Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet benim arkadaşım 2 yıldır kullanıyor kilo almadı hiç vücut yapısında bir değişiklik yok yani ama ondada mesela cinsel isteksizlik azalmıştı

Demekki kişiye göre degısıyor yan etkileri.bende kullanıcam ama bakalım doktorumla goruseyım kafama yatan senın kullandıgın yada yasmin

Adetin biter msafırın gıder vajıyı yenersin canım uzme kendını . Egzersizlere ara vermiş oldun işte rahatla gevse
vajinismus kardeşliği:):) süpermiş dur ben de yazayım :) yeni yenmiş biri olarak şu yorumu da yapmadan geçemeyeceğim ben bütün sayfaları baştan okumuştum o kadar yoğundu ki her soruna cevap bulabiliyordun şimdi bakıyorum yardım edecek kişi çok ama derdine dermenı gerçekten arayan yok pek....

arkadaşlar şu internette 15 dakikada vajinismusu tedavi ediyoruz diye bir doktorun web sitesi var. Aranızda bu doktora giden ya da bu doktorla ve tedavi yöntemi ile ilgili bilgisi olan var mı??????

Aynen oyle sana katiliyorum derdine derman arayanlar azaldi kimseler bisey sormuyor gizlenmeyin cikin artik egzersize baslayin biran once

arkadaşlar şu internette 15 dakikada vajinismusu tedavi ediyoruz diye bir doktorun web sitesi var. Aranızda bu doktora giden ya da bu doktorla ve tedavi yöntemi ile ilgili bilgisi olan var mı??????
İyice araştır canım artık bu hastalığı kullanan doktorlar var geçenlerde okudum bu sitede olan bır haber hastasına tecavüz etmiş hıpnoz ederekti sanırım. İyi araştır doktorunu yorumlarına falan bak.bı sitede adı gwcmişmi bioma bak ama iyi araatır gozunu seveyım

Bende aranızda olup gizli gizli okuyup yazmaktan çekinenlerdenim ama anladımki kaçmanın sonu yok. 2aya yakın süredir evliyim ancak malesef tam anlamıyla evliyim diyemiyorum... Emla, kayganlaştırıcı, zeytinyağı.. Bunların hiçbiri fayda etmedi.. Egzersizde 2parmak üstüne hiç çıkamadım, artık isteksizlikde baş göstermeye başladı.. Eşimi,evliliğimi, hayallerimi kaybetmeme çok az kaldı, oysa 6 yıldır evlenmeyi beklediğim adam her gece nefesim kadar uzağımda yatıyor, bense adeta bir buz yanmaktan korkup dokunamıyorum bile.. Özelden tavsiyelerinizi belkide desteğinizi bekliyorum...

Canim ben 1.5yillik ewliyim vajinismusum suan bi yerdeyiz tedawi icin kuşadasi Murat Ulusoyda birlesme gerceklesti ama superrr bi birlesme degil 4000 tl werdik insallah iyi olurum bi arastir istersen istanbuldan geldik buraya iyi olmak icin sende bi bak bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…