Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm ben de parmak egzersizinde ağlayarak yapmıştım ama başka yolu yok ben öyle yendim

canım öncelikle sakin ol eşinin anlayışlı olması bir zaman sonra evet insanın canını sıkabiliyor ama onuda anlaman gerekiyor. Benim eşimde öyleydi canım acıyacak diye benden daha cok korkuyordu ve ertelemek isteyen hep o oluyordu. Ama seni düşünmesi çok güzel birşey bunu kullan ve egzersizlere başla doktorun dediği gibi eş denemesini şimdilik kenara bırak ve egzersizle yapabildiğini gör ve hazır olunca yapmaya başla eşinle. Egzersizler buradaki hiç kimseye göre değil ama bunun gerçekten bana göre başka çaresi yok doktor ilaçlar vs. gibi. Gerçekten kurtulmak istiyorsan karar ver ve egzersize başla parmak itici geliyorsa kulak çöpü ile dene ama sakın erteleme egzersizi dene mutlaka ve

umudunu asla kaybetme yalnız değilsin bizler varız burada eşine karşıda sakın cephe alma bu konuda onların bizi anlaması mümkün değil o yüzden gel buraya yaz burada dertleşelim kafanı dağıtalım :)

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim gerçekten duygulandım şu anda korkuyorum ama dediğiniz gibi yapmak zorundayım. bugünden itibaren başlıyorum inşallah sizlerin de yardımıyla. sormak istediğim bişey var parmak egzersizlerinde ağrı, acı hissediyor musunuz? etseniz de devam ediyor musunuz yapmaya? gevşemek için nefes egzersizi mi yapsam başlamadan?

Canim ben doktora gitmedim parmak egzersizlerini kendim yaptim. Korma acimiyor. Ama ici islak olsun yataga uzan orta parmaginla basla ilk onu yavas yavas sok biraz dinlen arada sonra tamamini sokmaya calis. Eminim ki kan gelecek korkun var ama inan oyle olmuyor bende yasadim ve tek basima yendim sende yapabilirsin. Daha sona hem orta hem yuzuk parmagini birlestir sokmaya calis bu biraz zor oluyor ilk denemede ama azimli ol kasma kendini kendin yaparken hic acimiyo. İki parmagin yanlamasina sor olursa parmak uclarini ust uste koy ucu ince gibi oluyo kolay giriyo. Ama islaklik tam olsun ve parmaklarini zeytinyagina batir yaparken. Çiş yapiyo gibi düşün kaslarini ileri it parmagini sok bak cok kolay olacak. Bide elin cok soguk olmasin bi durtme yapiyo sanki insanda

Son düzenleme:

parmak egzersizinde acı sızı yok canım korkma sadece içine birşey girdiği için bir hoş oluyorsun o kadar nefesvegzersiziyle yap parmak egzersizini daha kolay olur

Ha bide uzanarak yaptıktan yatağa çis yapar gibi otur parmaklarini önce tek parmak sonra 2 parmak olacak şekilde sok. Bu seni eşinin üstünde olduğunda nasil kontrol edeceğine hazırlayacak. Ben hic bi sansim yok zannederken bunlari sadece 1 gün içinde yaptim ama biz artik esimle kopma noktasina gelmiştik. İnşallah bi yardimim olmuştur sana

Eş denemesine geçmiş biri olarak söyleyeyim ki parmak egzersizi kadar kolay bir aşama yok canım. Bir kere parmak senin parmağın tüm kontrol sende. Ayna ile de o bölgeyi rahatça görüyorsun. Korkuyorsan tavsiyem önce girişin etrafında gezdir parmağını birkaç dakika. Zaten orası içeriye doğru yönlendiriyor şekli öyle. Yavaş yavaş girişte ilerlemeye başlarsın. Parmağını deliğe direkt sokma etinin üzerinden ilerle o zaman irkilmezsin. O sırada nefes egzersizi de yaparsan işin çok kolaylaşır açılmaları gördükçe rahatlarsın ve oranın parmağından çok daha fazlasını alabileceğini kendi gözlerinle görürsün :) gerisi zaten artan merak ve heves ile kendiliğinden geliyor.

