Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

elinde yapsa olur hatta süper olur cunki eşine alışırsın ve surec daha hızlı olur. Ikınınca vajına acılıyor canım. Nefes al verırken ağzını aç ve nefes ver ve ıkın hepsı bukadar

Biri bana egzersizlerin aşamalarını söyleyebilirmi ben parmak egzersizlerini yapabildiğim halde diğer aşamalara gecemiyorum hâlâ bacaklarimi kapatıp eşimi itiyorum
eş denemesinde üst pozisyon daha çok tercih edilir arkadaşım, kontrol sende olduğu için, bacaklarını kapatma, eşini itme şansın yoktur, sadece kendini kasman kalıyor geriye o da ıkınmak, nefes alıp verirken gevşemekle çözülür, ıkınırken aynı anda kendini kasamazsın çünkü, kuruluk içinde benim tavsiye ettiğim şey en doğal ve yoğun olan şey zeytinyağı vajina içine eşinizin parmağıyla sürerseniz pns e de sürdüğünüzde hiçbirşey hissetmeden ilerleyebilirsiniz, tabi hemen pes etmeyip uğraşırsanız.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
burda ki konuya göz gezdirirseniz faydası olabilir.

kist nasıl anlaşılıyor yani tedavi mi oldun da öğrendin farkına varılacak birşey mi yani ve kist ilişkiye neden engel oluyor kafamda deli sorular .....

Bende idrar yolları enfeksiyonu vardı o sebeple ultrasona girdim ultrason da kist olduğu görüldü.ilk gittiğim doktor zorlamayın dedi ilişki için ama ben başka bi doktora daha gittim vajinal ultrasonla baktı kistin ilişkiyle alakası yok yapabilirsiniz dedi yani engel değilmiş

Biri bana egzersizlerin aşamalarını söyleyebilirmi ben parmak egzersizlerini yapabildiğim halde diğer aşamalara gecemiyorum hâlâ bacaklarimi kapatıp eşimi itiyorum
serce parmakla baslıyorsun orta ve işaret parmagıyla devam edıyorsun sonra ıkı parmak ve sonrada uc parmak canım nefes al cerırken agzını acarak ver ve ıkın ayrıntılı yaxısabılırız ızeldende hızlı yazdım dışarı çıkmam gerekıyor

arkadaşım kist için, idrar yolları enfeksiyonu için falan soğan kürü etkilitmiş araştırıp denemenizi tavsiye ederim,ayrıca kist bildiğim kadarıyla yumurtalıkta olur, ilişkinin yumurtalıkla alakası yok ki, tabi bilmediğim birşey varsa bişey diyemeyeceğim.geçmiş olsun.

eş denemesindekı arkadaşlar yam penis vajınaya degdıgo an eyvah şimdi içeri girecek diye eşini itip kendını kasıyor. Bende hep öyle yapıyorduk artık adam dayanamadı Allah aşkına omrum tabiki gurrcek bizim amacımızda bu degılmı demişti kızarak ben baslarda kendıme kabullendırememiştim penisin içeri girecek olmasını nezamanki kabullendim ozaman kasmayıda bıraktım.once kabullenın kızlar egzersizleri yaparken kabullenın ve eş denemesine öyle geçin

aslında hemen olup bitecek şey, ben düşünürdüm, herkes nasıl yapıyor bende matematik formülüne dönüştü diye,bazen düşünüyorum Allahım diyorum özürlü bir bayan var ve çocukları var değil mi? nasıl oluyor diyorum kendi kendime, işte o insanın korku aklına gelmiyor yada ilkte yenen kişilerin ya eşi zorluyor kadının ömrü boyunca cinselliğinin üzerinde kara bulut gibi kalıyor o ilk gece ve sağda solda çok acıdı çok kanadı diye anlatıyor, aslında acıyan kanayan zar değil, sen kendini kasarken eşin girişe zorlarsa zarla beraber vajina dokusunu zedeler ve yırtar dolayısıyla zardan gelecek iki damla kana vajina dokusunun kanıda eklenir ki, garibim sanar ki çok kanıyor, sağda solda da anlatınca bizim gibi daha evlenmeden korku yaşayan bayanlar çıkar ortaya, eşimizde anlayışlıysa birazcık,tamam.

aslında işin özetini söyleyim deneyin ve yapamazsanız başka şeylerle uğraşın,giriş anında eşiniz sizi ön sevşmedeki gibi uyarmaya devam ederse ve siz vajinanıza değilde zevk aldığınız yere odaklanırsanız ,aslında sorun olmazdı ama kokuyoruz işte.

Ben tüm parmaklarla sorunsuz şekilde yaptım sıkıntı hala bu korkuyu atamamis olmam

Ben tüm parmaklarla sorunsuz şekilde yaptım sıkıntı hala bu korkuyu atamamis olmam
canım bukadarını yapmışsın bitmiş bişey kalmamış ki. Basının altına yastıhı koy güzel bir muzık açık oncesinden sıcak ama yakmayacak suyla duş al yada legene koy beş dakika otur cıkıncahazırlanıs oldugun yatagına geç elinde sende jeli bolca sur sonra sevişmeye başlayın ne hosuna gıdıyorsa eşin orda yogunlaşsın ve nefes al verırken ıkın eşin yavasca itsin srvısmeyı bırakmayın bak çok rahat olacak tatlık zaten sevusırkrn kasamıyorsun kendini gevsıyorsun

Parmak egzersizi bana da itici gelmisti basta ben esimin parmaklariyla calistim cunku oyle daha rahattim sende oyle yapabirsin yeter ki yap ama bu egzersizler tamamen bitmeden hic es denemesi yapmayacaksin yasak aklinda olsun

elinde yapsa olur hatta süper olur cunki eşine alışırsın ve surec daha hızlı olur. Ikınınca vajına acılıyor canım. Nefes al verırken ağzını aç ve nefes ver ve ıkın hepsı bukadar

cevaplar icin tesekkur ederim.bugun yine denedik yine olmadi ve hatta acidan agladim bile galiba haklisiniz egzersizsiz olmayacak esim de oyle diyor egzersizsiz olmayacak gibi diyor o da benle ara ara burayi okuyor.Ben daha yeni evliyim bir hafta bile olmadi ilk 2-3 gun olmayinca burayi buldum hemen uye oldum , esim de sagolsun bana cok destek oluyor.Yalniz bu parmak egzersizleri zara zarar vermez mi nasil olacak ben o esimle olsun istiyorum.Gerci bu gidisle oyle imkansiz nerdeyse bir haftadir deniyoruz bir arpa boyu ilerleyemedik giris hic gerceklesemiyo bizde.Egzersizleri nasil yapacagim biri ayrintili anlatir mi ben yapamasam da esime yaptiracagim daha simdiden sıkildik bu sorunla aylar yillar yasamak istemiyorum.

eşin eline doktor eldiveni taksın ve zeytınyagını hem vajınana hem serce parmağına sursun sırt ustu yat basının altına yastık yok nefes al verırken ıkın ve eşin parmagını soksun tekrar nefes al verırken ıkın ve sokmaya devam etsin canım .serceden sonra orta parmak basparmak ve daha sonra ıkı parmak sonrada uc parmak tatlım. Eşinin yapacakolmadı daha iyi bircogumuz eşimize izin vermiyoruz öyle olunca alışmasıda zaman alıyor

buraya hep olumsuz yazdım şimdi diyorum az kaldı benm de yenmeme artık çok şükür Allahıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…