- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.341
Sagol canim. Doktor gitmeyi düşünüyorum. Denememde tam yapabilirmiyim bilmiyorum. Kızgınım biryandan.. Bebekte istiyorum hayirlisiyla. İki defa yaridayken b.. Oldu bugün. Ama döngumun 21. Günü tutrmi xaba..Bence olmuş canım bıdahakı denemelerındede goreceksın. Oncesınde sıcak bi duş al mutlaka
Zaten yariya kadar bir suredir aliyormussun artik kan bekleme zari aklindan cikar bunlari dusunme sadece iliskine odaklan kafani bunlarla yorma egzersizlerle esnedigi icin ne kan ne aci ne sizi var artik rahat ol zamanla deneme yaptikca ve ileri geri yaptikca sen fark etmeden tamamida olacaktirKızolar duygu karmasasindayim uyanik olan varmi... Vajinismmusta yariya geliyordum. Bugün deneme sirasinda girmis icime b... Ken birden beklenmedik anda tamamen girdi ve girdigi gibi cikti. Ağladim biryandan sinir ve üzüntuden biyandan yendimmi diye.. Kan gormedim tamamen gittimi zar bilmiyorum. Kizlar.. Bilmiyorum ne dusunecegimi
o kadar hırs yaptımki normalde vajinamın içine bakamayan ben dün parmak egzersizlerini başardım kızlar.önce serçe parmak sonra yüzük baktım başarıyorum orta parmağa kadar geçtim.ama bunları tek tek sokabildim ikisini birden falan değil.tabi kayganlaştırıcı kullandım ve nefes alıp vermek inanılmaz işe yarıyor.kesinlikle acı yoktu sadece orta parmağa geçtiğimde biraz zorlandım.ama ilk boğumundan biraz daha ileriye kadar sokabildim. şimdi bi kaç gün bu şekilde egzersizlere devammı edicem yoksa penisle denemeye geçebilirmiyim. ama yinede korkuyorum sonuçta penis parmak kadar ince ve kibar değilllWc pozısyonu yada sırt üstü yat basının altına yastık koy bıde kalcana bu srkılde dene canım
Yine bir uykusuz gece dahanolacak benim sonum? Arafta kalmış durumdayim,ne kızım ne de kadın bende sizler gibi yapabilecek miyim acaba?neden bu kadar zor geliyor,bi an geliyo kesin başarcam diyorum,bi anda geliyo bütün ümidimi yitirmiş oluyorum
o kadar hırs yaptımki normalde vajinamın içine bakamayan ben dün parmak egzersizlerini başardım kızlar.önce serçe parmak sonra yüzük baktım başarıyorum orta parmağa kadar geçtim.ama bunları tek tek sokabildim ikisini birden falan değil.tabi kayganlaştırıcı kullandım ve nefes alıp vermek inanılmaz işe yarıyor.kesinlikle acı yoktu sadece orta parmağa geçtiğimde biraz zorlandım.ama ilk boğumundan biraz daha ileriye kadar sokabildim. şimdi bi kaç gün bu şekilde egzersizlere devammı edicem yoksa penisle denemeye geçebilirmiyim. ama yinede korkuyorum sonuçta penis parmak kadar ince ve kibar değilll
Parmakta kemık var penısı sıkınca esnıyor canım. Parmakları gecunce penis en kolayı.ıkı parmak ve uç parmakta calıs sonra penise gecucrz canım. Buyuk ılerleme kaydettın bence bugun tek parmak devam edıp yarın ıkı oarmaga gecıyorsun anlastıkmıo kadar hırs yaptımki normalde vajinamın içine bakamayan ben dün parmak egzersizlerini başardım kızlar.önce serçe parmak sonra yüzük baktım başarıyorum orta parmağa kadar geçtim.ama bunları tek tek sokabildim ikisini birden falan değil.tabi kayganlaştırıcı kullandım ve nefes alıp vermek inanılmaz işe yarıyor.kesinlikle acı yoktu sadece orta parmağa geçtiğimde biraz zorlandım.ama ilk boğumundan biraz daha ileriye kadar sokabildim. şimdi bi kaç gün bu şekilde egzersizlere devammı edicem yoksa penisle denemeye geçebilirmiyim. ama yinede korkuyorum sonuçta penis parmak kadar ince ve kibar değilll
