- 13 Ekim 2014
- 57
- 17
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.181
canm ben de parmak egzersizinde ağlayarak yapmıştım ama başka yolu yok ben öyle yendim
doktor deneme yapmayın diyor sanki eşim de uğraşmak istemiyor, hoşuna gidiyor bunu duymak. oysaki 2 gün önce ben çok yaklaştığımızı hissettim. ama o sırada bile kavga ettik yaa. eşin çok hassas, çok anlayışlı gibi olması da pek iyi değil arkadaşlar. deneme yaparken ben o heyecanla eşimin adını tekrar ettim durdum yani bak oluyor sanki anlamında. o da bana niye bağırıyosun diye kızdı güler misin ağlar mısın? ona kızdığımı sanmış beyefendi. yok ben bu adamı geberticem artık istek falan bırakmadı bende. kendi derdimle mı uğraşıcam aptal kocamla mı bilmiyorum
kocanı şimdilik boşver canm kendinle uğraşacaksın azimle egzersizlere başlayacaksın işeCanim emin ol burda sana.yardim edecek çok arkadas var ben de yenmedim ama.1 hafta olcak.3parmaga gectimmmm uzulme.hepimizin derti ayni.bize ancak.biz yardim ederiz
Canim ben doktora gitmedim parmak egzersizlerini kendim yaptim. Korma acimiyor. Ama ici islak olsun yataga uzan orta parmaginla basla ilk onu yavas yavas sok biraz dinlen arada sonra tamamini sokmaya calis. Eminim ki kan gelecek korkun var ama inan oyle olmuyor bende yasadim ve tek basima yendim sende yapabilirsin. Daha sona hem orta hem yuzuk parmagini birlestir sokmaya calis bu biraz zor oluyor ilk denemede ama azimli ol kasma kendini kendin yaparken hic acimiyo. İki parmagin yanlamasina sor olursa parmak uclarini ust uste koy ucu ince gibi oluyo kolay giriyo. Ama islaklik tam olsun ve parmaklarini zeytinyagina batir yaparken. Çiş yapiyo gibi düşün kaslarini ileri it parmagini sok bak cok kolay olacak. Bide elin cok soguk olmasin bi durtme yapiyo sanki insandahepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim gerçekten duygulandım şu andakorkuyorum ama dediğiniz gibi yapmak zorundayım. bugünden itibaren başlıyorum inşallah sizlerin de yardımıyla. sormak istediğim bişey var parmak egzersizlerinde ağrı, acı hissediyor musunuz? etseniz de devam ediyor musunuz yapmaya? gevşemek için nefes egzersizi mi yapsam başlamadan?
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim gerçekten duygulandım şu andakorkuyorum ama dediğiniz gibi yapmak zorundayım. bugünden itibaren başlıyorum inşallah sizlerin de yardımıyla. sormak istediğim bişey var parmak egzersizlerinde ağrı, acı hissediyor musunuz? etseniz de devam ediyor musunuz yapmaya? gevşemek için nefes egzersizi mi yapsam başlamadan?
Eş denemesine geçmiş biri olarak söyleyeyim ki parmak egzersizi kadar kolay bir aşama yok canım. Bir kere parmak senin parmağın tüm kontrol sende. Ayna ile de o bölgeyi rahatça görüyorsun. Korkuyorsan tavsiyem önce girişin etrafında gezdir parmağını birkaç dakika. Zaten orası içeriye doğru yönlendiriyor şekli öyle. Yavaş yavaş girişte ilerlemeye başlarsın. Parmağını deliğe direkt sokma etinin üzerinden ilerle o zaman irkilmezsin. O sırada nefes egzersizi de yaparsan işin çok kolaylaşır açılmaları gördükçe rahatlarsın ve oranın parmağından çok daha fazlasını alabileceğini kendi gözlerinle görürsün :) gerisi zaten artan merak ve heves ile kendiliğinden geliyor.hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim gerçekten duygulandım şu andakorkuyorum ama dediğiniz gibi yapmak zorundayım. bugünden itibaren başlıyorum inşallah sizlerin de yardımıyla. sormak istediğim bişey var parmak egzersizlerinde ağrı, acı hissediyor musunuz? etseniz de devam ediyor musunuz yapmaya? gevşemek için nefes egzersizi mi yapsam başlamadan?
Allah bize de o mutlulugu yasatir insallahİyi aksamlar kizlar bende bu sayfaya 2013 11 ayda uye olmustum ve evliligim bitmek uzere idi tam 5 sene cektim bu illeti burdaki arkadaslar cok yardimci oldu ve egzersizlerl5.2.2014 de yendim cok sukur ve suan 32 haftalik hamileyim oglum pasam olacak cok mutluyuz hayatim yeniden basladi kisacasi kizlar sakin pes etmeyin bide bu is egzersiz olmadan olmuyo ihmal etmeyin derim birbirinizdende desteginizi esirgemeyin rabbim hepinizin yardimcisi olsun
Yasatir insallah canim sen yeterki kararli ol ve duzenli egzersiz yap ne durumdasinAllah bize de o mutlulugu yasatir insallah
Sen yenmisin canim zaten altta denediginde kalcanin altina yastik koy bide oyle canim ben oyle yenmistim bende ustte yapamamistim canim herkezin rahat ettigi sekil farkli nasil rahat ediyorsan oyle devam et sormak istedigin birsey varsa elimden geleni yaparim canimBen egzersizleri artık eşimle yapıyorum kendim üst pozisyondayken rahatım ama alttayken zorlanıyorum bazen oluyor bazen olmuyor
İyi aksamlar kizlar bende bu sayfaya 2013 11 ayda uye olmustum ve evliligim bitmek uzere idi tam 5 sene cektim bu illeti burdaki arkadaslar cok yardimci oldu ve egzersizlerl5.2.2014 de yendim cok sukur ve suan 32 haftalik hamileyim oglu
AMİN AMİN AMİN AMİNAllah bize de o mutlulugu yasatir insallah
Evet canim yeneli 1,5 ay oldu yastıkta koyup denedik ama girişin olduğu yeri tam bulamiyoruz sanirim ya da kontrolu esime vermeye hazir degilim sanirimSen yenmisin canim zaten altta denediginde kalcanin altina yastik koy bide oyle canim ben oyle yenmistim bende ustte yapamamistim canim herkezin rahat ettigi sekil farkli nasil rahat ediyorsan oyle devam et sormak istedigin birsey varsa elimden geleni yaparim canim
Olsun onwmli olan yenmen onlar zamanla senfark etmeden asiliyo zaten sadece bundan sonra biraz zamana ihtiyacin varEvet canim yeneli 1,5 ay oldu yastıkta koyup denedik ama girişin olduğu yeri tam bulamiyoruz sanirim ya da kontrolu esime vermeye hazir degilim sanirim
Destegin icin tesekkur ederim canim zamanla onuda asicam insallahOlsun onwmli olan yenmen onlar zamanla senfark etmeden asiliyo zaten sadece bundan sonra biraz zamana ihtiyacin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?