Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar, önemli olan kendinize güvenmeniz.Herkesin yaşadığı duygular ortak bu konuda.Önce ümitsizlik,karamsarlık,güvensizlik fakat sonra ilk egzersize başlamayla birlikte gelen güven ve ümit sizi başarıya ulaştırıyor.Buna emin olun.Burada yazan herşeyi okuyun,kafanıza takılan herşeyi sorun,öğrenin.Burada sonsuz anlayışlı insanlar var:)Bakmayın siz , buraya ilk gelişimiz telaşeli ve moralsiz olunca farkedemiyoruz.Ama vajiyi yenip rahatlayınca insan şunu farkediyor,günümüzde çok zor bulunan bir yardımlaşma ve dayanışma var burada.Hadi arkadaşlar 1gün değil 1saat bile kaybetmeyin bu kolay iş için.Ben de her türlü sorunuza açığım,yardıma hazırım.Hepinize kolay gelsin..

Ben dun uye oldum kimselere diyemedigim sorum en.yakin arkadasima bile.diyemiyordum ama bura sayesinde inaniyorum.atlatcammm ama iste cesaretim yok beni.korkutmalari aklima geliyor

Ben dun uye oldum kimselere diyemedigim sorum en.yakin arkadasima bile.diyemiyordum ama bura sayesinde inaniyorum.atlatcammm ama iste cesaretim yok beni.korkutmalari aklima geliyor
Korkulacak hiçbirşey yok düşünsene hiç kimse ilişkiye girmekten ölmemiş bizlerde vajinismustuk şuan çok şükür değiliz inan kendine soru sormak istersen burdayız

Korkulacak hiçbirşey yok düşünsene hiç kimse ilişkiye girmekten ölmemiş bizlerde vajinismustuk şuan çok şükür değiliz inan kendine soru sormak istersen burdayız
Aklimda okadar soru var ki.iste biraz kendime.guvenim.geldi ama.diyorum ya hep.korkuttuklari aklima.geliyor

QUOTE="sevda0601, post: 37470374, member: 633260"]Ben dun uye oldum kimselere diyemedigim sorum en.yakin arkadasima bile.diyemiyordum ama bura sayesinde inaniyorum.atlatcammm ama iste cesaretim yok beni.korkutmalari aklima geliyor[/QUOTE]
Seni korkutanlara mi inanmayi tercih ediyorsun yoksa senin gibi ayni seyleri yasamis ve burasi sayesinde bu sorunu asmaya calisan bizlere mi inanmayi tercih ediyorsun bir dusun istersen

QUOTE="sevda0601, post: 37470374, member: 633260"]Ben dun uye oldum kimselere diyemedigim sorum en.yakin arkadasima bile.diyemiyordum ama bura sayesinde inaniyorum.atlatcammm ama iste cesaretim yok beni.korkutmalari aklima geliyor
Seni korkutanlara mi inanmayi tercih ediyorsun yoksa senin gibi ayni seyleri yasamis ve burasi sayesinde bu sorunu asmaya calisan bizlere mi inanmayi tercih ediyorsun bir dusun istersen[/QUOTE]

Kusura bakma tatlim simdi gordum mesajini dr once egzersizler yaptirmadi mi ben 3 gun egzersiz yaptim 4. Gun birlesme oldu dr bana 3. Gun sonunda hazirsin yapabilirsin dedi bende kanama olmadi hic ama bazilarinda oluyormus sen kendini kastigin icin olmustur

selam kızlar... insanın hiç tanımadığı kişilerle dertleşmesi bazen garip geliyor ama işe yarıyor da... keşke vaji illeti olmasaydı ama burası iyi ki var diyeceğim...burdaki herkes kader arkadaşı şimdiye dek üzüntü yılgınlık bıkkınlık bunlaım umutsuzluk içindeydim inanın saçlarıma bile bakmaz olmuştum...hala vajiyi yenemedim parmak egzersizi de yapamıyorum...sadece nefes egzersizleri yapabiliyorum buna rağmen mutlu olmaya umutlu olmaya sevdiğim şeyleri tekrar severek yapmaya devam edeceğim..sanırım bu da tedavinin bir süreci...mutlu olmak....sevgiiler..

artık kendime bakmaz oldum bu illet yüzünden..2 yıllık evliyim..tedavi gördüm ama yenemedim vajinismusu..bana en büyük desteği veren eşim artık bana dokunmak bile istemiyor..dayanamıyorum artık

artık kendime bakmaz oldum bu illet yüzünden..2 yıllık evliyim..tedavi gördüm ama yenemedim vajinismusu..bana en büyük desteği veren eşim artık bana dokunmak bile istemiyor..dayanamıyorum artık
Canim seni cok iyi anliyorum bende 10 ay esimle birlikte olamamistim mart ayinda tedavi oldum yendim peki sen nerde tedavi oldun onemli olan senin kendine guvenip yenecegim demen inanki hic korkulacak bisey yok burdaki kizlarda cok umitsizlerdi yendiler duzenli bir sekilde evde egzersizlerini yaparsan kisa surede yenersin ilk olarak nefes calismasi yap kegel egzersizi yap aynanin karsisinda

Canım eşin üzülmemem için yapıyordur üzülme kahrolma kararlı ol bu illeti yenmek için..

Ankara'da özel bir klinikte tedavi oldum..ama beceremedim..her defasında bu kez olacak dedim ama sonu hep böğüre böğüre ağlamalarımla bitti..üstelik daha denemeye fırsat vermeden!!tedavi sırasında falluslarla çok rahat çalıştım günlük tüm egzersizlerimi eşimin de yardımıyla desteğiyle yaptım ancak eşimle birlikte olmaya gelince sıra hep tutuldum ne farkı varsa sanki..oysa onu öyle çok seviyorum ki..bıraktık artık denemeyi zaten onu o kadar üzdüm ki istememesi normal geliyo bana kendimi onun yerine koyunca..ama bıktım artık..onu kaybedeceğimi düşünmekten,bu hastalığın üstesinden gelememekten,kimseye bişe anlatamamaktan,artık torun sahibi olmak isteyen ailemize karşı susmaktan..destek olun bana ne olur..

Eşim bana hep destek oldu bu arada..Hatta falluslarla ben yapamadığım zamanlarda hep o yardımcı oldu..ama şimdi onun da benden ümidi kalmadı sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…