Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kesinlikle katılıyorum bende evlenen tüm kuzenlerime arkadaşlarıma soruyordum kimi abartıyordu kimi enteresan şeyler söylüyordu öyle bir hal almıştı ki kafamda cinsellik en sonunda vajinismus yaptılar bizi :) Bende gerçekten söylüyorum acıma yok sadece bir yanma oluyor oda biz kadınlar için çok basit bir yanma o yüzden cesur olun koca karı laflarını beyninizden silin

çok denedim ama olmadı yapamadım tedavi veya uğraşla yapabilirim buna karar verdim. ama nerden ve nasıl başlamalıyım başlangıç olarak bi doktora gideyim diyorum ilk olarak kadın doğum doktorunamı psikoloğamı gitmeliyim.nerden ve nasıl başlayayım

Canım bilmediğin birşeyin nesinden tedavi olacaksın ki? Sorunun korku ise elbette psikoloğa gideceksin ama daha ilişki denemesi bile olmadan nerden biliyorsun yapamayacağını?

Ewwt tatlim farkli ama hemen hemen ayni ancak bizim tedawiler biraz ruha piskolojiye cok yonelik degil gibi hizli ve cozum odakli . Dun ikinciye denedik oldu ama yarim dakika kadar olabildi cok basarili degilim acikcasi moralim bozuluyor
Olacak canim zamanla sakin moralini bozma devamida gelir ilk zamanlar benimde mekanik oluyordu surekli egzersiz yapa yapa olacagina inanarak basardim sende sonuna gelmissin inaniyorum kisa surede normale donecektir onemli olan kafada bitirmek

Şöyle yap ozaman serce parmagını vajınana sokmaya calıs sonra işaret parmağını sonra ıkı parmak bakalım yaparken anlarsın zaten serce parmağı sokarsan baska gerek yok vajınusmus degılsın. Kadmadan rahat yapabılırsen sorun yok kasarda korkarsan ozaman baslarız senınle dugun ne zaman

Canım bilmediğin birşeyin nesinden tedavi olacaksın ki? Sorunun korku ise elbette psikoloğa gideceksin ama daha ilişki denemesi bile olmadan nerden biliyorsun yapamayacağını?
tabiki ilişki denemem oldu 4 senelik bir birlikteliğim var ve defalarca denedik ama olmadı yapamadım acıdıkça bıraktım.nasıl olsa evlenince olucak düşüncesiyle çok üstünde durmadım erkek arkadaşımda zorlamadı.ama yakında evleniyoruz ve ben işin cidiiyetini yeni anlamaya başladım çünkü hala bunu aşamıyorum. şimdi deneyimi olanlara soruyorum nasıl bir yol izlemeliyim.durum bu yani

düğün nisan ayında ama ben balıyını bu sıkıntıyla geçirmek istemiyorum telaşım bu yüzden.. serçe parmakla başlıyim öyleyse

Tamam bak şimdi nefes al burnundan ve ağzından verırken ıkın ve parmagını it bolca jel yada yağ sur canım. Acı yok yanma olacak korkma. Parmagın tamamınıda nefes al ver ıkın busekılde sokacaksın

Bence de baştan söylesen farklı yaklaşırdık üzülme öyleyse çaresi var burada birbirimize yardım ederek aşıyoruz aşacağız belki doktora bile gerek kalmaz

biraz önce kulak çöpünü zeytin yağına batırıp, makatın hemen üst tarafındaki kısma geçirmeye çalıştım, sadece çöpün pamuklu kısmı girdi, orasımıdır sizce? epey bi açık yazdım, kusura bakmayın ama, napiim hiçkimseye bunu soramam, böyle konuyu konuşamam

aynen canım orası şimdi serçe parmağınlada dene kendin hisset orayı anlayacaksın

kızlar bir istekte bulunacağım 8.takım üyesiyim
ben 1.sınıf öğrencilerime her hafta okumaları için ödül veriyorum ve bu ödül genelde oyuncak oluyo.çocuk oyuncağı görünce ertesi güne bütün yazdığım kelime ve cümleleri içip geliyo.ama ödüllerim bitmek üzere ben bu oyuncakları küçük kaynımdan aldım şuan 3.sınıfa başladığı için artık oyuncaklarla oynamıyordu.sağolsun kaynanamda köydeki çocuklara götür dedi.sizden ricam siz yada bir yakınınız elinde eski de olabilir oyuncaklar varsa (boyutu hiç önemli değil küçük de olur) bana göndermeniz.eminim çocukların okumasına katkınız büyük olacak.
özelden mesaj atabilirsiniz

İstedıgın kadar acık ol canım yoksa anlatanaddın derdını. Ikınınca açılır nefes al verırken ıkın bu şekilde yaparsan kolay olut canım. Çopun tamamını dokana kadar uğraş. Yapabılırsın çok kolay sakin ol ve güzel nefes artı ıkınmayla olacaktır

çöpün tamamını alabilir demi, sonuçta penis giriyo, hala imkansız gibi geliyo, arkada o kadar boşluk olmasını mantığım almıyo

evet aynen yalan yanlış abartı şeyler duya duya kafayı yemişim resmen basaracagız ınşallah acı cek ve basar acı biber yemek gibi acıyo sonra gecıo oledır galıba
cabalıcaz...

öyle şeyler duydum ki, bi hafta üstüne oturamadım diyenler, çok kanamam oldu, hastaneye gittim diyenler, bağırmayayım diye yastığı ağzıma tıktım diyenlerhiç kolay oldu, hemencik açılıverdi diyen bir Allah'ın kulunu görmedim ben....Gel de şimdi yapacağına inan, gel de ilişkiye gir, ödüm patlıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…