Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet aynen yalan yanlış abartı şeyler duya duya kafayı yemişim resmen basaracagız ınşallah acı cek ve basar acı biber yemek gibi acıyo sonra gecıo oledır galıba
cabalıcaz...
Acı yok kızlar bunu aklınızdan çıkarmayın. Acıyorsa birşeyler ters gidiyor demektir. Ben ilk denememde penisin başını bile alamıyordum. Resmen can çekişiyordum. Sonra egzersiz ile koskoca aparatı hiçbirşey hissetmeden almayı başardım. Problem varsa kesinlikle zorlamayın hem canınıza yazık hem psikolojinize. Güzel güzel nefes, kegel, parmak egzersizlerinizi yapın ve rahat edin.

canim ben de dugunume 2 gun kala neler dediler ama emin ol.burdaki arkadaslar sayesinde yencezzzzzz sen o cok bilmislre bakmaaa

aman ya ne kadar cok kişi var vajınusmus tek ben degılmısım cevreme bakıom herkes mutlu yok kımsede benım sorumlu der dururdum ama sımdı cok kişi bu durumdan muzdarip ne cins bı rahatsızlık bu millet dunden razı bizse elimizde ama yapamıoz nasıl bir iş anlamadım bırde sunu sorcam ılışşkı sırasında bacak ıstem dısı titrerse ıyı bı durummu yoksa kotumu ne yapmam gerek egsersız yaparken cınsel ılışkı yasak dedı doktor ama ben bozdum kuralı deNedım ve olmadı hata MI yaptım ?????????????????

Canım belki doğru söylüyorlar bilemeyiz. Ama hata yaptıkları kesin. Acımaması gereken bir durum sen de vajinanı keşfettikçe anlayacaksın. Orası çok nazlı en ufak tedirginlikte kendini kapatıyor. Yavaş yavaş açacaksın yeter ki pes etme. Kendimden yine örnek vereyim; olayın başında zannettim ki kusurluyum ve ömür boyunca sevdiğim adamla birlikte olamayacağım. Çünkü öyle dar gibi geliyordu ki mümkün değildi sanki. Peki sonra? Parmakları birkaç günde aştım. Aşınca da ilerlemeye heveslendim ve küçük bir aparata geçtim. Sonra daha büyüğünü denedim neredeyse penis boyutunda. Denedim ama bir yandan "yok artık bu girmez" diye düşünüyordum ama başardım hem de üç kez peş peşe çıkarıp tekrar aldım. Şimdi eş denemesindeyim onun da yarısını alabiliyorum reglim bitince tam gaz devam edeceğim :) görüyorsun nereden nereye. Emin ol senin şu anki umutsuzluğun birçoğumuzun başından geçti. Demek ki sen de başaracaksın :)

şu an evde zeytinyağı var, onunlada denenebilirmi? Bebek yağı yada kayganlaştırıcı , hangisi işimi daha kolaylaştırır

Ben bebek yağı bazen de vazelin kullandım ama zeytinyağı da olur sonuçta kayganlaştırıcı özelliği var sakin ve yavaş yavaş dene o kadar kolay oluyor ki ben inanamamıştım ve serçe parmağım girdiğinde bile çok mutlu olmuştum

O dediğiniz aparatlar ne? nerden aldınız? parmağı yapabilirsem onlardan mı alayım?

bide bu kegel ve parmak egzersizlerini yaparken, cinsel ilişki tamamen yasakmı, sevişmektende mi uzak duralım?

O dediğiniz aparatlar ne? nerden aldınız? parmağı yapabilirsem onlardan mı alayım?
Aslında aparat gözüne kestirdiğin herhangi birşey olabilir. En yaygını bakkallarda satılan beyaz mum. Streç filmle sarıp kayganlaştırıcı sürüyorsun ve deniyorsun. Benim son aparatım şişe boğazı idi

bide bu kegel ve parmak egzersizlerini yaparken, cinsel ilişki tamamen yasakmı, sevişmektende mi uzak duralım?

Cinsel ilişki pek önerilmiyor çünkü yapamayınca hayal kırıklığı oluyor.egzersizler bitince sırasıyla yaparsan kendine güvenin gelir.ama bence sevişmekten falan uzak durmaya gerek yok

anaaaaa,şaşırdım

anladım kızlar, çok sağolun, nolur bi yere kaybolmayın, takıldığımızı size soralım,arada bakın buralara
Ben tam aşmış değilim tabii bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım canım ama burada soruların cevapsız kalmaz aşanlar yardımcı oluyor sağolsunlar :)

biz hep buradayız canım ben yenmeme rağmen hergün giriyorum aşamayanlara yardımcı olabilmek sanki görevimmiş gibi elimden geldiği kadar yazıyorum sizzler yeterki aşamalarınızı yazın sorun burdaki herkes yardım etmek için yazıyorlar

Lanet ınternet paketım biymek üzere yola sıteden cıkmıyorumda. Buralarda bırılerı durur mutlaka canım korkma. Anca ozeldekılere neaaj atıyorum çıkıyorum.

yaa biraz önce o kulak çöpünün hepsini içeri sokabildim kızlarrrrnasıl oldu bilmiyom, bolca yağladım ve hemen hemen hepsi girdi, bi kanama falanda olmadı, sanki bi yerde takıldı, sonrası boşluk zaten, hiçbişeyde hissetmedim, sonra parmağı yapayım dedim, işaret parmağımı bi boğum soktum ama acıdı,parmak kalın geliyo

merhaba arkadaşlar
ben pek bakamıyorum işyerimde o yüzden neler neler yazmışsınız.
Yenemeyen arkadaşlara bende yardım etmek isterim.Ne kadar zor bir durum olduğunu çoooook iyi biliyorum
Kesinlikle moraliniz bozmayın kızlar
ve mutlaka egzersiz yapın ara vermeden yani her gün yapın
o zaman oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…