- 13 Ekim 2014
- 122
- 6
- 38
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.501
Evet o delik cok kucuk ama esimin serce parmagini aldi hemen biz de sasirdik nasil genisleyiverdi diye :) ama iste penisle serce parmak bir degil kiBugün biraz deneyim dedim p.. Daha cazip geldi birden bide ben deligi tam goremiyorumm ikininca çok minicik
Ya bana ikisi cok farkli geliyorkulak çubuğuyla parmakta aynı peniste aynı korkma bak bişeyler gırebılıyor demekki. Çok sevındım devamıda gelecek eminol
Egzersiz su parmak sokmalar falan di mi? Ben yapamiyorum onlari ama bizde esim denemeden sonra dur bakalim deneyelim dedi.Kulak cubugu girdi anlamadim bile onu serce de biraz zor da olsa girdi ama serce bilr acitti penis kimbilir napar bana hep yirtilacak bi yerlerim gibi geliyor
zar peniste bozulur.canım kucuk bişey hırse onun srklını buyuk bişey hırse onun şeklını alıyor.azıcık bi sızlanma oluyor evet ama bırazda acıyı kafanda kendın buyutuyosun okasarda acımıyor aslında birazcık yanma hissiYa bana ikisi cok farkli geliyorpenis kocaman serce parmak ona gore baya ince kulak cubugundan sonra serce parmak da yaptik. Zar hangisinde tam bozulur serce de girmez gibiydi ama girdi iceri?
O zaman peniste illa ki yine aciyacakzar peniste bozulur.canım kucuk bişey hırse onun srklını buyuk bişey hırse onun şeklını alıyor.azıcık bi sızlanma oluyor evet ama bırazda acıyı kafanda kendın buyutuyosun okasarda acımıyor aslında birazcık yanma hissi
sen bıyke yaparsan zaten omur boyu sürer eşin girmeden nefes al verırken ıkın bunu yapmıyorsunkı srn kendını kasıyosum farkındasın yada degılsın o şekilde zaten acıyor hepımız oyuzden korkmadıkmı. Eşunıellerınle tut nefes al verırken ıkın eşin biraz gırsın. Nefes alıp vermeden yapamazdım canın yanar. O an herseyı unutup sadece kasıyosun kendınıO zaman peniste illa ki yine aciyacakesim zorladikca cok aci duyuyorum ve sanirim ben hic yapamayacam azicik bir aci da degil cidden cok aciyor serce parmakta o kadar acimadi evet ama serce parmakla onun capi karsilastirilamaz bile bi an umutlanmistim ama geri söndu umutlarim.Allahtan ben burayi cabuk buldum diyodum aylarca yillarca yasayan var benimki o kadar surmeyecek diyodum ama gün gectikce canim ümitsizlenmeye basladim
ıkınarak yapmaya devam edın nefesı unutma canım srvişmeye devam ederken yapın gevşersin .Merhaba Arkadaşlar ,çok uzun zamandır girmiyorum 3 yıllık evliyim ve vajinusmusu yeneli 1-2 ay oldu fakat yendikten sonra ilişkiye girerken çok zorlanıyorum kasılmaktan bacaklarım ağrıyor halen eşimi üstümden itiyorum işkence gibi napmam gerek dünde en son çok kasıldım ve çok zorladık kanama geldi şuanda ağrım yok içten değil baktık ağız kısmından sanıyorum sizce napmam gerek ne olur yardımcı olun arkadaşlar lanet olsun nasıl bir hastalıkmış bu yaa
Evet parmakla ve aparatla yapilan egzersizler hic denedun mi ki yapamiyorum diyorsun hepimize ilk basta itici geldi bu egzersizler kimse burada bayila bayila yapmadi bunlari ama bu is boyle cozumleniyor ne kadar penis denemesi yaparsan yap egzersizsiz olmaz canim bosa zaman kaybi olur onun icin sizlanmayi birak ve bu is nasil cozulurmus onu arastir geriye donuk butun yazilanlari oku ben okudum ve tek caresi egzersizden geciyor hemen baslarsan cok kisa surede basariya ulasirsin benden sanaEgzersiz su parmak sokmalar falan di mi? Ben yapamiyorum onlari ama bizde esim denemeden sonra dur bakalim deneyelim dedi.Kulak cubugu girdi anlamadim bile onu serce de biraz zor da olsa girdi ama serce bilr acitti penis kimbilir napar bana hep yirtilacak bi yerlerim gibi geliyor
Jelin yerine bebek yagi olur mu pekiKızlar, şu nefes verme ve jel sizin acınızı azaltan bişi.. Yoksa girmez diye bişi yok.. Zaten kendini kastığında girmese, dünyada tecavüze uğrayan kadın olmazdı dimi:))) biz kadınca eşimiz de panik oluyor itmiyor zorlamıyor, zorlasa öyle bi girerki , istediğin kadar kas...
O yüzden girmiyor diye bişi yok... Nefes ve jel esnetip acıyı azaltıyor... Girmez duvar bar fikrini atın kafanızdan...
