- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.941
1.aşama aynayla oraya bakmak ve nefes alıp vererek orayı incelemek bunu yaptın mıEgzersiz olmadan yapabilirim diue dusunmustum ama sanirim olmayacakbu egzersizleri bana detayli bir sekilde anlatalirmisiniz?
Evet yaptim1.aşama aynayla oraya bakmak ve nefes alıp vererek orayı incelemek bunu yaptın mı
Haplar arasında en iyisi o baslarda etkulerı oluyomus sonra bünye alısıyormus. Çok afedersınız fiyatı nedir acaba
Demekki kişiye göre degısıyor yan etkileri.bende kullanıcam ama bakalım doktorumla goruseyım kafama yatan senın kullandıgın yada yasmin
Hadi yaayasmin kilo yaptığına şahit oldum kuzenim kullandı hem kilo aldı hem göğüsleri büyüdü
Adetin biter msafırın gıder vajıyı yenersin canım uzme kendını . Egzersizlere ara vermiş oldun işte rahatla gevsemisafirim var reglim var :) vaji kabusu da var :) ohhhh hayatım süper
onlar herkeste var canım sıkma canını kafanı dağıt biraz çünkü olunca boşuna üzülmüşüm diceksin ben gibi :)Adetin biter msafırın gıder vajıyı yenersin canım uzme kendını . Egzersizlere ara vermiş oldun işte rahatla gevse
vajinismus kardeşliği:):) süpermiş dur ben de yazayım :) yeni yenmiş biri olarak şu yorumu da yapmadan geçemeyeceğim ben bütün sayfaları baştan okumuştum o kadar yoğundu ki her soruna cevap bulabiliyordun şimdi bakıyorum yardım edecek kişi çok ama derdine dermenı gerçekten arayan yok pek....Adetin biter msafırın gıder vajıyı yenersin canım uzme kendını . Egzersizlere ara vermiş oldun işte rahatla gevse
onlar herkeste var canım sıkma canını kafanı dağıt biraz çünkü olunca boşuna üzülmüşüm diceksin ben gibi :)
Aynen oyle sana katiliyorum derdine derman arayanlar azaldi kimseler bisey sormuyor gizlenmeyin cikin artik egzersize baslayin biran oncevajinismus kardeşliği:):) süpermiş dur ben de yazayım :) yeni yenmiş birisu yorumu da yapmadan geçemeyeceğim ben bütün sayfaları baştan okumuştum o kadar yoğundu ki her soruna cevap bulabiliyordun şimdi bakıyorum yardım edecek kişi çok ama derdine dermenı gerçekten arayan yok pek....
İyice araştır canım artık bu hastalığı kullanan doktorlar var geçenlerde okudum bu sitede olan bır haber hastasına tecavüz etmiş hıpnoz ederekti sanırım. İyi araştır doktorunu yorumlarına falan bak.bı sitede adı gwcmişmi bioma bak ama iyi araatır gozunu seveyımarkadaşlar şu internette 15 dakikada vajinismusu tedavi ediyoruz diye bir doktorun web sitesi var. Aranızda bu doktora giden ya da bu doktorla ve tedavi yöntemi ile ilgili bilgisi olan var mı??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?