Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

burası artık çok durağan herkes yenmiş anlaşılan :)

Özelden de çok iyi ama bence burda yazılsanız herkes yazılanları okuyarak kendine göre uygular.tabi çok özel durumlar vardır bilemiyorum ama o zaman bura baya sessiz oluyor üye olmaya cesaret edemeyenler için

Bencede özelden yazılanları diğer arkadaşlarımız göremiyor herşeyi bütün aşamaları buradan paylasmamiz daha çok kişiye ulasmamizi sağlar

İstemıyorlar ama bende cekınıyordum buraya yazmaya yenince rahatlayıp yazdım anca.okuyup yazamayan arkadadlar size sesleniyorum gelin birlikte basaralım

Benle yazısanlar baskalarıylada yazısıyorlar aslında bitek benden yardım almıyorlar siz degılsenız kımle çalışıyor bu kızlar kendını gostermeyen yardımseverlerdemi var :)

Aynen bende de öyle oldu yendikten sonra yazismaya başladım onları çok iyi anlayabiliyoruz o nedenle bütün yardımları buradan yaparsak üye olmayanlar da okur faydamiz dokunur

kızlar ben kegel egzersizlerini yapıorum çok fazla değil kafamı hazır hissedip eşimle denedik 3 gün önce kzılk zarım bozuldu 2.3 cm girdi canım yandığı için bıraktık..teraapiste gidiyordum ama yarım bıraktım..bana bir akıl verin bir daha ki denemeyi ne zaman yapayım parmak egzersizi falan yapmama gerek var mı neler yapmalıyım kasmamak için

iki yıllık evliyim.malesef bende vajinismus belası ile uğraşanlardanım. Bi süre önce egzersizlere başladım iki parmak ve maskara kutusunu sonuna kadar alabiliyorum. 1 ay kadar ara vermiştim akşamki denememizde gene olmadı. Sizce yardım almalımıyım yoksa kendim başarabilirmiyim

Alsatmadan parmak egzersızlerını yaparsan basarırsın bizler yardım almadık burda basardık

En basindan egzersizleri aksatmadan yapip sonrasinda es denemesine gecmende fayda var boylelikle asamali bir sekilde yapmis olursun ve kasmamaya alisirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…