- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.821
Canim eger parmakla yaptiysan emin ol gerisi geliyor bu is bilincaltinda bitiyor sen ne kadar kararli olursan o kadar kolay olur ben yendiysem sende yaparsin bence once aparatla yapmaya calisCanim benim incelerle sorunum yok zaten hic serce parmak ve kulak cubugunda yani onlar hemen oluyor.Benim sorunum daha kalin bir seyle biraz daha kalin bir sey yapalim diyoruz.Offf bilmiyorum hic icime sinmiyo
Bende bu şekilde deneyeyim 10 gün inşallah yenerim bide aparat olarak ne kullanayimOnce 1 gun nefes alip verdim ayna karsisinda yatana kadar 3 saatte bir yapabildigim kadar nefes calistim 2. Gun parmagima bebe yagi surdum vajinayada doktum etrafina bepantol pisik kremi surdum vajinaya parmagimi nefes alarak gidirdim git gel yap. m parmakla 2 satte bir on defa icerde git gel yapip cikarip bi daha 10 defa git gel bu sekilde parmagi 10 defa iceri aldim 3. Gun aparatla once ince bir aparattan basladik aparata kondom takti dr bebe yagi doktu vajinayada doktum be kez once pisik kremi sonra anestol pomad surdum vajinaya ic kisminada surebildigim kadar aparati nefes alarak yavas yavas girdirdim git gel yaptim sonra kalina gectik ayni sekilde bunuda evde yatana kadar 2 saatte 1 yaptim gecesinde esimin ustunde denedim girdi 4. Gun sabahi ben altta esim ustte denedik oldu yendikten sonra da 10 gun kullandim azaltarak
Benim kkı yılım gitti bende böyle hayal etmemiştim eşimle severek sor yıllık beraberlikten sonra evlendik cokda zorlu geçti yolculugumuz bide vajınusmus belası gırdı omrumı yedıHaklisin canim olaya olumsuz bakmayi birakmaliyim.Yoksa hic olmayacak en basta beynim istemedigi icin.Sanirim buna bir tedavi gibi bakmam lazim.Ne bilim hic boyle hayal etmemistim 10 gunluk evliyim ama hic tadini alamadim gun gectikce de kotu oluyorum.
Bana dr vermisti canim penise benzer biseydi inceden kalina dogruydu burdaki arkadaslar mum kullanmislar sanirim eczanede falan satiliyordur belki oyle seyler bulamazsan mumla basla kondom takki vajina mikrop kapmasin insallah kisa surede yeneceksin canimBende bu şekilde deneyeyim 10 gün inşallah yenerim bide aparat olarak ne kullanayim
Olmadı deyıp bırakma sokana kadar ugras cabala olacak de ve olsun kacarsan bıfun daha gıtmıs olur unutmaSagolun kizlar galiba haklisiniz.Esimle olan mutlulugum o et parcasindan daha degerli.Boyle mutsuz mutsuz yasamaya degmez.Geceleri uykumdan uyaniyorum sabahlari icim huzursuz kalkiyorum.Esime de yansitmaya basladim.Ilk gunler rahattim ama burayi okumaya basladikca iyice hasta psikolojisine girdim sanki.Ince bir rimele kagit pecete sardim ona da eldiven gecirdim aksam da aktivex ile yikar zeytinyagina batiririm sonra esimle deneyecez.Simdiden stresi basti ama artik yapmam lazim bu boyle ne kadar devam eder ki.(
Tamam canim ugrasacam daha 10 gunde biktim daha uzun surse napacam bilmiyorum bitsin biran once esimle mutlu olayim onu mutlu edeyim istiyorum yataga kafami koydugumda rahat olmak istiyorum.Olmadı deyıp bırakma sokana kadar ugras cabala olacak de ve olsun kacarsan bıfun daha gıtmıs olur unutma
Istersen bir de su sekilde dene esin altta olacak sen ustte sirtin esine donuk sekilde kontrol sende olacak bu sekilde yaparsan olacagini dusunuyorumbenim egzersizler güzel gidiyor ama eş denemesi başarısız geçtiapartı kendim yerleştirip içime alabiliorum ama penisi kendim götürüyorum ama aparat gibi girmiyor kolayca anlamadım neyi yanlış yapıyorum aparatla yaptığım pozisyonda yaptım eş denemesini ama olmadı ne güzel umutlanmıştım ama yine hayal kırıklığına uğradım
