Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben egzersiz yapamiyorum daha spreyi alamadık eczanelerde yokmuş yarin ona benzeyen bi ilaç varmış onu alicaz denemediğim için de yazmiyorum buraya ama o olmazsa napicami bilmiyorum özel doktora da gidemem o kadar param yok

Ben istiyorum ama bu illetten nasil kurtulurum ki.1 sene oldu evleneli ama bu vajinis hastaliktan nasil kurtulurum.bilmiyorummmm butunnn cesaretimide kaybediyorummmm

QUOTE="sevda0601, post: 37467618, member: 633260"]Ben istiyorum ama bu illetten nasil kurtulurum ki.1 sene oldu evleneli ama bu vajinis hastaliktan nasil kurtulurum.bilmiyorummmm butunnn cesaretimide kaybediyorummmm[/QUOTE]
Cok kolay aslinda sadece senin elinde bu isi basaracagina inanmalisin ve egzersiz yapmalisin bu kadar kolay iste sonucta caresi olan bir sorun bu hic korkma...

Sence burada kasılma sorunu yasamamis olan varmı. Ben sana acik konuşayım canım. Kendine inanmazsan aylar yillar hizla geçer. Dertlenir durursun. Senin ve senin gibi düşünenlerin ilk ödevi bu konu başlığında gecmisten bugüne yazılanları olabildigince okumak. Hepsi çok gelebilir. Kimler yapamam demişte nasil yapmış bir okuyun. Mücadele edeceğinize inandığınız zaman ben yardima hazırım.

Canim okuyorum 2gundur azicik cesaretim var ama.sonra yapamam diyorum haklisin ama iste yapabilirmiyim diyorummm yapabilirmiyim diyorum kimselerede anlatamam.icim.icimi.yiyor kimsede anlamazki.buraya uye oldummm sizden baska.kimse anlamaz beni.

Selamm canim benim o imkanimda yok.ama yardimci olursan inan çok.mutlu olurum inann psikolakim.bozuldu
neler yaşadığını suan neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.yanlız değilsin merak etme başka sehirlerde başka evlerde bu sorunu yaşayan binlerce insan var..ilk olarak neden kasıldığını bulmalısın..acıyacak korkusumu yoksa sana ait olan biseyi kaybetmeme korkusumu once bunu kendinle konuşarak bulmalısın..sonra gün içinde bol bol nefes ve kegel egzersizleri yapmalısın bence bi anca parmak egzersizine geçme önce kegel ve nefes internetten nasıl yapıldığını araştır ve mutlaka gün içinde ödev gibi düşünerek buna vaktini ayır.birde EFT tekniği diye bise var onuda netten araştır oda bozulan psikolojine çok iyi gelecek ve onuda mutlaka yap..asla slow arabesk müzikler dinleme seni rahatlatacak müzkler dinle youtubede gevşeme müzkleri var önceleri sana pek bişe katmayack ama zamanla alışacaksın..bence böyle başla direk parmak egzersizi urkutucu ve korkutucu geliyor

Tesekkur ederim canim bide calisiyorum.ya zorlanirim yapamm.diye.dusunuyoru,

Canim iste size nasil.desem beni.cok korkuttular aceyip derce yara.olcak cok kanicak fila faln.iste aklima.geldikce kotu.oluyorum aciyacak.korkusu canim

Tesekkur ederim canim bide calisiyorum.ya zorlanirim yapamm.diye.dusunuyoru,

yaparsın canım kegel yaptığını kimse anlamaz heryerde yaparsın nefeside yaprsın yine çalışsanda yapılır..akşamda yoğun olsan bile yap sonra aynayla vajinanı kontrol et hergün yarım saat yap bunu kegel yaparken aynayla bak oranın nasıl açıldığını zaten göreceksin.banyoya gir duş al ve vücudunla barış bak ben terapye gitmeden önce asla eşimn yanında çıplak duramazdım ama aştım bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…