- 13 Ekim 2014
- 57
- 17
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.281
Brkar hanımların dikkatine o evlmiş kadınların abartıları tarıf edılemez cektogl acı ve oluk oluk kanları nasılda ınandık onlar yüzünden bu hale geldik zaten. Eşimi ve kendını kkı yıl erteledım harab ettim. Oyuzden bana soran. Herkese doğruyu soyluyorum acı yok yanma var bukadarcık gercegı niye bizden esırgedılerde buhale soktular bizi. Allaha havale ettim hepsini.bendekıde ne merak her evlenene sorardırm acıyormu çok kan gelıyormu fazla merak gerçekten iyi değilmiş :)
çok denedim ama olmadı yapamadım tedavi veya uğraşla yapabilirim buna karar verdim. ama nerden ve nasıl başlamalıyım başlangıç olarak bi doktora gideyim diyorum ilk olarak kadın doğum doktorunamı psikoloğamı gitmeliyim.nerden ve nasıl başlayayımKızzzzz cııssssss sen uzak dur bakalım senunkı her genc kızdakı ılk gece korkusu ama kotkmanı gerektırecek hıc bırsey yok ne acısı varmı sonrakınede katlanacaksın acı falan yok yanma var azıcık oda bırkac ılıskuden sonra geçiyor korkma sen sadece istersen yanına kayganlastırıcı jel yada zeytınyagı bulundur baska bıseye gerek yok sakin ve rahat ol bak seni hormiyim buralarda durduk yere ne kendını korkutuyorsun bakim.sevdıgın adamın koynuna gir ve akışına bırak
Canım bilmediğin birşeyin nesinden tedavi olacaksın ki? Sorunun korku ise elbette psikoloğa gideceksin ama daha ilişki denemesi bile olmadan nerden biliyorsun yapamayacağını?çok denedim ama olmadı yapamadım tedavi veya uğraşla yapabilirim buna karar verdim. ama nerden ve nasıl başlamalıyım başlangıç olarak bi doktora gideyim diyorum ilk olarak kadın doğum doktorunamı psikoloğamı gitmeliyim.nerden ve nasıl başlayayım
Olacak canim zamanla sakin moralini bozma devamida gelir ilk zamanlar benimde mekanik oluyordu surekli egzersiz yapa yapa olacagina inanarak basardim sende sonuna gelmissin inaniyorum kisa surede normale donecektir onemli olan kafada bitirmekEwwt tatlim farkli ama hemen hemen ayni ancak bizim tedawiler biraz ruha piskolojiye cok yonelik degil gibi hizli ve cozum odakli . Dun ikinciye denedik oldu ama yarim dakika kadar olabildi cok basarili degilim acikcasi moralim bozuluyor
Şöyle yap ozaman serce parmagını vajınana sokmaya calıs sonra işaret parmağını sonra ıkı parmak bakalım yaparken anlarsın zaten serce parmağı sokarsan baska gerek yok vajınusmus degılsın. Kadmadan rahat yapabılırsen sorun yok kasarda korkarsan ozaman baslarız senınle dugun ne zamançok denedim ama olmadı yapamadım tedavi veya uğraşla yapabilirim buna karar verdim. ama nerden ve nasıl başlamalıyım başlangıç olarak bi doktora gideyim diyorum ilk olarak kadın doğum doktorunamı psikoloğamı gitmeliyim.nerden ve nasıl başlayayım
tabiki ilişki denemem oldu 4 senelik bir birlikteliğim var ve defalarca denedik ama olmadı yapamadım acıdıkça bıraktım.nasıl olsa evlenince olucak düşüncesiyle çok üstünde durmadım erkek arkadaşımda zorlamadı.ama yakında evleniyoruz ve ben işin cidiiyetini yeni anlamaya başladım çünkü hala bunu aşamıyorum. şimdi deneyimi olanlara soruyorum nasıl bir yol izlemeliyim.durum bu yaniCanım bilmediğin birşeyin nesinden tedavi olacaksın ki? Sorunun korku ise elbette psikoloğa gideceksin ama daha ilişki denemesi bile olmadan nerden biliyorsun yapamayacağını?
düğün nisan ayında ama ben balıyını bu sıkıntıyla geçirmek istemiyorum telaşım bu yüzden.. serçe parmakla başlıyim öyleyseŞöyle yap ozaman serce parmagını vajınana sokmaya calıs sonra işaret parmağını sonra ıkı parmak bakalım yaparken anlarsın zaten serce parmağı sokarsan baska gerek yok vajınusmus degılsın. Kadmadan rahat yapabılırsen sorun yok kasarda korkarsan ozaman baslarız senınle dugun ne zaman
Bence de baştan söylesen farklı yaklaşırdık üzülme öyleyse çaresi var burada birbirimize yardım ederek aşıyoruz aşacağız belki doktora bile gerek kalmaztabiki ilişki denemem oldu 4 senelik bir birlikteliğim var ve defalarca denedik ama olmadı yapamadım acıdıkça bıraktım.nasıl olsa evlenince olucak düşüncesiyle çok üstünde durmadım erkek arkadaşımda zorlamadı.ama yakında evleniyoruz ve ben işin cidiiyetini yeni anlamaya başladım çünkü hala bunu aşamıyorum. şimdi deneyimi olanlara soruyorum nasıl bir yol izlemeliyim.durum bu yani
biraz önce kulak çöpünü zeytin yağına batırıp, makatın hemen üst tarafındaki kısma geçirmeye çalıştım, sadece çöpün pamuklu kısmı girdi, orasımıdır sizce? epey bi açık yazdım, kusura bakmayın ama, napiimhiçkimseye bunu soramam, böyle konuyu konuşamam
Oraya girmesi mümkün değil canım ilk yerden devam etmelisin hafifçe ilerle dokunmaktan korkma tv karşısında bile yapsan olur gerilmezsineminsiniz demi? idrar yaptığım yere sokmuş olmayayım sakın?
İstedıgın kadar acık ol canım yoksa anlatanaddın derdını. Ikınınca açılır nefes al verırken ıkın bu şekilde yaparsan kolay olut canım. Çopun tamamını dokana kadar uğraş. Yapabılırsın çok kolay sakin ol ve güzel nefes artı ıkınmayla olacaktırbiraz önce kulak çöpünü zeytin yağına batırıp, makatın hemen üst tarafındaki kısma geçirmeye çalıştım, sadece çöpün pamuklu kısmı girdi, orasımıdır sizce? epey bi açık yazdım, kusura bakmayın ama, napiimhiçkimseye bunu soramam, böyle konuyu konuşamam
çöpün tamamını alabilir demi, sonuçta penis giriyo, hala imkansız gibi geliyo, arkada o kadar boşluk olmasını mantığım almıyoİstedıgın kadar acık ol canım yoksa anlatanaddın derdını. Ikınınca açılır nefes al verırken ıkın bu şekilde yaparsan kolay olut canım. Çopun tamamını dokana kadar uğraş. Yapabılırsın çok kolay sakin ol ve güzel nefes artı ıkınmayla olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?