Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayol bide evin içinde beklıyorlarmış eşler kendo odadına gecıyormuş daha ınce evlenmiş çiftte baska odada sabahlıyormuş yeni evlılerın bi ihtıyacları olur korkarlar acıkırlar dıye.ne tuhaf bişey.

Cidden ne cirkin adetler ya.Kapida beklemek falan ben de merak ediyorum eskiden de var miydi bu hastalik o zaman net falan da yok napiyolarmis acaba diye .
Ozaman mecbur yapıyolatdı kadın mecburdu adam mecburdu oyuzden sanmam böyle bısey olmuydur. Yada kadın çok korkunca adam srn kuz degulsın dıye babasının evıne yolluyodur

Ozaman mecbur yapıyolatdı kadın mecburdu adam mecburdu oyuzden sanmam böyle bısey olmuydur. Yada kadın çok korkunca adam srn kuz degulsın dıye babasının evıne yolluyodur
ne kadar yazik ya zaten anlatilan bu asiri kanama hikayeleri de ordan bence kendini kasan kadina asiri zorlama oldugu icin.simdi yine elimizin altinda net var aklimiza takilani soruyoruz bin sukur halimize.bu arada dun tum gece kasmaktan bacaklarim agriyor simdi :)

Demekki kasmıcan krndını bacaklarında agrımıcak bak kapının onunde beklerim ona göre elimdede sopa sen eşin gelene kadar gene nefes egzersizleri yap

Tamam tamam kizmaa :) bacaklarimin kasilmasini nasil engellerim acaba ? Ic kisimlari kasiliyor cok agriyor su an ya.
hangi pozisyonda deniyosun da kasılıyor canm? üstte dene bacakların kapanmasın, şöyle ki kasılma bizde de vardı ıkınmayla çözüm bulursun, ıkınırken aynı anda kendini kasamazsın çünkü.

hangi pozisyonda deniyosun da kasılıyor canm? üstte dene bacakların kapanmasın, şöyle ki kasılma bizde de vardı ıkınmayla çözüm bulursun, ıkınırken aynı anda kendini kasamazsın çünkü.
Canim dun parmak egzersizi yaptik da mecbur alt pozisyondaydim yani daha dogrusu bacaklarim acik sirtimi yasladim.Ustte de bacaklarim titriyor bugun deneyelim dedik de geri yatak ucuna geldim cok yandi biraktik ama esim ucu girdi bu kez dedi.

Evet aynen oyle bende de tuvalette ikininca falan damla geliyor cok acik pembe.Sende de yanma olmus muydu benim lavaboda falan yandi biraz yine.

evet açık renk...yanma hissetmemiştim ama 3 gün az da olsa kan gelmesi garip gelmişti hatta ilk günden sonra kanama olmadı bir gün sonraki gün tekrar gelmişti ona şaşırmıştım ama şimdi şaşırmıyorum sebebi kendimi kasmamdı...

merhabalar....uc aylık evlııyım...hala yapamadık...parmak egzersızlerını denemek ıstıyorum.gercekten son umudum bu...psıkıyatr'a ayıracak maddiyatım yok...ayırsamda zaten esım sıcak bakmıyor...madem kı verılecek olan parmak egzersızı denemek ıstıyorum...Mum deneyenlerı okudum...emın olamadım zararından...ltfen ilk asamada ne yapmam gerek anlatın..yarın baslayacagm cok krarlıyım...tek umudum burası

Canım sana özelden mesaj atıcam butun evrelerı aklına takılan yerlerde lütfen mesaj at bana

Kararli olman cok iyi canim zaten burada kararli olup egzersizleri aksatmadan duzenli sekilde yapanlar sonucu kolay ulasiyor yardima haziriz canim siz yeter ki isteyin...

Canim dun parmak egzersizi yaptik da mecbur alt pozisyondaydim yani daha dogrusu bacaklarim acik sirtimi yasladim.Ustte de bacaklarim titriyor bugun deneyelim dedik de geri yatak ucuna geldim cok yandi biraktik ama esim ucu girdi bu kez dedi.
üstte bacaklarım titriyor dediğine göre çömelerek mi deniyorsun canm?
namazdaki oturuş gibi oturmak lazım kaval kemiğin yerde olacak canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…