Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar merhaba... ben de 2.5 aylık evliyim... en büyük korkum vajinusmus olmaktı... ilk gece korkum dayanılmazdı... düğünden önce günlerce her gece düşündüm uykularım kaçtı... gittim internetten araştırmalar yaptım içim rahatlayacağına daha da korktum... psikopata bağlamıştım resmen acıyacak dayanamacağım diye... o bölgeme birşeyin girmesini hayal bile edemiyorum... "düşündüğüm gibi olmadı acımadı" diyemeyeceğim... çooooook acıdı hatta düşündüğümden de çok acıdı... ama kafama koymuştum balayındayken yapıcam evime bu sıkıntıyı aşmış kafam rahat dönücem diye... ben 3 gün yapamadım stresten ölüyordum aylarca hatta yıllarca yapamayanlara allah kolaylık versin... dediğim gibi 3. gün yapabildim... hem de hüngür hüngür acıdan ağlayarak bağırdım da allahtan turistik oteldi her yer turistti yan odalarda türk yoktu... evet benimki felaket acıdı... ama atıyorum tahtada birşey doğrarken elini kesiyorsun acıyor... kapıya kıstırıyorsun acıyo düşüyorsun canın acıyor... onlara dayanabiliyorsanız emin olun buna da dayanırsınız dayanmak zorundasınız... ben ilk gün yapamayınca en azından psikolojik olarak kendimi rahat hissetmek için emla krem aldık... vajina girişine sürülüyor... fiyatı 95 liraydı ama bu zorluğu aşmak için değerdi... kayganlaştırıcı jel aldık... kayganlaştırıcıyı kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum... korkudan ıslanmadığımız için emin olun bunu kullanmazsanız acınız iki katına çıkacaktır... kimisi vajjinanıza zarar verir yazmış ama ömür boyu kullanmayacaksınız netice... emin olun 2 hafta da atacaksınız o jeli... ilk geceyi ve sonraki 2-3 geceyi bol acılı atlattıktan sonra sonrakilere inanın alışıyorsunuz sonrakiler de acıyor ama acınız giderek hafifliyor... 2 haftanın sonunda kuş gibi hafiflediğinizi stresinizin kaybolduğunu ve kalan acının çok ta dayanılabilir olduğunu göreceksiniz... ve 1 ay içinde oturacak... ben 2.5 aylık evliyim allaha şükür acım kalmadı... o kadar mutluyum ki... sizden ricam lütfen acıyı göze alın hayatınızı cehenneme çevirmeyin... inanın insan dayanabiliyor... bağıra bağıra ağlaya ağlaya olsa dahi yapın korkunun ecele faydası yok sonuçta...
not: bu benim yaşadıklarımdır... ben acılı yaşadım diye herkes böyle olmayacaktır... acımayan arkadaşlar da var buraya yazanlar arasında... sizinki öyle de olabilir... acısa da acımasa da gözünüzü karartın lütfen.... ve kayganlaştırıcıyı sakın ihmal etmeyin... o olmazsa kanamanızda acınızda fazla olur... benim 1 damla bile kan gelmedi jel sayesinde tahriş olmadığı için... hafif pembelik oldu belli belirsiz...

Yeni evlisin. Bu bir avantaj. Ben bir yıllık evliyim daha yeni çözdüm. Öncelikle korkma. Ben doktora gittim bana sen vajinusmus değilsin filan demişti moral vermek için. Penis başını içeri alabiliyordum ancak sanki duvar var orda gerisi bir türlü gelmiyordu. Çok sonra anladımki penisi yanlış ayarlıyormuşum. Doktor bana anestol ve bir kayganlaştırıcı önerdi.onları kullandım. Geçti. Şimdi anestol bile kullanmıyorum.

umarım başarabilirm.

