- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.261
sorabilirsin canimBen 10 gün önce yendim çok şükür ama bazı sorularım var ilişkiyle ilgili özelden yardımcı olabilecek var mı
Him anladim canim dr once beni muayene etti anotomik yapisinda bisey varmi diye sonra konustu sorular sordu nasil vajinusmus oldugumu ogrenmek icin vajina hakkinda bilgi verdi nefes dersine basladik aynanin karsisinda bunu yapabildigin kadar yap dedi 3 saatte bir yanilmiyorsam 100 defa yaptim yatana kadar 2. Gun parmaga gectik isaret parmagiyla yaptik parmagima bepanthol pisik kremi alip vajinanin etrafina surdum bebe yagida surdum parmagimada bebe yagi surdum nefes alarak parmagimi soktum rahat degildim ama dr surekli motive etti beni 3. Gunde aparata gectik once inceden basladik baslamadan once bepanthol pisik kremiyle bu kez anestol pomad surdum vajinaja isaret parmagimla icine dogru aparatada kondom takip uzerine bebe yagi doktum bu kez derin nefes alarak soktum icinde gel git yaptim cok rahat bi sekilde olmadi tabi canim ilk iliski 3. Gece oldu hic anlamadim esim altta ben ustte oldu kontrol bendeydi ders seklinde yaptik canim insallah tamamen kurtulursun bi kez olmus iliski devami gelir sen kafada ben yaparim dediginde yaparsin canim drlarin tedavi yontemi farkli oluyor sen icini rahat tut basarirsin
parmak egzersizi yapamıyorum. işaret parmağı 1 bogum oldu 2.boğuma geçemiyorum. şart mı bunları yapmam? esimle sürekli tartışıyorum. onun fazla rahat, aceleci olmaması batmaya başladı bana anlayış da bi yere kadar çaba göstermiyor. kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. bu egzersizler bana göre değil çok mutsuzum
daha yeni yeni diyebilirim ama hala biraz zorlanıyorumSende durumlar nasil gidiyor rahatlamaya basladin mi
Bu parmak egzersizlerini yapabilen arkadaşlara bişey sormak istiyorum, o egzersizleri yaparken zarınız kanadımı?Acınız çok oldumu
Biz ilk başta olmamasına rağmen zorladığımız için zar bozulmuştu tatlım. Sonra ara verdik ve ben vajinismus olabileceğimi o zaman anladım. Sonra parmak egzersizlerine başladım. Buradaki arkadaşların çoğu zar duruyorken egzersiz yapıyor sakın benim gibi yapma onları dinle. esnek bir yapı bozulmaz korkma. Zaten yeterince rahatladıktan sonra egzersiz yaparsan zar bozulsa da fark etmezsin çok hafif bişey belki. Tüm acılar kendimizi kasmamızın sonucu ortaya çıkıyor aslında eşlerimiz ve biz lego parçaları gibi uyumlu varlıklarızBu parmak egzersizlerini yapabilen arkadaşlara bişey sormak istiyorum, o egzersizleri yaparken zarınız kanadımı?Acınız çok oldumu
şu an evde zeytinyağı var, onunlada denenebilirmi? Bebek yağı yada kayganlaştırıcı , hangisi işimi daha kolaylaştırırHerhangi bir kanama olmadı bende.kayganlaştırıcı kullandım nefeslerle zor olmadı acı duydum diyemem kayıp gidiyor kasmassan kendini
dün oturdum saatlerce ayna karşısında oramı buramı inceledimBiz ilk başta olmamasına rağmen zorladığımız için zar bozulmuştu tatlım. Sonra ara verdik ve ben vajinismus olabileceğimi o zaman anladım. Sonra parmak egzersizlerine başladım. Buradaki arkadaşların çoğu zar duruyorken egzersiz yapıyor sakın benim gibi yapma onları dinle. esnek bir yapı bozulmaz korkma. Zaten yeterince rahatladıktan sonra egzersiz yaparsan zar bozulsa da fark etmezsin çok hafif bişey belki. Tüm acılar kendimizi kasmamızın sonucu ortaya çıkıyor aslında eşlerimiz ve biz lego parçaları gibi uyumlu varlıklarız
dün oturdum saatlerce ayna karşısında oramı buramı inceledimŞu yaptıklarıma inanamıyorum, evleneli 2 ayı geçti ve bende en ufak bir ilerleme yok,eşimin zorlamasıyla bu işi yapmamızın mümkün olmadığını artık anladım, egzersizlere başlıyacam, ne yapacam ne edicem bilemiyorum, vajinama bakmak bile midemi bulandırıyo, dokunamıyorum, delik falan görmüyorum ben her yer kapalı[/QUOTEc canim egzersizlere.hemen.basla derimmm.cunku burda.yardim eden.okadar iyi kalpli arkadaslar varki canimmmmmm ben daha yenmedim.ama inaniyorumm.az kaldi olumsuz dusunme.canimm
