- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.041
Canım bu hastalık böyle artık dünyanın kapkara olduğunu düşündüğün anda ki kararlılıkla yenilecek bi hastalık bence sen şu anda çok daha karakolu bi şekilde başlayacak gücü bul.mesela yıllarca ertelyip bebek özlemi ile horslanıpp yenenler.eşinin kendisinden ayrılacağını düşünüp yenenler.merak etme üstüne düşeni yap başarısız denemelerde olabilir hemen pes etme bak bi kedi fare deliğinin önünde sabırla bekliyor avını sabret dua et bu hastalık seni Allah'a yaklaştırsın dua et ve bırakma vazgeçme güçlü ol biz anne olmaya asarız biz kadınız allah aslında bizi acılara direnişi ve güçlü yaratmış ki doğum yapabiliyoruz hadi kardeşim bi umut et burda herkes umudun olacak aynı yollardan geçtik çünkiAnkara'da özel bir klinikte tedavi oldum..ama beceremedim..her defasında bu kez olacak dedim ama sonu hep böğüre böğüre ağlamalarımla bitti..üstelik daha denemeye fırsat vermeden!!tedavi sırasında falluslarla çok rahat çalıştım günlük tüm egzersizlerimi eşimin de yardımıyla desteğiyle yaptım ancak eşimle birlikte olmaya gelince sıra hep tutuldum ne farkı varsa sanki..oysa onu öyle çok seviyorum ki..bıraktık artık denemeyi zaten onu o kadar üzdüm ki istememesi normal geliyo bana kendimi onun yerine koyunca..ama bıktım artık..onu kaybedeceğimi düşünmekten,bu hastalığın üstesinden gelememekten,kimseye bişe anlatamamaktan,artık torun sahibi olmak isteyen ailemize karşı susmaktan..destek olun bana ne olur..
Eşim bana hep destek oldu bu arada..Hatta falluslarla ben yapamadığım zamanlarda hep o yardımcı oldu..ama şimdi onun da benden ümidi kalmadı sanırım..
Canim benim sen yeterki iste destek oluruz sana bizde yasadik bu duygulari o yuzden seni cok iyi anliyorum hic yilmadan egzersizlerini yap basaracagina inan goreceksin nasilda yeneceksin bende ankarada tedavi oldum dr un adi neydi canimAnkara'da özel bir klinikte tedavi oldum..ama beceremedim..her defasında bu kez olacak dedim ama sonu hep böğüre böğüre ağlamalarımla bitti..üstelik daha denemeye fırsat vermeden!!tedavi sırasında falluslarla çok rahat çalıştım günlük tüm egzersizlerimi eşimin de yardımıyla desteğiyle yaptım ancak eşimle birlikte olmaya gelince sıra hep tutuldum ne farkı varsa sanki..oysa onu öyle çok seviyorum ki..bıraktık artık denemeyi zaten onu o kadar üzdüm ki istememesi normal geliyo bana kendimi onun yerine koyunca..ama bıktım artık..onu kaybedeceğimi düşünmekten,bu hastalığın üstesinden gelememekten,kimseye bişe anlatamamaktan,artık torun sahibi olmak isteyen ailemize karşı susmaktan..destek olun bana ne olur..
Eşim bana hep destek oldu bu arada..Hatta falluslarla ben yapamadığım zamanlarda hep o yardımcı oldu..ama şimdi onun da benden ümidi kalmadı sanırım..
Him bende once ona gidecektim esim bayan olsun dedi yasemin hanima gittim 4 gunde yendim once nefes dersiyle basladik sonra parmak ondan sonra aparatla inceden kalina calistik bende hic inanamiyordum yenecegimi dusunmuyordum taki dr u gorene kadar o kadar destek olduki dr bana ilk gittigimde konustuk sorular sordu bana nasil bu duruma geldigimi ogrenmek icin muayene etti anotomik yapinda bisey yok baslayalimmi dedi bende tamam dedim basladim ha hic zorlanmadin mi diyeceksin ilk 2 gun galiba basaramayacagim dedim agladim drun yaninda dr benimle tekrar konustu sen istersen cok cabuk yenersin falan motive etti 4 gunde bitti inanki hersey senin inanmanla bitiyorsüleyman bey e tedavi oldum ben..siz ne kadar sürede yendiniz bu laneti?
Biz kadinlar cok gucluyuz senin yenecegine inaniyorum ben insallah kurtulacaksin bu illettenhaklısınız..herşey inanmakla başlıyo ve inanmakla bitiyo..ben inanamadım sanırım kendime..bunu atlatıcam sizlerin de desteğiyle şimdi,bundan sonra kendime inanıyorum..sizlerle konuşunca öyle rahatladım ki şu an..Herşey güzel olacak inanıyorum..İyi ki varsınız..gelişmeleri yazıcam..
Dualarim seninle canimAmin..Bol bol dua edin bizlere..Sevgiler..Görüşmek üzere en kısa zamanda =)
Canım burayı her gün takip etya bunu kimseye anlatamamak da mahvediyo insanı..burası bana umut vermese hiç üye olmazdım zaten ama desteklerinizden ümitliyim..
Cnm,lütfen ümitsizliğini bir kenara koy ve ilk önce yeneceğine İnan.artık kendime bakmaz oldum bu illet yüzünden..2 yıllık evliyim..tedavi gördüm ama yenemedim vajinismusu..bana en büyük desteği veren eşim artık bana dokunmak bile istemiyor..dayanamıyorum artık
Evet kızlar yenenleri tebrık edıyor kaçanlara gecmişolsun dıyorum ve mesaj kutunu temizleyip uç tane tazecık oprencim olduğunu soyluyorum yakında güzel haberıyle inşallah donecekler. Sadece benimle degıl yardım etmek isteyen arkadaslarlada mesajlasacaklardır mutlaka. Saygılar sevgiler sizi seviyorum. Once kendınıze guvenın ve ınanın ve bizim sevgıdolu kollarımıza bırakın. Allahım bu hastalığın kokunu kurt kimseler üzülmesin bundan sonra. Amiinnnn[/QUOT AMİN CANIM INŞAALLAH BU ILLET KURTULCAZ SAYENIZDE
Bu sekilde buraya uye olup yazisman da buyuk asama aslinda devami da olsun insallah sende vajiyi yenenler arasina katilQUOTE]
Ya zaten burayi okudim.ve inan hemen uye oldum canim bide
Yardima her zaman acigiz siz yeter ki isteyinmerhaba arkadaşlar
ben forumda yeniyim.
bende aynı sıkıntıdan müzdaripim. 3 aylık evli olmama rağmen eşimle bir türlü normal birleşmemiz olmadı. her denememizde kendimi çok sıkıyorum.
yardımcı olur musunuz. yoksa yapamayacağım...
teşekkürler... yazmanız beni çok mutlu etti. ama burada yazılanları okuyorum, bir yandan da korkuyorum. eşimle iyice aramız kötüleşti... çok üzgünüm...Yardima her zaman acigiz siz yeter ki isteyin
Istersen bu sorunu birlikte asariz moralini hic bozmateşekkürler... yazmanız beni çok mutlu etti. ama burada yazılanları okuyorum, bir yandan da korkuyorum. eşimle iyice aramız kötüleşti... çok üzgünüm...
Anestol kullanmıyorsan kayganlaştırıcı bişey kullan. Daha rahat ve kolay olur.Canim bende ilkinde kullandim simdi bidaha denemedim adet oldum bisey surmeden mi denesem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?