Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hepimiz senin suan yasadiklarini farkli boyutlarda yasadik canim ama bekleyip parmak egzersizinden kacmanin hic faydasi olmuyor sadece gelecek olan mutlulugu ertelemis oluyorsun
çok korkuyorum nasıl yeneceğim bu korkuyu ve egzersize başlayacağım yarın başlayacağım regl dönemim bitiyor tamamen bu süre zarfındada hep burada anlatılanları okudum yapııcam dedim ama başlarken nasıl yol izlemeliyim tesekkür ederim bu arada yalnız olmadığımın farkına varıyorum cesaret geliyor

Yenecegine inanmalısın burda bır cok kışı bunu basardı ve senın hıcbırımızden eksıgın yok... Hatta doktora bıle gıtmıssın vajına yapısını bılıyosun..tek yapman gereken kararlı olmak ve 1hafta hatta belki daha kısa surede bu sorunu cozmek... Biz burdayız her sorunu sorabılırsın burada soramazsan msj ıle sorabılırsın.. Egzersızı yapamaman ıcın hıcbır neden yok hadı bakalım topla cesaretını ve eşinle yeni bir sayfa ac hayatındaaa

Alissa hemen vajina.. Yanmayi düşünmemeye calisiyotum bende. Benimdr yarisina kadar oluyordu ama ucu bile zor giriyor sanki suan aparatla calisma yapmak istemiyorum artik. Cok sert ve itici geliyor. Ben uzun on sevisip ıslanmayi daha cok tercih ediyorum. Bazen anestol veya kayganlastrici kullaniyorum. Kizlar dua edelim.. Yonteminiz varsa paylasin. O hissrdilen darliu napocam yirtilicak hissi..

Jelsiz olmaz canım bıraz helle calıs sonra bırakırsın yanma olduğunda beklet çıkarma gececek

Aparata gerek yok penisi almaya baslamıssın zaten canım.jelı nolca surun ıkınızde nefer al ver ıkın yavas yavaş her yanmada bekleyın bıraz konusun guldursun eşin seni fıkra anlatsın bak gor nasıl gıdıyor anlamıyorsun bile

Parmak egzersizini neden yapamıyorsun canım dokunmak mı kötü geliyor yoksa içeri girince acıyacak korkusu mu var?

çok teşekkür ederim
Parmak egzersizini neden yapamıyorsun canım dokunmak mı kötü geliyor yoksa içeri girince acıyacak korkusu mu var?
biraz dokunamama ve içeri giremeyecek orada birduvar diye düşünyorum

kızlar ben bu site sayesınde 7 senelık vajınısmus esaretınden kurtulanlardanım..
ben parmak egzersızı yapamadım sadece orta parmagımı sokabıldım ilk zamanlar sadece 2 gun parmak calıstım sonra kndıme aparat hazırladım ve onunla devam ettım hergun 1 saat calıstım 2 hafta sonunda yendım aparatın genıslıgını hergun buyuttum ve eşli denemeye gectım pozısyon cok onemlı tabıkı ben ustte oldugum pozısyonda yendım ılk denemem acıdı ve cektım sonra ınat ettım bu gun bu ış bıtıcek dedım ve basardım .. ve ozaman kızlık zarım bozuldu. 2 gun ara verdık sonra tekrarladık ve hergun yaptık sankı dersmıs gıbı cunku unutmamam lazımdı acımadıgını guven cok onemlı esıme hıc bısey bırakmıyordum ben elımle tutup p..... kendım koyuyordum bol bol yag kullandım. ve şimdi hamıleyım 2 gebelıgım ilk gebelıgım düşük oldu sizlerde yapabılırsınız ben tam 7 sene cektım sızler bukadr beklemeyım sakın

Ilk olarak kendine guvenmelisin ve yapacagina inanmalisin egzersize basladiktan sonra duzenli bir sekilde yapmalisin burada ilk is nefes ve kegel egzersiziyle ise baslamak once karsina bir ayna al bacaklarini ac ve vajinani incelemeye basla dokunmaya calis nefs egzersizini soyle yapmalisin derin nefes al verirken balon sisirir gibi ufle kegel egzersizi de ilk sayfada ayrintili bir sekilde anlatilmis onu oku kisaca soyle tuvaletini tutup birakma hareketi bunlari da ayna karsisinda yap vajinanin nasil acilip kapandigini gor deligin yerini ogren bunlari gun icinde firsat buldukca 5-6 kere yap rahatlamaya calis daha sonrasinda yapacaklarin icin muayene eldiveni , su bazli kayganlastirici jel ve kulak temizleme cubugu temin et canim...

