- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.981
evet gerçekten çok canım yandığı için denemeye bile cesaret edemiyorum
teşekkür ederim yarından itibaren başlıycam istanbuldayımNefes egzerszi ve sık birak yap bu arada hangi ildesin?
Bana mi yazdin canimBi suru sey yazdim sana ulasmadimi tatlim
Hepinize yardimci oluruz siz yeter ki isteyinBanada yardimci olurmusunuz
merhaba canım ben terapiye gittim en baştan sana anlatabilirim bende henüz yenmedim ama öğrendiklerimi senle paylaşabilirim belki sende bana yoldaş olursun birlikte yenerizYani.yapabilirmiyim bilmiyorummm cesaretim yok bide bende kasilma.var nasil.kurtulurum
canim bana yardimci olursan sevinirii,,mmerhaba canım ben terapiye gittim en baştan sana anlatabilirim bende henüz yenmedim ama öğrendiklerimi senle paylaşabilirim belki sende bana yoldaş olursun birlikte yeneriz
neler yaşadığını suan neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.yanlız değilsin merak etme başka sehirlerde başka evlerde bu sorunu yaşayan binlerce insan var..ilk olarak neden kasıldığını bulmalısın..acıyacak korkusumu yoksa sana ait olan biseyi kaybetmeme korkusumu once bunu kendinle konuşarak bulmalısın..sonra gün içinde bol bol nefes ve kegel egzersizleri yapmalısın bence bi anca parmak egzersizine geçme önce kegel ve nefes internetten nasıl yapıldığını araştır ve mutlaka gün içinde ödev gibi düşünerek buna vaktini ayır.birde EFT tekniği diye bise var onuda netten araştır oda bozulan psikolojine çok iyi gelecek ve onuda mutlaka yap..asla slow arabesk müzikler dinleme seni rahatlatacak müzkler dinle youtubede gevşeme müzkleri var önceleri sana pek bişe katmayack ama zamanla alışacaksın..bence böyle başla direk parmak egzersizi urkutucu ve korkutucu geliyorSelamm canim benim o imkanimda yok.ama yardimci olursan inan çok.mutlu olurum inann psikolakim.bozuldu
Tesekkur ederim canim bide calisiyorum.ya zorlanirim yapamm.diye.dusunuyoru,neler yaşadığını suan neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.yanlız değilsin merak etme başka sehirlerde başka evlerde bu sorunu yaşayan binlerce insan var..ilk olarak neden kasıldığını bulmalısın..acıyacak korkusumu yoksa sana ait olan biseyi kaybetmeme korkusumu once bunu kendinle konuşarak bulmalısın..sonra gün içinde bol bol nefes ve kegel egzersizleri yapmalısın bence bi anca parmak egzersizine geçme önce kegel ve nefes internetten nasıl yapıldığını araştır ve mutlaka gün içinde ödev gibi düşünerek buna vaktini ayır.birde EFT tekniği diye bise var onuda netten araştır oda bozulan psikolojine çok iyi gelecek ve onuda mutlaka yap..asla slow arabesk müzikler dinleme seni rahatlatacak müzkler dinle youtubede gevşeme müzkleri var önceleri sana pek bişe katmayack ama zamanla alışacaksın..bence böyle başla direk parmak egzersizi urkutucu ve korkutucu geliyor
canim bana yardimci olursan sevinirii,,m[/QUOT
inan bana herşey senin kafanda bitiyor herşeyy sen istersen olacak yalnız bu durumdan kurtulmanın tek yolu planlı bi şekilde asla aksatmadan çalışmak..şöyle düşün kendine 10 gün zman ver deki 10 günde kurtulacağım bu durumdan de
Tesekkur ederim canim bide calisiyorum.ya zorlanirim yapamm.diye.dusunuyoru,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?