Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya biri bana bir şey söylesin ne olur yendim mi yenmedim mi bilmiyorum bana kalsda olmadı ama eşim sonuna dek oldu diyor ama bende ne yanma ne bir acı ne de zerre kadar da olsa kanama olmadı anlamadım mumla falan egzersiz yapmıştım acaba ondan mı bana olmuş ya da olmamış diyin lütfen sevinmek istemiyorum boşuna şoktayım dün geceden beri

Tamm canim yendin iste simdj bidahiki iliskinde bakalim nasil olucak kasma artik tamm illa kan gelmez zaten eş ktr zarin

Merhaba arkadaslar ben de araniza yeni katildim..1 bucuk aylik evliyim ve hala esimle birlesme olmadi Psikolojik olarak cokuntudeyim..bi agliyorum bi guluyorum Umarim yenebilirim ben de sizlerin destegiyle...

Yapılmayacak veya yapılamayacak hiçbirşey yok arkadaşlar.Lütfen kendinizi boş yere üzmeyin.Evet çok takılıyor kafaya biliyorum ama inanın büyüttüğüne üzülüyor insan .Yeter ki bi yerden başlamaya KARAR verin.Burada herkes çok yardımcı,şimdi ben de katıldım :)yardım arıyordum önceden şimdi ise yardımcı olabilirim :)

Siz nasil astiniz peki ?

Herkes egzersizden sonra mutlu sona ulaşıyor ben hala yerimde sayıyorum ya

neden yerinde sayasın canım azda olsa ilerleme kaydedersin yeterki sıklıkla egzersiz yap
bende daha çok yeni aştım bu sorunu ne kadar akıl verebilirim bilmiyorum ama üzerine düş bu konunun lütfen zorla biraz kendini inan olacak

Tebrik ederim aferin sana nasıl yendin maşallah daha bir hafta öncesine bu arkadaştan umutsuzdu ama bakım yendi yani zor değil ini yenilebilir sadece çabalayın. Vazgeçmeyin

sıklıkla yapmıyorum sanırım orada hata yapıyorum 2 parmağa kadar geldim sadece 2 parmağı çok ilerletemiyorum ama es denemeleri hala aynı egzersizin faydası olmadı bana

Bende dün itibariyle sanırım yendim ama emin değilim.penis baya bi girdi yanma hissettim sadece kan falan da gelmedi.ama ben acıdan dolayi daha tam olarak ilişkiye girdiğimi anlamadım.ne zaman normal insanlar gibi saglikli bi cinsel hayatım olucak offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…