Ne guzel yapmissin iste kasma kendini 2 tane muscoril iç iyi gelir belki denemekte fayda varMerhaba Arkadaşlar ,çok uzun zamandır girmiyorum 3 yıllık evliyim ve vajinusmusu yeneli 1-2 ay oldu fakat yendikten sonra ilişkiye girerken çok zorlanıyorum kasılmaktan bacaklarım ağrıyor halen eşimi üstümden itiyorum işkence gibi napmam gerek dünde en son çok kasıldım ve çok zorladık kanama geldi şuanda ağrım yok içten değil baktık ağız kısmından sanıyorum sizce napmam gerek ne olur yardımcı olun arkadaşlar lanet olsun nasıl bir hastalıkmış bu yaa
sen bıyke yaparsan zaten omur boyu sürer eşin girmeden nefes al verırken ıkın bunu yapmıyorsunkı srn kendını kasıyosum farkındasın yada degılsın o şekilde zaten acıyor hepımız oyuzden korkmadıkmı. Eşunıellerınle tut nefes al verırken ıkın eşin biraz gırsın. Nefes alıp vermeden yapamazdım canın yanar. O an herseyı unutup sadece kasıyosun kendını
Ikinmak fayda saglar mi peki? Daha cok kapanmaz mi orasi ıkıninca.Parmak egzersizlerini tam olarak nasil yapacagim? Dusuncesi bile korkunc ya ben istemiyorum aslinda yapmak esim yapsa olmaz mi o yapinca daha rahatim sanki kendim yaklastiramiyorum bileEvet parmakla ve aparatla yapilan egzersizler hic denedun mi ki yapamiyorum diyorsun hepimize ilk basta itici geldi bu egzersizler kimse burada bayila bayila yapmadi bunlari ama bu is boyle cozumleniyor ne kadar penis denemesi yaparsan yap egzersizsiz olmaz canim bosa zaman kaybi olur onun icin sizlanmayi birak ve bu is nasil cozulurmus onu arastir geriye donuk butun yazilanlari oku ben okudum ve tek caresi egzersizden geciyor hemen baslarsan cok kisa surede basariya ulasirsin benden sana
soylemesi...
canım benim merhaba Allah razı olsun samimiyetin ve burda seni görmek benide çok mutlu etti. çok üzüldüm bebeğin için, Rabbim bir daha en hayırlısıyla nasip etsin ve inşallah tamamına erdirsin mutluluklarımızı.bu arada canm bebek konusunda kan pıhtılaşmasına yatkınlığın vardır belki, normalde iki bebek kaybetmeden yapmıyorlar bunu ama tıp fakültesine git ve faktör v leiden, trombofili testi yaptırıcam dr um beni buraya yönlendirdi diye söyle, bir bebek kaybettiğini söyleme yapmayabilirler, Allahım affetsin ama eğer sorarsa çok mecbur kalırsan 2 kayıbın olduğunu söyle, genetik testi de eşinle beraber yapıyorlar, sonuç 1 ayda falan çıkıyor. fakültede parasız bu aklında olsun canım. Allahtan hayırlısı hiç dağıtma kendini demek ki böyle hayırlıymış.merhaba kaderimm nasılsın ben de geçen sene bu zamanlar yenmeye çalışıyordum ama o zaman benefsetuna nick namemimdi 3 Kasım'da yendim.senin şu egzersizsiz yenme sayfan beni motive etmişti ama ben onu yapamamıştım.sonrasında ramazandan sonra hamile kaldım korunmayı bıraktığımı ilk aydı ama iki hafta önce bebeği kaybettik bende burda kafamı dağıtmak için yardımcı olmaya çalışıyorum sen nasılsın yoktun buralarda KPSS ne yaptın bebek düşünüyor msn seni görünce yıllarca görmediğim eski bi dostu görmşcesine mutlu oldum.ve kelimeler arası samimiyetini yansıtan güzel insan.büyük bi eksiklikte olmayışın çok öpüyorum
aaa damila =)) merhaba tatlım,bundan sonra burdayım Allahın izniyle, bende çok sevindim canım.KKADERİM seni burda bulmak çok güzel..ben de eski bir tanıdığı görmüş kadar sevindim inan ki :)
Parmak egzersizi bana da itici gelmisti basta ben esimin parmaklariyla calistim cunku oyle daha rahattim sende oyle yapabirsin yeter ki yap ama bu egzersizler tamamen bitmeden hic es denemesi yapmayacaksin yasak aklinda olsunIkinmak fayda saglar mi peki? Daha cok kapanmaz mi orasi ıkıninca.Parmak egzersizlerini tam olarak nasil yapacagim? Dusuncesi bile korkunc ya ben istemiyorum aslinda yapmak esim yapsa olmaz mi o yapinca daha rahatim sanki kendim yaklastiramiyorum bilene zor ismis ya ben ilk gece hemen olacak bitecek sandim bu neymis ya.
Bilmem ki olur heralde:))Jelin yerine bebek yagi olur mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?