- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.201
Rica ederim hepsi gecer gider insallahDestegin icin tesekkur ederim canim zamanla onuda asicam insallah
Sorabilirsinizselamlar kızlar ben uzun zamandır takip ediyorum yalnız yeni üye oldum..vajinismusu yenen birine bişey danışmam lazım çok önemli kiminle konuşabilirim?
İlla bi doktora gıtmel şart degol canım denemeleri yapın sız eğer hamıle kalmassan gıdersın bıkac ay deneyın once. Ama şekerin falan varsa doktora tabıkı hamılelık oncesı gorınmek gerekmerhaba kızlar bende 2 ay önce yendim.Çok zorlandım halada zorlanıyorum
bazen kendimi öyle bir kasıyorumki tamamen kapatıyorum.Bazen oluyor tam anlamıyla bazen olmuyor .Psikolojim bozukken kesinlikle hiçbirşey yapamıyorum
tamammen rahatlamam gerek.Artık çocuk sahibi olmak istiyorum
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bende önce parmak eğzersizi daha sonra mumla yaptım.yalnız egzersizlere ara vermeyin kesinlikle düzenli yapın o zaman oluyor.
Çocuk sahibi olmak için hormonlara baktırmak içn doktora ne zaman gidilmeli bilen var mı?
İlla bi doktora gıtmel şart degol canım denemeleri yapın sız eğer hamıle kalmassan gıdersın bıkac ay deneyın once. Ama şekerin falan varsa doktora tabıkı hamılelık oncesı gorınmek gerekmerhaba kızlar bende 2 ay önce yendim.Çok zorlandım halada zorlanıyorum
bazen kendimi öyle bir kasıyorumki tamamen kapatıyorum.Bazen oluyor tam anlamıyla bazen olmuyor .Psikolojim bozukken kesinlikle hiçbirşey yapamıyorum
tamammen rahatlamam gerek.Artık çocuk sahibi olmak istiyorum
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bende önce parmak eğzersizi daha sonra mumla yaptım.yalnız egzersizlere ara vermeyin kesinlikle düzenli yapın o zaman oluyor.
Çocuk sahibi olmak için hormonlara baktırmak içn doktora ne zaman gidilmeli bilen var mı?
Buyur canım sorselamlar kızlar ben uzun zamandır takip ediyorum yalnız yeni üye oldum..vajinismusu yenen birine bişey danışmam lazım çok önemli kiminle konuşabilirim?
egzerszilerin üzerine gitmelisin ısrarla canm ben 3 haftada doktorsuz parmak ve aparat egzersizleriyle yendimOncelikle ben 1 yil 3aylik evliyim ve ben vajinusmusum esim artik İsyanda. ..doktora gittim zorla ikna ederek eşimi bi değişiklik yok diyerek daha gitmemi istemiyo r hem maddi durum da olduğu ici yarıya kendimi daha öncekinden daha iyi hissediyorum ama yine olmuyo ne yapmaliyim egzersiz yapiyom ama icim bi tuhaf oluyo cok ileri gidemiyorum ne yapmalıyım. ..
Oncelikle ben 1 yil 3aylik evliyim ve ben vajinusmusum esim artik İsyanda. ..doktora gittim zorla ikna ederek eşimi bi değişiklik yok diyerek daha gitmemi istemiyo r hem maddi durum da olduğu ici yarıya kendimi daha öncekinden daha iyi hissediyorum ama yine olmuyo ne yapmaliyim egzersiz yapiyom ama icim bi tuhaf oluyo cok ileri gidemiyorum ne yapmalıyım. ..[/QUOTEÖncelikle sakin olmalısın.Egzersizleri aşama aşama ve kegel-nefes egzersizlerine uygun yaparsan çok rahat ilerletebilirsin.Buradan hepsi öğrenebilirsin.Buradaki birçok kişi bu şekilde yendi.Sorular sor,Önceki sayfaları mutlaka oku,emin ol başarırsın .
eşinin haberi olsun egzersizlerden bir şey olursa da sıkıntı oluşturmaz o zamanAnlıyorum da bacak titriyo engel olamıyor um bozzulma olurmu die ilerleyemiyorum
Evet canim dua edelim.. Bebise hasretim suanBende ustte daha rahatim kontrol bizde olunca daha rahat oluyor...
canim bana cvb atarmisin.sana ihtiyacimmmmmmm varrrrrBenimle çalışan sevgili on tane arkadaşım gelısmelerden haberdar ederseniz sevınırım lütfen yetusmeye çalışıyorum ama ıkıgunde bır. Bole olsa yazın herkese tek tek ne yaptın yazıyorum yoksa. Bılgılendırınki aşamaları bıleyım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?