peki canım parmakla yaptığım için zar aşınmışmıdır çünkü parmakla yaptığımda hiç kan falan gelmedi. şimdi penise geçince kanama olurmu acaba..Süpersin canım bir kaç kere daha yap egzersizi hazır hissettiğinde penise geçebilirsin emin ol penis daha kolay bende senin gibi düşünüyordum penis hakkında ama daha rahat başardım ama üstte sen ol sırtın eşine dönük olsun penisi sen al parmağınmış gibi egzersiz yaparmış gibi yağla ve ittir nefes egzersizleriyle o kadar kolay olacakki inanamayacaksın
Anladım canım ondan tuhaf oluyor ama zamanla alısıyorsun.zaten iyice esnemeye baslafı vajınan daha rahat olacak artık.niye hemen çıkıyor onu anlamadım cokmu geri cekıyor acaba eşin oyuzdenmi çıkıyorbenden daha deneyimli arkadaşlarım bişi sorucam ben üstte cok rahat yapıorum artık daha öncede söylemiştim altta yastık koyarak denedim girdi ama git gel yaptığımızda hemen çıkıyor bide git gel olunca böyle sanki kemiğe denk geliyor gibi tam anlatamadım ama umarım anlamışsınızdır :)
Evet ama mesala dilatörü çıkarınıza bi 15 saniye falan vajina açık gibi hemen kapanmıyor yani yavaş yavaş kapanıyorkızlarrrrrr size danışmak istediğim bişey var dilatörle çalışıyorum en büyüğü penis kadar en büyüğünü aldım bikaç kere tabi anestol ve kayganlaştırıcı ile şimdi bi süre yine egzersiz yapıp en büyüğünü alıp içimde bikaç saat bekletip ilişki anında onu çıkarıp p... i almaya çalışsam rahat girermi sizce bana bi akıl verin
ana takılanı sor herkes yardım ederMerhaba ben başlıktanda anlaşılacağı üzere vajinismus tedavisi görenlerdenim. 3 aylıkevliyim.Araştırırken kadınlar kulübündeki yorumları gördüm. Ben bunu ikinci denemede anladım araştırdım ama eşimi ikna etmek bir ay sürdü. Onuda doktorumuz ikna etti.çok fazla yıprattık birbirimizi. Şuan daha iyiyiz.tedavinin dördüncü aşamasındayım. Fakat ödevleri zorlanarak yapıyorum. Burdaki arkadaşların yazdıkları yardımları beni umutlandırdı. Bende sizlerin yardımlarınızı desteklerinizi rica ediyorum. Özelden de gönderdim burdan da paylaşmak istedim
Evet ama mesala dilatörü çıkarınıza bi 15 saniye falan vajina açık gibi hemen kapanmıyor yani yavaş yavaş kapanıyor
Ben bir parmak üç boğumdayım ama çok zorlanarak yapıyorum. Bir türlü sonuna kadar yapamıyorum. Üç gündür yaptığımı da kan ter içinde yaptım.kayganlaştırıcı yağla yapıyorum.eşimde de bir parmak bir boğumdayız oda tam olmadı yapamadık. Bu konuda tecrübeli olanlar bi tavsiyede bulunabilirlermi.
canim bi kac saat bekletme sakin cok fazla o sure bende son boy aparatla egzersiz yaptim bi bes dk falan sonra es denemesine gectim ve olmustu sende once egzersizini yap sonrasinda penisi dene oluyo zatenkızlarrrrrr size danışmak istediğim bişey var dilatörle çalışıyorum en büyüğü penis kadar en büyüğünü aldım bikaç kere tabi anestol ve kayganlaştırıcı ile şimdi bi süre yine egzersiz yapıp en büyüğünü alıp içimde bikaç saat bekletip ilişki anında onu çıkarıp p... i almaya çalışsam rahat girermi sizce bana bi akıl verin
canim bi kac saat bekletme sakin cok fazla o sure bende son boy aparatla egzersiz yaptim bi bes dk falan sonra es denemesine gectim ve olmustu sende once egzersizini yap sonrasinda penisi dene oluyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?