Çok teşekkür ederim inşallah 5 ay oldu evleneli artık kurtulmak istiyorum biz ilk geceyide atlattik sonra böyle oldumBana dr vermisti canim penise benzer biseydi inceden kalina dogruydu burdaki arkadaslar mum kullanmislar sanirim eczanede falan satiliyordur belki oyle seyler bulamazsan mumla basla kondom takki vajina mikrop kapmasin insallah kisa surede yeneceksin canim
Rica ederim canim seni cok iyi anliyorum basindan gecen anlar ancak sen daha once olmus bak bol bol egzersiz yaparsan hemen atlatacaksin ben inaniyorum ben dokunamiyordum bileÇok teşekkür ederim inşallah 5 ay oldu evleneli artık kurtulmak istiyorum biz ilk geceyide atlattik sonra böyle oldum
Canim bende yendim ama bisey sorcam tamamini alamadim icime gitmiyo sanki neden labilirYok canim 1 defa girdikten sonra devami geliyor ben hergun calistim esimle dr ara vermeden calisin dedi adet olana kadar gunluk calistim 10 gun sonrada kremsiz yagsiz rahat rahat oldu
Him canim birazi girmisse zamanla tamamida girecektir nefes al ver al ver girerken hepsini alacaktir kendini tamamen serbest birak 1 kere tamami girince devami gelirCanim bende yendim ama bisey sorcam tamamini alamadim icime gitmiyo sanki neden labilir
Canim kan falan geldi ama orasi iki gun falan yandi oldu ama dimi sorun yavas yavas ilerletmek simdiHim canim birazi girmisse zamanla tamamida girecektir nefes al ver al ver girerken hepsini alacaktir kendini tamamen serbest birak 1 kere tamami girince devami gelir
Ne zaman yendin canim evet bazilarinda kan geliyormus biraz benden gelmedi istersen bi dr git muayene etsin tahris olmustur muhtemelen canim sen hic merak etme olacaktir yapacagim dedigin anda yaparsin sen yeterki kararli olCanim kan falan geldi ama orasi iki gun falan yandi oldu ama dimi sorun yavas yavas ilerletmek simdi
Inşallah güzel haberi veririm birgünRica ederim canim seni cok iyi anliyorum basindan gecen anlar ancak sen daha once olmus bak bol bol egzersiz yaparsan hemen atlatacaksin ben inaniyorum ben dokunamiyordum bile
Egzersizlerini duzenli yaparsan cok kisa surede yeneceksin canim eminim sen yeterki basaracagina inamInşallah güzel haberi veririm birgün
Canim o kandan sonra bidaha yapmadik yani olmadimi ki yenersin dedim giristen sonra bitmiyomu kiNe zaman yendin canim evet bazilarinda kan geliyormus biraz benden gelmedi istersen bi dr git muayene etsin tahris olmustur muhtemelen canim sen hic merak etme olacaktir yapacagim dedigin anda yaparsin sen yeterki kararli ol
Giristen sonrasi gelir canim yeni mi yendin anlaminda sordum canim tamaminida yaparsin canim ara vermeyin gunluk yapmaya calisin oyle oyle herseye yoluna girecektir sen bile sasiracaksin bunun icinmi kastim kendimi diyeCanim o kandan sonra bidaha yapmadik yani olmadimi ki yenersin dedim giristen sonra bitmiyomu ki
Uc gun oluyo canim simdi netarafa itcem yol yok sankiGiristen sonrasi gelir canim yeni mi yendin anlaminda sordum canim tamaminida yaparsin canim ara vermeyin gunluk yapmaya calisin oyle oyle herseye yoluna girecektir sen bile sasiracaksin bunun icinmi kastim kendimi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?