- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.901
Ozaman mecbur yapıyolatdı kadın mecburdu adam mecburdu oyuzden sanmam böyle bısey olmuydur. Yada kadın çok korkunca adam srn kuz degulsın dıye babasının evıne yolluyodurCidden ne cirkin adetler ya.Kapida beklemek falan ben de merak ediyorum eskiden de var miydi bu hastalik o zaman net falan da yok napiyolarmis acaba diye .
ne kadar yazik ya zaten anlatilan bu asiri kanama hikayeleri de ordan bence kendini kasan kadina asiri zorlama oldugu icin.simdi yine elimizin altinda net var aklimiza takilani soruyoruz bin sukur halimize.bu arada dun tum gece kasmaktan bacaklarim agriyor simdi :)Ozaman mecbur yapıyolatdı kadın mecburdu adam mecburdu oyuzden sanmam böyle bısey olmuydur. Yada kadın çok korkunca adam srn kuz degulsın dıye babasının evıne yolluyodur
Demekki kasmıcan krndını bacaklarında agrımıcak bak kapının onunde beklerim ona göre elimdede sopa sen eşin gelene kadar gene nefes egzersizleri yapne kadar yazik ya zaten anlatilan bu asiri kanama hikayeleri de ordan bence kendini kasan kadina asiri zorlama oldugu icin.simdi yine elimizin altinda net var aklimiza takilani soruyoruz bin sukur halimize.bu arada dun tum gece kasmaktan bacaklarim agriyor simdi :)
Tamam tamam kizmaa :) bacaklarimin kasilmasini nasil engellerim acaba ? Ic kisimlari kasiliyor cok agriyor su an ya.Demekki kasmıcan krndını bacaklarında agrımıcak bak kapının onunde beklerim ona göre elimdede sopa sen eşin gelene kadar gene nefes egzersizleri yap
Aparat ve parmak egzersizlerinde tiksinti geldıgı için oluyor sonra oda gıyo alılana kadar beyın kabul edince kasılmalarda gıdıyorTamam tamam kizmaa :) bacaklarimin kasilmasini nasil engellerim acaba ? Ic kisimlari kasiliyor cok agriyor su an ya.
hangi pozisyonda deniyosun da kasılıyor canm? üstte dene bacakların kapanmasın, şöyle ki kasılma bizde de vardı ıkınmayla çözüm bulursun, ıkınırken aynı anda kendini kasamazsın çünkü.Tamam tamam kizmaa :) bacaklarimin kasilmasini nasil engellerim acaba ? Ic kisimlari kasiliyor cok agriyor su an ya.
Bi de dun gece de yatacak zaman baktim yine suruntu seklinde kan geldi peceteye baska yerlere zarar vermemisizdir di mi?
Canim dun parmak egzersizi yaptik da mecbur alt pozisyondaydim yani daha dogrusu bacaklarim acik sirtimi yasladim.Ustte de bacaklarim titriyor bugun deneyelim dedik de geri yatak ucuna geldim cok yandi biraktik ama esim ucu girdi bu kez dedi.hangi pozisyonda deniyosun da kasılıyor canm? üstte dene bacakların kapanmasın, şöyle ki kasılma bizde de vardı ıkınmayla çözüm bulursun, ıkınırken aynı anda kendini kasamazsın çünkü.
Evet aynen oyle bende de tuvalette ikininca falan damla geliyor cok acik pembe.Sende de yanma olmus muydu benim lavaboda falan yandi biraz yine.ben olmalı diye düşündüğümüz bir denemede eşim ısrarla itip ben kendimi kasınca kanama olmuştu...damla damla da olsa 3 gün sürmüştü...korkma...
Evet aynen oyle bende de tuvalette ikininca falan damla geliyor cok acik pembe.Sende de yanma olmus muydu benim lavaboda falan yandi biraz yine.
Profılınde yada gızlılık ayarlarında hepsınebşr bak orda bıldırımlerı epostaya gönder secenegın tıklıdır o kutucuga tekrar tıkla ıptal olurAlakasiz olacak ama bu siteden mail adresime surekli msj geliyo.yani bildirimler oraya da geliyo.nasil onleyebilirim acaba?? Bilgisi olan??
Canım sana özelden mesaj atıcam butun evrelerı aklına takılan yerlerde lütfen mesaj at banamerhabalar....uc aylık evlııyım...hala yapamadık...parmak egzersızlerını denemek ıstıyorum.gercekten son umudum bu...psıkıyatr'a ayıracak maddiyatım yok...ayırsamda zaten esım sıcak bakmıyor...madem kı verılecek olan parmak egzersızı denemek ıstıyorum...Mum deneyenlerı okudum...emın olamadım zararından...ltfen ilk asamada ne yapmam gerek anlatın..yarın baslayacagm cok krarlıyım...tek umudum burası
Kararli olman cok iyi canim zaten burada kararli olup egzersizleri aksatmadan duzenli sekilde yapanlar sonucu kolay ulasiyor yardima haziriz canim siz yeter ki isteyin...mlar....uc aylık evlııyım...hala yapamadık...parmak egzersızlerını denemek ıstıyorum.gercekten son umudum bu...psıkıyatr'a ayıracak maddiyatım yok...ayırsamda zaten esım sıcak bakmıyor...madem kı verılecek olan parmak egzersızı denemek ıstıyorum...Mum deneyenlerı okudum...emın olamadım zararından...ltfen ilk asamada ne yapmam gerek anlatın..yarın baslayacagm cok krarlıyım...tek umudum burası
üstte bacaklarım titriyor dediğine göre çömelerek mi deniyorsun canm?Canim dun parmak egzersizi yaptik da mecbur alt pozisyondaydim yani daha dogrusu bacaklarim acik sirtimi yasladim.Ustte de bacaklarim titriyor bugun deneyelim dedik de geri yatak ucuna geldim cok yandi biraktik ama esim ucu girdi bu kez dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?