Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amacım kımseyı kırmak yzmek degıl gerceklerle yuzlemeli. En umutsuzu glmserser di obile yendi demekki oluyormuş başlayım biyerlerden sopaları aldırmayın elimize
ay kesinlikle ben hep umutsuz ağlayan sızlanan biri olmuştum bi de canm çok tatlıdır benim ben egzersize başladım hala olmuyo diyordum ama bir gün o kadar cesaret geldi ki egzersizle tamam dedim ve akşamında oldu sızlanmak boşa işe başlamak en iyisi

[QUOTE="haatiiisero, post: 37408997, member: 61surekliayganlastiricim var yag var onlarla basi girdi zaten canim ama gelen kan kizlik zarindandr dimi[/QUOTE]
Zardandir canim korkma sen kendini rahat birak bazilarinda gelirmis benden hic gelmedi brn gelir diye carsaf bile sermistim altima hic bisey bilmiyordum

Ne sıklıkla egzersiz yapmalıyım ben nerdeyse haftada bir yada iki kez yapıyordum bazı haftalar hiç yapmıyorum yani ayda 5 i geçmiyordu yinede 2 parmağa kadar geldim sadece o korku kaldı
Ben sehir disinda tedavi oldugum icin zamanim kisitliydi 4 gun egzersiz yaptim sabahtan yatana kadar 2 saatte bir sende gunluk biraz biraz yap canim zaten sen cok asama katetmissin bundan sonrasi kolay olur aparatla dene biraz istersen

Tamam kizlar sagolun cok.Bas kismini bile alsam yeter bari giris rahatlar ora cok aciyor cunku oyle boyle degil.Zeytinyagi kullanacam bu seferlik insallah olur haber verecem bana dua edin

En kayganlastıran zeytinyag zaten canım. Nefes al verırken butun havayı bosaltırken ıkın kabız olmuşsun gıbı ıkın ve eşin itsin aparatı

Benim bu meseleyi hizli tutmamin sebebi doktor hic bekleme hemen cocuk yap dedi.Yoksa simdiye normal yasamima devam ediyor olurdum ama bu meseleden dolayi isi cabuk tutmak istedim yoksa zor kabul ederdim bu aparat isini :)

dün denedik yine olmadı ama inadına tebessüm edicem :) olacak bir gün...o acıyan yere p. değdi eşime bekle dedim biraz bekledi o yanmayı hissettim nefes almaya çalıştım sanki bu sırada yanmaya mı alıştım nefesle yanma azaldı mı ayırdedemiyorum...o esnada ereksiyon bitti ama üzülmüycem yine inadına gülücem :) bitecek bir gün bitmeli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…