumum iyi değil parmak egzersizini hiç yapamıyorum eğer sen gidebilursen doktora git yada parmak yapabiliyosan yap hiç vakit kaybetme bende daha yebmedim ama yebecem çünkü artık evliligim iyi gitmiyo sen fazla vakit kaybbaetme
vargücünke ıkın orada bi delik açılacakSelam arkadaşlar...ben vajiyi incelediğimde orada en ufak bir giriş deliği bile görmüyorum gördüğüm sadece yumuk bir et parçası....NORMAL Mİ BU(((((((((((
Işte beynin kandırıyor senide canım delik var hemde esmeyin bi delik makatı düşün pipona baksan delik yok dersin ama dışkı için kocaman açılıyor:)Ben de deligim olmadigini dusunmeye basladim bi turlu girmiyor iceri.
Bence bu Allah'ın orayı mikrop lardan korumak için yarattığı bi yapı normalde bende et varmış gibi çünki orayı koruyor ıkınınca o et parçası orayı açıyor dene olmazsa zat yapın için bi Dr git derimbunu biliyorum...tamamen kapalı olanlar olduğunu...adet olamadıkları için doktora gittiklerini ve cerrahi müdahale yapıldığını....ama o et parçası gibiolan şey ne anlayamıyorum...yüksek kenarlı kızlık zarından bahsediliyor...acaba öyle bir durum mu...bu sebeple mi onca yanma hissi...
Parmak banada itici gelmişti aparat yap bi kulak çubuğunu streçle ve jelle ıkın delikten popoya doğru it hiç acı yok korkma orası bomboşeşim anlayışlı sağolsun...ama nereye kadar...bi yuva olamadı bizimki..aşk yuva sevgi cinsellikle doğru orantılı şeylermiş..allah nasip etsin sıcak bir yuvayımaddi anlamda beni de zorlar..parmak egzersizi itici geliyor...senden bir farkım yok yani...
bu işi ilk gece başaranlar da ıkındı mı acaba....ıkınıyorum...sanırım ıkınırken ben kendimi daha çok kasıyorum...normal duracağım hiçbişey yokmuş gibi...offf bilmiyorum ya..orda bir deliğin olduğunu duymak bile umutla bakamam sebep oluyor...teşekkürler...Canım
vargücünke ıkın orada bi delik açılacak
Parmak banada itici gelmişti aparat yap bi kulak çubuğunu streçle ve jelle ıkın delikten popoya doğru it hiç acı yok korkma orası bomboş
Canım sırt üstü yat bacakları kır yana aç aynaya bakarak ıkın nefes al verirken ıkın göreceksinbu işi ilk gece başaranlar da ıkındı mı acaba....ıkınıyorum...sanırım ıkınırken ben kendimi daha çok kasıyorum...normal duracağım hiçbişey yokmuş gibi...offf bilmiyorum ya..orda bir deliğin olduğunu duymak bile umutla bakamam sebep oluyor...teşekkürler...
DENEYECEĞİMCanım sırt üstü yat bacakları kır yana aç aynaya bakarak ıkın nefes al verirken ıkın göreceksin
Bu sayfalardan ne umutsuz vakalar geçti kızlar. Sonunda başaramayanlar sadece savaşmadan pes edenler oldu. Eski yazılanları bol bol okuyun. Sızlanmak yerine çözen nasıl çözdü onlara bakın. Kararı verin ve savaş başlasın. Ne zamana kadar ? Sorun bitene kadar. İsteyen ( mücadeleye hazır olanlar sadece lütfen ) özelden yazarsa elimden gelen desteği yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?