- 25 Ekim 2014
- 287
- 277
- 53
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.121
Senin inancım sayesınde basardın canım uc günde yolun yarıfan fazlası bıttı helal olsun samaArkadaslar inanin ben buraya uye olali 3.gun oldu ve korkuyordum ki ben parmak egzersizi yapamam.diye ama inanin 2parmaga gectim yani yeterki inanin ha buarada yagmurzerresinin hakkini yiyememmm onun sayesinde buraya geldimmmmmm tesekkur ederimmm canim inaniyorum ki bende bu iletten kurtulcam inanmak.basarmanin yarisidir
Sayende canim yoksa ben basaramazdim iyiki.burda sana rastlamisimmmmSenin inancım sayesınde basardın canım uc günde yolun yarıfan fazlası bıttı helal olsun sama
Arkadaslar inanin ben buraya uye olali 3.gun oldu ve korkuyordum ki ben parmak egzersizi yapamam.diye ama inanin 2parmaga gectim yani yeterki inanin ha buarada yagmurzerresinin hakkini yiyememmm onun sayesinde buraya geldimmmmmm tesekkur ederimmm canim inaniyorum ki bende bu iletten kurtulcam inanmak.basarmanin yarisidir
2 aylık evliyimve eşimle ilişkiye girmiyorum ne yapacagımı ve nerden baslayacagımı bilemiyorumçok sevindim canım senin adınaa inşallah en kısa zmanda da yenmişş olup buraya yendiğni müjdelersin
Öncelikle bu durumu yenecegıne inanmalısın ve tez zamanda nefes egzersizleri yapmaya başlamalısın.. Umutsuzluk, üzgün suratlara yer yok bol tebessumle yenip başka arkadaslara yardım ediceksin inşallah2 aydır evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorumm ne yapacagımı ve nerden baslıyacagımı bilmiyorum
TESEKKUR EDERIM CANIM YAGMURZZERRESI.OLMASAYDI.ZORDU MUJDELERIM BI.YENEYIMDE XIMçok sevindim canım senin adınaa inşallah en kısa zmanda da yenmişş olup buraya yendiğni müjdelersin
Sor canomBen 10 gün önce yendim çok şükür ama bazı sorularım var ilişkiyle ilgili özelden yardımcı olabilecek var mı
Canim yaArkadaşlar bende 8 aylık evliyim, vajinismus problemiyle bende 8 ay boyunca uğraştım, ta ki 4 gün öncesine kadar. deneyimim yeni olduğu için acı hissediyorum ama her yapışta daha da azalcak diye düşünüyorum. bi kere olduktan sonra zaten kendime güvenim geldi ve hala nasıl başardığıma inanamıyorum:) Allah bu dertten muzdarip olan herkese en kısa zamanda şifa versin. çok zor bir durum ama eşim şükür çok anlayışlıydı ve bu problemi aşmamda etkisi büyük. nasıl başardığıma gelince öncelikle 8 ay boyunca hep erteledim ve problemin üstüne hiç gerçek anlamda gitmedim hep nasılsa olcak dedim ve zamana bıraktım ama emin olun erteleme hastalığı bu zamana bırakmakla hiçbirşey olmuyor çözüm için üzerine gitmek lazım. benimde bu durumu farkedip üzerine gitmem bu site sayesinde oldu ve burda okuduklarım bana cesaret verdi. bi gün cesaretimi topladım ve eşime artık ciddi anlamda denemek istediğimi söyledim. pozisyon olarak eşim alttaydı ben üstte ve ona arkam dönüktü en iyi ve kolay poziyon bu bence (daha önce okuduklarımda da bu faktör çok vardı). popomu sıkmadığıma emin olarak vajinama almaya çalıştım (kontrol bendeydi yani).nefes alıp vererek ve vajinamı ıkınır vaziyette tutarak denemeye devam ettim. ve oldu kolay bir şekilde hiç acımadı diyemicem acı duydum ama dayanılamayacak boyutta değildi. henüz iki defa yaptık ikincisinde ilkine göre daha az acı duydum.