Arkadaşlar merhaba 1 buçuk aylık evliyim ilk 1 ay bu illetle bende uğraştım forumda gizli okuyucunuzdum üye olmadan bi şekilde yendim ara ara girip bakarken üye olup yardım etmek istedim lütfen umudunuzu yitirmeyin bende ilk zamanlarda çok zorlandım ama tamamen beynimizin oyunu ben parmak egzersizi yapmadan yendim hatta en zoru o geliyor bana evliliğimin ilk 1 ayı çok kötü geçti kendimi pskilojik olarak çok yordum inanın bu kadar büyütül ek bişey değil hala zaman zaman kendimi kasıyorum fakat inanın öyle çok acımalar kitlenmeler bu tarz şeyler yok ben başımdan geçeni kısaca anlatıcam evlendik ilk denememizde korktm yapamadım ertesi gün biraz kan geldı ama inanılmaz yanma oldu tam hiç girmedi ben zar bozuldu sandım 3 gün ara verdık tekrar deneyelim dedim diğerleri gibi olmamıştı bi dolgunluk hissi garip bi duygu ama kesinlikle acı falan değil bir defa eşim ileri itti kendini geri çekti yatakta biraz kaldım öylece bikaç dakika sonra yataktan kalktm çok fazla kanamam oldu ben anlamadım bile neyin nesi bu dedim acı kesinlikle yok ama o kan beni korkuttu meğersem zardan değil kendimi kastığım için damardan gelmiş 2 hafta hiç yaklaştırmadım kendime böyle olmayacak dedim gittim doktora oranın yırtıldığını tahriş olduğunu falan düşünüyodum altta muayene olmam için bir alet sokuyorlar onu bile kendim 10 dakikada nefes al ıkın burdan öğrendıklerımle soktum herneyse doktor baktı hiçbişey yok herşey normal dedi zaten ucu giriyordu ve ileride duvar gibi bişey vardı sanki . doktor sadece şunu dedi sizinde aklınıza her zaman bu gelsin vajina öyle bir yapıdaki girişteki 2 cmde acı hissi var geri kalan kısımda sinir yok yani acıması için bir durum yok orası derya deniz ne kadar ilerlerse o kadar gider biz orayı uyuşturmadan operrasyon bile yapabiliyoruz herhangi bir acı hissi hissetmeniz imkansız eğer öyle olsaydı doğum denilen olayda kadınlar hiçbiri bu acıya dayanamazdı doktordan geldim ertesi gün bunları düşünerek brilikte oldum ve cidden eşim gitgel yaptıgında hiç bir acı hissetmedim hatta ilerlemeyınce can daha cok acıyor o hissettiğiniz yanma hisleri duvar hisleri hep bundan lütfen sabırla deneyin..vazgeçmeyin bol nefes alın kendinizi kasmayın ve mutlu olmaya çalışın umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdir her zaman yazabilirsiniz :)

İyi aksamlar kizlar bende bu sayfaya 2013 11 ayda uye olmustum ve evliligim bitmek uzere idi tam 5 sene cektim bu illeti burdaki arkadaslar cok yardimci oldu ve egzersizlerl5.2.2014 de yendim cok sukur ve suan 32 haftalik hamileyim oglum pasam olacak cok mutluyuz hayatim yeniden basladi kisacasi kizlar sakin pes etmeyin bide bu is egzersiz olmadan olmuyo ihmal etmeyin derim birbirinizdende desteginizi esirgemeyin rabbim hepinizin yardimcisi olsun

QUOTE="norbiitt, post: 37566964, member: 633587"]İyi aksamlar kizlar bende bu sayfaya 2013 11 ayda uye olmustum ve evliligim bitmek uzere idi tam 5 sene cektim bu illeti burdaki arkadaslar cok yardimci oldu ve egzersizlerl5.2.2014 de yendim cok sukur ve suan 32 haftalik hamileyim oglum pasam olacak cok mutluyuz hayatim yeniden basladi kisacasi kizlar sakin pes etmeyin bide bu is egzersiz olmadan olmuyo ihmal etmeyin derim birbirinizdende desteginizi esirgemeyin rabbim hepinizin yardimcisi olsun[/QUOTE]
Allah bize de o mutlulugu yasatir insallah

Allah bize de o mutlulugu yasatir insallah

Ben egzersizleri artık eşimle yapıyorum kendim üst pozisyondayken rahatım ama alttayken zorlanıyorum bazen oluyor bazen olmuyor

Ben egzersizleri artık eşimle yapıyorum kendim üst pozisyondayken rahatım ama alttayken zorlanıyorum bazen oluyor bazen olmuyor
Sen yenmisin canim zaten altta denediginde kalcanin altina yastik koy bide oyle canim ben oyle yenmistim bende ustte yapamamistim canim herkezin rahat ettigi sekil farkli nasil rahat ediyorsan oyle devam et sormak istedigin birsey varsa elimden geleni yaparim canim

Evet canim yeneli 1,5 ay oldu yastıkta koyup denedik ama girişin olduğu yeri tam bulamiyoruz sanirim ya da kontrolu esime vermeye hazir degilim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…