Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasil yendin cnmm
Doktora gittim hemen anlar anlsmaz.. Apartlarla tedaviye basladik. 4. Gun esimle denedim ve basardim. Ama doktorum ilk denemede benim ustte oldugum pozisyonda denememi istedi. Cunku kontrol bende oldugu icin daha sakindim. Ve ayni hafta tamamen yendim. Yavas yavas tabiki dahada iyiye gidiyor. Ayrinti sornak isredigin birsey varsa yardimci olurum

canm ben de parmak egzersizinde ağlayarak yapmıştım ama başka yolu yok ben öyle yendim

Kizlar hadi 2-3 gunde cozumlenecek biseyi n sizi mutsuz etmesine izin vermeyin. Biraz cesaret , evliliginizin tadini cikarmaya baslayin.

t.ederim. bazen orasi haxir oluyor kaygan jel kullanmaya gerek kalmiyor fakat iste o darligi hissedince hafif ilerlemeye calissamda takiliyor sanki aciyacakmis hissu..

t.ederim. bazen orasi haxir oluyor kaygan jel kullanmaya gerek kalmiyor fakat iste o darligi hissedince hafif ilerlemeye calissamda takiliyor sanki aciyacakmis hissu..
Bak kendın dedım darlıgı hıssedınce cunkş onyargılısın eyvah dar yırtılacak avıcayacak eyvah eyvah dersen istemsız kasardın rahat ol okadar gırdıkten sonra bırak zevk almaya bak canım goreceksın harıka olacak

Kızlar biraz ilerledikten sonra darlık hissetmek acaba üst pozisyondayken bacaklarimizi yeterince acamamaktan mı ne dersiniz çünkü herkes bu darliktan hissinden bahsetmiş

Bende 5 ayin sonunda vajinismus belasından Kurtulmuş bulunmaktayım ve sadece burada okuduğum tavsiyeler ve egzersizlerle başardım."ay çok kolaymis hiç bişey yokmuş bebek kafası geçiyo ordan Penis mi gecmicek " gibi klişe laflar etmek istemiyorum çünkü kendim yaşadım biliyorum.ne kadar basit bişey olduğunu bilsen de olmuyor işte.tek tavsiyem bir an önce egzersizlere başlayın ve azimle devam edin ve olacağına inanin zaten gerisi geliyo

Canim tesekkürler.. İnsan ister isteme hissedince yapamiyor. Bende hak veriyorum tabiki ama yapmasi.. Olabildigince olumlu dusunmeye calisiyorum.

Kızlar biraz ilerledikten sonra darlık hissetmek acaba üst pozisyondayken bacaklarimizi yeterince acamamaktan mı ne dersiniz çünkü herkes bu darliktan hissinden bahsetmiş
Evet olabilir ama bende mesela ustteyken kontrol bende oluyor daha cok oyle hissediyor ve yonetiyorum. Kizlar ustte deneyin bende oyle daha rahat yapiyorum

Selam kızlar bu belayi çok iyi yasamis ve çok şükür atlatmis biri olarak aranizdayim. Aylar öncesine kadar buralara bende bakardim bu korkudan kurtulmak için yollar arardim hep. Bir sürü yol demedim haplar içtim kremler kullandim afedersiniz ama eşim bana azdirici bile aldi hic fayda etmedi o noktaya gelince hep tikandik. Bi gün kendimi sabahtan aksama kadar telkin ettim ve parmak egzersizlerini yaptim aksama çok güzel hazirlandim kararimkesindi yemekler falan herşey super oldu. Eşim o hazirliklari görünce zaten bana olan iltifatlar falan beni daha çok azimlendirdi. Neyse yemekten sonra oturdum film izlemeye koyulduk sonra nasil olduysa kendimi yatak oodasında buldum. O gece oldu ve korkulacak gerçekten bisey yokmuş. İlk gecemi hatırlamak istemiyorum ama o gece çok mutlu oldum artik tam bir kadin olmuştum kocami yarim birakmamistim. Kendimizi kastigimiz için çok aciyor ama esimize güvenip rahat olursak kolay oluyor inanin. Bide küçük bi tavsiye ilk birleşmede siz üstte olun kontrol sizde olsun ki korku hafiflesin ve mümkünse zemin sert olsun ve islanma tam olsun birazda zeytinyagi isi görür umarim bi faydam olmuştur. Çok zor çünkü ben hergun agliyordum eşimden kacicak yer ariyordum ama artik öyle değil çok şükür. Şimdide bebek calismalarna basladik bakalim yakin zamanda tutar inşallah :)

parmak egzersizi yapamıyorum. işaret parmağı 1 bogum oldu 2.boğuma geçemiyorum. şart mı bunları yapmam? esimle sürekli tartışıyorum. onun fazla rahat, aceleci olmaması batmaya başladı bana anlayış da bi yere kadar çaba göstermiyor. kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. bu egzersizler bana göre değil çok mutsuzum

doktor deneme yapmayın diyor sanki eşim de uğraşmak istemiyor, hoşuna gidiyor bunu duymak. oysaki 2 gün önce ben çok yaklaştığımızı hissettim. ama o sırada bile kavga ettik yaa. eşin çok hassas, çok anlayışlı gibi olması da pek iyi değil arkadaşlar. deneme yaparken ben o heyecanla eşimin adını tekrar ettim durdum yani bak oluyor sanki anlamında. o da bana niye bağırıyosun diye kızdı güler misin ağlar mısın? ona kızdığımı sanmış beyefendi. yok ben bu adamı geberticem artık istek falan bırakmadı bende. kendi derdimle mı uğraşıcam aptal kocamla mı bilmiyorum

Canim emin ol burda sana.yardim edecek çok arkadas var ben de yenmedim ama.1 hafta olcak.3parmaga gectimmmm uzulme.hepimizin derti ayni.bize ancak.biz yardim ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…