- 20 Nisan 2012
- 600
- 65
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.061
Yeni evlisin. Bu bir avantaj. Ben bir yıllık evliyim daha yeni çözdüm. Öncelikle korkma. Ben doktora gittim bana sen vajinusmus değilsin filan demişti moral vermek için. Penis başını içeri alabiliyordum ancak sanki duvar var orda gerisi bir türlü gelmiyordu. Çok sonra anladımki penisi yanlış ayarlıyormuşum. Doktor bana anestol ve bir kayganlaştırıcı önerdi.onları kullandım. Geçti. Şimdi anestol bile kullanmıyorum.merhaba arkadaşlar
ben forumda yeniyim.
bende aynı sıkıntıdan müzdaripim. 3 aylık evli olmama rağmen eşimle bir türlü normal birleşmemiz olmadı. her denememizde kendimi çok sıkıyorum.
yardımcı olur musunuz. yoksa yapamayacağım...
umarım başarabilirm.Yeni evlisin. Bu bir avantaj. Ben bir yıllık evliyim daha yeni çözdüm. Öncelikle korkma. Ben doktora gittim bana sen vajinusmus değilsin filan demişti moral vermek için. Penis başını içeri alabiliyordum ancak sanki duvar var orda gerisi bir türlü gelmiyordu. Çok sonra anladımki penisi yanlış ayarlıyormuşum. Doktor bana anestol ve bir kayganlaştırıcı önerdi.onları kullandım. Geçti. Şimdi anestol bile kullanmıyorum.
Bırakma denemeyi. Çoğunu başarmışsın zaten. Ben evleneli 1 yıl oldu daha yeni çözdüm. Canım yanıyormu hala diye soruyorsan eskisi kadar değil. İlk başlarda anestol kullandım. Geçenlerde anestolsüz olayı çözdüm. Acı duyma olayına sıra gelince zamanla geçecek bir durum. Vucudun yeni birşeyi kabullenmesi gibi düşün bunuda. Penisi içeri almışsın zaten. Biraz popoya doğru ittirmeyi dene penisi. Git gel daha kolay olacak. Ben böyle çözdüm.İş güç yüzünden hiç deneme yapamıyorduk nerdeyse iki aydır. Dün akşam fırsat bulduk ve kendi kendime en son 1,5 ay önce yaptığım egzersizlerin faydası penisin yarısını alabilmem oldu. Hatta ileri geri hareketleri sayarsak ilişki oldu diyebilirim. Bugün tekrar deneme yaptık ama dün akşamki kolaylık uçup gitmiş. Parmağımla kontrol ettiğimde giriş açık ama devamında ancak parmağımla yoklayarak açabildiğim bir darlık hissediyorum. O yüzden de ancak yarısı giriyor penis o darlığı aşamıyor. Zorlayınca baskı ve acı duyuyorum. Eşim de illa ki acıyacak öyle alışacaksın deyince sinirlendim. Bu kadar da ilerleyemiyorduk şimdi niye girişte acımıyor diyip bıraktım artık. Çok üzgünüm ve moralim çok bozuldu.
Haklısın damila yetkimiz olsa olumsuz mesajları sileriz .inan okuyunca uzuluyorum .
