Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende 2 aydır bu dertle uğraşıyorum derman bulmak için siteyi hergün takip ediyorum ama yazmaya cesaretim yoktu sanırım ama artık dayanılıcak gibi değil yıllar boyunca bu hastalıkla uğraşan kişilerin Allah yardımcısı olsun benim sıkıntım parmak egzersizi yapamıyor olmam bir defa denedim ama çok acı verdi sanırım psikolojik olarak ağrı hissettim emin değilim ama bende artık kurtulmak istiyorum

Bu dertten kurtulmak istiyorsan ama gercekten istiyorsan yardimci olabilirim sana oncelikle hersey psikolojik oyle dayanilamatacak kadar aci agri sizi da yok bu egzersizleri ysparken hatta hic yok diyebilirim yeter ki istekli ol ve duzenli bir sekilde egzersiz yap

Egzersiz de iki parmagi yapiyor olman buyuk basari zaten sonuna gelmissin azicik kendine guvenle asabilirsin artik bu sorunu

tabiki çok istiyorum bu detten kurtulmayı yardımcı olursanız dua kazanmış olursunuz ne derseniz yapmaya hazırım çünkü artık huzursuzluklar başladı hayatımda

Hayir piskolojik degil haklisin aciyo ve yaniyo ama ben 1,5 sene ugrastm yatim serce parmak bile sokamadim canim parmak cok itici bisey yumusak aparatla yaptik biz anlatrim sana

Canim bende ankarada tedavi oldum ilk birlesme de bisey hissetmiyorsun mekanik oluyor 4 gunde yenmistim ben mart ayinda 3000tl verdim o gunden sonra hicbir problem yasamadim iyikide tedavimi olmusum diyorum

yok açılmıyor sizde oldumu bu problemi
Ben ilk yapman gerekenleri yazayim buradan asama asama ilerleyecegiz unutma bu egzersizleri yaparken kesinlikle es denemesi yok canim...ilk olarak kegel ve nefes egzersiziyle basliyoruz gun icinde yapabildigin kadar cok yapmalisin kegel egzersizleri ilk sayfada ayrintili bir sekilde anlatilmis kisaca tuvaletini tutup birakma seklinde calisiyorsun nefes egzersizi icinde derin nefes alip balon sisirir gibi ufluyorsun bunlari yaparkende karsina bir ayna alip bacaklarini aciyorsun ve vajinani inceliyorsun nasil acilip kapandigini goreceksin...ilk anlatacaklarim bunlar hadi bakalim kolay gelsin canim...

arkadaşlar şu internette 15 dakikada vajinismusu tedavi ediyoruz diye bir doktorun web sitesi var. Aranızda bu doktora giden ya da bu doktorla ve tedavi yöntemi ile ilgili bilgisi olan var mı??????
Canim o 15 dk da tedavi dedikleri vajinaya ameliyat gibi bisey yapiyorlarmis bence iyice arastir nerde oturuyorsun ankaraya gidebilirsen orda sana dr tavsiye edebilirim CİSİED baskan yardimcisi bu dal uzerinde sertifikasi var 5-6 yildir calisiyor cok basarili bir dr egzersizlerle yuzde yuz cozume ulasiyorsun

Canim bende ankarada tedavi oldum ilk birlesme de bisey hissetmiyorsun mekanik oluyor 4 gunde yenmistim ben mart ayinda 3000tl verdim o gunden sonra hicbir problem yasamadim iyikide tedavimi olmusum diyorum

Ya tatlim bende ankarayi dusundum arada kaldim sonra buraya geldim yaa ilki 1dakika falan surdu birlesmenin ve cok kaniyodu 3gun ara verdirdi doktor bugun tekrar denedik yine cok acidi cok az surdu birlesme 30saniye falan anca dayandim aciyo cok rahat degilim yaaa kasiyorum yine azda olsa ilk baslarda oluyomuydu sanada nolur cvp yaz tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…