- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.761
tatlım bendede kanama olmadı ama eşim sonuna kadar aldığımı söylüyor, uç kısmından sonra ne kadarının girdiğini hissedemiyor insan ama eşim emin hatta bebişimiz bile olabilir diyo:) hastalandım bende yaw off tam zamanıydııgözümde mi çok büyütmüşüm bilmiyorum ondan inanamıyorum belki de ama olduğuna da sevinmek istemiyorum bende hiçbir şey olmadı durumum ne acaba eşim sonuna kadar aldıgımı söylüyor ben hiç kasılmadım ondan mı acaba :) burası sayesinde yendim burda msj attığım ve cevap veren herkese çoook teşekkür ediyorum onlar kendilerini zaten biliyor şimdi yardım etme sırası bende isteyen herkese yardım ederim 2 ayda aştım bu durumu Allah'a çok şükür :):)
Agri pek yok canim ama kizarmis gibi sanki.Zorlamadan ve mikrop kapmadan falan mi oldu acaba? Biraz daha bekleyeyim diyorum bakalim gececek mi kendi kendine ya da agri yapacak mi su an doktora gitmek istemiyorum hele de bu isi yapamamis olarak
Giris kisminda kucuk bir beze gibi bir sey olusmus da hafif kizarik daha once yasayan oldu mu diye sordum canim
Kasıyormusun kendonkKızlar bana bi yardımcı olun ya ben şimdi yarısına kadar alabiliyorum ama diğer yarısı girmiyor ne yapmam lazım yavaş yavaş mı açılıo orası
gerçekten mi canm ya ben uç kısmından başka hiçbir şey hissetmedim de inanamadım sevindim sana da :):)tatlım bendede kanama olmadı ama eşim sonuna kadar aldığımı söylüyor, uç kısmından sonra ne kadarının girdiğini hissedemiyor insan ama eşim emin hatta bebişimiz bile olabilir diyo:) hastalandım bende yaw off tam zamanıydıı
Anestol pomad ise yariyormu yada vajinaya zararı varmı birtek onu denemedimCanim sik sik yap egzerzi sonuna yaklasmissin bundan sonraki asama penisi iceri almak kendini hazir hissettigin zaman dene acele etme yag krem vs oyle seyler kullaniyormusuneger kullanmiyorsan bebe yagi pisik kremi ve anestol pomadi oneririm inanki korkulacak hic bisey yok ben dr gitmeden once parmagimi bile degdiremiyordum o yuzden gittim dr a
ben anestol kullandım ama bende işe yaramadı sadece psikolojik olarak az daha cesaret verdi ama olmadı çünkü az uyuşuyo kendin itersen nereye ittiğini anlamıyorsun yanlış itince canın acıyor ben de hep uyuşturmak istedim ama gerek yokmuş egzersiz birebir bu derde sonra ne uyşması gerekiyo ne de başka sadece kaysın yeter:) ben yendiysem herkes yener canım o kadddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar tatlı ki benm sivilce sıkınca bile bağırırım ama bunda o kadar bile acı yokmuş derlerdi de inanmaz ve açıkçası yapmışlar rahat konuşuyorlar derdim ama gerçekten de yokmuş bool egzersiz yapın ben hem çalışıyorum hem de eve gelince egzersiz yaptım düzenli gittikçe kalınlaştırıp gerçekten çok kolaymış şimdi hala diyorum bu muymuş diye ayımı harcamışım ağlayarak kızlar gerçekten çççoooookkk kolaymış yeter ki egzersiz yapın :)Anestol pomad ise yariyormu yada vajinaya zararı varmı birtek onu denemedim
derin nefes al az bi sağ yada sola doğru kaydır derim ben öyle ittirKızlar bana bi yardımcı olun ya ben şimdi yarısına kadar alabiliyorum ama diğer yarısı girmiyor ne yapmam lazım yavaş yavaş mı açılıo orası
