Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1 bucuk aylik evliyim evliligi hic yadirgamadim esimle de aramiz cok iyi Allaha sukur.soyledigin gibi mantiken dusununce evet en uygun pozisyon ama isin basina gecince degisiyor :)

Ben şunu fark ettim; eşimle aramızda doğal bir yakınlaşmadan sonra deneme yaptıysak sonuç daha umut verici oluyor ama hadi deneyelim deyip de başlarsak hem heves olmuyor hem de vajinanın genişlemesi zorlaşıyor. Sanırım eş denemeleri arasında birkaç gün olması ve o havaya girmek işimizi kolaylaştırabilir. Ayrıca zorlandığımız anda nefes alıp vermede acele etmemek lazım. etraftaki eşyalara bakıp, birkaç saniye için nerede ve ne yapıyor olduğumuzu unutmak da gevşemeye yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
1 bucuk aylik evliyim evliligi hic yadirgamadim esimle de aramiz cok iyi Allaha sukur.soyledigin gibi mantiken dusununce evet en uygun pozisyon ama isin basina gecince degisiyor :)
Anliyorm arkadasim,bende ayni gunleri yasamis bi insan olarak.soylediklerine gore tek sorun o an cesaretini toplayamaman
sanirim ama zaman gectikce sende bu problemden sikildgin icin cozum konusunda cok daha cesaretli olcaksin.insallah bu derdi en kisa zamanda asarsin asilmiyacak bisey degl kesinlikle o cesareti toplamakta zamanla olan bisey belki

Aynen oyle umarim kisa zamanda toplarim o cesareti zira gercekten sıkıldım bu durumdan

Ben bugün nihayet tek başıma kaldım ve egsersizlerime başlayabildim ve olumlu oldu parmak egzersizi bile yaptım yağla okadar sevinçliyimki oturup ağladım :)ve canım hiç yanmadı küçük parmağımı sonuna kadar soktum ve dedim baş parmağım neden olmasın onuda yarıya kadar sokabildim ama bunada şükür bunu bile yapamıyordum çok sevinçliyim :) ama iki parmak denemedim henüz darısı hepinizin başına inşallah

başlamışsın ya canm gerisi gelecek hemenn önemli olan başlamak :)

Diğer parmagında tamamını aldıktan sonra ıkı parmaga gec canım. Gozun aydın. Moral vuzel olunca daha çabuk ilerlıyor insan

burdan da özelden mesajdan da elimden geldiğince yardım ederim canm diğer arkadaşlar da çok yardımcı oluyor bana oldukları gibi sen moralin düzgünken egzersizlere devam et çünkü moral böyleyken bi bakmışsın olmuş :)

inşallah bundan sonrası daha iyi olucak sizlerin sayesinde çok teşekkür ederim herkeze darısı bu hastalığı yenmek isteyen herkezin başına :) durmak yok yola devam...

:) sen yolun sonuna çok yaklaşmışsın canm azmetmek önemli olan en kısa zaman da sen de aramıza geleceksin :)

inşallah canım gerçekten hala şaşkınım ben nasıl cesaret edipte parmak egzersizini başardım hemde zerre acı hissetmeden hala şoktayım ama azmetmek ve bu günleri görmek çok sevindirici ve umut verici :)

Adet hirse bole degusen bısey yol canım ılk nasıl olduysa aynısekılde hatta daha iyi sekılde oluyor korkma. Heyecanını yasa mutlu ol. Sımdı bıde adet olunca özlem giriyır daha istekli oluyorsun

glmserser .!.:
alışmaya çalışıyorum canm da araya adet girdi biraz korkuyorum açıkçası psikolojik bu biliyorum ama
Hic korkma canim adet sonrasinda da bisey degismiyor aynen devam ediyorsun kafanda soru isareti olmasin bir kere oldumu devami da geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…