Canım ya cesretvermek istemiştin ama burdaki insanlara acıdan bahsetmişsin ki zaten burdakilerin çekindiği şeyde bi sonunda izah etmişsin ama genede burda olumsuz konuşma acıya yeryok.hep olumlu konuşalım bende 2 5 ay yapamadım ama ilk yaptığı dada yanma oldu ciddi bi acı olmadı.bence sende acı olmazdı ama kastın belki.ama tebrik ederim ki kararlı idin ve oldu. Ama burda egz yöntem nefes öğrenip eğitime giriyoruz ve hiç acı olmuyor.

Evleneli bir yil oldu.bizde bir ay boyunca ilişkiye giremedik ta ki Cem Keçeci nin Vajinismusun ustesinden gelmek adli kitabini alana kdr.Anestol emla hap ve daha bir çok şey kullandik ama hic ise yaramadi. Yok iste sicak dus al kendini rahatlat kasma isi kafanda bitir fln hepsi bos o an gelince kitlenip kaliyosun.kitabi almayi düşünen varsa özellikle 229-230 ve 231. sayfaları iyi okusun ve uygulasin.biz orada yazilanlari yaparak basardik.ama bastan itibaren okursaniz daha yararli olur çünkü benim kizlik zari vajinanin yapisi hakkında yanlis bildiğim çok şey varmis.bu kitap sayesinde evliligimiz kurtuldu inşallah baskalarinin da isine yarar siddetle tavsiye ederim paylaşmak istedim ne kdr zor bi durum oldugunu cok iyi biliyorum cunku..

Son düzenleme:
İş güç yüzünden hiç deneme yapamıyorduk nerdeyse iki aydır. Dün akşam fırsat bulduk ve kendi kendime en son 1,5 ay önce yaptığım egzersizlerin faydası penisin yarısını alabilmem oldu. Hatta ileri geri hareketleri sayarsak ilişki oldu diyebilirim. Bugün tekrar deneme yaptık ama dün akşamki kolaylık uçup gitmiş. Parmağımla kontrol ettiğimde giriş açık ama devamında ancak parmağımla yoklayarak açabildiğim bir darlık hissediyorum. O yüzden de ancak yarısı giriyor penis o darlığı aşamıyor. Zorlayınca baskı ve acı duyuyorum. Eşim de illa ki acıyacak öyle alışacaksın deyince sinirlendim. Bu kadar da ilerleyemiyorduk şimdi niye girişte acımıyor diyip bıraktım artık. Çok üzgünüm ve moralim çok bozuldu.

Bırakma denemeyi. Çoğunu başarmışsın zaten. Ben evleneli 1 yıl oldu daha yeni çözdüm. Canım yanıyormu hala diye soruyorsan eskisi kadar değil. İlk başlarda anestol kullandım. Geçenlerde anestolsüz olayı çözdüm. Acı duyma olayına sıra gelince zamanla geçecek bir durum. Vucudun yeni birşeyi kabullenmesi gibi düşün bunuda. Penisi içeri almışsın zaten. Biraz popoya doğru ittirmeyi dene penisi. Git gel daha kolay olacak. Ben böyle çözdüm.

İnanın ki ben ve benim gibi bu durumu aşamayan kişiler bu siteye moyive olabilmek için bakıyor okuyor yazıyor...acı duygusu kasmamıza sebep olan duygu zaten..bize motive olmak ve cesaret lazım...cümleleriniz olumlu oldukça motive oluyoruz inanın...başarısız sonuçlar olsa da motive olmak o mitivasyonu bu site ile kaybetmemek devam ettirmek belki de başarmamızı sağlayacak...olumlu cümleleriyle buradaki herekse hırs veren cesaret veren arkadaşlara teşekkür ediyorum...olumsuz tek bir kelime bile vajili beyinlerdeki soru işaretlerine bir yenisini ekliyor....olumlu düşünelim olumlu olsun....

