- 13 Ekim 2014
- 122
- 6
- 38
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.921
Yok canim oyle de deniyorum ama ittiremiyorum da korkudan.Ya parmak egzersizindan vazgectim cok itici geldi sonradan bugun esimle denedik yine basi girdi bu kez dedi ama kuruydum biraz yandi yine aksam zeytinyagi ile deneyecez tekrar umutlandim baya kuru olmasa belki halletmis bile olurduk bugun :)üstte bacaklarım titriyor dediğine göre çömelerek mi deniyorsun canm?
namazdaki oturuş gibi oturmak lazım kaval kemiğin yerde olacak canm.
zeytinyağ ile kullan korkun uğraştıkça geçecek çünkü hiç acımayacak emin ol.Yok canim oyle de deniyorum ama ittiremiyorum da korkudan.Ya parmak egzersizindan vazgectim cok itici geldi sonradan bugun esimle denedik yine basi girdi bu kez dedi ama kuruydum biraz yandi yine aksam zeytinyagi ile deneyecez tekrar umutlandim baya kuru olmasa belki halletmis bile olurduk bugun :)
Yok canim oyle de deniyorum ama ittiremiyorum da korkudan.Ya parmak egzersizindan vazgectim cok itici geldi sonradan bugun esimle denedik yine basi girdi bu kez dedi ama kuruydum biraz yandi yine aksam zeytinyagi ile deneyecez tekrar umutlandim baya kuru olmasa belki halletmis bile olurduk bugun :)
Canlarım ciğerlerim misafır kabul etmeyın baska misafır var falanla gecostırın bız ıkı hafta kımseyı kabul etmedik kendu aılelerımızı bole hep bahaneler uydurdul sonra buolayı alınca kendınız davet ettik. Size ayırın bırıkı hafta yıertelemeyınbende de aylardır uç kısmı giriyor o meşhuuurrrr yanma var ya hanihani sadece bi,zler de olan o olunca devamı gelmiyor...aylardır böyle...ama biz ne hikmetse çok deneme yapamıyoruz bi bahtsızlık mı var ne...yani benim kaçmam dışında bişeyler oluyo mutlaka ...misafir geliyo mesela...şu an olduğu gibi :) kkaderimin dediği sanırım doğru denedikçe azalıyor korku...ben az deneme yaptığım için bu kadar bekledim...deenemelerden kaçmamak gerekli...dilerim sen de ben de herkes kurtulur....
Parmak egzersizinin o bolgeye bir sakincasi olmadigini dusunuyorum aksine faydasi var zarari yok vajina kaslarini dogru kullanmamiza yardimci oluyor ayrica kegel ve nefes egzersizinin faydasi oldukca fazla canim korkmana gerek yok...merhabalar ben de bu konuya yazabilmek için üye oldum. sormak istediğim bir şey var parmak egzersizinin o bölgeye bir zararı olur mu? parmak egzersizi çok itici geliyor bir de.. öff nerden çıktı bu bela başıma. o kadar çok olumsuz şey yaşadım ki son aylarda acaba psikolojim de bu duruma (kasılma) sebep olmuş olabilir mi?
Heheyytttt aslanım benim kukre kız hakkın .çalıskan oğrenciydin artık oğretıcısın :)Eyyyyyy bu hastalıkla uğraşanlar çok değil bundan sadece 15 sayfa falan geriye bakın ben neler diyordum tabi mesajlarım hariç :)) ya ben yaptıysam vallaha siz de yaparsınız ya ben evlenmeden önce o nikah iççin kan istiyorlar ya onu verirken kaçmak üzere geldim zorla kan verdim ve ardından güm bayılmışım :)ya düşünün bu kadar korkak biriyim ve bu hastalığı yeneli sadece birkaç gün oldu o yanma dedikleriniz acıma falan yok öyle şeyler yemin ediyorum ya kasmayın sadece biliyorum kolay sanki diyorsunuz ama ıkının kasamıyorsunuz ve inanın yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz eşinize başka bağlanıyorsunuz benm tek yaptığım buradakilerle hep irtibat halinde olmak ve egzersizleri düzenli yapmak itici gelmedi mi geldi ağladım hatta ama kurtarıcı olan da egzersiz ne bir hap kullandım ne de merhem size tavsiyem EGZERSİZ EGZERSİZ VE SABIR sonra sonuç ortada :)
Yok canim oyle de deniyorum ama ittiremiyorum da korkudan.Ya parmak egzersizindan vazgectim cok itici geldi sonradan bugun esimle denedik yine basi girdi bu kez dedi ama kuruydum biraz yandi yine aksam zeytinyagi ile deneyecez tekrar umutlandim baya kuru olmasa belki halletmis bile olurduk bugun :)
he he artık öğretici oldum isteyen hrkese yardım ederim seve seve:)Heheyytttt aslanım benim kukre kız hakkın .çalıskan oğrenciydin artık oğretıcısın :)
Senin adina cok sevindim canim Ddarisi ben ve benim gibilerin basina :)he he artık öğretici oldum isteyen hrkese yardım ederim seve seve:)
Amiiin inşallah bu derdi yaşayan herkes en kısa zamanda kurtulur yeter ki gerçekten isteyin :)Senin adina cok sevindim canim Ddarisi ben ve benim gibilerin basina :)
valla doğru söylüyorsun %100 katılıyorumIkı uc gundur çok sakın burası yardım alanlardan ses cıkmıyo özelden konustuklatımdan baska kımse ugramıyor
eşinin olmaması aslında bir fırsat canm benm eşim de bir süre yoktu ben de o sırada hep egzersiz yaptımbenim biraz ailevi sorunlarım olduğu için yazdığım günden beri deneme yapmadık egzersizde yapamadımiş hayatı aile sorunları derken geçti yine hafta haftayada eşim yok uzadı yine kurtulamadım bir türlü ilk zamanlarda bu kadar cesaretim yoktu zamanım ve ortamım vardı şimdi cesaret var zaman ve ortam yok gerçekten artık sıkıldım daraldım
eşinin olmaması aslında bir fırsat canm benm eşim de bir süre yoktu ben de o sırada hep egzersiz yaptım
Haplar arasında en iyisi o baslarda etkulerı oluyomus sonra bünye alısıyormus. Çok afedersınız fiyatı nedir acabaişte farklı sorunlar çıkmasa yaparım ama hem moral bozukluğu hemde isteksizlik olunca ben yine umutsuzluğa kapıldım.
Birde bişey sormak istiyorum doğum kontrol hapında yaz 24 kullanıyoorum acayip duygusala bağlandım buaralar hapın bu etkisi varmı yaşayan
Msj attım sana canımEgzersiz olmadan yapabilirim diue dusunmustum ama sanirim olmayacakbu egzersizleri bana detayli bir sekilde anlatalirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?