- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.721
Tamm canim yendin iste simdj bidahiki iliskinde bakalim nasil olucak kasma artik tamm illa kan gelmez zaten eş ktr zarinya biri bana bir şey söylesin ne olur yendim mi yenmedim mi bilmiyorum bana kalsda olmadı ama eşim sonuna dek oldu diyor ama bende ne yanma ne bir acı ne de zerre kadar da olsa kanama olmadı anlamadımmumla falan egzersiz yapmıştım acaba ondan mı bana olmuş ya da olmamış diyin lütfen sevinmek istemiyorum boşuna şoktayım dün geceden beri
inşalaah hala inanamıyorum ya :)Tamm canim yendin iste simdj bidahiki iliskinde bakalim nasil olucak kasma artik tamm illa kan gelmez zaten eş ktr zarin
Ya bende de oldu..ama sonra geçti neden oldunu bilmiyorum.. Nası geçti onuda bilmiyorum:)) ama doktorda aparatı demerken öyle bi yanma olmadı.. Gerçi doktor yanma acı normal.. Baskının sonucu.. Önemli olan kesilmiş gibi bi acı olmaması dedi... Yani sen devam et o seni rahatsız etmedin, bişi olcak diye korkma geçiyor.. Ona kafayı takarsan aşamazsın bi sürede ayy yanıyor diye oyalanırsın.. Her zaman dediğim gibi bırak yansın, tutuşacak hali yok:))) ha yok dayanamıyorum ben bu basit bişeye benzemiyor diyosan sana özel bir durum olabilir bi jinekoloktan yarfım alabilirsin...
Hadi canım sevindim darısı bize olsuninşalaah hala inanamıyorum ya :)
InsallahHadi canım sevindim darısı bize olsun
Siz nasil astiniz peki ?Yapılmayacak veya yapılamayacak hiçbirşey yok arkadaşlar.Lütfen kendinizi boş yere üzmeyin.Evet çok takılıyor kafaya biliyorum ama inanın büyüttüğüne üzülüyor insan .Yeter ki bi yerden başlamaya KARAR verin.Burada herkes çok yardımcı,şimdi ben de katıldım :)yardım arıyordum önceden şimdi ise yardımcı olabilirim :)
Herkes egzersizden sonra mutlu sona ulaşıyor ben hala yerimde sayıyorum ya
Ben egzersiz de yapamiyorum
Ben de buradaki arkadaşların yardımıyla egzersizlere başladım.İlk kulak çöpüyle başladım ve aşama aşama ilerledim.Ve ben de içeri hiçbirşey alamayanlardandım:)Siz nasil astiniz peki ?
sevineyim mi yani :)Tamm canim yendin iste simdj bidahiki iliskinde bakalim nasil olucak kasma artik tamm illa kan gelmez zaten eş ktr zarin
inşalaaah:)Hadi canım sevindim darısı bize olsun
Tebrik ederim aferin sana nasıl yendin maşallah daha bir hafta öncesine bu arkadaştan umutsuzdu ama bakım yendi yani zor değil ini yenilebilir sadece çabalayın. Vazgeçmeyinya biri bana bir şey söylesin ne olur yendim mi yenmedim mi bilmiyorum bana kalsda olmadı ama eşim sonuna dek oldu diyor ama bende ne yanma ne bir acı ne de zerre kadar da olsa kanama olmadı anlamadımmumla falan egzersiz yapmıştım acaba ondan mı bana olmuş ya da olmamış diyin lütfen sevinmek istemiyorum boşuna şoktayım dün geceden beri
sıklıkla yapmıyorum sanırım orada hata yapıyorum 2 parmağa kadar geldim sadece 2 parmağı çok ilerletemiyorum ama es denemeleri hala aynı egzersizin faydası olmadı bananeden yerinde sayasın canım azda olsa ilerleme kaydedersin yeterki sıklıkla egzersiz yap
bende daha çok yeni aştım bu sorunu ne kadar akıl verebilirim bilmiyorum ama üzerine düş bu konunun lütfen zorla biraz kendini inan olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?