Ne umutsuz karamsardın be içimizi curuttun :)tabiki şaka canım hepomızde o umutsuzluk oludu zamanında. Sende artık bırılerıne yardım edersin herhalde kurtulup yangelıp yatmak yokBeni burda okuyanlar ve mesaj attıklarım bilir ne kadar beterdim ben yendiysem herkes yener :)
Bende egzersizleri yapıyorum 2 aydır ama hala başladığım gibiyim 2 parmağa kadar geldim o korku olduğu gibi duruyor denemek istemiyorum artık esimde çok üzülüyor denedigimiz gün nedensiz olarak tartışma çıkarıyorumben anestol kullandım ama bende işe yaramadı sadece psikolojik olarak az daha cesaret verdi ama olmadı çünkü az uyuşuyo kendin itersen nereye ittiğini anlamıyorsun yanlış itince canın acıyor ben de hep uyuşturmak istedim ama gerek yokmuş egzersiz birebir bu derde sonra ne uyşması gerekiyo ne de başka sadece kaysın yeter:) ben yendiysem herkes yener canım o kadddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar tatlı ki benm sivilce sıkınca bile bağırırım ama bunda o kadar bile acı yokmuş derlerdi de inanmaz ve açıkçası yapmışlar rahat konuşuyorlar derdim ama gerçekten de yokmuş bool egzersiz yapın ben hem çalışıyorum hem de eve gelince egzersiz yaptım düzenli gittikçe kalınlaştırıp gerçekten çok kolaymış şimdi hala diyorum bu muymuş diye ayımı harcamışım ağlayarak kızlar gerçekten çççoooookkk kolaymış yeter ki egzersiz yapın :)
Bana dr vermisti canim vajinusmus tedavisini bebe yagi bepantol pisik kremi anestol pomadla yaptim 10 gun falan kullandim yavas yavas birak dedi dr 3 ay sonra vajinal muayene ol dediAnestol pomad ise yariyormu yada vajinaya zararı varmı birtek onu denemedim
he he karamsarlıktan kendi içim kapkara olmuştu tabi ki yardım edeceğim ondan burdayım artık :)Ne umutsuz karamsardın be içimizi curuttun :)tabiki şaka canım hepomızde o umutsuzluk oludu zamanında. Sende artık bırılerıne yardım edersin herhalde kurtulup yangelıp yatmak yok
ne kadarlık evlisin canm ben de 2 ay yaptım ve daha yeni aldım sonucunuBende egzersizleri yapıyorum 2 aydır ama hala başladığım gibiyim 2 parmağa kadar geldim o korku olduğu gibi duruyor denemek istemiyorum artık esimde çok üzülüyor denedigimiz gün nedensiz olarak tartışma çıkarıyorum
5 aylık evliyim 2 aydır egzersiz yapıyorum ama ilerleyemiyorumne kadarlık evlisin canm ben de 2 ay yaptım ve daha yeni aldım sonucunu
egzersizde ne aşamadasın peki5 aylık evliyim 2 aydır egzersiz yapıyorum ama ilerleyemiyorum
aparatın boyutları ne acaba yani kalın mı ben de ilk denemede yapamadım pes etmebenim egzersizler güzel gidiyor ama eş denemesi başarısız geçtiapartı kendim yerleştirip içime alabiliorum ama penisi kendim götürüyorum ama aparat gibi girmiyor kolayca anlamadım neyi yanlış yapıyorum aparatla yaptığım pozisyonda yaptım eş denemesini ama olmadı ne güzel umutlanmıştım ama yine hayal kırıklığına uğradım
Bende aynı durumdayım egzersizlerden sonra anlatırım diye düşünmüştüm es denemeleri hala çok başarısızbenim egzersizler güzel gidiyor ama eş denemesi başarısız geçtiapartı kendim yerleştirip içime alabiliorum ama penisi kendim götürüyorum ama aparat gibi girmiyor kolayca anlamadım neyi yanlış yapıyorum aparatla yaptığım pozisyonda yaptım eş denemesini ama olmadı ne güzel umutlanmıştım ama yine hayal kırıklığına uğradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?