- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.101
1 bucuk aylik evliyim evliligi hic yadirgamadim esimle de aramiz cok iyi Allaha sukur.soyledigin gibi mantiken dusununce evet en uygun pozisyon ama isin basina gecince degisiyor :)Canim bu pozisyon vajinanin yapisi ve penisin sekli nedeniyle en uygun pozisyon aslinda.tabi her insana gore degisir faktorler.kac aylik evlisin canim?cunku bu durum psikolojik kokenli bazen bu sorunun kaynagi esler arasi sikintilar ya da ewlilik hayatina alisamamakta olabilir
Anliyorm arkadasim,bende ayni gunleri yasamis bi insan olarak.soylediklerine gore tek sorun o an cesaretini toplayamaman1 bucuk aylik evliyim evliligi hic yadirgamadim esimle de aramiz cok iyi Allaha sukur.soyledigin gibi mantiken dusununce evet en uygun pozisyon ama isin basina gecince degisiyor :)
Aynen oyle umarim kisa zamanda toplarim o cesareti zira gercekten sıkıldım bu durumdanAnliyorm arkadasim,bende ayni gunleri yasamis bi insan olarak.soylediklerine gore tek sorun o an cesaretini toplayamaman
sanirim ama zaman gectikce sende bu problemden sikildgin icin cozum konusunda cok daha cesaretli olcaksin.insallah bu derdi en kisa zamanda asarsin asilmiyacak bisey degl kesinlikle o cesareti toplamakta zamanla olan bisey belki
başlamışsın ya canm gerisi gelecek hemenn önemli olan başlamak :)Ben bugün nihayet tek başıma kaldım ve egsersizlerime başlayabildim ve olumlu oldu parmak egzersizi bile yaptım yağla okadar sevinçliyimki oturup ağladım :)ve canım hiç yanmadı küçük parmağımı sonuna kadar soktum ve dedim baş parmağım neden olmasın onuda yarıya kadar sokabildim ama bunada şükür bunu bile yapamıyordum çok sevinçliyim :) ama iki parmak denemedim henüzdarısı hepinizin başına inşallah
Diğer parmagında tamamını aldıktan sonra ıkı parmaga gec canım. Gozun aydın. Moral vuzel olunca daha çabuk ilerlıyor insanBen bugün nihayet tek başıma kaldım ve egsersizlerime başlayabildim ve olumlu oldu parmak egzersizi bile yaptım yağla okadar sevinçliyimki oturup ağladım :)ve canım hiç yanmadı küçük parmağımı sonuna kadar soktum ve dedim baş parmağım neden olmasın onuda yarıya kadar sokabildim ama bunada şükür bunu bile yapamıyordum çok sevinçliyim :) ama iki parmak denemedim henüzdarısı hepinizin başına inşallah
Nasılsın canım gorunmuyorsun herşey yoluna demibaşlamışsın ya canm gerisi gelecek hemenn önemli olan başlamak :)
iki parmaktan sonra üç parmak sonra aparat sonra hooooooopppp bitmiş :):)Diğer parmagında tamamını aldıktan sonra ıkı parmaga gec canım. Gozun aydın. Moral vuzel olunca daha çabuk ilerlıyor insan
Artık alıstın demi penisedeiki parmaktan sonra üç parmak sonra aparat sonra hooooooopppp bitmiş :):)
çok şükür canm yardım etmeye çalışıyorum burdaki arkadaşlara bi ara giremedim ama bi arkadaştan güzel haber gelmiş :) olmuyorolmuyor die bi arkadaş vardı o yok ne zamandır merak ettm :)Nasılsın canım gorunmuyorsun herşey yoluna demi
alışmaya çalışıyorum canm da araya adet girdi biraz korkuyorum açıkçası psikolojik bu biliyorum amaArtık alıstın demi penisede
başlamışsın ya canm gerisi gelecek hemenn önemli olan başlamak :)
evet canım bu site olmasaydı hala bekliyor ve erteliyordum herşeyi iyiki bu site var iyiki sizlerde varsınız :)
:) sen yolun sonuna çok yaklaşmışsın canm azmetmek önemli olan en kısa zaman da sen de aramıza geleceksin :)inşallah bundan sonrası daha iyi olucak sizlerin sayesinde çok teşekkür ederim herkeze darısı bu hastalığı yenmek isteyen herkezin başına :) durmak yok yola devam...
:) sen yolun sonuna çok yaklaşmışsın canm azmetmek önemli olan en kısa zaman da sen de aramıza geleceksin :)
O arkadasta gırmıyor heralde cunkı yorumuna rastlamadım. Ozeldende konısuyorduk ama ses seda yok bu aralar:) sen yolun sonuna çok yaklaşmışsın canm azmetmek önemli olan en kısa zaman da sen de aramıza geleceksin :)
Hic korkma canim adet sonrasinda da bisey degismiyor aynen devam ediyorsun kafanda soru isareti olmasin bir kere oldumu devami da geliyorglmserser .!.:alışmaya çalışıyorum canm da araya adet girdi biraz korkuyorum açıkçası psikolojik bu biliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?