Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim beni.çok korkuttular anlatamm aceyip.yani umarim bende asarim.bu illeti

seni korkutanların hepsi yaptı ama dimi ve hiçbirine bişe olmadı bak :) canım benim doktorum şöyle demişti bana hiç unutmuyorum yaşadığım bu sorun yüzünden psikolojim çok bozuldu inan bana çok kötü günler geceler ve olaylar yaşadım kırk kez bosanamının eşiğinden döndüm çünkü bozulan psikolojim beni dengesizleştırdı hayattan umudum beklentim hiçbişeyim kalmamıştı çocuk yok iş yok anlamı kalmamıştı hayatımın ve tamamlanmamış bi evlilikle nereye kadar diye bitik bi halde gittim terapiye dedimki yenmek istedğimi bile bilmyrm dedim doktoruma..neden dedi,bende dedim sanki herşey düzelecekmi dedim evet dedi yaşadığın bütün sorunlar geçecek dedi suan bı amacın yok basit konuları bile buyutuyosun ama bu olay tamamen bitince herşey düzelecek sen iyileşeceksin dedi..hayata olumlu baakcaksın belki minicik bişey girecek hayatınıza dedi..anahtar elinde ve sen kilidi açmamaya direnysn dedi bu kadarmı degrsiz hayatın dedi...düşündümmm hayırrr değilll

umarim

güven kendine arkadaşım lütfen hergün binbir umutla uyan ve geçecek de..yaşadığın bunalımlardan çok daha kolay herşeyy kuzum.bak ben 2 yıllık evli ve bu olayı abartarak halletmek yerine kaçmış biri olarak diyorum sana her geçen gün sana zarar evliliğne zarar.o seni korkutanların beni korkutanların hepsi evli mutluu benimkiler öyle enazından bide benle oturup cinsel hayatlarını ballandıra balladıra konuşyolar :) ne garip dimi o saçma sapan korkuları içime ekenler şimdi oturup benle cinsel hayatlarındaki zevkleri konuşuyolar :)

bende korkmuyordum taki kına geceme kadar,çok yakın canım ciğerim sandığım evlenip ayrılmış ve bir çocuk annesi arkadaşımın beni oturttrpta yok acır geberirsin yok iç kanama geçirişin falan filan saçmalklarını dineleyene kadar bende hiç korkmuyor ve hatta çok istyrdm ama onun o sözleriyle gerdeğe girince hersey değişti..haa çok sonradan öğrendim beni kıskandığını ve heryerde eşim gibi bi insanla evlenmek istedğini söylediğini çok sanslı olduğumu söylediğini duyunca anladım.en yakınım olduğu için en çokta onun sözleri etkiledi beni..bana hayatımn en buyuk kazığını atıp hayatımdan çıktı ama kızmıyorm sayesınde kocamın beni ne kadar çok sevdiğini ve ilişki olmadanda bana nasıl aşkla baktığını gördüm..biliyorum eşiminde dediği gibi biz beraber neleri aşacağız birlikte buda tamamen hayatımızda çıkacak ama bu bizi birbirimize daha çok bağlayarak..her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek

Canim buarada yeni.uye oldum ya nasil.kullanildigini.tam.bilmiyorum aslinda.haklisin.aynenn benide.korkutanlar.mutlu seninle.konusmak.iyi geldi canim biraz once aynada.kendime basarcam.dedim umarim.basaririz.canim.

Z

Ini
Canim buarada yeni.uye oldum ya nasil.kullanildigini.tam.bilmiyorum aslinda.haklisin.aynenn benide.korkutanlar.mutlu seninle.konusmak.iyi geldi canim biraz once aynada.kendime basarcam.dedim umarim.basaririz.canim.
inşallah hepiniz alacaksınız sadece kurtulmak istediğinizden emin olun ve burda birbirinize destek olun

Aslinda en yakinlarimizdan kazik.yeriz canim HEP MUTLU.OL CANIM ALLAHTAN.ESLERIMIZ.ANLAYISLI.CAN8M

başarırsın kuzum heran geçir aklından ben başarırım diye..şöyle söleyim duygu düşünce davranış bu işi çözmek duygu ve düşünce davranışla değişir inan bana nefes kegel yaptıkça aynayla vajinana baktıkça inan bana düşüncelrinde duygularında zamanla değişcek ..once davranışşş değişmeli unutma..birde olumsuz sözcük kullanma yapamam edemem flan bunları çıkar hayatından en umutsuz anında bile hep olumlu kelimeler kullan bağırarak söyle hatta..ben çok yapıyorum ağlarken bile yüksek sesle kendimi telkin ediyorum :)

seni bana ALLAH MI GONDERDI CANIM YA INAN BANA MORAL OLDUN EMIN OL ALLAH RAZI.OLSUN

seni bana ALLAH MI GONDERDI CANIM YA INAN BANA MORAL OLDUN EMIN OL ALLAH RAZI.OLSUN

sendende canım benimm ,seni azda olsa rahatlattıysam ne mutlu bana:) ama eminimkii sen rahatladınn çünkü biz güçlüyüz ve aşamıcamız hiç bişe yok aynı anda karıyerde çocukta yaparız nolurr dediklerimi unutma yapp lafta kalmasın..hatta eğer düzenli sekilde çalışmak istyosan mink bi mantar pano al kendine oraya minik not kâğıtlarına yaz yapacağın herşeyii ben öyle yAPTIM ve uyanır uyanmaz tam karşımda görüyorum karşıma astım yani kaçışım yok :)

Emin ol ki rahatlattin.canim emin ol lafta kalmicak.çok.tesekkur ederimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…