- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.381
Cabımmm tebrik ederim ins devaminda kolay e mutlulk duyarak yaparsin hayırlı olsun. Canim bende dün denerken birden girdi cikti tamamen. Xaba tekrar ben isteyerek yapabilirmiyim. Alisik olmadigimiz icin duara carpiyor diyoruz aslinda vajina hamur gibi sekil aliyotherkese merhaba. Ben de 2 yıl vajinusmusla uğraştım ve bu akşam sonunda yendim bu hastalığı. Eşimle her denememizde başarısız olunca moralimiz bozuluyordu üzülüyordum ağlıyordum. Her seferinde bi dahakine olacak diye diye 2 yıl geçti. Sonunda doktora gitmeye karar verdim iyiki de gitmişim. Çok kısa bi sürede üstesinden geldik. 6 seans gittim ve 7. seansta artık penisle çalışabilirsin dedi doktorum ve bu akşam başardım sonunda. Hemde hiç acı olmadan zorlanmadan. Çok mutluyum çok şükür. Eğer kendiniz yapamıyorsanız kesinlikle doktora gitmenizi tavsiye ederim. İlk seansta beni dinledi birleşme ile ilgili korkularımı etraftan duyduklarımı sordu. hepsi o kadar komik şeylerdiki o gün bana zaten demişti seninle çok kısa çalışırız hallederiz bunu hiç merak etme dedi. İkinci seansta eşimle gittim ve bize kadın vajinasını anlattı nerde ne var zar nasıldır. Bu arada zar benim tahmin ettiğim bişey hiç değilmiş. Vajinanın çevresinde yer alan bi halka sadece. Yani penis ona çarpıyor zardan dolayı ileri gitmiyor vs. diye bişey yokmuş. Kendinizi üzmeyin kızlar vajinusmusun tedavisi inanın bana çok kolay. kendimizi üzdüğümüze hiç değmez.
Anladım canım ondan tuhaf oluyor ama zamanla alısıyorsun.zaten iyice esnemeye baslafı vajınan daha rahat olacak artık.niye hemen çıkıyor onu anlamadım cokmu geri cekıyor acaba eşin oyuzdenmi çıkıyor
Ardaşım ne mutlu sana inşallah darısı başımıza bende 4, seanstayım ama bunda çok takıldım parmağımı ilerletemiyorum. Duvara çarpıuorum sanki hemen çekiyorumherkese merhaba. Ben de 2 yıl vajinusmusla uğraştım ve bu akşam sonunda yendim bu hastalığı. Eşimle her denememizde başarısız olunca moralimiz bozuluyordu üzülüyordum ağlıyordum. Her seferinde bi dahakine olacak diye diye 2 yıl geçti. Sonunda doktora gitmeye karar verdim iyiki de gitmişim. Çok kısa bi sürede üstesinden geldik. 6 seans gittim ve 7. seansta artık penisle çalışabilirsin dedi doktorum ve bu akşam başardım sonunda. Hemde hiç acı olmadan zorlanmadan. Çok mutluyum çok şükür. Eğer kendiniz yapamıyorsanız kesinlikle doktora gitmenizi tavsiye ederim. İlk seansta beni dinledi birleşme ile ilgili korkularımı etraftan duyduklarımı sordu. hepsi o kadar komik şeylerdiki o gün bana zaten demişti seninle çok kısa çalışırız hallederiz bunu hiç merak etme dedi. İkinci seansta eşimle gittim ve bize kadın vajinasını anlattı nerde ne var zar nasıldır. Bu arada zar benim tahmin ettiğim bişey hiç değilmiş. Vajinanın çevresinde yer alan bi halka sadece. Yani penis ona çarpıyor zardan dolayı ileri gitmiyor vs. diye bişey yokmuş. Kendinizi üzmeyin kızlar vajinusmusun tedavisi inanın bana çok kolay. kendimizi üzdüğümüze hiç değmez.
