- 1 Kasım 2014
- 52
- 29
- 18
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.221
Canim bende yenemedim ama 3parmagida yapiyorum inann yaptikca guvenin geliyor ben.buhafta yencegime inaniyordum.ama baziii nedenlerden.dolayi ama burdakiler sayesinde yenecemm yapabiliriz inannHala parmak egzersizlerini yapıyorum ama suç benim haftada nerdeyse 1 kere yapıyorum çok isteksizim Oysaki 2 parmağa kadar geldim devamı yok birde sanırım ise yarayacagini düşünmüyorum o yüzden bu tembelliğim
İşin sırrı düzenli yapmakta aslında o heves yok sanki egzersizden sonra da yapamam gibi geliyor çünkü o an geldiği zaman kitlenip kalıyorumCanim bende yenemedim ama 3parmagida yapiyorum inann yaptikca guvenin geliyor ben.buhafta yencegime inaniyordum.ama baziii nedenlerden.dolayi ama burdakiler sayesinde yenecemm yapabiliriz inann
msj atamıyorum sanaCanim bende yenemedim ama 3parmagida yapiyorum inann yaptikca guvenin geliyor ben.buhafta yencegime inaniyordum.ama baziii nedenlerden.dolayi ama burdakiler sayesinde yenecemm yapabiliriz inann
İşin sırrı düzenli yapmakta aslında o heves yok sanki egzersizden sonra da yapamam gibi geliyor çünkü o an geldiği zaman kitlenip kalıyorum[/QUOTE canim bende oyleydimmmm daki.buradiklerin sayesinde inann burdakiler olmasaydi buraya kadar gelmezdimmm
Kızlar benim sorum bunu yenenlere kızlar eşimin penisi yarısından fazlası girdi ama ben anlayamadım ya oldu mu olmadı mı başka bi yere mi girdi çünkü hiç bişey hissetmedim ben içimde
Kızlar benim sorum bunu yenenlere kızlar eşimin penisi yarısından fazlası girdi ama ben anlayamadım ya oldu mu olmadı mı başka bi yere mi girdi çünkü hiç bişey hissetmedim ben içimde
Basının altına ve kalcanın altına yastık koy her ıkınmada eşin biraz daha itsin bol jel surun .başı girince popoya doğru meyul versin eşin .zevk zamanla canım kkı aydır yendim ama bende ze k almıyorum xamana bırak kadınların biraz daha zor oluyormerhaba arkadaşlar konuştuğumuz kişiler nerdesiniz yoksa bıraktınızmı egzersizleri arada yazın :) ben bişi dicem üstte hersey normalken altta olunca alamıyorum hala acıdan korkudan falan değil rahat girmiyor penis ne yapmalıyım bide ben ne zaman zevk almaya başlıcam
Basının altına ve kalcanın altına yastık koy her ıkınmada eşin biraz daha itsin bol jel surun .başı girince popoya doğru meyul versin eşin .zevk zamanla canım kkı aydır yendim ama bende ze k almıyorum xamana bırak kadınların biraz daha zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?