- 13 Ekim 2014
- 122
- 6
- 38
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.861
Benim tembellik yapacak fazla vaktim yok malesefdoktor birkac ay dene olmazsa asilama falan dedi.Basta oylesine bir sey sandim ama bunun kronik bir sorun oldugunu gorunce korktum acikcasi.Aparat konusunda kendimle cok savastim ama bakalim insallah bugun olumlu olur.Kas gevsetici ictim zeytinyagini yanima aldim aparati da hazirladim simdi esimi bekliyorum.
Aşılamada vajınadan yapılıyor bu sorunu çozmeden olmaz yani ama zaten bunu bi yen aşılamaya gerek yok Allahım izniyle. Kafaya koydum seni kurtarıcam inşallah bukadar umutsuz olman acayıp gaza getırdı beni hele bugun bi başla egzersize. Eşin gelmeden nefes al ver verırken ıkın busekılde calıs gelene kdarBen de evlenmeden once gitmistim adetlerim gecikiyodu pcos cikti.Evlendim henuz gitmedim bu sorunu halledemezsem mecbur giderim artik.
dipte sonda ve arka fonda Müslüm baba bu arkadaş bu moddaydı bakın şimdi örnek öğrenci olduBeni burda okuyanlar ve mesaj attıklarım bilir ne kadar beterdim ben yendiysem herkes yener :)
Canım olabilir bi başarısız deneme normal bi daha denebenim egzersizler güzel gidiyor ama eş denemesi başarısız geçtiapartı kendim yerleştirip içime alabiliorum ama penisi kendim götürüyorum ama aparat gibi girmiyor kolayca anlamadım neyi yanlış yapıyorum aparatla yaptığım pozisyonda yaptım eş denemesini ama olmadı ne güzel umutlanmıştım ama yine hayal kırıklığına uğradım
Aşılamada vajınadan yapılıyor bu sorunu çozmeden olmaz yani ama zaten bunu bi yen aşılamaya gerek yok Allahım izniyle. Kafaya koydum seni kurtarıcam inşallah bukadar umutsuz olman acayıp gaza getırdı beni hele bugun bi başla egzersize. Eşin gelmeden nefes al ver verırken ıkın busekılde calıs gelene kdar
Zar bozulmayadabilir inceden kalıba aparatlarda esniyor zaten aparatlar penisi geçmiyor Dr dediği gibi zar esnekse bişi olmaz.Haklisin canim olaya olumsuz bakmayi birakmaliyim.Yoksa hic olmayacak en basta beynim istemedigi icin.Sanirim buna bir tedavi gibi bakmam lazim.Ne bilim hic boyle hayal etmemistim 10 gunluk evliyim ama hic tadini alamadim gun gectikce de kotu oluyorum.
Ben orta boy yaptim ne serce parmak ne penis ikisinin arasinda.Serce parmak cok rahat olmustu.Bunda nolur bilmiyorum bakalim gorecez dedigin gibi belki hicbir sey olmaz :)Zar bozulmayadabilir inceden kalıba aparatlarda esniyor zaten aparatlar penisi geçmiyor Dr dediği gibi zar esnekse bişi olmaz.
Canım olabilir bi başarısız deneme normal bi daha dene
Canım evde yalnizken al aynayi serçe parmakla başla inan girdiğini bile anlamıyorsun tabi ben 2 parmağa kadar geldim ama yerimde sayıyorum ama cesaret verecekse parmak egzersizinde hiçbişey yokBen bir yıldır tembel davrandım evet parmak ya da aparata yanaşamadım ki hala da öyleyim penis korkusundan daha büyük bir korku var parmak ya da aparata karşı ama nefes egzersizi de yapmadım...sadece eş denemelerinde nefes alıp vermeye çalıştım...dün karar verdim...belki parmak deneyemeceğim hala ama günde 100 kez nefes egzersizi yapacağım ve bilinçaltımı programlamak için yatak odasına küçük notlar yazıp yapıştırdım...beni motive edecek bildiğim yanlışların tam zıddı notlar... ereksiyon varken ben hazır olmuyorum ben hazır olunca ereksiyon kayboluyor...şimdiye dek gerçektne kurtulmak istediğimden emin değildim ve kendime çocuk istiyor musun diye sorduğum soruya da samimi cevap veremiyordum ama istiyorum artık...nefesle çözebilmek istiyorum...allahım yarıdm et....
Yaaaa bak gordunmu okadar sızlanıyodun al sana egzersiz hafi bakalım . Çok mutlu oldum canım bundan sonrası çocuk oyuncağı.agrı sızı yokmuş demiiiiiKizlaaar aparati alamadim.Cok sert geldi ya penis on kat daha iyi.O ne oyle semsert.Biz de parmak denedik kocamla bu kez ben kendi parmaklarimi denedim serce parmak ve isaret parmaginin bir kismini aldim.Bir de cok az bir kan geldi peceteye sildikce.Oyle cok bir sey degildi yani.Kendime biraz guvenim geldi.Aparati yapamadim ama olsun parmak ve penis cok daha kolay hatta penis hepsinden kolay yumusacik bir sey o aparat neymis oyle :)
Aslında bu hastalık seni gaza getirecek çünki burda bi çok kişi bebek istediğinde vajiyi halletti.bi manada hastalıktada hayır varEvet o yuzden bunu hemen halletmeliyim ki diger asamaya gecebilmeliyim.Alttan muayeneden de korkuyorum ama o sonraki is simdi bunu halletme var.Esim de ben de cocuk isi acele oldugu icin biran once cozum bulmaya calistik yoksa hala daha umrumuzda olmaz aylar yillar surerdi belki esim cok anlayisli cunku o oyleyken ben hayatta kendimi zorlamazdim ama gel gor ki cocuk meselesi var.Tamam yapiyorum simdi nefes ve ikinmayi umarim olur aparat :)
Ilk esim dedi hadi gel normal deneyelim tamam dedim ama daha degdirmeden basladim titremeye.Iyi dedik aparatla deneyelim yagladik falan of o aparat ne oyle semsert bir sey :) neyse dedik parmak deneyelim dedim ben deneyeyim serce ve isaret parmagin bir kismini yapabildim :) cikardim baktik eldivenin etrafi hafif kan olmus peceteyle sildikce de geldi ama cook azdi hep abartmislar herhalde ya ama tekrar gelir belki bilmiyom.Ben ara verince gozumde cok buyutmusum bu surecte tum cesaretim kacmis parmaklari da yapinca kendime guvenim geldi yanma oluyor sadece ona da dayandim egzersize devam edelim dedik esimle :)) cook tesekkur ettim destekleriniz icin.Yaaaa bak gordunmu okadar sızlanıyodun al sana egzersiz hafi bakalım . Çok mutlu oldum canım bundan sonrası çocuk oyuncağı.agrı sızı yokmuş demiiiii
Işte herkes farklı oluyor yenme süreci be eş parmagı Daha çabuk son verir sonuçta kontrol onda qKizlaaar aparati alamadim.Cok sert geldi ya penis on kat daha iyi.O ne oyle semsert.Biz de parmak denedik kocamla bu kez ben kendi parmaklarimi denedim serce parmak ve isaret parmaginin bir kismini aldim.Bir de cok az bir kan geldi peceteye sildikce.Oyle cok bir sey degildi yani.Kendime biraz guvenim geldi.Aparati yapamadim ama olsun parmak ve penis cok daha kolay hatta penis hepsinden kolay yumusacik bir sey o aparat neymis oyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?