Haklısın damila yetkimiz olsa olumsuz mesajları sileriz .inan okuyunca uzuluyorum .
Ballandıra ballandıra anlatıyolar bide böyle acıdı falan diye.acı yok yanma var oda ılk etapta sonra gcıp gıdıyor bak ıkı ay oldu yanma olayı ılk haftada gtti . Darısı almaya çalışan herkesın basına tatlım

amin darısı benim de başıma...son denememizde bekleyince yanmanın azaldığını hisseettim tabi buna rağmen birleşme olmadı yine..ama bu bile insana cesaret veriyor başaracağına inandırıyor sanki...ama olumsuz tek kelime en azından kendi adıma söyleyeyim beni başa döndürebiliyor...cesaretimi kırabiliyor...burası bizi anlamayan kalabalık arasından sıyrılıp geldiğimiz yer..burası bizi en iyi anlayan yer belki de herkesten iyi anlayan yer...vajiyi yenip yine de burada kalmaya devam eden yarar sağlamak isteyen herkesten allah razı olsun...bizler de birgün yener ve dilerim sizler gibi yardımcı oluruz...allah yine de kimseye bu derdi vermesin

İnşallah canım tabikide yeneceksın bak bekleyınce yanmanın gectıgınk gırdun busrkılde denemeler devam et hepsını aldıktan sonra bole acele etmeyin git tellerde bırazda osekılde çalısın gıtgeller en kolayı.korkutmayın kendınızı motıve edın canım.

Bana diyorsunuz galiba ama ben de destek beklediğim için yazıyorum. Size yardımcı olabilecek kişiler zaten sorun yaşayanlar değil, başarmış olanlar. Eee yani ben sorunumu söylemezsem kim yardım edecek nereden bilecekler hangi hatayı yaptığımı? Siz buradaki tecrübeli arkadaşlardan yardım isterken ne yazıyorsunuz?

.başaran arkadaşlar içindi...başarmadan önceki ağrılar yanmalar zaten hepimizin yaşadığı şeyler...çok yanma oldu..canım yandı...ağladım yıprandım gibi kelimeleri hangimiz kullanmadık ki...demek istediğim başaran kişilerin başardıktan sonraki acı hislerinin o dayanılmazlık ifadelerinin değil basit olduğu kolay odlduğu yönündeki cümlelerinin motive ettiği idi...bu illetle uğraşan kişiler elbet olumsuz ifadeler kullanacaktır ama bu illetten kurtulanlar bizlere ancak olumlu cümleleri ile fayda sağlayabilirler olumsuz tek kelime bile inanın ki şahsım adına en azından beni kötü etkiliyor...cesaretimi zaten zor topluyorum bi bakıyorum motive olmuşum...ama başarırken o kadar acı hissedecek miyim ne yani başardıktan sonra da devam edecek mi bu acı ve bu acı bahsedildiği kadar dayanılmaz mı sorularıyla boğuşmak ilerletmiyor bizi...ya geriletiyor ya yerimizde saydırıyor..fakat başaran çoğu kişinin bu muymuş bu kadarcık basit şey için mi alarımı harcamışım hayatımı yıpratmışım inanın ki çocuk oyuncağı ben yaptıysam siz de yaparsınız o yanma sadece o kadar dahası yok vb. ifadeler olumlu yapılanma sağlıyor biliçaltında...demek istediğim sadece bu...yoksa herkes istediğini yazmakta elbetteki özgürdür...

inanın çok sevindim....kendim kadar...darısı başımıza...dua edin...ve yazın nasıl olduğunu...tebrikler...

M
Maşallah canım benim aferin

Süpersin canım gecmişolsun gızun aydın olsun. Darısı dıger arkadasların başına

Canım o baskı ve acıyı duyduğun anda çok derin nefes al inan bana faydasını göreceksin ve acı hissetmeyeceksin Bende daha yeni atlattım ilk girişte aynı şeyleri hissediyorum ama nefes le hallediyorum.o an ıkın nefes al herşeyi dene

arkadaslar benım asıl sorunum şu olmayacak fikri çok fazla olduğu için kafamda kayganlığı ve ıslaklığı da kaybediyorum sanırım. ön sevişmeye konsantrasyonumu kaybediyorum. bunun için bir jel falan mı kullanmam gerekir başlarda. bi akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…