- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.081
Jel mutlaka kullan canım çok kolaylık sağlıyor yoksada bebeyag zeytınyag kullanabılırsın. Sevısmeye kınsantre nıye olamıyosunki sevdıgınbadamla sevısıyorsun tadını çıkar iş içeri girmeye gelınce jel surun ıkınızde bolca sonra derın nefes al verırken ıkın ve eşin içeri girmeye baslasın tamamı gırene kadar nefes ve ıkınmayla yapın canımarkadaslar benım asıl sorunum şu olmayacak fikri çok fazla olduğu için kafamda kayganlığı ve ıslaklığı da kaybediyorum sanırım. ön sevişmeye konsantrasyonumu kaybediyorum. bunun için bir jel falan mı kullanmam gerekir başlarda. bi akıl verin
Ben doktora korkumdan kuruyorum demiştim kayganlaştırıcı kullan dediarkadaslar benım asıl sorunum şu olmayacak fikri çok fazla olduğu için kafamda kayganlığı ve ıslaklığı da kaybediyorum sanırım. ön sevişmeye konsantrasyonumu kaybediyorum. bunun için bir jel falan mı kullanmam gerekir başlarda. bi akıl verin
Kesinlikle haklısın nefes ve ıkınmak herşeyi çözüyor o an sadece bunu düşünün olmayacak girmeyecek yerine çok derin nefes alın ve yavaş yavaş ittirmesini söyleyin eşinize inanın çok faydası oluyor ben daha çok yeni atlattım bu sayede siz de yapabilirsinizJel mutlaka kullan canım çok kolaylık sağlıyor yoksada bebeyag zeytınyag kullanabılırsın. Sevısmeye kınsantre nıye olamıyosunki sevdıgınbadamla sevısıyorsun tadını çıkar iş içeri girmeye gelınce jel surun ıkınızde bolca sonra derın nefes al verırken ıkın ve eşin içeri girmeye baslasın tamamı gırene kadar nefes ve ıkınmayla yapın canım
Tabıkı canım tebrıkler harıkasın.ıkı parmakta bole yarıya kadar almışsın gerısı cocuk oyuncagı bıkere oldumu gerısı çok kolay gelecek eminolArkadaslar bende bugün egzersiz yaptım tabiki eşimle eşimin orta parmağı hepsi girdi daha sonra ıki parmak yarısı oldu Acı yok kastigim için yanma var sizce yeniyomuyum bu hastalığı
InsIns canım ilaçlarla cozulmuyo bende eşimle yapıyorum egzersizi şimdi ne yapmalıyım pen . Geçiyimmi daha egzersizmi yapayimTabıkı canım tebrıkler harıkasın.ıkı parmakta bole yarıya kadar almışsın gerısı cocuk oyuncagı bıkere oldumu gerısı çok kolay gelecek eminol
arkadaşlar merhaba... ben de 2.5 aylık evliyim... en büyük korkum vajinusmus olmaktı... ilk gece korkum dayanılmazdı... düğünden önce günlerce her gece düşündüm uykularım kaçtı... gittim internetten araştırmalar yaptım içim rahatlayacağına daha da korktum... psikopata bağlamıştım resmen acıyacak dayanamacağım diye... o bölgeme birşeyin girmesini hayal bile edemiyorum... "düşündüğüm gibi olmadı acımadı" diyemeyeceğim... çooooook acıdı hatta düşündüğümden de çok acıdı... ama kafama koymuştum balayındayken yapıcam evime bu sıkıntıyı aşmış kafam rahat dönücem diye... ben 3 gün yapamadım stresten ölüyordum aylarca hatta yıllarca yapamayanlara allah kolaylık versin... dediğim gibi 3. gün yapabildim... hem de hüngür hüngür acıdan ağlayarak bağırdım da allahtan