Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım bendede kanama olmadı ama eşim sonuna kadar aldığımı söylüyor, uç kısmından sonra ne kadarının girdiğini hissedemiyor insan ama eşim emin hatta bebişimiz bile olabilir diyo:) hastalandım bende yaw off tam zamanıydıı

bartolin bezi var vajina girişinde, sivilce gbi şişebiliyormuş bazen. kanallar tıkanınca vs. benim de bi kere çıkmıştı zamanla geçti ufak bişeydi. çıktığında araştırıp öğrenmiştim öyle bişey olduğunu

gerçekten mi canm ya ben uç kısmından başka hiçbir şey hissetmedim de inanamadım sevindim sana da :):)

Anestol pomad ise yariyormu yada vajinaya zararı varmı birtek onu denemedim

Anestol pomad ise yariyormu yada vajinaya zararı varmı birtek onu denemedim
ben anestol kullandım ama bende işe yaramadı sadece psikolojik olarak az daha cesaret verdi ama olmadı çünkü az uyuşuyo kendin itersen nereye ittiğini anlamıyorsun yanlış itince canın acıyor ben de hep uyuşturmak istedim ama gerek yokmuş egzersiz birebir bu derde sonra ne uyşması gerekiyo ne de başka sadece kaysın yeter:) ben yendiysem herkes yener canım o kadddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar tatlı ki benm sivilce sıkınca bile bağırırım ama bunda o kadar bile acı yokmuş derlerdi de inanmaz ve açıkçası yapmışlar rahat konuşuyorlar derdim ama gerçekten de yokmuş bool egzersiz yapın ben hem çalışıyorum hem de eve gelince egzersiz yaptım düzenli gittikçe kalınlaştırıp gerçekten çok kolaymış şimdi hala diyorum bu muymuş diye ayımı harcamışım ağlayarak kızlar gerçekten çççoooookkk kolaymış yeter ki egzersiz yapın :)

Bende egzersizleri yapıyorum 2 aydır ama hala başladığım gibiyim 2 parmağa kadar geldim o korku olduğu gibi duruyor denemek istemiyorum artık esimde çok üzülüyor denedigimiz gün nedensiz olarak tartışma çıkarıyorum

ne kadarlık evlisin canm ben de 2 ay yaptım ve daha yeni aldım sonucunu

benim egzersizler güzel gidiyor ama eş denemesi başarısız geçti apartı kendim yerleştirip içime alabiliorum ama penisi kendim götürüyorum ama aparat gibi girmiyor kolayca anlamadım neyi yanlış yapıyorum aparatla yaptığım pozisyonda yaptım eş denemesini ama olmadı ne güzel umutlanmıştım ama yine hayal kırıklığına uğradım

aparatın boyutları ne acaba yani kalın mı ben de ilk denemede yapamadım pes etme

Bende aynı durumdayım egzersizlerden sonra anlatırım diye düşünmüştüm es denemeleri hala çok başarısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…