dün oturdum saatlerce ayna karşısında oramı buramı inceledimŞu yaptıklarıma inanamıyorum, evleneli 2 ayı geçti ve bende en ufak bir ilerleme yok,eşimin zorlamasıyla bu işi yapmamızın mümkün olmadığını artık anladım, egzersizlere başlıyacam, ne yapacam ne edicem bilemiyorum, vajinama bakmak bile midemi bulandırıyo, dokunamıyorum, delik falan görmüyorum ben her yer kapalı
dün oturdum saatlerce ayna karşısında oramı buramı inceledimŞu yaptıklarıma inanamıyorum, evleneli 2 ayı geçti ve bende en ufak bir ilerleme yok,eşimin zorlamasıyla bu işi yapmamızın mümkün olmadığını artık anladım, egzersizlere başlıyacam, ne yapacam ne edicem bilemiyorum, vajinama bakmak bile midemi bulandırıyo, dokunamıyorum, delik falan görmüyorum ben her yer kapalı[/QUOTE
Kendine bunu yapma bence neden miden bulansın o senin vücudun eline burnuna kulağına baktığında miden bulanıyormu hiç öncelikle bu düşünceyi at kafandan. 2 ay güzel bir süre bende ikinci ayım bitmeden yenmiştim çok geç değil yani o yüzden umutsuzluğu bir kenara bırakmalısın. Bak eşinde ne güzel zorluyormuş inan benim eşim benden daha korkaktı canım acıyacak diye ertelen neredeyse hep o oluyodu ve bu daha sinir bozucu oluyor. Şimdi aynadan baktığında ıkınarak bak göreceksin küçük bir delik oraası duvar değil öyle olsa adet dönemnde kanaman olmazdı ve doktora çoktan gitmiş olurdun. Anayı al ıkınarak bak göreceksin. Sonrasında eşine egzersizlerden bahset nasıl yapıldığını anlat çünkü parmak egzersizinde tek başına yapar ve ondan habersiz yaparsan zarınla ilgili sorun olmasın. Hadi şimdi tüm olumsuzlukları kafandan sil ve egzersize başla parmağınla yapmak itici geliyorsa kulak çöpüyle başla ağrı sızı yok buna emin olabilirsin yağ kullanarak yap orya girdiğini görünce daha çok rahatlıcaksın. Egzersizlerin tüm aşamalarını yapıp eş denemesini yaparsan psikolojik olarak daha sağlıklı olur. Lütfen istekli ve cesur ol herşey senin elinde.
Eş denemesine geçmiş biri olarak söyleyeyim ki parmak egzersizi kadar kolay bir aşama yok canım. Bir kere parmak senin parmağın tüm kontrol sende. Ayna ile de o bölgeyi rahatça görüyorsun. Korkuyorsan tavsiyem önce girişin etrafında gezdir parmağını birkaç dakika. Zaten orası içeriye doğru yönlendiriyor şekli öyle. Yavaş yavaş girişte ilerlemeye başlarsın. Parmağını deliğe direkt sokma etinin üzerinden ilerle o zaman irkilmezsin. O sırada nefes egzersizi de yaparsan işin çok kolaylaşır açılmaları gördükçe rahatlarsın ve oranın parmağından çok daha fazlasını alabileceğini kendi gözlerinle görürsün :) gerisi zaten artan merak ve heves ile kendiliğinden geliyor.
dün oturdum saatlerce ayna karşısında oramı buramı inceledimŞu yaptıklarıma inanamıyorum, evleneli 2 ayı geçti ve bende en ufak bir ilerleme yok,eşimin zorlamasıyla bu işi yapmamızın mümkün olmadığını artık anladım, egzersizlere başlıyacam, ne yapacam ne edicem bilemiyorum, vajinama bakmak bile midemi bulandırıyo, dokunamıyorum, delik falan görmüyorum ben her yer kapalı
Kızzzzz cııssssss sen uzak dur bakalım senunkı her genc kızdakı ılk gece korkusu ama kotkmanı gerektırecek hıc bırsey yok ne acısı varmı sonrakınede katlanacaksın acı falan yok yanma var azıcık oda bırkac ılıskuden sonra geçiyor korkma sen sadece istersen yanına kayganlastırıcı jel yada zeytınyagı bulundur baska bıseye gerek yok sakin ve rahat ol bak seni hormiyim buralarda durduk yere ne kendını korkutuyorsun bakim.sevdıgın adamın koynuna gir ve akışına bırakarkadaşlar benim sorunum vajinismusmu sadece ilk gece korkusumu bilemiyorum ama benim korkum hiç bilmediğim bir acıyı yaşamak.bir kere bunu başarabilirsim sonrasında acısada katlanabilirmişim gibi geliyor. henüz şimdi üye oldum yeni okumaya başladım mesajları ama herkes bi egzersiz bir aparattan bahsediyor sanırım ben baya uzak kaldım bunlara.baştan okuyayım dedim 18033 sayfa yorum yazılmış hepsini tek tek okuyamam. egzersizler hakkında ve kayganlaştırıcı ve uyuşturucu spreyler hakkında bana baştan bilgi verebilecek birileri varmı acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?