Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cabımmm tebrik ederim ins devaminda kolay e mutlulk duyarak yaparsin hayırlı olsun. Canim bende dün denerken birden girdi cikti tamamen. Xaba tekrar ben isteyerek yapabilirmiyim. Alisik olmadigimiz icin duara carpiyor diyoruz aslinda vajina hamur gibi sekil aliyot

Bu doktora gidip yenen arkadaslara bisey sorcam, seanslarda tam olarak napiliyo,yine kegel ve parmak egzersizlerimi ogretiliyo,dilatörlemi calışılıyo?lutfen biri beni aydinlatsin,yoksa hipnoz falanmi yapiliyo

Ardaşım ne mutlu sana inşallah darısı başımıza bende 4, seanstayım ama bunda çok takıldım parmağımı ilerletemiyorum. Duvara çarpıuorum sanki hemen çekiyorum

Bu doktora gidip yenen arkadaslara bisey sorcam, seanslarda tam olarak napiliyo,yine kegel ve parmak egzersizlerimi ogretiliyo,dilatörlemi calışılıyo?lutfen biri beni aydinlatsin,yoksa hipnoz falanmi yapiliyo
Arkadaşım kegel ve parmak ve eşli seanslar var.hipnozu çoğu doktor önermiyo.en sağlıklısı bu şekilde kontrol altına almakmış.

olabilir canım ya altta bi düzen oturtturamadık :)
Gitgellerde ufak haraketler yapsın zaten kontrol altına almayı oğrenincede dilediğince takılır erken boşalma olmaz canım. Sen ustteyken gıtgel hapmada sıkıntı olur yapması zor oluyo yoruluyosun onun için kontrolü eşine bırak zaten girmiş çıkmış alıştı vajına artık. Tafını cıkarabılırsın kasma korkma mutlu ol :)

evet üstte girmesinde sıkıntı yok ama gel git olmuyor alttada değişik oluyor :) neyse artık zamanla olacak bu zaten çok teşekkür ederim

bunu okuyunca bile karnıma ağrılar girdi.evliliğimde dördüncü aydayım artık nerdeyse sarılmicaz bile birbirimize geçmicek diye çok korkuyorum o kadar çaresizimki

bunu okuyunca bile karnıma ağrılar girdi.evliliğimde dördüncü aydayım artık nerdeyse sarılmicaz bile birbirimize geçmicek diye çok korkuyorum o kadar çaresizimki
bende öyleyim malesefki dilatöre benzer bi aletle calışma yapıyorum evde..parmak egzersizlerinide am bişekilde hiç çekinmeden yapabiliyorum..ama o kalın dilatörü soktugumda çok kanamam oluyor.çıkartmak zorunda kalıyorum napıcam bilmiyorum..eşim sabret düzelir diyor ama çabalamadanda olmuyor..

ben parmak sokabiliyorum ince dilatörde sokabiliyorum ama kalın bişey soktugumda kanama oluyor ve yapmıyorum.evde bukadarına kadar kendim başardım doktor yardımı almadan..bundan sonrada üstesinden gelmek istiyorum ama nasıl

Ben de üç boğum parmak yapmaya çalışıyorum bendende geldi ama ince çizgi halinde kızlık zarına değdiğimiz için mi.tam anlamıyla girdiğini bike bilmiyorum

hangi aşamadasın canım sormak istediğin şeyleri açıkça sor çaresiz birşey değil bu istersen 1 haftada bitiyor bu hastalık

nisanliyim bende defalarca denedik ama cok korkuyorum her seferinde geri atiyorum kendimi nisanlim cok anlayisli hatta kendimi rahat hissediyim diyemi nedendir bilmiyorum hep bu halime guluyor takiliyor ama hic bi sekilde rahatlayamiyorum burda cok takip ettim parmak egzersizi yaptim parmagim cok rahat giriyor anlamadim niye boyle oluyor ben birsey sormak istiyorum giris sirasinda vajinada nasil bir agri oluyor tarif edermisiniz bunu

Ben de üç boğum parmak yapmaya çalışıyorum bendende geldi ama ince çizgi halinde kızlık zarına değdiğimiz için mi.tam anlamıyla girdiğini bike bilmiyorum
ben kızlık zarını bozmuşum:)doktora gittim öyle dedi..doktora gitme sebebimde dar oldugu içinmi giriyor acaba diye gittim.oda bana gayet normal anatomik olrak dedi..kızlık zarımı kendım bozdum yani..ama daha kalın bişey soktugumda girmiyorki çok kan geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…