Ballandıra ballandıra anlatıyolar bide böyle acıdı falan diye.acı yok yanma var oda ılk etapta sonra gcıp gıdıyor bak ıkı ay oldu yanma olayı ılk haftada gtti . Darısı almaya çalışan herkesın basına tatlım
İnşallah canım tabikide yeneceksın bak bekleyınce yanmanın gectıgınk gırdun busrkılde denemeler devam et hepsını aldıktan sonra bole acele etmeyin git tellerde bırazda osekılde çalısın gıtgeller en kolayı.korkutmayın kendınızı motıve edın canım.amin darısı benim de başıma...son denememizde bekleyince yanmanın azaldığını hisseettim tabi buna rağmen birleşme olmadı yine..ama bu bile insana cesaret veriyor başaracağına inandırıyor sanki...ama olumsuz tek kelime en azından kendi adıma söyleyeyim beni başa döndürebiliyor...cesaretimi kırabiliyor...burası bizi anlamayan kalabalık arasından sıyrılıp geldiğimiz yer..burası bizi en iyi anlayan yer belki de herkesten iyi anlayan yer...vajiyi yenip yine de burada kalmaya devam eden yarar sağlamak isteyen herkesten allah razı olsun...bizler de birgün yener ve dilerim sizler gibi yardımcı oluruz...allah yine de kimseye bu derdi vermesin
Bana diyorsunuz galiba ama ben de destek beklediğim için yazıyorum. Size yardımcı olabilecek kişiler zaten sorun yaşayanlar değil, başarmış olanlar. Eee yani ben sorunumu söylemezsem kim yardım edecek nereden bilecekler hangi hatayı yaptığımı? Siz buradaki tecrübeli arkadaşlardan yardım isterken ne yazıyorsunuz?İnanın ki ben ve benim gibi bu durumu aşamayan kişiler bu siteye moyive olabilmek için bakıyor okuyor yazıyor...acı duygusu kasmamıza sebep olan duygu zaten..bize motive olmak ve cesaret lazım...cümleleriniz olumlu oldukça motive oluyoruz inanın...başarısız sonuçlar olsa da motive olmak o mitivasyonu bu site ile kaybetmemek devam ettirmek belki de başarmamızı sağlayacak...olumlu cümleleriyle buradaki herekse hırs veren cesaret veren arkadaşlara teşekkür ediyorum...olumsuz tek bir kelime bile vajili beyinlerdeki soru işaretlerine bir yenisini ekliyor....olumlu düşünelim olumlu olsun....
Bana diyorsunuz galiba ama ben de destek beklediğim için yazıyorum. Size yardımcı olabilecek kişiler zaten sorun yaşayanlar değil, başarmış olanlar. Eee yani ben sorunumu söylemezsem kim yardım edecek nereden bilecekler hangi hatayı yaptığımı? Siz buradaki tecrübeli arkadaşlardan yardım isterken ne yazıyorsunuz?
Mujdeeeeee:)
Bu hafta olacak dedim ve son gun basardik :) cok mutluyum destekleriniz icin cooook tesekkur ederim iyiki varsiniz :) gercekten doktor ilac bos egzersiz ve nefesle oluyormus ve yaptiktan sonra bumuydu evliligimi zehir eden dedim isin formulu cesaret,istek,kararlilik,egzersiz,nefes iste bu kadar :)
Maşallah canım benim aferinMujdeeeeee:)
Bu hafta olacak dedim ve son gun basardik :) cok mutluyum destekleriniz icin cooook tesekkur ederim iyiki varsiniz :) gercekten doktor ilac bos egzersiz ve nefesle oluyormus ve yaptiktan sonra bumuydu evliligimi zehir eden dedim isin formulu cesaret,istek,kararlilik,egzersiz,nefes iste bu kadar :)
Süpersin canım gecmişolsun gızun aydın olsun. Darısı dıger arkadasların başınaMujdeeeeee:)
Canım o baskı ve acıyı duyduğun anda çok derin nefes al inan bana faydasını göreceksin ve acı hissetmeyeceksin Bende daha yeni atlattım ilk girişte aynı şeyleri hissediyorum ama nefes le hallediyorum.o an ıkın nefes al herşeyi deneİş güç yüzünden hiç deneme yapamıyorduk nerdeyse iki aydır. Dün akşam fırsat bulduk ve kendi kendime en son 1,5 ay önce yaptığım egzersizlerin faydası penisin yarısını alabilmem oldu. Hatta ileri geri hareketleri sayarsak ilişki oldu diyebilirim. Bugün tekrar deneme yaptık ama dün akşamki kolaylık uçup gitmiş. Parmağımla kontrol ettiğimde giriş açık ama devamında ancak parmağımla yoklayarak açabildiğim bir darlık hissediyorum. O yüzden de ancak yarısı giriyor penis o darlığı aşamıyor. Zorlayınca baskı ve acı duyuyorum. Eşim de illa ki acıyacak öyle alışacaksın deyince sinirlendim. Bu kadar da ilerleyemiyorduk şimdi niye girişte acımıyor diyip bıraktım artık. Çok üzgünüm ve moralim çok bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?