- 20 Ekim 2014
- 437
- 244
- 123
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.961
Bu dertten kurtulmak istiyorsan ama gercekten istiyorsan yardimci olabilirim sana oncelikle hersey psikolojik oyle dayanilamatacak kadar aci agri sizi da yok bu egzersizleri ysparken hatta hic yok diyebilirim yeter ki istekli ol ve duzenli bir sekilde egzersiz yapbende 2 aydır bu dertle uğraşıyorum derman bulmak için siteyi hergün takip ediyorum ama yazmaya cesaretim yoktu sanırım ama artık dayanılıcak gibi değil yıllar boyunca bu hastalıkla uğraşan kişilerin Allah yardımcısı olsun benim sıkıntım parmak egzersizi yapamıyor olmam bir defa denedim ama çok acı verdi sanırım psikolojik olarak ağrı hissettim emin değilim ama bende artık kurtulmak istiyorum
Egzersiz de iki parmagi yapiyor olman buyuk basari zaten sonuna gelmissin azicik kendine guvenle asabilirsin artik bu sorunuBende aranızda olup gizli gizli okuyup yazmaktan çekinenlerdenim ama anladımki kaçmanın sonu yok. 2aya yakın süredir evliyim ancak malesef tam anlamıyla evliyim diyemiyorum... Emla, kayganlaştırıcı, zeytinyağı.. Bunların hiçbiri fayda etmedi.. Egzersizde 2parmak üstüne hiç çıkamadım, artık isteksizlikde baş göstermeye başladı.. Eşimi,evliliğimi, hayallerimi kaybetmeme çok az kaldı, oysa 6 yıldır evlenmeyi beklediğim adam her gece nefesim kadar uzağımda yatıyor, bense adeta bir buz yanmaktan korkup dokunamıyorum bile.. Özelden tavsiyelerinizi belkide desteğinizi bekliyorum...
Tamam o zaman hemen baslayalimtabiki çok istiyorum bu detten kurtulmayı yardımcı olursanız dua kazanmış olursunuz ne derseniz yapmaya hazırım çünkü artık huzursuzluklar başladı hayatımda
bende 2 aydır bu dertle uğraşıyorum derman bulmak için siteyi hergün takip ediyorum ama yazmaya cesaretim yoktu sanırım ama artık dayanılıcak gibi değil yıllar boyunca bu hastalıkla uğraşan kişilerin Allah yardımcısı olsun benim sıkıntım parmak egzersizi yapamıyor olmam bir defa denedim ama çok acı verdi sanırım psikolojik olarak ağrı hissettim emin değilim ama bende artık kurtulmak istiyorum
evet gerçekten çok canım yandığı için denemeye bile cesaret edemiyorumHayir piskolojik degil haklisin aciyo ve yaniyo ama ben 1,5 sene ugrastm yatim serce parmak bile sokamadim canim parmak cok itici bisey yumusak aparatla yaptik biz anlatrim sana
Ozelden yazdim sana ama okuyamadin sanirimkızlar siz bana özelden yazarmısınız yada burdan aşamalarını
yok açılmıyor sizde oldumu bu açılmama problemi
Yok olmadi neden oldu anlamadimyok açılmıyor sizde oldumu bu açılmama problemi
Canim bende ankarada tedavi oldum ilk birlesme de bisey hissetmiyorsun mekanik oluyor 4 gunde yenmistim ben mart ayinda 3000tl verdim o gunden sonra hicbir problem yasamadim iyikide tedavimi olmusum diyorumCanim ben 1.5yillik ewliyim vajinismusum suan bi yerdeyiz tedawi icin kuşadasi Murat Ulusoyda birlesme gerceklesti ama superrr bi birlesme degil 4000 tl werdik insallah iyi olurum bi arastir istersen istanbuldan geldik buraya iyi olmak icin sende bi bak bence..
Ben ilk yapman gerekenleri yazayim buradan asama asama ilerleyecegiz unutma bu egzersizleri yaparken kesinlikle es denemesi yok canim...ilk olarak kegel ve nefes egzersiziyle basliyoruz gun icinde yapabildigin kadar cok yapmalisin kegel egzersizleri ilk sayfada ayrintili bir sekilde anlatilmis kisaca tuvaletini tutup birakma seklinde calisiyorsun nefes egzersizi icinde derin nefes alip balon sisirir gibi ufluyorsun bunlari yaparkende karsina bir ayna alip bacaklarini aciyorsun ve vajinani inceliyorsun nasil acilip kapandigini goreceksin...ilk anlatacaklarim bunlar hadi bakalim kolay gelsin canim...yok açılmıyor sizde oldumu bu problemi
Canim o 15 dk da tedavi dedikleri vajinaya ameliyat gibi bisey yapiyorlarmis bence iyice arastir nerde oturuyorsun ankaraya gidebilirsen orda sana dr tavsiye edebilirim CİSİED baskan yardimcisi bu dal uzerinde sertifikasi var 5-6 yildir calisiyor cok basarili bir dr egzersizlerle yuzde yuz cozume ulasiyorsunarkadaşlar şu internette 15 dakikada vajinismusu tedavi ediyoruz diye bir doktorun web sitesi var. Aranızda bu doktora giden ya da bu doktorla ve tedavi yöntemi ile ilgili bilgisi olan var mı??????
Canim bende ankarada tedavi oldum ilk birlesme de bisey hissetmiyorsun mekanik oluyor 4 gunde yenmistim ben mart ayinda 3000tl verdim o gunden sonra hicbir problem yasamadim iyikide tedavimi olmusum diyorum
Rica ederim :)ahulum çok tşk ettim
Ozelden yazdim sana ama okuyamadin sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?