Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bi de nette bi yerde, parmak egzersizleri çoğu zaman boşunadır falan yazılmış, parmağı içine alabilmeniz peniside almayı başaracağınız anlamına gelmez falan demiş, hevesim kırılıyor

bi de nette bi yerde, parmak egzersizleri çoğu zaman boşunadır falan yazılmış, parmağı içine alabilmeniz peniside almayı başaracağınız anlamına gelmez falan demiş, hevesim kırılıyor
Ne anlama gelirmiş acabaa gördüğüm en saçma şeylerden biri. Parmak girmese de vajina penisi alabilir. İlk aşamada parmak girdi diye hemen penise geçilmez tabii ama zamanla alıştıra alıştıra hepsi olur. Sen parmağı kalın görmüşsündür canım ondan acımıştır. Acıdığı yerde dur çıkarmadan bekle sonra derin nefes al sertçe üfleyerek verirken parmağını ittir göreceksin çok fark olacak.

kanama olmaz canım zarın deliği zaten o kadar birde esnek oluyo penisle yaptığında açılır ozaman bir damla kan gelebilir ama zarın esnekse hiç gelmeyebilir benim zarım esnekti gelmedi mesela eşinin haberi olsun bu egzersizlerden parmak egzersizini tam anlamıyla yaptığında eşinde olsun acımıyo canım o kelimeyi at kafandan sokarken ıkın ve nefes egzersizlerini mutlaka yap

parmak egzersizi yapmadan penis alınabilir tabiki ama ozaman zaten vajinismus değilsindir yaparsın. Vajinismus olanlar için bence en kısa çözüm parmak egzersizi doktora gittiğindede sana o egzersizleri yaptırıyorlar bence bu siteden başka bir yerde bu konuyla ilgili birşey okuma gercekten yanlış yönlendirenlerde olabilir bizlere güven hepimiz bu sitede yendik

Ben de onu demek istemiştim kurulan cümle çok mantıksız " parmağın girmesi penisin gireceği anlamına gelmez" sanki dünyada ayrıcalıklı bir azınlık var bu işi yapabilen. Her tarafta bi korkutma merakı ya.

Evet nefes alıp,ağzından nefesi verirken ıkınacaksın.o esnada da içeri doğru yavaşça ilerleteceksin.diğer türlü kasılırsın ama biyolojik olarak ıkınırken kasılman mümkün değil, o yüzden parmağı rahat alırsın.

Oraya boseylerin girebilecegini beynine inandurmak icin bu egzersizleri yapmalisin bak ne guzel kulak cubugunu almissin parmagininda bir bogumiunu almissin yanma hissettigin yerde bekle cikarma nefes al ver rahatla tekrar devam et ayrica parmak kalin gelmiyor oradan bebek cikiyor sadece egzersiz yaparak kaslarini buna alistiracaksin ve zamanla rahatlikla alacaksin oyle efzersiz sirasinfa kan falanda gelmiyir korkma ragat olmata calis

Ne çok AMA demişim:)Bunlar yapıyorum ama olmuyorlardan kalan amalar olsa gerek:)Bu vajiyi yenince insan kendini ayrı bi iyi hissediyor.Herkes kendine güvensin.

Parmagimin bi bogumunu sokarken aklıma neler geliyor bi bilsenizya şimdi kanarsa,ya o zar parçalanir kan oluk gibi akarsa,içim iyice tahriş olur,canim yanarsa daha neler neler

Gerçekten öyle ınsanın kendıne guvenı gelıyor mutlu mutlu musmutlu oluyor
Canim ya.. Rabbim mutlugunu artirsin bizede dua et. Benimde yarisini zarzor girdi agri hissettim duvara rastladim orayi gecsemde duramiyorum agridan sıkmamaya calissamda. Bi tavsiyen varmi bu arada. Yarisindayken icime b.. Oldu dua et bebis icin :)

Yine bir uykusuz gece dahanolacak benim sonum? Arafta kalmış durumdayim,ne kızım ne de kadınbende sizler gibi yapabilecek miyim acaba?neden bu kadar zor geliyor,bi an geliyo kesin başarcam diyorum,bi anda geliyo bütün ümidimi yitirmiş oluyorum

Kızolar duygu karmasasindayim uyanik olan varmi... Vajinismmusta yariya geliyordum. Bugün deneme sirasinda girmis icime b... Ken birden beklenmedik anda tamamen girdi ve girdigi gibi cikti. Ağladim biryandan sinir ve üzüntuden biyandan yendimmi diye.. Kan gormedim tamamen gittimi zar bilmiyorum. Kizlar.. Bilmiyorum ne dusunecegimi

Bence olmuş canım bıdahakı denemelerındede goreceksın. Oncesınde sıcak bi duş al mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…