- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.881
İşaret parmagıda yaptıktan sonra ıkı parmak dene canım sonrada uc parmak uc parmaktayken git gel yap ve hazır oldugundada penise rahatlıkla gec canımIlk esim dedi hadi gel normal deneyelim tamam dedim ama daha degdirmeden basladim titremeye.Iyi dedik aparatla deneyelim yagladik falan of o aparat ne oyle semsert bir sey :) neyse dedik parmak deneyelim dedim ben deneyeyim serce ve isaret parmagin bir kismini yapabildim :) cikardim baktik eldivenin etrafi hafif kan olmus peceteyle sildikce de geldi ama cook azdi hep abartmislar herhalde ya ama tekrar gelir belki bilmiyom.Ben ara verince gozumde cok buyutmusum bu surecte tum cesaretim kacmis parmaklari da yapinca kendime guvenim geldi yanma oluyor sadece ona da dayandim egzersize devam edelim dedik esimle :)) cook tesekkur ettim destekleriniz icin.
Ben en iyi ust pozisyonda aliyorum o yuzden dedim once ben deneyeyim bu kez diye en azindan kontrolu bir elime alayim diye sonra esimle de yapacaz iyice hazir olmadan deneme yapmayacam ya moral bozmaktan baska bir sey yapmiyor.Işte herkes farklı oluyor yenme süreci be eş parmagı Daha çabuk son verir sonuçta kontrol onda q
evet canim bi yandan oyle ama o da korkutuyo insani.Neyse once vajiyi halledeyim de bir :)Aslında bu hastalık seni gaza getirecek çünki burda bi çok kişi bebek istediğinde vajiyi halletti.bi manada hastalıktada hayır var
Tamam canim isaret parmagini iki bogum falan anca yapabildim.Egzersizlere devam insallah 1. ayim bitmeden yenecem :))İşaret parmagıda yaptıktan sonra ıkı parmak dene canım sonrada uc parmak uc parmaktayken git gel yap ve hazır oldugundada penise rahatlıkla gec canım
Yapma yaMantar olduktan sonra hepaıde yapıyo canım benom jelden mantar oldu.
Bilmemeki canım belkı herkeste yapmıyodur. Ben zeytınyagda denedim jelde ama rş denemesinden sonra bı baktık mantar olmuşYapma yayapmayani yok mu?
Ayy sogudum simdiBilmemeki canım belkı herkeste yapmıyodur. Ben zeytınyagda denedim jelde ama rş denemesinden sonra bı baktık mantar olmuş
Glietgelen vajınal kayganlaştırıcı da işe yarıyor eczaneden temin edebilirsin aklında bulunsunAyy sogudum simdineyse bakalim insallah bende olmaz ya.
Sagol canim bulunur aklimda :)Glietgelen vajınal kayganlaştırıcı da işe yarıyor eczaneden temin edebilirsin aklında bulunsun
Geçer canım olur baslardaKizlar o bolgede yanma var nasil gecer ne yapmaliyim normal mi bu?
İlkdefa bişeyler gırıyo canım vajına alısana kadar oluyor deneme yaptıkca gecıyor.Bepantene surdum gece ama hala biraz var , dun aparatla da zorladik biraz ondan herhalde.
Insallahbende oyleydim canim esimi istiyordum hersey cok guzel oluyordu tam girmeye baslayacakken kendimi istem disi kasiyordum duzenli egzersiz yaparsan cok kisa surede asarsin inan hic aci hissetmiyorsun ben basardiysam herkes basarir
Yok canım zarar görecek tek yer zar oda yavas yavaş yırtılıyormu deyım ne deyom bılemedım ama ılışkıye gırmıs olsaydın kan tek seferde gelır bıterdk bu denemelerde bıkacdefrr gelip bitecek canımBi de dun gece de yatacak zaman baktim yine suruntu seklinde kan geldi peceteye baska yerlere zarar vermemisizdir di mi?
Sagolasin canim rahatladim biraz tuvalette de yandi cunku biraz korktum bende.Herhalde tam iliski olmadigi icin de az az geldi kan cunku alttaki havluya falan akmadi eldiveni cikarinca gorduk sildikcede geldi.Yok canım zarar görecek tek yer zar oda yavas yavaş yırtılıyormu deyım ne deyom bılemedım ama ılışkıye gırmıs olsaydın kan tek seferde gelır bıterdk bu denemelerde bıkacdefrr gelip bitecek canım
Evet canım benim ilk gece yırtıldı zar yanma hıssı çok korkuttu ittim eşimi bidahada yapamadık ıkısene bekledık. Şimdi anlıyorumkı o yanma hıssı sivrisinek sokuncakı hısle aynı buyutup buyutup dag gıbı yapmısım kkıbyılımı yedım buyuzden. Izın verseymişim xaten o yanma hıssı gecıyormus. Annelerımız ananelerımızde aynı yanma hıssını yasamıdlar oysa.bizi kapıda kanlı carsafı bekleyen kımse olmadığı için çıt kırıldımlık oluyoruzSagolasin canim rahatladim biraz tuvalette de yandi cunku biraz korktum bende.Herhalde tam iliski olmadigi icin de az az geldi kan cunku alttaki havluya falan akmadi eldiveni cikarinca gorduk sildikcede geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?