çok mutluyum şuan çünkü 8 ay boyunca hiç bu kadar rahat ve huzurlu hissetmedim. eşim çok anlayışlıydı hep Allah razı olsun hakkını ödeyemem bu problemi aşmada çok önemli bir faktör bu bence. doktora gitmeden de halledilecek bir problem bu arkadaşlar yeter ki gerçekten isteyin cesaretinizi toplayın aşılmayacak bişey değil. aşılmıycak bişey olsa ben yapamazdım çünkü benim canım çok tatlıdır. parmak egzersizi çok okudum ama bence çok zor bir uygulama o ben daha önce denedim yapamamıştım şimdi p... vajinama almama rağmen parmağımı yine alamıyorum. burda problemini paylaşan ve aynı dertten muzdarip olanlara moral ve cesaret veren herkese teşekkürler, benim cesaretimi toplamamda çok etkili oldular çünkü. bende bu derdi nasıl aştığımı paylaşmak istedim bu yüzden. hiç üzülmeyin arkadaşlar sizlerde er yada geç çözeceksiniz yeter ki üzerine gidin...herkese iyi akşamlar
Kesinlikle katiliyorum size nefes ve ikinmanin cok faydasi oluyor ben yeneli kac ay oldu hala ikinarak yapiyorum ilkindede rahat gecmisti tavsiye ederim herkeseKesinlikle haklısın nefes ve ıkınmak herşeyi çözüyor o an sadece bunu düşünün olmayacak girmeyecek yerine çok derin nefes alın ve yavaş yavaş ittirmesini söyleyin eşinize inanın çok faydası oluyor ben daha çok yeni atlattım bu sayede siz de yapabilirsiniz
Kayganlastiriciyi bol sur canim yanma oldugu yerde bekle nefes al ver pes pese bes kere sakin cikarma gececek goreceksin...ilk zamanlar yanma oluyor o da kendini kastigin icin nefes kontroluyle kaybolup gidiyor vajina penise alistiktan sonra yanmadan eser kalmiyor...ben penis denemesindeyim ucunu rahat alıyorum hatta neredeyse yarısına yakın giriyo ama aşırı derecede yanma oluyo dayanamıyorum kayganlaştırıcı da kullamıyorum..napsam ne etsem bilemedim yine en başa sarmaya başladım ağlamalar kasılmalar moral bozukluğu..bu yanma nasıl geçicek .. artık canıma yetti
Kayganlastiriciyi bol sur canim yanma oldugu yerde bekle nefes al ver pes pese bes kere sakin cikarma gececek goreceksin...ilk zamanlar yanma oluyor o da kendini kastigin icin nefes kontroluyle kaybolup gidiyor vajina penise alistiktan sonra yanmadan eser kalmiyor...
Neden bu kadar kendini uzuyorsun ki olmus bak yariya kadar aldim diyorsun sevinmelisin artik bu bir surec bunu aklindan cikarmamalisin ilk baslarda yanma olmasi cok normal hepimizde boyle oldu o sirada nefes alip verdikce geciyor zaten zamanla da hic yanma olmuyor bence mutlu olma zamanin sen kendini bosa uzuyorsunçok teşekkür ederim inanın çok kötüyüm işyerinde gün boyu ağladım insanlar da fark ediyo bi sorun olduğunu nolur dua edin
Hepimiz senin suan yasadiklarini farkli boyutlarda yasadik canim ama bekleyip parmak egzersizinden kacmanin hic faydasi olmuyor sadece gelecek olan mutlulugu ertelemis oluyorsunsizleri okuyorum 1 haftadır cesaret geliyor her okuduğumda,yardım istiyorum bu durum bütün arkadaşlarımdan doktorada gittim konu parmak aşamasına geldiğinde yapamadım sinirlerim bozuldu ağladım sonra doktorum tekrar aradı gittim açıkça söyledim yapamıyorum korkuyorum zaten parmağı oraya sokmak saçma geliyor nasıl yapıcam doktor yine aynı şeyleri anlattı oraya birşeylerin girebileceğini vs bende biliyorum girebileceğini ama nasıl yapıcam yani biliyorum ki benim gibi bir çok kişi aynı şeyi hissediyor bu durumun üstesinden gelenler bir çözüm istiyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?