Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Önce kendi parmaklarınla çalış sonra eşinin parmaklarıyla tek parmak , cift parmak ve üç parmak şeklinde sonrasında da mumdan aparat yapıp çalıştıktan sonra esinle deneme yapmaya başlayabilirsin tabi bunları yaparken kegel ve nefes egzersizlerini de unutmamak lazım...

Arkadaşlar lütfen bu sorunu yenmeye çalışırken başka sorunlara kapı açmayın,ellerinizi mutlaka yıkayın egzersiz yapmadan ve elinize geçen kremi kullanmayın,yumurtalıklara zarar verir,sperm kalitesini düşürürsünüz,bepantol alın bir tane,yanına uyuşturucu bir krem... Kızlar çok şanslısınız ki şu an bu sayfada sizin gbi olan-olmuş bi dünya insan var ve yalnız olmadığınızı biliyorsunuz,doktora hacet yok,emin olun özel hiçbirşey uygulanmıyor,orda da parmak veya aparatlarla kendin hallediyorsun,talimatlarla,bi de üstüne 3 4 bin verip çıkıyorsun,yazık etmeyin... Toplayın psikolojinizi,kararlı olun başaramayacağınız şey yoktur. Özelden de isteyen herkese yardımcı olurum ama lütfen istikrarlı olun,ben çok çektim,o yüzden çok iyi anlarım ve elimden ne geliyorsa yaparım kızlar,lütfen istikrarlı olun ve pes etmeyin yeter ki

Az önce o zor günler geldi aklıma yapamayıp ağladığım o duyduğum acı..ve kendi kendime dedim ki acaba neden o zaman nefesi kullanmayı denememişim.hala ilk girişte olmucak gibi geliyor kasılıyorum sonra derin bir nefes alıyorum hepsi geçiyor.gerçekten kararlı olmak da çok önemli.benim kuzenim bu sebepten eşinden ayrılmıştı ve ben bunu düşünerek azmettim sevdiğim adamı kaybetmeyi göze alamazdım.pes etmeyin her yolu deneyin ve kurtulun insanlar ne acılar çekiyor onun yanında bu acı bile değil yeter ki rahatlatın kendinizi.acıyacak düşüncesinden kurtulmaya çalışın.Rabbim tüm çaba gösterenlerin yardımcısı olsun emeklerinin karşılığını görmeyi nasip etsin inşAllah.Biz bayanlar güçlüyüz kendinizi motive edin

Ewwt tatlim farkli ama hemen hemen ayni ancak bizim tedawiler biraz ruha piskolojiye cok yonelik degil gibi hizli ve cozum odakli . Dun ikinciye denedik oldu ama yarim dakika kadar olabildi cok basarili degilim acikcasi moralim bozuluyor

Kendimi gordum suanda ya ! Tatlim oyle oluyo ewet fazla rahat olunca esin baska turlu kuruntular geliyo aklina istemiyomu halinden memnunmu bide parmak stresi iyyyy cok iyi anliyorum..parmak yerine kucuk aparat war o cok iyi ben onu soktuysam herkes sokar bak sana oneriyorum onu foto atarim istersen..

Bu parmak egzersizlerini yapabilen arkadaşlara bişey sormak istiyorum, o egzersizleri yaparken zarınız kanadımı?Acınız çok oldumu

Herhangi bir kanama olmadı bende.kayganlaştırıcı kullandım nefeslerle zor olmadı acı duydum diyemem kayıp gidiyor kasmassan kendini

Bu parmak egzersizlerini yapabilen arkadaşlara bişey sormak istiyorum, o egzersizleri yaparken zarınız kanadımı?Acınız çok oldumu
Biz ilk başta olmamasına rağmen zorladığımız için zar bozulmuştu tatlım. Sonra ara verdik ve ben vajinismus olabileceğimi o zaman anladım. Sonra parmak egzersizlerine başladım. Buradaki arkadaşların çoğu zar duruyorken egzersiz yapıyor sakın benim gibi yapma onları dinle. esnek bir yapı bozulmaz korkma. Zaten yeterince rahatladıktan sonra egzersiz yaparsan zar bozulsa da fark etmezsin çok hafif bişey belki. Tüm acılar kendimizi kasmamızın sonucu ortaya çıkıyor aslında eşlerimiz ve biz lego parçaları gibi uyumlu varlıklarız

dün oturdum saatlerce ayna karşısında oramı buramı inceledimŞu yaptıklarıma inanamıyorum, evleneli 2 ayı geçti ve bende en ufak bir ilerleme yok,eşimin zorlamasıyla bu işi yapmamızın mümkün olmadığını artık anladım, egzersizlere başlıyacam, ne yapacam ne edicem bilemiyorum, vajinama bakmak bile midemi bulandırıyo, dokunamıyorum, delik falan görmüyorum benher yer kapalı

Tabı heryer kapalı acaba adt kanı nerden geliyor vah vah kız sen oylesıne bakmıssın akıllım. Yere çömel altına aynayı koy nefes al verırken ıkın delıgı goreceksın vajına popo delıgıne yakın olan. İdrar delıgıyle karıştırma zira açılmaz orası

Canım aşağıda daha önce yazdığım bir mesajı alıntıladım senin de okuman faydalı olabilir. Lütfen korkma temizlerken dokunmuyor muydun öyle düşün. Yıllardır senin bir parçan orası.

arkadaşlar benim sorunum vajinismusmu sadece ilk gece korkusumu bilemiyorum ama benim korkum hiç bilmediğim bir acıyı yaşamak.bir kere bunu başarabilirsim sonrasında acısada katlanabilirmişim gibi geliyor. henüz şimdi üye oldum yeni okumaya başladım mesajları ama herkes bi egzersiz bir aparattan bahsediyor sanırım ben baya uzak kaldım bunlara.baştan okuyayım dedim 18033 sayfa yorum yazılmış hepsini tek tek okuyamam. egzersizler hakkında ve kayganlaştırıcı ve uyuşturucu spreyler hakkında bana baştan bilgi verebilecek birileri varmı acabaa

Kızzzzz cııssssss sen uzak dur bakalım senunkı her genc kızdakı ılk gece korkusu ama kotkmanı gerektırecek hıc bırsey yok ne acısı varmı sonrakınede katlanacaksın acı falan yok yanma var azıcık oda bırkac ılıskuden sonra geçiyor korkma sen sadece istersen yanına kayganlastırıcı jel yada zeytınyagı bulundur baska bıseye gerek yok sakin ve rahat ol bak seni hormiyim buralarda durduk yere ne kendını korkutuyorsun bakim.sevdıgın adamın koynuna gir ve akışına bırak

Brkar hanımların dikkatine o evlmiş kadınların abartıları tarıf edılemez cektogl acı ve oluk oluk kanları nasılda ınandık onlar yüzünden bu hale geldik zaten. Eşimi ve kendını kkı yıl erteledım harab ettim. Oyuzden bana soran. Herkese doğruyu soyluyorum acı yok yanma var bukadarcık gercegı niye bizden esırgedılerde buhale soktular bizi. Allaha havale ettim hepsini.bendekıde ne merak her evlenene sorardırm acıyormu çok kan gelıyormu fazla merak gerçekten iyi değilmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…