Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anestol kremi daha önce duydum ama zararlı olabilir diye yapmamıştım. Herhangi bir sakıncası varmı

canim anestol uyusturucu krem ama ben fito ve bepanthol tavsiye ederim
Ben artık bacaklarımıda rahat bırakamuyorum bacaklarımı kapatarak yapabildim digerlerini de sizce bi sakıncası var mı yanluşmı yapıyorum. Bende glitgelen ( adını yanlış yazmış olabilirim) kullanıyorum. Anestolu denemek isterim kullanan arkadaşlar bi zararı varmı fito nasıl kayganlaştırıcı mı arkadaşım rica etsem etkisi nasıl yazar mısın

canim bacaklarini acarak yapmalisin ki kasilmalarin bitsin. senin kullandigin jel guzel onu kullanmaya devam et bence zaten hepsi ayni isi yapiyo fito tahris olmasini engelliyo agrisini aliyo

Canim karnimda yimede agri var biraz. Adetin birinci gununden saydim ama yumurtlama gecti sanirim.
canim o duvara carpinca ileri gidemiyorum ama dun birden tamamen girdi cikti icini agridi zar gittimi bilmiyorun. Ama tamamen oldu sonuna kadar degdiginj hissettim ve cikti. Ara vericem biraz. Sonra deneme..

Böyle işte zamanla hepsi olacak bende alttayken cok rahat degilim ama her seferinde biraz daha ilerleme kaydediyorum sende zari dusunme gittiyse gitmisdir zaten simdiye kadar coktan gitmis olmasi gerek

yine olmadı nefes alsam da acıyacak korkusunu atamadığım için bedenimi yukarı ittiriyorum penis kayıyor... öyle ya da böyle bi şekilde verecek tepki buluyor bedenim...tüh bana

yine olmadı nefes alsam da acıyacak korkusunu atamadığım için bedenimi yukarı ittiriyorum penis kayıyor... öyle ya da böyle bi şekilde verecek tepki buluyor bedenim...tüh bana
Canııııım elinle tut ozaman srn yerlestır eşin itsin yavas yavaş yarıya kadar bu şekilde yap.acı yok at o korkuyu yanma var oda azıcık

Canııııım elinle tut ozaman srn yerlestır eşin itsin yavas yavaş yarıya kadar bu şekilde yap.acı yok at o korkuyu yanma var oda azıcık

ahh ahhh...ne zaman bitecek bu çile...bi baskı oluyor o da ben de anlayamıyoruz başı giriyor mu girmiyor mu...sonra bi acı geliyo..olay bitiyo..sonrası hüsran moral bozukluğu...hayat böyle devam eder mi...nasıl eder...kurtulurum inşallah..

Böyle işte zamanla hepsi olacak bende alttayken cok rahat degilim ama her seferinde biraz daha ilerleme kaydediyorum sende zari dusunme gittiyse gitmisdir zaten simdiye kadar coktan gitmis olmasi gerek
Canim inan karmasik oldum.. Sinirliyim kirginim. Birden yaptigi harakrte eşimin. Şok gecirdim yani.. Bilemiyorum ne zaman deneme yaparim. Ozamana kadarda yine yapabilimiyim tekrar bilmiyorum. Cünku bir defa girdi tamami sonucta bitti sayilmazmi birkerelik diyoruzya.. Canim bebek dusunup duruyorum bende biryandan Rabbim nasip ettiyse bu ay olur belkide.. Birde basta girerken herkes gibi zorlaniyorum aci hissediyorum vajina agzinda veya zardan. Dua edelim kızlar bu bir imtihan ins kazaniaz ve anne olucaz ins ha gayret

Zaten olsun istemiyormusun neden kirginsin esine ne guzel iste olmus tamami korkulacak bisey yokmus demek ki egzersizleri sakin erteleme bir daha ki seferede olacagina eminim guclu ol lutfen basta aci hissetmende yeterli kayganlik olusmadigindandir bol jel kullan daha rahat edersin Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin insallah bizde bebek haberleri alalim canim amin amin amin...

Amin canim hayırlı siyla. Güclü olmaya calisiyorum.

herkese merhaba. Ben de 2 yıl vajinusmusla uğraştım ve bu akşam sonunda yendim bu hastalığı. Eşimle her denememizde başarısız olunca moralimiz bozuluyordu üzülüyordum ağlıyordum. Her seferinde bi dahakine olacak diye diye 2 yıl geçti. Sonunda doktora gitmeye karar verdim iyiki de gitmişim. Çok kısa bi sürede üstesinden geldik. 6 seans gittim ve 7. seansta artık penisle çalışabilirsin dedi doktorum ve bu akşam başardım sonunda. Hemde hiç acı olmadan zorlanmadan. Çok mutluyum çok şükür. Eğer kendiniz yapamıyorsanız kesinlikle doktora gitmenizi tavsiye ederim. İlk seansta beni dinledi birleşme ile ilgili korkularımı etraftan duyduklarımı sordu. hepsi o kadar komik şeylerdiki o gün bana zaten demişti seninle çok kısa çalışırız hallederiz bunu hiç merak etme dedi. İkinci seansta eşimle gittim ve bize kadın vajinasını anlattı nerde ne var zar nasıldır. Bu arada zar benim tahmin ettiğim bişey hiç değilmiş. Vajinanın çevresinde yer alan bi halka sadece. Yani penis ona çarpıyor zardan dolayı ileri gitmiyor vs. diye bişey yokmuş. Kendinizi üzmeyin kızlar vajinusmusun tedavisi inanın bana çok kolay. kendimizi üzdüğümüze hiç değmez.

Ben

Arkadaslar bnde 3 aylik evluyim.ilk zamanlar kendim bile dojunamazken simdi parmak bile sokabiliyorum..ama esimle denemye geldigimde duvar oluo kapaniyo girmiyor napucam ben((doktora gittim dar degil dedi gayet normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…