Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Elinle penisi yerleştirince eşin itecek canım.sen ıkınırken eşin itsin elinle. Yaptığından saha kolay aslında

Ya aslinda ben kendimi oyle cok umutsuz gormuyorum sadece asmam gereken heyecanim var is oraya gelene. kadar hersey cok normal ama orda oyle bi heyecan. basliyoki kendimi kasmama engel olamiyorum sanirim. bunu da nefes egzersizi ile asacagim

Ya aslinda ben kendimi oyle cok umutsuz gormuyorum sadece asmam gereken heyecanim var is oraya gelene. kadar hersey cok normal ama orda oyle bi heyecan. basliyoki kendimi kasmama engel olamiyorum sanirim. bunu da nefes egzersizi ile asacagim
bende oyleydim canim esimi istiyordum hersey cok guzel oluyordu tam girmeye baslayacakken kendimi istem disi kasiyordum duzenli egzersiz yaparsan cok kisa surede asarsin inan hic aci hissetmiyorsun ben basardiysam herkes basarir

Canim ben tedavi olurken de dr esin altta sen ustte yuzun esine donuk calisin dedi ben 1 defa yapabilmistim ikinciyi ben altta esim ustte onu daha rahat yaptim girerken nefes almayi unutma oyle daha rahat oluyor

ben üstteyken daha çok tedirgin oluyorum bende yarım yatar vaziyette altta deniyoruz olmuyor yine

tamam birde öyle deneyelim bu hafta yapmam lazım haftaya eşim şehir dışında olacak araya zaman girerse ben yine ertelemeye devam ederim diye korkuyorum
Aslında bu daha iyi kendını zorlıcaksın bu hafta bitecek diye.bence yapabılırsın canım.nefes ve ıkınmayı mutlaka yap tatlım elinde nazık davranmadın okadar ittirse girer ama o sana kıyamıyor bence

ben üstteyken daha çok tedirgin oluyorum bende yarım yatar vaziyette altta deniyoruz olmuyor yine
Canim ne kadarlik evlisin bende hic olmayacak diye cok agladim 10 ay birlikte olamadim esim sagolsun hic zorlamadi beni 10 ay sonra sehir disina tedavi olmaya gittim ve 4 gunde yendim

Kizlar biz bugun esimle deneyecektik ama dedik ki once orta boy bir aparatla deneyelim birlikte yapalim dedik.Yani hic hosuma gitmiyo ama baska carem kalmadi gun gectikce psikolojim bozuluyor mecbur kaldim.Ne onerirsiniz bana?

Kizlar biz bugun esimle deneyecektik ama dedik ki once orta boy bir aparatla deneyelim birlikte yapalim dedik.Yani hic hosuma gitmiyo ama baska carem kalmadi gun gectikce psikolojim bozuluyor mecbur kaldim.Ne onerirsiniz bana?
sen daha yeni evli olmana rağmen burayı buldun bir kere psikolojini bu yonden düzelt ve bu moralle zaten olmaz önce silkelen kendine gel derim ben ve aparat olarakmum da olabilir kulak çubuklarını da birleştirebilirsin tabi steril olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…