turistik oteldi her yer turistti yan odalarda türk yoktu... evet benimki felaket acıdı... ama atıyorum tahtada birşey doğrarken elini kesiyorsun acıyor... kapıya kıstırıyorsun acıyo düşüyorsun canın acıyor... onlara dayanabiliyorsanız emin olun buna da dayanırsınız dayanmak zorundasınız... ben ilk gün yapamayınca en azından psikolojik olarak kendimi rahat hissetmek için emla krem aldık... vajina girişine sürülüyor... fiyatı 95 liraydı ama bu zorluğu aşmak için değerdi... kayganlaştırıcı jel aldık... kayganlaştırıcıyı kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum... korkudan ıslanmadığımız için emin olun bunu kullanmazsanız acınız iki katına çıkacaktır... kimisi vajjinanıza zarar verir yazmış ama ömür boyu kullanmayacaksınız netice... emin olun 2 hafta da atacaksınız o jeli... ilk geceyi ve sonraki 2-3 geceyi bol acılı atlattıktan sonra sonrakilere inanın alışıyorsunuz sonrakiler de acıyor ama acınız giderek hafifliyor... 2 haftanın sonunda kuş gibi hafiflediğinizi stresinizin kaybolduğunu ve kalan acının çok ta dayanılabilir olduğunu göreceksiniz... ve 1 ay içinde oturacak... ben 2.5 aylık evliyim allaha şükür acım kalmadı... o kadar mutluyum ki... sizden ricam lütfen acıyı göze alın hayatınızı cehenneme çevirmeyin... inanın insan dayanabiliyor... bağıra bağıra ağlaya ağlaya olsa dahi yapın korkunun ecele faydası yok sonuçta...
not: bu benim yaşadıklarımdır... ben acılı yaşadım diye herkes böyle olmayacaktır... acımayan arkadaşlar da var buraya yazanlar arasında... sizinki öyle de olabilir... acısa da acımasa da gözünüzü karartın lütfen.... ve kayganlaştırıcıyı sakın ihmal etmeyin... o olmazsa kanamanızda acınızda fazla olur... benim 1 damla bile kan gelmedi jel sayesinde tahriş olmadığı için... hafif pembelik oldu belli belirsiz...
Evleneli bir yil oldu.bizde bir ay boyunca ilişkiye giremedik ta ki Cem Keçeci nin Vajinismusun ustesinden gelmek adli kitabini alana kdr.Anestol emla hap ve daha bir çok şey kullandik ama hic ise yaramadi. Yok iste sicak dus al kendini rahatlat kasma isi kafanda bitir fln hepsi bos o an gelince kitlenip kaliyosun.kitabi almayi düşünen varsa özellikle 229-230 ve 231. sayfaları iyi okusun ve uygulasin.biz orada yazilanlari yaparak basardik.ama bastan itibaren okursaniz daha yararli olur çünkü benim kizlik zari vajinanin yapisi hakkında yanlis bildiğim çok şey varmis.bu kitap sayesinde evliligimiz kurtuldu inşallah baskalarinin da isine yarar siddetle tavsiye ederim paylaşmak istedim ne kdr zor bi durum oldugunu cok iyi biliyorum cunku..
Internet'ten bulmak mümkün. kitapyurdu.com da kesin vardır.kitabı nerden aldın canım ?
Geldiğim durumu paylaşmak istiyorum . Üstte olduğum zaman yüzüm dönük , sırtım dönük sıkıntı yok. Alabiliyorum. Ama alta geçince manasız bir şekilde performans düşüyor. Çözücezde bakalım nasıl çözücez :)
teşekkür ederim canım buldumInternet'ten bulmak mümkün. kitapyurdu.com da kesin vardır.
