- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.841
yok hiç gelmediHaklisin evet ben olaya tamamen olumsuz yaklasiyorum belki de bu yuzden basarisiz olacagimama napim cok itici geliyor.sende kan gelmedi mi hic?
Kontrolu esine birak istersen o bilir yavas yavas denesin ama krem falan kullaniyormusun canimUc gun oluyo canim simdi netarafa itcem yol yok sanki
Kayganlastiricim var yag var onlarla basi girdi zaten canim ama gelen kan kizlik zarindandr dimiKontrolu esine birak istersen o bilir yavas yavas denesin ama krem falan kullaniyormusun canim
ay kesinlikle ben hep umutsuz ağlayan sızlanan biri olmuştum bi de canm çok tatlıdır benim ben egzersize başladım hala olmuyo diyordum ama bir gün o kadar cesaret geldi ki egzersizle tamam dedim ve akşamında oldu sızlanmak boşa işe başlamak en iyisiAmacım kımseyı kırmak yzmek degıl gerceklerle yuzlemeli. En umutsuzu glmserser di obile yendi demekki oluyormuş başlayım biyerlerden sopaları aldırmayın elimize
Ne sıklıkla egzersiz yapmalıyım ben nerdeyse haftada bir yada iki kez yapıyordum bazı haftalar hiç yapmıyorum yani ayda 5 i geçmiyordu yinede 2 parmağa kadar geldim sadece o korku kaldıEgzersizlerini duzenli yaparsan cok kisa surede yeneceksin canim eminim sen yeterki basaracagina inam
Ben sehir disinda tedavi oldugum icin zamanim kisitliydi 4 gun egzersiz yaptim sabahtan yatana kadar 2 saatte bir sende gunluk biraz biraz yap canim zaten sen cok asama katetmissin bundan sonrasi kolay olur aparatla dene biraz istersenNe sıklıkla egzersiz yapmalıyım ben nerdeyse haftada bir yada iki kez yapıyordum bazı haftalar hiç yapmıyorum yani ayda 5 i geçmiyordu yinede 2 parmağa kadar geldim sadece o korku kaldı
bence hergün yarım saat kadar yapmalısın haftada bu kadar çok azNe sıklıkla egzersiz yapmalıyım ben nerdeyse haftada bir yada iki kez yapıyordum bazı haftalar hiç yapmıyorum yani ayda 5 i geçmiyordu yinede 2 parmağa kadar geldim sadece o korku kaldı
CAnim bol sans haber bekliyorum cok rahat olKizlar birazdan esim gelecek deneyecez aparati.Bana sans dileyin lutfen alabileyim icimeikinabildigim kadar ikinacam.
Allam yardımcın olsun canm sakın kasma nefese odaklan cok kolay olacak popo yönünü unutma :)Kizlar birazdan esim gelecek deneyecez aparati.Bana sans dileyin lutfen alabileyim icimeikinabildigim kadar ikinacam.
Allah kolaylık versin canımKizlar birazdan esim gelecek deneyecez aparati.Bana sans dileyin lutfen alabileyim icimeikinabildigim kadar ikinacam.
Muzık aç rahatlatırTamam canim peki :) once ben deneyecem ben yapamazsam esim yapacak yanimda duracak o.Cok sagolun kizlar insallah girer su aparat da kendime guvenim gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?