- 13 Ekim 2014
- 57
- 17
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.401
nisanliyim bende defalarca denedik ama cok korkuyorum her seferinde geri atiyorum kendimi nisanlim cok anlayisli hatta kendimi rahat hissediyim diyemi nedendir bilmiyorum hep bu halime guluyor takiliyor ama hic bi sekilde rahatlayamiyorum burda cok takip ettim parmak egzersizi yaptim parmagim cok rahat giriyor anlamadim niye boyle oluyor ben birsey sormak istiyorum giris sirasinda vajinada nasil bir agri oluyor tarif edermisiniz bunu
Ben de üç boğum parmak yapmaya çalışıyorum bendende geldi ama ince çizgi halinde kızlık zarına değdiğimiz için mi.tam anlamıyla girdiğini bike bilmiyorum
kızlar parmak egzersizine cesaret edip başladıysanız ve hatta parmaklarınızı sokabiliryorsanız penisi çok rahat alabilirsiniz korkmabenyın egzersize devam edin
anladim peki kadin hangi pozisyondayken daha rahat olurparmak egzersizini yapabildiysen penisi alman çok daha kolay olacaktır pozisyonu iyi ayarlamak lazım nasıl deniyorsun eşine bırakmadan kendin eline alıp parmağınmış gibi yap burnundan nefes al nefes verirken balon şişirir gibi ver nefes verirken ıkın ve penisi ittir hemen çıkarma giriş sırasında ağrı olmuyor aklından öncelikle bunu çıkar sadece bir sızlama oluyor bol yağla halledersin önce cesur ol
ben dilatörde sokabiliyorum ama kalın bişey sokamıyorum çok kanama oluo ve acıyorkızlar parmak egzersizine cesaret edip başladıysanız ve hatta parmaklarınızı sokabiliryorsanız penisi çok rahat alabilirsiniz korkmayın egzersize devam edin
anladim peki kadin hangi pozisyondayken daha rahat olur
meraba arkadasim acaba damara zarar vermis olabilirmisin ben oyle seyler denemedim hic nisanliyin sonucta parmak denedim oda rahat giriyor doktora neden kan geldini sordunmuben kızlık zarını bozmuşum:)doktora gittim öyle dedi..doktora gitme sebebimde dar oldugu içinmi giriyor acaba diye gittim.oda bana gayet normal anatomik olrak dedi..kızlık zarımı kendım bozdum yani..ama daha kalın bişey soktugumda girmiyorki çok kan geliyor
ben dilatörde sokabiliyorum ama kalın bişey sokamıyorum çok kanama oluo ve acıyor
bende o pozisyonu denicem insallah yine hayal kirikligina ugramamkişiye göre değişiyor ama ben mesela üstte sırtım eşime dönük şekilde yaptım çok kolay alıyorum dediğim gibi kendim elime alıp iittiriyorum eşim girdikten sonra git gel yapıyor
doktor konuya çok fazla hakim değildi..kendıni rahat bırak dedi sadece ama rahatta bıraktıgımda gene kan geliyor..ve ilk girişte canım çok acıyor offf offf napıcam bilmiyorum daha 3 aylık evliyim zehir oldu bana keske evlenmeseydimmeraba arkadasim acaba damara zarar vermis olabilirmisin ben oyle seyler denemedim hic nisanliyin sonucta parmak denedim oda rahat giriyor doktora neden kan geldini sordunmu
oyle deme hersey yoluna girer baska doktora gorunsen belki sorunlarin hallolur ya boyle seyleri duyunca cok kotu oluyorum bende uzulme sende insallah duzelir bu sorundoktor konuya çok fazla hakim değildi..kendıni rahat bırak dedi sadece ama rahatta bıraktıgımda gene kan geliyor..ve ilk girişte canım çok acıyor offf offf napıcam bilmiyorum daha 3 aylık evliyim zehir oldu bana keske evlenmeseydimeşimide mutsuz ediyorum böyle yaparak
Sanirim herşey yoluna girene kadar evliliğimizin tadına varamıcaz. Hergün ayrı bi musuzluk böyle bişey aklımın ucundan bile geçmezdi. Hayatımı devam edemiyorum evime bile ilgim yokoyle deme hersey yoluna girer baska doktora gorunsen belki sorunlarin hallolur ya boyle seyleri duyunca cok kotu oluyorum bende uzulme sende insallah duzelir bu sorun
keşke....ve inşallah...Herkes burda basardim diye yaziyor bizde oyle olabilecekmiyiz acaba
Zeytin yagini sursem zarali olurmu acabakeşke....ve inşallah...
Bana da gelmedi canım konuyu açtım ki 43 yeni mesajbana neden bildirim gelmiyor anlamıyorum bu konuda bilen var mı bu sorunu yaşayan
Aslında duvara çarpmıyorsun işte kendini kastığın için ileri gidemiyor parmağın. Şöyle yapabilirsin; önce ıkın güzelce ıkınırken parmağı ittir içine, yarısına kadar ittirdikten sonra burnundan derin nefes al ağızdan uzunca verirken nefesini parmağını biraz daha ittir. parmağının tamamen girdiğini göreceksin canımArdaşım ne mutlu sana inşallah darısı başımıza bende 4, seanstayım ama bunda çok takıldım parmağımı ilerletemiyorum. Duvara çarpıuorum sanki hemen çekiyorum
Ozaman ben zeytintagiyla deneyeyim artik..jele para yetistiremez oldum:))yok ben sürdüm bolca , bişey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?