Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hala parmak egzersizlerini yapıyorum ama suç benim haftada nerdeyse 1 kere yapıyorum çok isteksizim Oysaki 2 parmağa kadar geldim devamı yok birde sanırım ise yarayacagini düşünmüyorum o yüzden bu tembelliğim

Hala parmak egzersizlerini yapıyorum ama suç benim haftada nerdeyse 1 kere yapıyorum çok isteksizim Oysaki 2 parmağa kadar geldim devamı yok birde sanırım ise yarayacagini düşünmüyorum o yüzden bu tembelliğim
Canim bende yenemedim ama 3parmagida yapiyorum inann yaptikca guvenin geliyor ben.buhafta yencegime inaniyordum.ama baziii nedenlerden.dolayi ama burdakiler sayesinde yenecemm yapabiliriz inann

Canim bende yenemedim ama 3parmagida yapiyorum inann yaptikca guvenin geliyor ben.buhafta yencegime inaniyordum.ama baziii nedenlerden.dolayi ama burdakiler sayesinde yenecemm yapabiliriz inann
İşin sırrı düzenli yapmakta aslında o heves yok sanki egzersizden sonra da yapamam gibi geliyor çünkü o an geldiği zaman kitlenip kalıyorum

Kızlar benim sorum bunu yenenlere kızlar eşimin penisi yarısından fazlası girdi ama ben anlayamadım ya oldu mu olmadı mı başka bi yere mi girdi çünkü hiç bişey hissetmedim ben içimde

Kızlar benim sorum bunu yenenlere kızlar eşimin penisi yarısından fazlası girdi ama ben anlayamadım ya oldu mu olmadı mı başka bi yere mi girdi çünkü hiç bişey hissetmedim ben içimde

Tebrikler yenmissiniz vajinusmusu.. Esiniz de mi hissetmedi? Biseyler hissetmeniz lazim normal sartlarda ama bu illaki aci agri degil belki baski falan. Hissetmediyseniz de ne mutlu size..

Kizlar ben 2012 nisan da yendim vajinusmusu.. Boyle soyleyince ne cabuk gecmis zaman.. Burdaki egzersizler sayesinde kurtuldum bu hastaliktan.. İnancinizi kaybetmeyin hergun egzersiz yapin.. Allah hepinizin yardimcisi olsun bu hastaligi kimseye yasatmasin insallah..

Tebrikler yenmissiniz vajinusmusu.. Esiniz de mi hissetmedi? Biseyler hissetmeniz lazim normal sartlarda ama bu illaki aci agri degil belki baski falan. Hissetmediyseniz de ne mutlu size..

Kızlar evet hanerdar etmeyw calisalim ve yöntemlerinizide yazinki yardimci olalim birbirimize. Rabbim asure günü hürmeine yardim etsin bizlere. Bebis bebis . Kızlar ha gayret yogun calisalim arada esibizede anlatin yapmasi gereken destek onemli kizlar

merhaba arkadaşlar konuştuğumuz kişiler nerdesiniz yoksa bıraktınızmı egzersizleri arada yazın :) ben bişi dicem üstte hersey normalken altta olunca alamıyorum hala acıdan korkudan falan değil rahat girmiyor penis ne yapmalıyım bide ben ne zaman zevk almaya başlıcam

Basının altına ve kalcanın altına yastık koy her ıkınmada eşin biraz daha itsin bol jel surun .başı girince popoya doğru meyul versin eşin .zevk zamanla canım kkı aydır yendim ama bende ze k almıyorum xamana bırak kadınların biraz daha zor oluyor

yastığı denemiştim ama o meyil verme olayını yapamadık :) benim zevk almamamı eşim dert etti benim iiçin şuan bişey ifade etmiyor ama sanki böyle bir görevmiş gibi geliyor yendim ama psikolojim normale dönmedi galiba

Eşine soyle kadınlar zevk konusunda biraz daha zor oluyormuş de adam dert etmesin.yenmişsin işte neyı dertlenıyorsunki moralını yüksek tut canım

Yahuuu popoya meyil diyoruz da basur mu oldum ıkınmaktan acaba bir bu eksikti makat yanında acıyan birşey hissediyorum damar gibi sanki. var mı aynı sorunu yaşayan?

Bugün üç Kasım ve ben vajinismusu alt edeli tam bir yıl oldu.sizde inş diyeceksiniz bunları sadece boş durmayın tembellik yapmayın yoksa evleneli bu kadar yıl oldu hala vajinismusum diye sayacaksınız yılları...hadi aparatlar ellere yada herşey parmaklarınızın ucunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…