Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İşaret parmagıda yaptıktan sonra ıkı parmak dene canım sonrada uc parmak uc parmaktayken git gel yap ve hazır oldugundada penise rahatlıkla gec canım

Işte herkes farklı oluyor yenme süreci be eş parmagı Daha çabuk son verir sonuçta kontrol onda q
Ben en iyi ust pozisyonda aliyorum o yuzden dedim once ben deneyeyim bu kez diye en azindan kontrolu bir elime alayim diye sonra esimle de yapacaz iyice hazir olmadan deneme yapmayacam ya moral bozmaktan baska bir sey yapmiyor.

Arkadaşlar,buradaki tüm tecrübe edip bu vajiyi yenen arkadaşlardan duymuştum ama insan kendisi yaşayınca gerçekten çok daha iyi anlıyor ki; bu iş sadece beyinle ve rahat olmanızla ilgili inanın.Bu işi yapabilmeye bir görev olarak bakmayın lütfen ,o zaman en ufak aksaklıkta moral bozulmalar,acımalar...vs başlıyor.İnanılır gibi değil ama sıradan bir iş yapar gibi(tv seyretmek..vb)yaptığınız zaman hiçbirşey hissetmiyorsunuz.Buna çok azıcık da cesaret eklerseniz,alın size vajinismussuz bir hayat:)

Bi de dun gece de yatacak zaman baktim yine suruntu seklinde kan geldi peceteye baska yerlere zarar vermemisizdir di mi?
Yok canım zarar görecek tek yer zar oda yavas yavaş yırtılıyormu deyım ne deyom bılemedım ama ılışkıye gırmıs olsaydın kan tek seferde gelır bıterdk bu denemelerde bıkacdefrr gelip bitecek canım

Sagolasin canim rahatladim biraz tuvalette de yandi cunku biraz korktum bende.Herhalde tam iliski olmadigi icin de az az geldi kan cunku alttaki havluya falan akmadi eldiveni cikarinca gorduk sildikcede geldi.

E
Sagolasin canim rahatladim biraz tuvalette de yandi cunku biraz korktum bende.Herhalde tam iliski olmadigi icin de az az geldi kan cunku alttaki havluya falan akmadi eldiveni cikarinca gorduk sildikcede geldi.
Evet canım benim ilk gece yırtıldı zar yanma hıssı çok korkuttu ittim eşimi bidahada yapamadık ıkısene bekledık. Şimdi anlıyorumkı o yanma hıssı sivrisinek sokuncakı hısle aynı buyutup buyutup dag gıbı yapmısım kkıbyılımı yedım buyuzden. Izın verseymişim xaten o yanma hıssı gecıyormus. Annelerımız ananelerımızde aynı yanma hıssını yasamıdlar oysa.bizi kapıda kanlı carsafı bekleyen kımse olmadığı için çıt kırıldımlık oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…