- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.161
Ya canim itiyom ama cok dar sanki gecmiyo yirtilcak gibi oluyo anlamadimİstemeden kastıhın için gırmıyor canım duvar yok içeride kocaman boşluk var sakin ol nefes al verırken ıkınmaya devam et yavas yavaş ilerletin.popoya meyıl vermeyı unutmasın eşin
Nasil yendin cnmmVajinusmus cok kolay tedavi edilebilir. Bende cok zor iki hafta gecirdim ama bittigitti:))
Doktora gittim hemen anlar anlsmaz.. Apartlarla tedaviye basladik. 4. Gun esimle denedim ve basardim. Ama doktorum ilk denemede benim ustte oldugum pozisyonda denememi istedi. Cunku kontrol bende oldugu icin daha sakindim. Ve ayni hafta tamamen yendim. Yavas yavas tabiki dahada iyiye gidiyor. Ayrinti sornak isredigin birsey varsa yardimci olurumNasil yendin cnmm
canm ben de parmak egzersizinde ağlayarak yapmıştım ama başka yolu yok ben öyle yendimsizleri okuyorum 1 haftadır cesaret geliyor her okuduğumda,yardım istiyorum bu durumu aşmış bütün arkadaşlarımdan doktorada gittim konu parmak aşamasına geldiğinde yapamadım sinirlerim bozuldu ağladım sonra doktorum tekrar aradı gittim açıkça söyledim yapamıyorum korkuyorum zaten parmağı oraya sokmak saçma geliyor nasıl yapıcam doktor yine aynı şeyleri anlattı oraya birşeylerin girebileceğini vs bende biliyorum girebileceğini ama nasıl yapıcam yani biliyorum ki benim gibi bir çok kişi aynı şeyi hissediyor bu durumun üstesinden gelenler bir çözüm istiyorum ....
t.ederim. bazen orasi haxir oluyor kaygan jel kullanmaya gerek kalmiyor fakat iste o darligi hissedince hafif ilerlemeye calissamda takiliyor sanki aciyacakmis hissu..Aparata gerek yok penisi almaya baslamıssın zaten canım.jelı nolca surun ıkınızde nefer al ver ıkın yavas yavaş her yanmada bekleyın bıraz konusun guldursun eşin seni fıkra anlatsın bak gor nasıl gıdıyor anlamıyorsun bile
Bak kendın dedım darlıgı hıssedınce cunkş onyargılısın eyvah dar yırtılacak avıcayacak eyvah eyvah dersen istemsız kasardın rahat ol okadar gırdıkten sonra bırak zevk almaya bak canım goreceksın harıka olacakt.ederim. bazen orasi haxir oluyor kaygan jel kullanmaya gerek kalmiyor fakat iste o darligi hissedince hafif ilerlemeye calissamda takiliyor sanki aciyacakmis hissu..
Bwndede ayni sorun cnm ya bi yerden sonra gitmiyiKızlar biraz ilerledikten sonra darlık hissetmek acaba üst pozisyondayken bacaklarimizi yeterince acamamaktan mı ne dersiniz çünkü herkes bu darliktan hissinden bahsetmiş
Daha fazla egzersiz ve nefes kontroluyle gidecek insallah birde daha fazla gidecek mi gitmeyecek mi diye kafa yormadan olayin akisina birakmak lazim zevk almaya bakmak lazim nasilsa ilerde daha fazlasi da olacaktirBwndede ayni sorun cnm ya bi yerden sonra gitmiyi
Canim tesekkürler.. İnsan ister isteme hissedince yapamiyor. Bende hak veriyorum tabiki ama yapmasi.. Olabildigince olumlu dusunmeye calisiyorum.Bak kendın dedım darlıgı hıssedınce cunkş onyargılısın eyvah dar yırtılacak avıcayacak eyvah eyvah dersen istemsız kasardın rahat ol okadar gırdıkten sonra bırak zevk almaya bak canım goreceksın harıka olacak
Evet olabilir ama bende mesela ustteyken kontrol bende oluyor daha cok oyle hissediyor ve yonetiyorum. Kizlar ustte deneyin bende oyle daha rahat yapiyorumKızlar biraz ilerledikten sonra darlık hissetmek acaba üst pozisyondayken bacaklarimizi yeterince acamamaktan mı ne dersiniz çünkü herkes bu darliktan hissinden bahsetmiş
Bende ustte daha rahatim kontrol bizde olunca daha rahat oluyor...Evet olabilir ama bende mesela ustteyken kontrol bende oluyor daha cok oyle hissediyor ve yonetiyorum. Kizlar ustte deneyin bende oyle daha rahat yapiyorum
Canim emin ol burda sana.yardim edecek çok arkadas var ben de yenmedim ama.1 hafta olcak.3parmaga gectimmmm uzulme.hepimizin derti ayni.bize ancak.biz yardim ederizdoktor deneme yapmayın diyor sanki eşim de uğraşmak istemiyor, hoşuna gidiyor bunu duymak. oysaki 2 gün önce ben çok yaklaştığımızı hissettim. ama o sırada bile kavga ettik yaa. eşin çok hassas, çok anlayışlı gibi olması da pek iyi değil arkadaşlar. deneme yaparken ben o heyecanla eşimin adını tekrar ettim durdum yani bak oluyor sanki anlamında. o da bana niye bağırıyosun diye kızdı güler misin ağlar mısın? ona kızdığımı sanmış beyefendi. yok ben bu adamı geberticem artık istek falan bırakmadı bende. kendi derdimle mı uğraşıcam aptal kocamla mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?