- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.801
Bencede canim once aparatla dene inceden kalina dogru olsun aparati girdirirken nefes almayi unutma kremde kullan canim aparata bebe yagi kullanKizlar biz bugun esimle deneyecektik ama dedik ki once orta boy bir aparatla deneyelim birlikte yapalim dedik.Yani hic hosuma gitmiyo ama baska carem kalmadi gun gectikce psikolojim bozuluyormecbur kaldim.Ne onerirsiniz bana?
Aslında bu daha iyi kendını zorlıcaksın bu hafta bitecek diye.bence yapabılırsın canım.nefes ve ıkınmayı mutlaka yap tatlım elinde nazık davranmadın okadar ittirse girer ama o sana kıyamıyor bence
Canim ne kadarlik evlisin bende hic olmayacak diye cok agladim 10 ay birlikte olamadim esim sagolsun hic zorlamadi beni 10 ay sonra sehir disina tedavi olmaya gittim ve 4 gunde yendim
Egzersiz mi yaptınız yoksa eş denemesi mi yaptınız 10 günlük süredeYok canim 1 defa girdikten sonra devami geliyor ben hergun calistim esimle dr ara vermeden calisin dedi adet olana kadar gunluk calistim 10 gun sonrada kremsiz yagsiz rahat rahat oldu
sen daha yeni evli olmana rağmen burayı buldun bir kere psikolojini bu yonden düzelt ve bu moralle zaten olmaz önce silkelen kendine gel derim ben ve aparat olarakmum da olabilir kulak çubuklarını da birleştirebilirsin tabi steril olarak
Serce parmak ve kulak copu olmustu bende benim sorunum penis boyutunda bir seyde ya kulak copunde ne var ki diyorum zaten o yuzden rahat oldu bence.Kizlar zar zarar gorur mu gerci esim yanimda olacak ama yine de hosuma gitmiyor erken mi boyle bir sey icin diyorum yani bi yandan da biran once yenmek istiyorumBencede canim once aparatla dene inceden kalina dogru olsun aparati girdirirken nefes almayi unutma kremde kullan canim aparata bebe yagi kullan
Sen tamamdın tatlımda eşine sopa lazım bukadar acımasın senbeşinle konuş .ne guzel korkun yok bak eşinin biraz ittirmesiyle olacaktır eminimevet elimde aparatla hiç kendime acımadan lanet olsun gireceksin diyerek yapmıştım eşim gerçekten bana karşı çok hasas ay desem duruyo çok konuştum bana bakma nefes alıp verdikçe yapmaya devam et diyorum ama o çok zorlamayalım yapacaz birgün diyo
Parmaga kadar geldikten sonra gerisi kolay canim zaten kararli olduktan sonra devami geliyor basaracaksin insallah aparat varsa once aparata kondom tak bebe yagi dok vajinayada krem sur anestol pomad biraz uyusturuyor oyle dene sonrasi bak nasil geliyor sen bile inanamayacaksin2 aylık evliyim parmak egzersizine yeni başladım korkum geçti kendimi orayı tanımayabaşladım konuya hakim oldum buradaki bilgiler sayesinde ama eş denemesinde hala ilerleyemedim. doktora gittim ben ama pek iyi bi doktorla karşılaşmadım sanırım sadece zarın esnek dedi kolay olur dedi kendini kasma kas gevşetici al dedi ama ilaçlar hiç bir işe yaramadı parmak egzersizi sayesinde çok yol aldım ama bakalım bu hafta halletcem kafaya koydum :)
kimse aparat kullanmak istemezdi canm ama asık güven aparattan sonra geliyoKararsiz kaldim ya kocamla olsun istiyodum ama olmayacak gibi aparat da ne bilim ya icime sinmiyor esim destek bu konuda bosver keyfinden yapmiyosun diyor ama ben huzursuzum(
Canim yavas yavas dene once ince bir aparatlasonra yavas yavas kalina dogru yap yeneceksin eminim esinin de destegi cok onemli yapacagim diye kararli ol bak nasil yeneceksinSerce parmak ve kulak copu olmustu bende benim sorunum penis boyutunda bir seyde ya kulak copunde ne var ki diyorum zaten o yuzden rahat oldu bence.Kizlar zar zarar gorur mu gerci esim yanimda olacak ama yine de hosuma gitmiyor erken mi boyle bir sey icin diyorum yani bi yandan da biran once yenmek istiyorum
senin aparatla mi bozuldu canim nasil oldu?kimse aparat kullanmak istemezdi canm ama asık güven aparattan sonra geliyo