Yazdıklarım umarım bir çoğunuza yol gösterici oluyordur tekrar tekrar genelden bu işe nasıl başlanması gerektiğini yazıyorum ki üye olmadan yazdıklarımızı gizli gizli okuyanlara da neler yapmaları konusunda yardımcı olsun...sessiz kalmayın kızlar ortaya çıkın çıkın ki biran önce kurtulun bu vajinismus sorunundan...bizim diğerlerinden hiç bir eksiğimiz yok biz neden yapmayalım ki hem de çaresi % 100 varken...

Hayir tatlim direk hipnoterapi ve aparat sistemi aparatlari okadar kullandirdiki iliski oncesi yara oldum ve 1 defa birlestik sadece ida cok kisa suan 10 15 gun iyilesmem ici beklememizi soyledi sen ilkindrn beri rahatmiydin gayet normalmi oldu hersey..

Ya ben bu siteyi anlamadim sistemi cok kotu bildirim var diyo ne oldugunu goremiorum bile her dakka girebilicekken aylarca girmiyorum sknti basio icime cunku telefonla didismekten bana msjla vajiyi yenenler donsun lutfeeeennn ozellikle Murat Ulusoy da tedavi olanlar

Ya kizlar ben ilk yaptim yarisi girfi simdi deniyoruz tamamini alamiyorum olerletemiyorum sanki duvar var gecmiyo yirtilcakmis gibi aciyo neden acaba

Him anladim canim dr once beni muayene etti anotomik yapisinda bisey varmi diye sonra konustu sorular sordu nasil vajinusmus oldugumu ogrenmek icin vajina hakkinda bilgi verdi nefes dersine basladik aynanin karsisinda bunu yapabildigin kadar yap dedi 3 saatte bir yanilmiyorsam 100 defa yaptim yatana kadar 2. Gun parmaga gectik isaret parmagiyla yaptik parmagima bepanthol pisik kremi alip vajinanin etrafina surdum bebe yagida surdum parmagimada bebe yagi surdum nefes alarak parmagimi soktum rahat degildim ama dr surekli motive etti beni 3. Gunde aparata gectik once inceden basladik baslamadan once bepanthol pisik kremiyle bu kez anestol pomad surdum vajinaja isaret parmagimla icine dogru aparatada kondom takip uzerine bebe yagi doktum bu kez derin nefes alarak soktum icinde gel git yaptim cok rahat bi sekilde olmadi tabi canim ilk iliski 3. Gece oldu hic anlamadim esim altta ben ustte oldu kontrol bendeydi ders seklinde yaptik canim insallah tamamen kurtulursun bi kez olmus iliski devami gelir sen kafada ben yaparim dediginde yaparsin canim drlarin tedavi yontemi farkli oluyor sen icini rahat tut basarirsin

Ya kizlar ben ilk yaptim yarisi girfi simdi deniyoruz tamamini alamiyorum olerletemiyorum sanki duvar var gecmiyo yirtilcakmis gibi aciyo neden acaba
İstemeden kastıhın için gırmıyor canım duvar yok içeride kocaman boşluk var sakin ol nefes al verırken ıkınmaya devam et yavas yavaş ilerletin.popoya meyıl vermeyı unutmasın eşin

İstemeden kastıhın için gırmıyor canım duvar yok içeride kocaman boşluk var sakin ol nefes al verırken ıkınmaya devam et yavas yavaş ilerletin.popoya meyıl vermeyı unutmasın eşin

canim ilk once kendi vucudunu tani. Bi aynanin onune gec ve kendin bak. Hic tuhaf bisey degil insanin vucudunu tanimak icin bakmasi. Gercekten nasil genusleyebikecegini anlayacaksin ve iliski esnadinda bunu dusun. Cok rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…