Parmak egzersizlerinde uc parmagıda al canım sonra gecI
InsIns canım ilaçlarla cozulmuyo bende eşimle yapıyorum egzersizi şimdi ne yapmalıyım pen . Geçiyimmi daha egzersizmi yapayim
canim cok sevindim senina adina :) ben de senin gibiyim parmak olayi bana ggarip geliyor p.. daha rahat olabilirmis gibi sanki ama o da olmuyoArkadaşlar bende 8 aylık evliyim, vajinismus problemiyle bende 8 ay boyunca uğraştım, ta ki 4 gün öncesine kadar. deneyimim yeni olduğu için acı hissediyorum ama her yapışta daha da azalcak diye düşünüyorum. bi kere olduktan sonra zaten . Gibikendime güvenim geldi ve hala nasıl başardığıma inanamıyorum:) Allah bu dertten muzdarip olan herkese en kısa zamanda şifa versin. çok zor bir durum ama eşim şükür çok anlayışlıydı ve bu problemi aşmamda etkisi büyük. nasıl başardığıma gelince öncelikle 8 ay boyunca hep erteledim ve problemin üstüne hiç gerçek anlamda gitmedim hep nasılsa olcak dedim ve zamana bıraktım ama emin olun erteleme hastalığı bu zamana bırakmakla hiçbirşey olmuyor çözüm için üzerine gitmek lazım. benimde bu durumu farkedip üzerine gitmem bu site sayesinde oldu ve burda okuduklarım bana cesaret verdi. bi gün cesaretimi topladım ve eşime artık ciddi anlamda denemek istediğimi söyledim. pozisyon olarak eşim alttaydı ben üstte ve ona arkam dönüktü en iyi ve kolay poziyon bu bence (daha önce okuduklarımda da bu faktör çok vardı). popomu sıkmadığıma emin olarak vajinama almaya çalıştım (kontrol bendeydi yani).nefes alıp vererek ve vajinamı ıkınır vaziyette tutarak denemeye devam ettim. ve oldu kolay bir şekilde hiç acımadı diyemicem acı duydum ama dayanılamayacak boyutta değildi. henüz iki defa yaptık ikincisinde ilkine göre daha az acı duydum.çok mutluyum şuan çünkü 8 ay boyunca hiç bu kadar rahat ve huzurlu hissetmedim. eşim çok anlayışlıydı hep Allah razı olsun hakkını ödeyemem bu problemi aşmada çok önemli bir faktör bu bence. doktora gitmeden de halledilecek bir problem bu arkadaşlar yeter ki gerçekten isteyin cesaretinizi toplayın aşılmayacak bişey değil. aşılmıycak bişey olsa ben yapamazdım çünkü benim canım çok tatlıdır. parmak egzersizi çok okudum ama bence çok zor bir uygulama o ben daha önce denedim yapamamıştım şimdi p... vajinama almama rağmen parmağımı yine alamıyorum. burda problemini paylaşan ve aynı dertten muzdarip olanlara moral ve cesaret veren herkese teşekkürler, benim cesaretimi toplamamda çok etkili oldular çünkü. bende bu derdi nasıl aştığımı paylaşmak istedim bu yüzden. hiç üzülmeyin arkadaşlar sizlerde er yada geç çözeceksiniz yeter ki üzerine gidin...herkese iyi akşamlar
canim cok sevindim senina adina :) ben de senin gibiyim parmak olayi bana ggarip geliyor p.. daha rahat olabilirmis gibi sanki ama o da olmuyobi de ben sirtim esime donuk olunca hic olmuyo ama bi cok kisi de boyle asmis bu durumu...
Canim bu pozisyon vajinanin yapisi ve penisin sekli nedeniyle en uygun pozisyon aslinda.tabi her insana gore degisir faktorler.kac aylik evlisin canim?cunku bu durum psikolojik kokenli bazen bu sorunun kaynagi esler arasi sikintilar ya da ewlilik hayatina alisamamakta olabilircanim cok sevindim senina adina :) ben de senin gibiyim parmak olayi bana ggarip geliyor p.. daha rahat olabilirmis gibi sanki ama o da olmuyobi de ben sirtim esime donuk olunca hic olmuyo ama bi cok kisi de boyle asmis bu durumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?