Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amacım kımseyı kırmak yzmek degıl gerceklerle yuzlemeli. En umutsuzu glmserser di obile yendi demekki oluyormuş başlayım biyerlerden sopaları aldırmayın elimize

Canim benim incelerle sorunum yok zaten hic serce parmak ve kulak cubugunda yani onlar hemen oluyor.Benim sorunum daha kalin bir seyle biraz daha kalin bir sey yapalim diyoruz.Offf bilmiyorum hic icime sinmiyo
Canim eger parmakla yaptiysan emin ol gerisi geliyor bu is bilincaltinda bitiyor sen ne kadar kararli olursan o kadar kolay olur ben yendiysem sende yaparsin bence once aparatla yapmaya calis

Bende bu şekilde deneyeyim 10 gün inşallah yenerim bide aparat olarak ne kullanayim

Benim kkı yılım gitti bende böyle hayal etmemiştim eşimle severek sor yıllık beraberlikten sonra evlendik cokda zorlu geçti yolculugumuz bide vajınusmus belası gırdı omrumı yedı
Sans eserı hamıle kaldım hamılelıgımı kendıme zehır ettim doğum yaptım bebegım biryasına geldı bıray sonra burda yendim. Once sayfaları atlaya atlaya okudum ve cesaretlendim sonra bi arladastan yardım aldım kkı haftada hallettım mızmızlanmadan mecbur hıssederek zorladım ağladım zırlafım yaparken kustum mıdem bulandı kendomden tıksındım ama yaptım sonra hepsı geçiyor ıkı aydır heraey süper hamdolsun

Sagolun kizlar galiba haklisiniz.Esimle olan mutlulugum o et parcasindan daha degerli.Boyle mutsuz mutsuz yasamaya degmez.Geceleri uykumdan uyaniyorum sabahlari icim huzursuz kalkiyorum.Esime de yansitmaya basladim.Ilk gunler rahattim ama burayi okumaya basladikca iyice hasta psikolojisine girdim sanki.Ince bir rimele kagit pecete sardim ona da eldiven gecirdim aksam da aktivex ile yikar zeytinyagina batiririm sonra esimle deneyecez.Simdiden stresi basti ama artik yapmam lazim bu boyle ne kadar devam eder ki. (

Bende bu şekilde deneyeyim 10 gün inşallah yenerim bide aparat olarak ne kullanayim
Bana dr vermisti canim penise benzer biseydi inceden kalina dogruydu burdaki arkadaslar mum kullanmislar sanirim eczanede falan satiliyordur belki oyle seyler bulamazsan mumla basla kondom takki vajina mikrop kapmasin insallah kisa surede yeneceksin canim

Olmadı deyıp bırakma sokana kadar ugras cabala olacak de ve olsun kacarsan bıfun daha gıtmıs olur unutma

Istersen bir de su sekilde dene esin altta olacak sen ustte sirtin esine donuk sekilde kontrol sende olacak bu sekilde yaparsan olacagini dusunuyorum

Çok teşekkür ederim inşallah 5 ay oldu evleneli artık kurtulmak istiyorum biz ilk geceyide atlattik sonra böyle oldum

Çok teşekkür ederim inşallah 5 ay oldu evleneli artık kurtulmak istiyorum biz ilk geceyide atlattik sonra böyle oldum
Rica ederim canim seni cok iyi anliyorum basindan gecen anlar ancak sen daha once olmus bak bol bol egzersiz yaparsan hemen atlatacaksin ben inaniyorum ben dokunamiyordum bile

Canim kan falan geldi ama orasi iki gun falan yandi oldu ama dimi sorun yavas yavas ilerletmek simdi
Ne zaman yendin canim evet bazilarinda kan geliyormus biraz benden gelmedi istersen bi dr git muayene etsin tahris olmustur muhtemelen canim sen hic merak etme olacaktir yapacagim dedigin anda yaparsin sen yeterki kararli ol

Ne zaman yendin canim evet bazilarinda kan geliyormus biraz benden gelmedi istersen bi dr git muayene etsin tahris olmustur muhtemelen canim sen hic merak etme olacaktir yapacagim dedigin anda yaparsin sen yeterki kararli ol
Canim o kandan sonra bidaha yapmadik yani olmadimi ki yenersin dedim giristen sonra bitmiyomu ki

Canim o kandan sonra bidaha yapmadik yani olmadimi ki yenersin dedim giristen sonra bitmiyomu ki
Giristen sonrasi gelir canim yeni mi yendin anlaminda sordum canim tamaminida yaparsin canim ara vermeyin gunluk yapmaya calisin oyle oyle herseye yoluna girecektir sen bile sasiracaksin bunun icinmi kastim kendimi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…