Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ya benim ic bolgede sanki zarin altinda beze tarzi bir sey olusmus? Kucuk bir sey yani oyle cok buyuk degil acimiyor da fazla acaba iltihap mi oldu kulak cubugundan falan ya da parmaktan biz dezenfekte etmemistik ya o an aklimiza gelmedi cok onemsemedim ama kafama da takildi gecer di mi bu?

gözümde mi çok büyütmüşüm bilmiyorum ondan inanamıyorum belki de ama olduğuna da sevinmek istemiyorum bende hiçbir şey olmadı durumum ne acaba eşim sonuna kadar aldıgımı söylüyor ben hiç kasılmadım ondan mı acaba :) burası sayesinde yendim burda msj attığım ve cevap veren herkese çoook teşekkür ediyorum onlar kendilerini zaten biliyor şimdi yardım etme sırası bende isteyen herkese yardım ederim 2 ayda aştım bu durumu Allah'a çok şükür :):)

Merhaba arkadaslar ben de araniza yeni katildim..1 bucuk aylik evliyim ve hala esimle birlesme olmadi Psikolojik olarak cokuntudeyim..bi agliyorum bi guluyorum Umarim yenebilirim ben de sizlerin destegiyle...
Canim merhaba bende esimle 10 ay birlikte olamadim evde tek basima egzersizler yapamadim dr a tedavi oldum ve 4. Gunde yendim vajinusmusu once muayene etti dr anotomik yapisinda bisey var mi diye sorun yoktu muayeneden sonra tedaviye basladik once nefes egzersizi yaptirdi bunu odev olarak verdi 3 saatte bir yanilmiyorsam 100 defa aynanin karsisinda nefes al ver dedi yatana kadar dedi 2. Gun bebe yagi ve bepantol pisik kremi vayinaya surdu dr parmajimada bebe yagi surdu nefes alirken parmagini vajinaya sok yavas yavas dedi yaptim bunuda ev odevi olarak verdi yapabildigin kadar yap dedi sonra ertesi 3.gun penise benzer biseye kondom takti bebe yagi doktu uzerine bepantol kremi bide anestol pomadi vajinaya surdum parmagimla sonra o penise benzer seyi vajiye nefes alarak sokabildigin kadar sok dedi dr inceden kalina kadar yaptim ev odevi olarak verdi onuda yaptim dr istersen iliskiyede girebilirsin yapabildin dedi o gece odevi o seyle yaptim sabahina penisle yaptim

Ben 2 aydır parmak egzersizi yapıyorum tabi çok sık aralıklarla değil ama hala başladığım gibiyim 2 parmağa kadar geldim doktora gitme imkanım yok görev nedeniyle küçük bir yerdeyiz kendi başıma halletmem lazım bu durumu

ben de kendi başıma yendim kulak çubuğuyla başladım muma kadar ilerledim ama ben hergün egzersiz yaptım

Canim sik sik yap egzerzi sonuna yaklasmissin bundan sonraki asama penisi iceri almak kendini hazir hissettigin zaman dene acele etme yag krem vs oyle seyler kullaniyormusuneger kullanmiyorsan bebe yagi pisik kremi ve anestol pomadi oneririm inanki korkulacak hic bisey yok ben dr gitmeden once parmagimi bile degdiremiyordum o yuzden gittim dr a

bende olmadı ama bi doktora görün bence sıkıntı oluşturmasın yani ağrı falan
Agri pek yok canim ama kizarmis gibi sanki.Zorlamadan ve mikrop kapmadan falan mi oldu acaba? Biraz daha bekleyeyim diyorum bakalim gececek mi kendi kendine ya da agri yapacak mi su an doktora gitmek istemiyorum hele de bu isi yapamamis olarak

Sorun ne canim gormedim

Giris kisminda kucuk bir beze gibi bir sey olusmus da hafif kizarik daha once yasayan oldu mu diye sordum canim

Tahris olmus olabilir canim bi dr a gorun istersen

Kizlar ben yarin esimle deneyecegim 3-4 gun aradan sonra.Kas gevsetici almis esim anestolda var.Ne yapmaliyim baska hazirlik nefesler aklimda baska?

Son düzenleme:
Kizlar ben yarin esimle deneyecegim 3-4 gun aradan sonra.Kas gevsetici almis esim anestolda var.Ne yapmaliyim baska hazirlik nefesler aklimda baska?
En son yaptıgın aparatla bisefer dene istersen eşinin yapmasını iste sonra penis denemesine gec canım. Eş denemesinde onve eşim parmağıyla yapıyordu sonra penise gecoyorduk daha hazır hissedıyordum kendomı

En son yaptıgın aparatla bisefer dene istersen eşinin yapmasını iste sonra penis denemesine gec canım. Eş denemesinde onve eşim parmağıyla yapıyordu sonra penise gecoyorduk daha hazır hissedıyordum kendomı
Ben hic aparatla bir sey yapmadim daha dogrusu dogru duzgun egzersiz yapmadim bile.Bi serce parmak bi de kulak cubugu yapmisti esim ama aralarinda daglar kadar fark var bugune kadar cok cesaretliydim bugun kacti cesaretim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…