Canim benim incelerle sorunum yok zaten hic serce parmak ve kulak cubugunda yani onlar hemen oluyor.Benim sorunum daha kalin bir seyle biraz daha kalin bir sey yapalim diyoruz.Offf bilmiyorum hic icime sinmiyoCanim yavas yavas dene once ince bir aparatlasonra yavas yavas kalina dogru yap yeneceksin eminim esinin de destegi cok onemli yapacagim diye kararli ol bak nasil yeneceksin
aparatla bozulduğunu sanmıyorum yani hiçbir belirti görmedim ben mesele bozulup bozulmama değil bence eşin de biliyorsa sıkıntı olmaz kisenin aparatla mi bozuldu canim nasil oldu?cok canim sıkıliyor cok huzursuzum ya
Esim yanimda olacak zaten aksam deneyecez ama hani esiyle yasamak istiyo insan bu sekilde olmasi biraz huzursuz ediciaparatla bozulduğunu sanmıyorum yani hiçbir belirti görmedim ben mesele bozulup bozulmama değil bence eşin de biliyorsa sıkıntı olmaz ki
tabi ki öyle istiyor ama benm bir şey olmadı aparatla bence böyle yaklaşma de ki kendine bu da bşr aşama yapacağım de inan bana olacak ben yaptıysam herkes yapar eminimEsim yanimda olacak zaten aksam deneyecez ama hani esiyle yasamak istiyo insan bu sekilde olmasi biraz huzursuz edici
Haklisin evet ben olaya tamamen olumsuz yaklasiyorum belki de bu yuzden basarisiz olacagimtabi ki öyle istiyor ama benm bir şey olmadı aparatla bence böyle yaklaşma de ki kendine bu da bşr aşama yapacağım de inan bana olacak ben yaptıysam herkes yapar eminim
Once 1 gun nefes alip verdim ayna karsisinda yatana kadar 3 saatte bir yapabildigim kadar nefes calistim 2. Gun parmagima bebe yagi surdum vajinayada doktum etrafina bepantol pisik kremi surdum vajinaya parmagimi nefes alarak gidirdim git gel yap. m parmakla 2 satte bir on defa icerde git gel yapip cikarip bi daha 10 defa git gel bu sekilde parmagi 10 defa iceri aldim 3. Gun aparatla once ince bir aparattan basladik aparata kondom takti dr bebe yagi doktu vajinayada doktum be kez once pisik kremi sonra anestol pomad surdum vajinaya ic kisminada surebildigim kadar aparati nefes alarak yavas yavas girdirdim git gel yaptim sonra kalina gectik ayni sekilde bunuda evde yatana kadar 2 saatte 1 yaptim gecesinde esimin ustunde denedim girdi 4. Gun sabahi ben altta esim ustte denedik oldu yendikten sonra da 10 gun kullandim azaltarakEgz
Egzersiz mi yaptınız yoksa eş denemesi mi yaptınız 10 günlük sürede
Srn oraya bişey hırecek olayını kabullenemeden olmaz canım. Yok bişeyler sokamam yok kızlık zarı bozulur once bunlardan sıyrıl sırkelen bi kendıne gel bukadar mızmız olursan ongun degıl on yıl gıder. Yapılacaklar tamam size gıre zor ama yaparak bıyerden başlayarak alabılırsın.yoksa hergun bu sayfalara zara bısey olurmu bişeyler sokmak için erken diyosun. Eğer başlarsan evlılıgının yırmıncı gunune herşey bitmiş olacak rahat rahat cinselliğini yasayacaksın ama başlamassan bu soruları daha çok sorarsın. Allahaşkına kendınıze gelın lutfenBen daha 10 gunluk evliyim ilk gunler gunde 4-5 defa denedik olmadi olmadi nette aramaya basladik burayi buldum sayfalari okudum yazdim sorunun farkina erken vardim ama oraya bir seyler sokmak icin de cok erken geliyor bilmiyorumsiz ne diyosunuz?
Haklisin canim olaya olumsuz bakmayi birakmaliyim.Yoksa hic olmayacak en basta beynim istemedigi icin.Sanirim buna bir tedavi gibi bakmam lazim.Ne bilim hic boyle hayal etmemistim 10 gunluk evliyim ama hic tadini alamadim gun gectikce de kotu oluyorum.Srn oraya bişey hırecek olayını kabullenemeden olmaz canım. Yok bişeyler sokamam yok kızlık zarı bozulur once bunlardan sıyrıl sırkelen bi kendıne gel bukadar mızmız olursan ongun degıl on yıl gıder. Yapılacaklar tamam size gıre zor ama yaparak bıyerden başlayarak alabılırsın.yoksa hergun bu sayfalara zara bısey olurmu bişeyler sokmak için erken diyosun. Eğer başlarsan evlılıgının yırmıncı gunune herşey bitmiş olacak rahat rahat cinselliğini yasayacaksın ama başlamassan bu soruları daha çok sorarsın. Allahaşkına kendınıze gelın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?