Arkadaşım kegel ve parmak ve eşli seanslar var.hipnozu çoğu doktor önermiyo.en sağlıklısı bu şekilde kontrol altına almakmış.Bu doktora gidip yenen arkadaslara bisey sorcam, seanslarda tam olarak napiliyo,yine kegel ve parmak egzersizlerimi ogretiliyo,dilatörlemi calışılıyo?lutfen biri beni aydinlatsin,yoksa hipnoz falanmi yapiliyo
Gitgellerde ufak haraketler yapsın zaten kontrol altına almayı oğrenincede dilediğince takılır erken boşalma olmaz canım. Sen ustteyken gıtgel hapmada sıkıntı olur yapması zor oluyo yoruluyosun onun için kontrolü eşine bırak zaten girmiş çıkmış alıştı vajına artık. Tafını cıkarabılırsın kasma korkma mutlu ol :)olabilir canım ya altta bi düzen oturtturamadık :)
Olut canım egzersizleri aksatmayın ve en önemlisi gerçekten isteyın ve inanın.Herkes burda basardim diye yaziyor bizde oyle olabilecekmiyiz acaba
Yarar canım çünki ben aparatı çıkarına deliğin yavaş yavaş küçüldüpünü gördümyani bu dediğim işe yararmı cnm
Gitgellerde ufak haraketler yapsın zaten kontrol altına almayı oğrenincede dilediğince takılır erken boşalma olmaz canım. Sen ustteyken gıtgel hapmada sıkıntı olur yapması zor oluyo yoruluyosun onun için kontrolü eşine bırak zaten girmiş çıkmış alıştı vajına artık. Tafını cıkarabılırsın kasma korkma mutlu ol :)
bunu okuyunca bile karnıma ağrılar girdi.evliliğimde dördüncü aydayım artık nerdeyse sarılmicaz bile birbirimize geçmicek diye çok korkuyorum o kadar çaresizimki
bende öyleyim malesefki dilatöre benzer bi aletle calışma yapıyorum evde..parmak egzersizlerinide am bişekilde hiç çekinmeden yapabiliyorum..ama o kalın dilatörü soktugumda çok kanamam oluyor.çıkartmak zorunda kalıyorum napıcam bilmiyorum..eşim sabret düzelir diyor ama çabalamadanda olmuyor..bunu okuyunca bile karnıma ağrılar girdi.evliliğimde dördüncü aydayım artık nerdeyse sarılmicaz bile birbirimize geçmicek diye çok korkuyorum o kadar çaresizimki
doktora gitmeden de başarılabilir gibi geliyor bana, doktorunda yaptırdıkları aynı desenize, belki konuşmalarıyla bizi destekleyebilir o kadarArkadaşım kegel ve parmak ve eşli seanslar var.hipnozu çoğu doktor önermiyo.en sağlıklısı bu şekilde kontrol altına almakmış.
hangi aşamadasın canım sormak istediğin şeyleri açıkça sor çaresiz birşey değil bu istersen 1 haftada bitiyor bu hastalık[/Q
nisanliyim bende defalarca denedik ama cok korkuyorum her seferinde geri atiyorum kendimi nisanlim cok anlayisli hatta kendimi rahat hissediyim diyemi nedendir bilmiyorum hep bu halime guluyor takiliyor ama hic bi sekilde rahatlayamiyorum burda cok takip ettim parmak egzersizi yaptim parmagim cok rahat giriyor anlamadim niye boyle oluyor ben birsey sormak istiyorum giris sirasinda vajinada nasil bir agri oluyor tarif edermisiniz bunu
Ben de üç boğum parmak yapmaya çalışıyorum bendende geldi ama ince çizgi halinde kızlık zarına değdiğimiz için mi.tam anlamıyla girdiğini bike bilmiyorumben parmak sokabiliyorum ince dilatörde sokabiliyorum ama kalın bişey soktugumda kanama oluyor ve yapmıyorum.evde bukadarına kadar kendim başardım doktor yardımı almadan..bundan sonrada üstesinden gelmek istiyorum ama nasıl
hangi aşamadasın canım sormak istediğin şeyleri açıkça sor çaresiz birşey değil bu istersen 1 haftada bitiyor bu hastalık
ben kızlık zarını bozmuşum:)doktora gittim öyle dedi..doktora gitme sebebimde dar oldugu içinmi giriyor acaba diye gittim.oda bana gayet normal anatomik olrak dedi..kızlık zarımı kendım bozdum yani..ama daha kalın bişey soktugumda girmiyorki çok kan geliyorBen de üç boğum parmak yapmaya çalışıyorum bendende geldi ama ince çizgi halinde kızlık zarına değdiğimiz için mi.tam anlamıyla girdiğini bike bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?