Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kulak çubuğuyla parmakta aynı peniste aynı korkma bak bişeyler gırebılıyor demekki. Çok sevındım devamıda gelecek eminol
Ya bana ikisi cok farkli geliyor penis kocaman serce parmak ona gore baya ince kulak cubugundan sonra serce parmak da yaptik. Zar hangisinde tam bozulur serce de girmez gibiydi ama girdi iceri?

Ya bana ikisi cok farkli geliyor penis kocaman serce parmak ona gore baya ince kulak cubugundan sonra serce parmak da yaptik. Zar hangisinde tam bozulur serce de girmez gibiydi ama girdi iceri?
zar peniste bozulur.canım kucuk bişey hırse onun srklını buyuk bişey hırse onun şeklını alıyor.azıcık bi sızlanma oluyor evet ama bırazda acıyı kafanda kendın buyutuyosun okasarda acımıyor aslında birazcık yanma hissi

O zaman peniste illa ki yine aciyacak esim zorladikca cok aci duyuyorum ve sanirim ben hic yapamayacam azicik bir aci da degil cidden cok aciyor serce parmakta o kadar acimadi evet ama serce parmakla onun capi karsilastirilamaz bile bi an umutlanmistim ama geri söndu umutlarim.Allahtan ben burayi cabuk buldum diyodum aylarca yillarca yasayan var benimki o kadar surmeyecek diyodum ama gün gectikce canim ümitsizlenmeye basladim

sen bıyke yaparsan zaten omur boyu sürer eşin girmeden nefes al verırken ıkın bunu yapmıyorsunkı srn kendını kasıyosum farkındasın yada degılsın o şekilde zaten acıyor hepımız oyuzden korkmadıkmı. Eşunıellerınle tut nefes al verırken ıkın eşin biraz gırsın. Nefes alıp vermeden yapamazdım canın yanar. O an herseyı unutup sadece kasıyosun kendını

Merhaba Arkadaşlar ,çok uzun zamandır girmiyorum 3 yıllık evliyim ve vajinusmusu yeneli 1-2 ay oldu fakat yendikten sonra ilişkiye girerken çok zorlanıyorum kasılmaktan bacaklarım ağrıyor halen eşimi üstümden itiyorum işkence gibi napmam gerek dünde en son çok kasıldım ve çok zorladık kanama geldi şuanda ağrım yok içten değil baktık ağız kısmından sanıyorum sizce napmam gerek ne olur yardımcı olun arkadaşlar lanet olsun nasıl bir hastalıkmış bu yaa

ıkınarak yapmaya devam edın nefesı unutma canım srvişmeye devam ederken yapın gevşersin .

Evet parmakla ve aparatla yapilan egzersizler hic denedun mi ki yapamiyorum diyorsun hepimize ilk basta itici geldi bu egzersizler kimse burada bayila bayila yapmadi bunlari ama bu is boyle cozumleniyor ne kadar penis denemesi yaparsan yap egzersizsiz olmaz canim bosa zaman kaybi olur onun icin sizlanmayi birak ve bu is nasil cozulurmus onu arastir geriye donuk butun yazilanlari oku ben okudum ve tek caresi egzersizden geciyor hemen baslarsan cok kisa surede basariya ulasirsin benden sana
soylemesi...

Jelin yerine bebek yagi olur mu peki

Bende 4 aylık evliyim ve ilk gecemizi atlattiktan sonra vajinismus oldum ilk gecemizde düğünden 1 hafta sonra oldu. Bu süreçte parmak egzersizleri yaptım serçe parmagimi ilk denemede yaptım diğerleride sorunsuz şekilde oldu ama sıra eşime gelince olmadı sürtünme yoluyla ilişki oluyor sadece ama daha ne kadar devam eder bilmiyorum

Ne guzel yapmissin iste kasma kendini 2 tane muscoril iç iyi gelir belki denemekte fayda var

Ikinmak fayda saglar mi peki? Daha cok kapanmaz mi orasi ıkıninca.Parmak egzersizlerini tam olarak nasil yapacagim? Dusuncesi bile korkunc ya ben istemiyorum aslinda yapmak esim yapsa olmaz mi o yapinca daha rahatim sanki kendim yaklastiramiyorum bile ne zor ismis ya ben ilk gece hemen olacak bitecek sandim bu neymis ya.

canım benim merhaba Allah razı olsun samimiyetin ve burda seni görmek benide çok mutlu etti. çok üzüldüm bebeğin için, Rabbim bir daha en hayırlısıyla nasip etsin ve inşallah tamamına erdirsin mutluluklarımızı.bu arada canm bebek konusunda kan pıhtılaşmasına yatkınlığın vardır belki, normalde iki bebek kaybetmeden yapmıyorlar bunu ama tıp fakültesine git ve faktör v leiden, trombofili testi yaptırıcam dr um beni buraya yönlendirdi diye söyle, bir bebek kaybettiğini söyleme yapmayabilirler, Allahım affetsin ama eğer sorarsa çok mecbur kalırsan 2 kayıbın olduğunu söyle, genetik testi de eşinle beraber yapıyorlar, sonuç 1 ayda falan çıkıyor. fakültede parasız bu aklında olsun canım. Allahtan hayırlısı hiç dağıtma kendini demek ki böyle hayırlıymış.

Parmak egzersizi bana da itici gelmisti basta ben esimin parmaklariyla calistim cunku oyle daha rahattim sende oyle yapabirsin yeter ki yap ama bu egzersizler tamamen bitmeden hic es denemesi yapmayacaksin yasak aklinda olsun

http://www.cetad.org.trtr arkadaşlar eger doktora gitmek isteyenler varsa bu siteye girin solda terapistler yazıyor oraya tiklayarak bulunduğunuz şehrin cinsel terapistlerini gösteriyor randevu alarak gidebilirsiniz hem devlet hastanelerinde var

Biri bana egzersizlerin aşamalarını söyleyebilirmi ben parmak egzersizlerini yapabildiğim halde diğer aşamalara gecemiyorum hâlâ bacaklarimi kapatıp eşimi itiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…