- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.781
Elinle penisi yerleştirince eşin itecek canım.sen ıkınırken eşin itsin elinle. Yaptığından saha kolay aslındabenim egzersizler güzel gidiyor ama eş denemesi başarısız geçtiapartı kendim yerleştirip içime alabiliorum ama penisi kendim götürüyorum ama aparat gibi girmiyor kolayca anlamadım neyi yanlış yapıyorum aparatla yaptığım pozisyonda yaptım eş denemesini ama olmadı ne güzel umutlanmıştım ama yine hayal kırıklığına uğradım
2 parmaktayim ama 2 parmağı çok ilerletemiyorumegzersizde ne aşamadasın peki
Bende jellerden sonra vajınal mantar oluştu doktor gitil verdi bu yüzden. Mutlaka muayene olmalısınBana dr vermisti canim vajinusmus tedavisini bebe yagi bepantol pisik kremi anestol pomadla yaptim 10 gun falan kullandim yavas yavas birak dedi dr 3 ay sonra vajinal muayene ol dedi
Elinle penisi yerleştirince eşin itecek canım.sen ıkınırken eşin itsin elinle. Yaptığından saha kolay aslında
Ya aslinda ben kendimi oyle cok umutsuz gormuyorum sadece asmam gereken heyecanim var is oraya gelene. kadar hersey cok normal ama orda oyle bi heyecan. basliyoki kendimi kasmama engel olamiyorum sanirim. bunu da nefes egzersizi ile asacagimCanim merhaba bende esimle 10 ay birlikte olamadim evde tek basima egzersizler yapamadim dr a tedavi oldum ve 4. Gunde yendim vajinusmusu once muayene etti dr anotomik yapisinda bisey var mi diye sorun yoktu muayeneden sonra tedaviye basladik once nefes egzersizi yaptirdi bunu odev olarak verdi 3 saatte bir yanilmiyorsam 100 defa aynanin karsisinda nefes al ver dedi yatana kadar dedi 2. Gun bebe yagi ve bepantol pisik kremi vayinaya surdu dr parmajimada bebe yagi surdu nefes alirken parmagini vajinaya sok yavas yavas dedi yaptim bunuda ev odevi olarak verdi yapabildigin kadar yap dedi sonra ertesi 3.gun penise benzer biseye kondom takti bebe yagi doktu uzerine bepantol kremi bide anestol pomadi vajinaya surdum parmagimla sonra o penise benzer seyi vajiye nefes alarak sokabildigin kadar sok dedi dr inceden kalina kadar yaptim ev odevi olarak verdi onuda yaptim dr istersen iliskiyede girebilirsin yapabildin dedi o gece odevi o seyle yaptim sabahina penisle yaptim
Canim tesekkur ederim ben 7 ay once yendim vajinusmusu toplamda 10 gun kullandim muayene oldum bisey cikmadi sanirim o yuzden dr 3 ay sonra muayene ol dediBende jellerden sonra vajınal mantar oluştu doktor gitil verdi bu yüzden. Mutlaka muayene olmalısın
Ustte dene canım sırtın eşıne donuk olaraköyle yapıyoruz aslınma ama sanki geri kaçıyo alamıyorum
bende oyleydim canim esimi istiyordum hersey cok guzel oluyordu tam girmeye baslayacakken kendimi istem disi kasiyordum duzenli egzersiz yaparsan cok kisa surede asarsin inan hic aci hissetmiyorsun ben basardiysam herkes basarirYa aslinda ben kendimi oyle cok umutsuz gormuyorum sadece asmam gereken heyecanim var is oraya gelene. kadar hersey cok normal ama orda oyle bi heyecan. basliyoki kendimi kasmama engel olamiyorum sanirim. bunu da nefes egzersizi ile asacagim
Şu anda herhangi bir acı duyuyormusun yani o yanma hep devam etmiyor değilmiCanim tesekkur ederim ben 7 ay once yendim vajinusmusu toplamda 10 gun kullandim muayene oldum bisey cikmadi sanirim o yuzden dr 3 ay sonra muayene ol dedi
Canim ben tedavi olurken de dr esin altta sen ustte yuzun esine donuk calisin dedi ben 1 defa yapabilmistim ikinciyi ben altta esim ustte onu daha rahat yaptim girerken nefes almayi unutma oyle daha rahat oluyoröyle yapıyoruz aslınma ama sanki geri kaçıyo alamıyorum
Yok canim 1 defa girdikten sonra devami geliyor ben hergun calistim esimle dr ara vermeden calisin dedi adet olana kadar gunluk calistim 10 gun sonrada kremsiz yagsiz rahat rahat olduŞu anda herhangi bir acı duyuyormusun yani o yanma hep devam etmiyor değilmi
Canim ben tedavi olurken de dr esin altta sen ustte yuzun esine donuk calisin dedi ben 1 defa yapabilmistim ikinciyi ben altta esim ustte onu daha rahat yaptim girerken nefes almayi unutma oyle daha rahat oluyor
Ustte dene canım sırtın eşıne donuk olarak
Aslında bu daha iyi kendını zorlıcaksın bu hafta bitecek diye.bence yapabılırsın canım.nefes ve ıkınmayı mutlaka yap tatlım elinde nazık davranmadın okadar ittirse girer ama o sana kıyamıyor bencetamam birde öyle deneyelim bu hafta yapmam lazım haftaya eşim şehir dışında olacak araya zaman girerse ben yine ertelemeye devam ederim diye korkuyorum
Canim ne kadarlik evlisin bende hic olmayacak diye cok agladim 10 ay birlikte olamadim esim sagolsun hic zorlamadi beni 10 ay sonra sehir disina tedavi olmaya gittim ve 4 gunde yendimben üstteyken daha çok tedirgin oluyorum bende yarım yatar vaziyette altta deniyoruz olmuyor yine
bence şimdi parmaktan ziyade aparat dene ben öyle yaptım2 parmaktayim ama 2 parmağı çok ilerletemiyorum
Krem falan kullandin mi canim egzersiz yap once nefesten basla ondan sonra parmak egzersiziben üstteyken daha çok tedirgin oluyorum bende yarım yatar vaziyette altta deniyoruz olmuyor yine
sen daha yeni evli olmana rağmen burayı buldun bir kere psikolojini bu yonden düzelt ve bu moralle zaten olmaz önce silkelen kendine gel derim ben ve aparat olarakmum da olabilir kulak çubuklarını da birleştirebilirsin tabi steril olarakKizlar biz bugun esimle deneyecektik ama dedik ki once orta boy bir aparatla deneyelim birlikte yapalim dedik.Yani hic hosuma gitmiyo ama baska carem kalmadi gun gectikce psikolojim bozuluyormecbur kaldim.Ne onerirsiniz bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?