Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar inanin ben buraya uye olali 3.gun oldu ve korkuyordum ki ben parmak egzersizi yapamam.diye ama inanin 2parmaga gectim yani yeterki inanin ha buarada yagmurzerresinin hakkini yiyememmm onun sayesinde buraya geldimmmmmm tesekkur ederimmm canim inaniyorum ki bende bu iletten kurtulcam inanmak.basarmanin yarisidir

Senin inancım sayesınde basardın canım uc günde yolun yarıfan fazlası bıttı helal olsun sama

çok sevindim canım senin adınaa inşallah en kısa zmanda da yenmişş olup buraya yendiğni müjdelersin

Canim ya

selam arkadaşlar bikaç gündür giremedim..regl oldum başlayamadım parmak egzersizlerime..bitsin hemen başliycam ama kegel i ve nefes i ihmal etmiyorum öptüm hepinizi =)

Kesinlikle katiliyorum size nefes ve ikinmanin cok faydasi oluyor ben yeneli kac ay oldu hala ikinarak yapiyorum ilkindede rahat gecmisti tavsiye ederim herkese

Kizlar nasil yndiniz anlatin.. Ben o girdikten sonra o kismi gecmekte zorlaniyorum darlik hissediyorum. Ordaki his nedir ne hissettiniz anlatin kizlar.. Yenelim ins..

ben penis denemesindeyim ucunu rahat alıyorum hatta neredeyse yarısına yakın giriyo ama aşırı derecede yanma oluyo dayanamıyorum kayganlaştırıcı da kullamıyorum..napsam ne etsem bilemedim yine en başa sarmaya başladım ağlamalar kasılmalar moral bozukluğu..bu yanma nasıl geçicek .. artık canıma yetti

Kayganlastiriciyi bol sur canim yanma oldugu yerde bekle nefes al ver pes pese bes kere sakin cikarma gececek goreceksin...ilk zamanlar yanma oluyor o da kendini kastigin icin nefes kontroluyle kaybolup gidiyor vajina penise alistiktan sonra yanmadan eser kalmiyor...

çok teşekkür ederim inanın çok kötüyüm işyerinde gün boyu ağladım insanlar da fark ediyo bi sorun olduğunu nolur dua edin

sizleri okuyorum 1 haftadır cesaret geliyor her okuduğumda,yardım istiyorum bu durumu aşmış bütün arkadaşlarımdan doktorada gittim konu parmak aşamasına geldiğinde yapamadım sinirlerim bozuldu ağladım sonra doktorum tekrar aradı gittim açıkça söyledim yapamıyorum korkuyorum zaten parmağı oraya sokmak saçma geliyor nasıl yapıcam doktor yine aynı şeyleri anlattı oraya birşeylerin girebileceğini vs bende biliyorum girebileceğini ama nasıl yapıcam yani biliyorum ki benim gibi bir çok kişi aynı şeyi hissediyor bu durumun üstesinden gelenler bir çözüm istiyorum ....

çok teşekkür ederim inanın çok kötüyüm işyerinde gün boyu ağladım insanlar da fark ediyo bi sorun olduğunu nolur dua edin
Neden bu kadar kendini uzuyorsun ki olmus bak yariya kadar aldim diyorsun sevinmelisin artik bu bir surec bunu aklindan cikarmamalisin ilk baslarda yanma olmasi cok normal hepimizde boyle oldu o sirada nefes alip verdikce geciyor zaten zamanla da hic yanma olmuyor bence mutlu olma zamanin sen kendini bosa uzuyorsun

Hepimiz senin suan yasadiklarini farkli boyutlarda yasadik canim ama bekleyip parmak egzersizinden kacmanin hic faydasi olmuyor sadece gelecek olan mutlulugu ertelemis oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…